Hes

Den 2009-11-30, kl 10:38:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Väntar på att mäklaren ska ringa och jag ska återigen säga att vi inte e överens! Han kommer ju skratta åt mig..säga att det är nog bäst ni bor kvar som ni gör! Hoppas att jag har tappat rösten så att Robin får ringa till han istället...det är ju alltid jag som ringer o ar emot samtal..
Nu ringde mäklaren mitt i allt.. Hans kommentar: -Han e ombytlig din karl! Hahaha.. jotack.

Theo vaknade 00.30 och 05.30 inatt..sen sov han till 06.30 o då hade inte jag somnat om än. Det var jätteroligt tyckte jag..eftersom jag då hade sovit ca 5timamr o var supertrött. Men det är bara att gilla läget o gå upp. Han va sååå trött nu på morgonen Theo. Men ville inte lägga hoonom förrens lite senare eftersom vi ska till ÖF sen o han behöver vara lite pigg då. Annars får vi hoppa det idag igen o de vill ja inte! :)

Igår var det ju första advent o tanken e väl att man ska pynta osv då..vi gjorde inget av det..men idag ska jag försöka greja lite. Tända ett ljus i adventsljusstaken iaf..o ta fram några tomtar och julgrisen som Theo ska ha! Blir nog mysigt..har ju aldrig riktigt pyntat så..gillar inte julen. Men kanske ändrar mig iår, vem vet.

Nu ska jag sminka mig och städa iordning innan lilleman vaknar..


Bildbomb

Den 2009-11-29, kl 21:01:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Mat monstret!!


Är det ingen som vill öppna åt mig så får jag väl äta mig igenom pappret och allt!


Klappa händerna när du e riktigt glad!


Gosar hos mamma...mysbebis!


Ooopss..men det var ju så kul mamma!


Ja han växer den "lilla". Börjar bli riktigt stor o förstår mycket av det man säger. Säger man nej, aja baja så tittar han på en med bus i blicken och säger ajjajjajjajj... För att sen fortsätta med det han höll på med. Jädra onge! :)
Lite svårt att hålla sig för skratt då..


Besvikelsen fortsätter...

Den 2009-11-29, kl 20:29:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Trodde vi hade bestämt oss för att om vi skulle åka o titta på hus så är det hus som vi kan tänka oss att bo i och områden vi kan tänka oss bo i. Sen är det givetvis skicket på husen som avgör om det är värt det osv.
Var o tittade på huset i skattkärr som vi var sugna på. Jättefint!! Man behöver is tort sett inte göra nånting.. Bergvärme, kamin, 3-glasfönster, söderläge, stor fin tomt, sjöutsikt, nytt badrum, stor hall, 3 garage...ja jag kan fortsätta med lite till men ni förstår nog vad jag menar. Det är ett kanonhus helt enkelt! :)
Men..det ligger i skattkärr. Inte för att jag har nåt problem med det..tror att det löser sig bara man flyttar dit. Klart att det blir en omställning att inte vara i stan. Men det mesta finns ju redan där..o vi måste oavsett om vi bor på rud el skattkärr ta bilen till tex obs eller systemet..
Det sista jag sa till Robin innan visningen i lördags var: -Ska vi kolla på detta nu så vill jag veta att du verkligen kan tänka dig att bo i Skattkärr. För jag har viktigare saker att tänka på än en massa hus du inte vill ha. -Jaja..det kan jag tänka mig, svarar han då. -Bra då åker vi!! 
o nu när jag registrerat oss som budgivare osv så kläcker han att han inte e sugen på skattkärr!!!! Seriöst...
Jag orkar verkligen inte bli besviken fler gånger..hade föreställt mig detta huset på alla möjliga sätt. Kanske e dumt tycker ni men jag tror de e viktigt att göra det för att verkligen veta om man vill ha huset el inte. Känna efter måset man göra..kan ju inte bara köpa ett hus och så har man inte tänkt över saken. 

Ja jag fattar ingenting iaf. Han får köpa ett hus själv el nåt för jag lägger fan ner.

 

Theos nya favorit-syssla.. Gosa me

Den 2009-11-27, kl 12:46:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

0-1ec0a1a09deb1405c610ba7cfcac8971.png

Theos nya favorit-syssla.. Gosa me allt o alla! Jag smälter många ggr på en dag.. :-)


Listar lite...

Den 2009-11-27, kl 10:51:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Sitter o gör lite inköpslistor.. En till storhandlingen i eftermiddag (som jag ska åka på SJÄLV är det tänkt), en till idag när vi ska till stan en sväng o en till lite julklappar. Måste planera nu när penharna rinner mellan fingrarna.. E rätt trött på o alltid ha dåligt me pengar! Ska bli såå skönt o börja jobba. Visst ska ju Robin va hemma så det blir mindre pengar ändå men eftersom han kommer jobba 5-6 dagar i månaden så blir det mer än idag iaf! :)

Igår fyllde min lilla älskling 10 månader!! :) Tänk att de går så fort.. första 6mån tyckte jag var sega men nu springer tiden..hinner inte alltid med!
Vi började dagen med 10mån-kontroll på bvc. Det gick jättebra! Efter mycket krångel har vi nu fått en ny bvc-sköterska som dessutom var jättetrevlig..skönt! Theo vägder nu 8675g och är 71cm. Hövve minns ja ej..
Vi hade inte tänkt att gå till ÖF igår eftersom det blev så knappt me tid.. Men när jag skulle gå hemifrån kom min granne o skulle dit...o sen mötte jag Therese och hennes Wilmer..såå..jag ville dit o det är ju såå kul för Theo så vi tog en sväng! Efter det var det ju en väldigt trött Theo så jag och therese tog en promenad..på Rud Färjestad o sen Rud igen! Väldigt trevligt! :)
När Theo vaknade åt vi lunch..samma mat!!! Han har äntligen börjat gilla min mat..inte allt men 2 hela rätter iaf! Bättre än inget säger jag..e jätteglad för det. Några kronor sparar man där..idag ska jag göra kyckling, potatis och morötter i ugnen som blir middag. Hoppas han gillar det!

När Robin kom hem gjorde vi oss klara o åkte till Barnens Hus där vi handlade några julklappar..en pulka och en potta. Här ska pottränas!!! Hmm..kommer ta lång tid. Just nu är det roligast o välta omkull pottan. Och det är ju inte direkt bra..om det nu hamnat nåt i. Han vill inte ens sitta på den än,,haha..

Så nu väntar vi på snön så vi kan prova pulkan..kommer bli såå roligt! :)

Nu ska jag lista klart o förbereda för en tur til stan! Kram

Förresten..det blev inget hus! Men vi håller tummarna för att våra vänner som budar just nu får det de vill ha!


Hus hus hus hus....

Den 2009-11-25, kl 22:05:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

E det enda som gäller nu! Haha..nej så illa e de inte. Vi ska inte "bara köpa" ett. Det ska ju verkligen va nåt som e nåt o ha också! Det är mycket pengar som det handlar om o då måste man ju veta vad man gör. Allt kan man verkliegn inte veta...om det är nåt fel som senare upptäcks osv..sen så kan vi inte, oavsett vad alla berättar, veta hur mycket jobb det är med hus o renovering. Vi måste få uppleva det själva.. 
Huset på Älgvägen blev igår "sålt" o vi la ner det. Raderade det ur våra tankar. Eller ja...jag grämde mig hela dagen o kvällen..det har vart skitjobbigt. Mest för att robin inte förstår bvad jag menar..o att han säger emot sig själv. Vi är alltså inte överens.. Jag tror att det är en möjlighet att få det uatn budgivning, slippa slåss med flera andra familjer..o att det har stor potential. Genom att köpa loss tomten o fixa till badrum, kök o fönster så har vi höjt värdet rejält. Han tycker det är för dyrt. Jag säger att det kostar i karlstad. Visst man kanske tycker att shit va dyyyrt e de verkligen värt det. Ja, i karlstad är det det. Men man behöver aldrig vara rädd för o inte få ut pengarna igen.
Mäklaren ringde mig idag igen..(han hade en köpare igår), o berättar att denne köpare inte fått lånelöftet som han påstått igår. Vi har alltså möjlighet att köpa huset till utgångspriset. Även om den andra köparen Kanske får ett lånelöfte på annan bank så får vi köpa. De vill alltså göra en snabb affär...får de underbud så blir det ny visning oav..då aknske fler får upp ögonen o huset går upp mer än de gör nu!
Jag e såå trött på detta... Känslan i detta huset är att jag vill bo här! Även om det är renovering sov så hade jag en jättebra känsla o det trodde jag Robin också hade...o det vet jag att han hade i början ..men rätt var det är så tycker han inte alls samma. Konstigt..skulle vilja krypa in i se hur han tänker ibland..han säger ju inte mycket! Får dra ut orden så vi har väl varit lite oense...minst sagt...................................
Nus ka jag iaf sova snart..o försöka prata med robin innan så jag har ett svar till mäklaren imorrn.
AAAAAaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...........................suck.


Nu har jag bestämt mig!

Den 2009-11-25, kl 21:51:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Jag har ju pratat om ett telefonsamtal jag skulle göra. O det är ett samtal jag nu har ringt.
Har ända sedan jag var ca 12-13 år lidit av mina bröst. De är stora, i vägen o tunga framförallt! De passar heller inte estetiskt till min kropp. Så nu har jag äntligen bestämt mig för att ringa det där samtalet jag har bävat för i många år. Har velat gjort det länge men nånting har ändå fått mig o skjuta upp det.
NU orkar jag inte bära på dom längre..min rygg värker 24/7...mer el mindre! O ska jag skaffa ytterligare ett barn ngn gång så vet jag inte om jag orkar med e här brösten. Så min plan e att få till en operation innan graviditet.

Det är ju iofs tvkesamt hur lång tid det överhuvudtaget kommer att ta o få en tid på vårdcentralen. Personen jag ringde till var allt annat än trevlig men jag bet ihop. Hon skulle absolut INTE få förstöra mina planer. Det var jättejobbigt att ringa o när man äntligen kommer fram o nån slänger ur sig dumma kommentarer så vill man bara lägga på...men som tur e stod jag på mig o hon satte upp mig på väntelista. Hon ringer tidigast i januari men förmodligen senare. Jag prioriteras väl inte på nåt sätt..men tycker ändå att det räcker med en snabb koll o sen kan hon remittera mig till kirurgen som får göra en bedömning. De har ju ändå en annan kunskap om detta. Hon verkade inte (sa det även själv) alls kunnig inom området. Vilket jag förstår..men låt då en specialist titta på mig och bedömma om operationen kan göras medicinskt eller om jag måste söka mig till en plastikkirurg.

Jaja..fortsättning följer...


Hola!!

Den 2009-11-25, kl 21:39:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Då e man tillbaka..går längre mellan inläggen nu men det beror på att jag tillbringar all tid med min son. Han sover ju inte lika mycket som förr i tida heller! O ofta är vi ute o går när han sover..så tiden e knapp liksom. o vill man inte att hela lägenheten ska förfalla så får man prioritera liksom!

Theo har nu börjat somna alldeles av sig själv..utan protester!! De e helt underbart..det tog 3 veckor innan det funka ordentligt men det var det värt!! Idag när jag skulle gå in o lägga på han täcket så låg ena benet o foten uppe på spjälskyddet (har ett ganska högt skydd)..o så låg han i 90graders vinkel i hörnet. Hahha..de såg såå kul ut men ville inte ta kort o riskera att väcka honom.

Imorse sov han till 7.30..vi gick upp ca 8..Theo var gnällig hela förmiddan så vid 10.30 gav jag honom mellanmål. En dryck som man kan värma..han tycker jättemycket om den!! Sen la jag han strax före 11....sen sov han i 2 timmar!!!! Han måste vart såå jäkla trött stackarn! För efter det var han sitt vanliga jag..en solstråle!
Vi har inte gjort mycket idag..mest lekt här hemma.. Jag gjorde lite pannkakor till mig o Robin när Theo hade sin andra sovstund. De va hur gött som helst..o mina e godast! Använder mig av receptet från hemkunskapsboken. Finns de nån bättre kokbok?? Sen har jag i vaniljsocker och ströbröd. Efter tips fför några år sen från MICKE G!! Tack för det! :)  Jag vill ha dom tunna tunna...de e godast! :)

Imorgon ska Theo på 10månaders-kontroll..har lovat o följa me.. Kan ju inte släppa iväg han själv. Liiite tidigt kanske! ;) Då får vi se hur mycket han har växt! Spännade! Varför vet ja inte..jg ser ju att han växer o vikt o längd spelar ju noll roll egentligen. Han äter ju o rör sig så de går nog bra tror jag..

Jag o Robin älskar ju Arga Snickaren o vi brukar spela in det eftersom hans träning börjar 21.. Satte på dvdn o skulle trycka på rec när det plingar på dörren. Både jag o Robin tittar på varann o ingen vill öppna..som vanligt hahha.. Jag öppnar tillslut o där står grannen med sin 1åriga son o frågar om skjuts till akuten. Shit va ställd jag blev.. Självklart sa jag o ryckte tag i nycklar o plånbok.. De misstänkte hjärnskakning på den lilla..han va blek o slö¨..o spydde. Så det var bra att de åkte in. Pappan åkte från k-hamn o kom efter.. Hoppas de gick bra!!
Missade lite på Bonde Söker Fru..men fy fan va dåligt de börjar bli. Så det gjorde ingenting det. Tjejen gillar jag men de andr e ju helt bakom flöte..varför e dom me överhuvudtaget?? Jaja..ett slötittar-program frå det va!

Nu e de Greys o de har jag också tröttnat på..får blogga istället! :)

Tjipp


Hur står det till...

Den 2009-11-25, kl 21:16:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..egentligen bakom pannbenet?? Jag blir såå trött. Pinsamt e bara förnamnet!! O hur jag än gör så är det inget som kommer lösa problemet. Får lära mig o leva med det. Hur jag nu ska klara de...


Bitter

Den 2009-11-23, kl 21:14:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Har kommit på att jag e såå jävla bitter. Varför vet jag inte..känner mig bara så. Tråkigt. Allt e ju tråkigt..men egentligen inte ju..bara känner så..
Magkatarren börjar komma smygande också..inte bra..inte bra.
Neee nu ska jag ta o skura duschen. De knepiga e att jag tycker att DET är kul! E nog lite schizo..eller så e de PMS.. hmm...ja de e de nog! Hoppas de iaf för sån här vill inte jag vara.

Over and out...

Vår dag idag???

Den 2009-11-23, kl 11:13:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
De e frågan...om vi har turen på vår sida. Idag börjar budgivningen på huset vi tittade på förra veckan..tog även en tur i lördags o fick se det i dagsljus och kika runt inne en gång till. En väldigt trevlig mäklare är det som säljer..o de e ju plus i kanten! :)
Har pratat me kommun och fått ett pris på tomten..o de va mindre än vi trott..gött. Nu återstår bara att se hur det går..jag e sååå less på detta. Blir det inget me detta så funderar jag på o lägga ner..iaf för ett tag. E så trött på o bli besviken. Det tar ju såå jäkla mycket energi...
Så nu tycker jag faktiskt att ni kan ringa till mäklaren o tala om att NU e de faktiskt deras tur att köpa hus!!! Så de så! Men men..de e ju pengar som styr världen..o de växer inte på träd här inte..

Helgen har varit som alltid fullspäckad. Ingen vila på helgen inte!! Fredag var iofs lugn då vi käkade lite o kollade på idol..Hanna o Surran kom över också. Lördag var det visning på ett hus (drethus) och ytterligare en spontanvisning på huset vi kolla på häromdan. Sen direkt på kalas. Min syster fyller 25 idag så kalas för släkten i en lokal brevid mamma. Robin gick hem o la Theo o jag stannade kvar o hjälpte till o städa. Sen kom Camilla o Erik hem till oss..vi prata o lekte me Theo o käka godis! Kulkul! :) Söndag innebandy..besök av Lisa o Ellen..hon har blivit sååå stor. Går så himla fort.. Sen åkte vi till Stadium o köpte skor till Theo. O maxi o handlade för kommande veckan. Puuh..sen hem o lägga theo o typ somna framför tvn.. Jag e rätt trött idag men har sovit riktigt bra inatt!

Sen blir det ÖF..som vi har längtat. Märks på Theo att han har saknat det...han behöver mer stimulans än hans mamma o pappa heöa veckan..så det ska bli skönt o gå dit några timmar! :)

Kram


O nu fick jag ännu mer jobb!

Den 2009-11-20, kl 14:48:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3

0-6371aa9d16cab3a3b85c3e4b947d17f4.png

O nu fick jag ännu mer jobb!


Nu e han igång igen! :-)

Den 2009-11-20, kl 14:36:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

-ec970338cba35c60d6182c68c8d9b0c.png

Nu e han igång igen! :-)


En härlig tidning i brevlådan förg

Den 2009-11-19, kl 12:49:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

1f23087923368de0b4c67a768bf828b3.png

En härlig tidning i brevlådan förgyllde denna grå o trista dag..


Snart helg!

Den 2009-11-19, kl 10:58:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Dagarna går sååå fort. Visst e man trött o så men man hinner inte tänka så mycket för det går i 180 hela dagen.. O imorrn e de fredag o de betyder att Robin e hemma hela helgen..eller hemma o hemma..han e inte på jobbet iaf o vi ses lite mer! På lördag ska han kanske ge sig ut o leta ny bil..den andra e såld sen i måndags. :(
Tur det finns fler då! Ska på kalas för min syster på lördag..hon fyller 25 så släkten kommer o ska fira henne.
Hon ska även ha sitt 25års-kalas för vänner hemma hos mig nästa helg...det blir skoj! :)
Måste ge mig ut imorrn o köpa hennes present..eller lördag..men de e alltid gött o ha de gjort.

I eftermiddag ska vi på en husvisning..vet inte riktigt om jag e sååå intresserad av detta huset längre. Men vi ska iaf dit o kika. man vet ju aldrig!
Vi ska på en ny visning nästa vecka också och det huset vill vi båda ha. Så nu återstår det bara o se om vi känner samma sak på plats och hur många andra som också vill ha det..o vem som lägger högst bud!




Försökte ta lite julkort härom veckan...de gick sådär..men tillslut blev det några bilder som gick att använda..dock inte denna..

Våran lilla tomte! :)




Theo e skitnöjd över hans ide att

Den 2009-11-18, kl 16:52:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

58986849e2dc49bc5685490830353298.png

Theo e skitnöjd över hans ide att stå på cd-fodralet för att bli längre! :-)


Vaccinations-kaoset fortsätter...

Den 2009-11-18, kl 11:10:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
vad gör man?? Jag o Theo hade bestämt o ta följe med Johanna o Harry idag upp till Krp där vi som tillhör Ruds bvc ska vaccinera de små.. Det stod på hemsidan redan i helgen att vaccinet var slut och att nytt skulle komma idag onsdag. Grejt tänkte vi och bestämde oss för vaccinera dom då.
När vi tagit kort på Theo igår så pratar vi lite med en annan mamma o hon berättar att hennes son vaccinerat sig i måndag på krp. Då vaccinet var slut. Sen berättade en annan mamma att det kommit in extraleveranser i tisdags så hennes son blev också vaccinerad då. Hmmm...jätteskönt för dom men de e så himla dålig information..
När jag nu på morgonen läser på hemsidan på Krp vårdcentral står det att vaccinet är slut o ny leverans beräknas till torsdag 19/11. Jaha! Det är lite svårt att tyda då det under står att vaccinet endast ges till barn från 6mån-3år.. Sen läser jag vidare på Ruds vårdcentral där det står att på fredag 20/11 är det öppen vaccinationsmottagning på bvc Rud mellan 8-16. Hur ska dom ha det?? Det är ju jättebra om man nu kan vaccinera på rud o slippa åka upp till krp..men men..
Nu har vi iaf bestämt att vi åker upp till krp ändå.. Vi chansar helt enkelt o finns det inget vaccin så får det bli en liten utflykt..hahha..till krp.. inte dit jag egentligen vill pka på utflykt men lite kul o se nåt annat än rud kanske! :)

Hoppas bara att Theo inte reagerar så mycket på sprutan...stackarn.. Jag e mervös..hur mycket har de testat detta egentligen?? Gör man rätt osv.. Tiden får utvisa helt enkelt. men just nu tänker jag att hellre en liten del av flunsan (som det är i vaccinationen) än att få den "riktiga"..

Nu vaknar han snart lilla prinsen sen blir det mat o packa väskan..o göra oss klara för en mini-semester till härliga kronoparken. Jippie! tur vi har trevligt sällskap :)

kram


Theo leker rörmokare medans jag ri

Den 2009-11-18, kl 08:25:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

0-605d985a5c52faec74a0411886a39c39.png

Theo leker rörmokare medans jag ringer o ringer o ringer...kom inte fram idag heller..tröttsamt!


Glad! :)

Den 2009-11-17, kl 20:22:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Älskade lilla Theo somnade utan gråt idag..vet ärligt talat inte hur snabbt det gick. Sa godnatt 19.15 och sen gav han väl ifrån sig lite ljud...bökade runt lite o gjorde sina "somna-in-ljud".. Hörde ingenting från ca 19.30 men gick inte dit förrän 19.45 o då sov han!! :) Lilla vän..vad glad jag blir!
Jag som var sååå nära att kasta in handduken förra veckan. Men på nåt sätt kände jag att fan..de MÅSTE funka..går under annars..o vips så gjorde de det! Kanske inte blir detsamma imorgon men nu vet vi iaf att han kan somna utan gråt o alldeles själv!

Imorse var vi till ÖF o tog kort..han satte sig o tittade på fotografen som började göra roliga lju.. theo ler o ler o klick o klick sa det.. Klart!! Var där inne högst 1min..duktig kille!! O duktig fotograf! :)
Hoppas nu att korten blir bra..annars är det iofs inte hela världen..tar ju en del själv också :)

I lördags hade vi lite fölk här. Först hade vi bjudit hem Lisa, Martin o lilla Ellen. Tänkte de skulle va trevligt..Robin hade inte träffat Elllen än..o inte martin heller sen hon kom te världen!
Pratade me Linda i tele några dar efter o hon skulle va själv så jag sa att hon o Levi kunde komma om hon ville,..de ville hon såklart! :) Sen visade sig att Micke inte alls skulle på spelning som vi trott o då följde han också me! Kul kul.. O Fridisen hade också en homealonekväll så då kom hon me! Roligt! :) Sen var det fullt kan jag säga...när alla satt sig tillrätta i köket var det inte många centimeter kvar av golvet..stolar bord o bebisar i babysitter.. Får hoppas på ett större kök i nästa lya!
Vi åt o pratade o skrattade o försökte natta barn o lekte o diskade o barnen skrek lite o vi försökte prata lite till...puhh...alla va nog rejält trötta! Hahaa..o med facit i hand skulle vi nog va lite mindre fölk.. Det blev stimmigt både för oss o de små barnen! E lite svårt o gå ifrån när det är så "litet" också..man hörs överallt o de e svårt att få lugn o ro liksom! Men som sagt så var det en jättemysig kväll ändå!!

Nu e de Ugly Betty o sen Desperate Housewifes...Robin försöker visserligen förhandla för att få se på house..men det kommer inte på fråga sålänge han inte lägger sig i sovrummet o tittar!

Godnatt!


Theo försöker bryta sig in i kassa

Den 2009-11-17, kl 10:45:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

0-2eb54febdca016ca03062b09d3a45d32.png

Theo försöker bryta sig in i kassaskåpet på jobbet :-)


Vart tar dagarna vägen???

Den 2009-11-16, kl 22:08:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Idag har jag inte ens öppnat datorn...det går i ett hela tiden. Vet inte ens när jag ska hinna ringa folk..e trött som ett as också. Så när Theo väl har somnat..om vi nu sover inomhus..så sätter jag mig i soffan o bara e. Eller så städar jag o plockar lite. Hur i hela friden vill man vara hemmafru?????? Skulle inte stå ut länge..då känner man ju på nåt sätt pressen att det ska vara ok städat och maten på bordet vissa tider osv.. Förmodligen har de väl både barnflickor och städerskor.. annars e de inte lätt o hinna me. När jag duschar numera tar det max 3min..liiite längre om theo inte står o gråter o hänger på duschväggen! Hmmm...ja herregud va tiden går. Detta inlägg började jag skriva för 6timmar sen..så ni förstår nog att datorn kommer i sista hand här! Nu e de sängen o hoppas kunna uppdatera lite mer imorrn.. På morgonen blir det fotografering för theos del o sen var det meningen att jag skulle jobba men det har blivit ändrade planer så jag blir hemmavid.. tillsammans hela familjen! Mysigt! Natti natti

Nu har jag bakat..bara disken kvar

Den 2009-11-14, kl 08:46:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

0-2631113e3899169235dd4b6b1e95c611.png

Nu har jag bakat..bara disken kvar! Vad det blev kan jag inte avslöja..det får bli en överaskning till gästerna ikväll! :-)


Trött som satan...

Den 2009-11-13, kl 16:03:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja som ni märker e jag mest trött..hela tiden! Haha..men idag e jag extra sliten..tror inte jag sov speciellt djupt inatt..vissa nätter ligger man på helspänn på nåt sätt. Inte skönt alls!
Theo sover nu o tack gode gud för det! Det är tänder på G..igen.. Han har vart allt annat än en ängel idag..visst e han snäll o go men han har gnällt o inte velat äta..inte suttit still i stolen.osv osv..mitt tålamod e långt men faaan va less jag va på han innan han tillslut somnade.. Skyndade mig hem o ställde in vagnen i sovrummet så jag kunde pusta ut lite. Skönt!
Ska egentligen börja med maten men jag vette katten..kanske väntar lite till. Dagarna e ju fulla me måsten o jag orkar inget mer idag!!!

Vi ska nog gå till vårdcebtralen och vaccinera oss på måndag tänkte jag..om vi inte får ett ryck och åker dit idag...men jag tror de blir måndag. Tråkigt om vi blir dåliga utav den för imornn kommer Linda Micke Lisa o Martin +bebisar hit o ska äta mat o spela spel el nåt..det ska bli jätteroligt och det vore ju synd o ställla in för en jäkla spruta.. Visst e de lite ego men sån e jag..på måndag passar bättre! :)

Har försökt att komma fram till en viss person hela veckan på dennes telefontider..o de var inte lätt!!! Har inte lyckats än men försöker igen till veckan..annars får jag ringa nåt annat nummer till nån annan person..mif kvittar det ju egentligen bara jag får en tid för besök!! Ni får veta mer längre fram när jag verkligen fått en tid!

Sååå...nu har huliganen vaknat..lite tidigare än mina planer men det blir ju varmt där i vagnen med alla kläder.
Imorrn ska Theo vara hos farmor några timmar medans jag e hos Lisa på smyckesparty. Robin ska jobba och jag hade helt missat det såå..bättre han är hos henne än med mig.. Hade hellre stannat hemma annars..han älskar smycken o de skulle inte vara hela om han fick tag på dom!

Nu ska vi leka/skala potatis/steka kotletter/göra sås/värma grönsaker/städa. Förmodligen hinner vi bara leka innan robin kommer hem... Bara Theo e nöjd så.. :)

Trevlig helg!


Snurriburr

Den 2009-11-11, kl 21:33:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
E trött trött trött...förstår ni? Trött! Jag får visserligen ok me sömntimmar..men det är avbruten sömn o de e icke så bra. Dessutom e min hjärna i kaos...tänker o tänker o tänker,,de bara snurrar.
E less på det mesta..husletandet, sömnbrist, pengar, att jag glömmer allt, mannen i huset, ja..rätt möe alltså. Varför måste man hela tiden be om saker? Kan du göra det? Hämta det? Förbereda det? Varför sker inget bara naturligt..på eget intiativ?? De kan man fråga sig..jag blir en tjatkärring som bara klagar o klagar o jag vill inte va så..vägrar vara så..är INTE så!! Bilen e såld också..gillad everkligen den bilen..o nu letar han ny..blir svårt o ta sig nånstans annars..utan barnvagn kommer man inte långt.
Överens om hus e vi inte heller....alltid..vilket är normalt iofs.. Kollade på ett hus i måndags som jag kände var jättefint o me stor potential..kunde tänka mig att lägga ett bud men Robin tyckte nej..det var fel på de o de o de.. O man kan verkligen inte va petig o man ska ha hus i kd.. vi e många som slåss om husen.
Nee nu ska jag sluta klaga på han..jag blir ju arg bara jag skriver!
Men allt hänger ju ihop me varandra..e man less på vissa saker så går de ut över annat..sömnen påverkar ju givetvis otroligt mycket.. hoppas att det vänder snart..

Har ju kämpat me Theos insomning i drygt 1½vecka..tycker väl att det gått bättre o bättre.. Sakta men säkert vilket vi var beredda på. Men igår tog det över en timme..längre tid än första dagen. O ikväll var han jätteledsen o skrikig men så trodde vi att han somnat efter ca 45min när han plötsligt börjar gallskrika..jättekonstigt så jag gick in o då har han spytt stackarn. Usch då fick jag dåligt samvete..kände direkt att nu skiter vi i det här.. Sen somna han i min famn nästan direkt..helt slut.. :(

Igår var jag Theo och syster hos min kusin Linn o fikade o kolla in hennes lägenhet. Hon har visserligen bott där ett tag nu men vi e ju lite sega i vår släkt o har inte kommit te skott! Vi fick en jättegod kaka och pratade.. Stina kom en stund innan vi skulle gå också..o jag lova att jag skulle hämta upp dom på lördag. Vi ska nämnligen på smyckesparty hos Lisa, som då e syster te Stina.. De skulle ut på fredag o räknade nog me o va bakfulla så de visste inte om de skulle me än...hmm..dessa ungdomar! :)

Nej nu ska jag äta kvällsmat..e egentliegn tusen saker jag vill göra men de e försent o jag behöver sova..tråkigt men sant.


Någon sover gott på väg ner till l

Den 2009-11-10, kl 15:48:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

72bff79a2c404004e300787d173f1807.png

Någon sover gott på väg ner till la stada..ska ta mig en sväng in på jobbet. Kanske hittar en grej el två! :-) De e inte lätt o hinna me bloggen me en 10mån bebis..har inte ens satt på datorn idag! Tur de finns mob så ni vet att ja lever ;-)


Tom i bollen

Den 2009-11-09, kl 11:31:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Vet inte riktigt vad jag ska skriva när jag väl får tid o sätter mig här..knepigt med tanke på att det händer såå mycket hela dagarna. När jag inte har en dator framför mig så bloggar jag i huvudet och kommer på en massa grejer jag vill skriva om men när jag väl sätter mig så e det som bortblåst.
Jag kan väl iaf stoltsera med att jag inte har ätit chips sen förra helgen! :) Det är inte rekord men nästan :)
Åt godis o så i helgen men nu e de godis/chipsfritt igen..jag behöver verkligen inte äta det under veckorna..det är bara en vanesak att jag måste ha varje dag! Salt sött salt sött salt sött..o så håller det på. Det räcker gott o väl med vanlig mat!

I lördagskväll när det var dags för Theo att sova så gosade jag lite med honom och pratade o sa att nu ska Theo sova osv.. La sen ner han i sängen och sa godnatt. O han ger inte ifrån sig ett endaste ljud!! :) Älskade sonen ligger där i sängen och försöker somna på egen hand..han pratar lite såsmåningom och blir tyst igen.. Håller på så llitegrann men är mestadels tyst och vrider sig lite. Det tog 50min innan han somnade men det är ändå helt lungt med tanke på att han inte gnällde en enda gång! :)
Igår gick det också fot..men han bajsade mitt i..haha..o blev såklart ledsen så jag fick gå in o ta upp han o byta på han. När jag sen la ner han igen så sa han inte ett knyst och somnade på en gång.. :) Kan säga att vi var stolta föräldrar då! :)

Nu är det nån som vaknar..sen blir det ÖF och husvisning..igen!


En liten berättelse...

Den 2009-11-08, kl 12:52:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...som jag fått av en kär vän som bor lite för långt bort!

Majonnäsburken och två koppar kaffe.



När saker och ting i Ditt liv nästan har blivit för mycket för Dig att hantera, när dygnets 24 timmar inte känns nog, kom ihåg majonnäsburken och två koppar kaffe:

En professor stod inför sina filosofistudenter med några föremål på bordet framför sig. När lektionen började lyfte han under tystnad upp en mycket stor och tom majonäsburk av glas och började fylla den upp till kanten med golfbollar .

Han frågade sedan sina studenter om burken var full. Studenterna samtyckte till att den var det.
Då lyfte professorn upp en ask med småsten och hällde dem i burken.

Han skakade den lätt. Småstenarna rullade ner i tomrummen mellan golfbollarna. Återigen frågade han studenterna om burken var full. De höll med om att den var det.

Därefter lyfte professorn upp en ask med sand och hällde sanden i burken . Sanden fyllde upp resten av tomrummen. Han frågade ännu en gång om burken var full. Återigen svarade studenterna med ett enhälligt 'ja'.

Då lyfte professorn fram två koppar kaffe som stått under bordet och hällde hela deras innehåll i burken, vilket effektivt fyllde upp det återstående tomrum som kunde finnas kvar mellan sandkornen. Studenterna skrattade.

Nu, sa professorn medan skratten klingade ut, vill jag att ni tänker er att den här burken representerar ert liv.

Golfbollarna representerar de viktiga sakerna som familj, barn, hälsa och annat som ligger passionerat i ert hjärta. Sådant som - om allt annat gick förlorat och bara dessa saker återstod - ändå skulle uppfylla och berika ert liv.

Småstenarna representerar andra saker som betyder något , som hem, jobb och bil.
Sanden representerar allt annat - småsakerna.

Om ni lägger sanden i burken först, fortsatte professorn, går det inte att få plats med golfbollarna eller småstenen.
Samma sak är det med livet. Om du lägger all tid och energi på småsaker finns det inte plats för det som är viktigt för dig.

Så, var uppmärksam på det som är oumbärligt för din lycka och förnöjsamhet. Umgås med dina barn. Ta med din partner ut på middag. Ägna en omgång till, åt det som gör dig passionerad.
Tids nog kan du städa huset och annat som är mindre viktigt.

Ta hand om 'golfbollarna' först - sakerna som verkligen betyder något.

Återställ det som är viktigast i ditt liv. Resten är bara sand.

En av studenterna räckte upp sin hand och frågade vad kaffet representerar.

Professorn log och sade, jag är glad att du frågar.
Kaffet finns med för att visa er att hur fullt och pressat ert liv än känns, så finns det alltid plats för en fika med en vän.



Betrakta denna berättelse och ta den till er. Skicka den gärna vidare till en vän eller nära anhörig som betyder mycket för er.


Varit på ÖoB o köpt fars-dag prese

Den 2009-11-07, kl 13:58:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

1ec63fddeff612b630d5b577371ac3b5.png

Varit på ÖoB o köpt fars-dag presenter! Kikat in outleten Carlstad depå o skopiraten..hittade ett par skor men de e en utgift min plånbok inte klarar av. Får snällt vänta till lön..om de fortfarande e intressant då! Trevlig helg! :-)


Köpa köpa köpa??

Den 2009-11-06, kl 15:38:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Är det nån som e sugen på o köpa snowboard + skor så säg till...har 2stycken..en lite nyare o en äldre. 140cm o 146cm.. Ska lägga t dom på blocket ikväll..måste bli av me sånt som bara står!
  


Husvisning och FREDAG!

Den 2009-11-06, kl 15:32:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ska på husvisning på Lorensberg 16.30...hopppas hoppas hoppas det är nåt för oss! Det känns så men man vet som sagt aldrig. Vis ka på en annan visning på måndag o sen har det kommit ut flera intressanta hus under veckan..o idag!
Robin skulle egentligen till Björn på lag-fest idag men det var så få som kunde så han stannar hemma istället. Jag klagar inte! :) Så ikväll blir det Idol och bara ta det lungt..ska nog beställa hem lite kort på Theo också..var såå längesen jag gjorde det nu och man vill ju ta lite i taget så det inte blir kort för ett år tillbaka. Ska även köpa ett till album då jag fyllde upp det förra senast jag beställde. Jag vill egentligen ha lika album men jag gillar inte det så jag får nog at o köpa ett i annat format...det får gå helt enkelt! MEn de e störande ska ni veta :)

Så här blev Theos påslakan jag sydde förra helgen förresten..



Ja se det snöar! :)

Den 2009-11-05, kl 16:03:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Äntligen e snön här! Tycker det är jättekul..o inte minst för Theos skull! Ska ta me pappan i huset o köpa en pulka så vi kan åka så fort snön lagt sig..o det vet man iofs inte när det blir men nån gång i vinter hoppas jag!

Anna-Karin, Liam och min syster var här förut. Vi fikade lite o prata lite skit..Liam spydde och Theo var överallt..haha..så kan de va! När de åkt så bestämde jag o Sofia att vi skulle till bergvik en sväng.. A-K hade en jättefin tröja som jag också ville ha!! O tänka sig..när vi letat i hela affären..o hittat en L o en M...o gett upp hoppet om denna tröja så ser Sofia en S som hänger på heeelt fel ställ! Det var ju toppen det så den fick följa me i shoppingkassen. 49:- riksdaler tyckte jag passa bra för min STOOORA plånbok.

Theo sover nu..o jag har redan hunnit med detta: Hänga tvätt, lägga i ny tvätt, koka broccoli, göra soppa, äta mat, ställt ner i diskmaskinen, tittat runt på internet, plockat ur matkassarna, kokat nappar.
Ja man hinner mycket om man vill..! :)

Nu ska jag fortsätta surfa runt lite.. so long.. :)


Dricker grönt the o kan inte låta

Den 2009-11-05, kl 10:23:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

-dd3178ea610e943a9ab68f72d636d7f.png

Dricker grönt the o kan inte låta bli att fundera på om de inte smakar lite bekämpningsmedel trots allt?!


Ute på promenad med Lisa på Hammar

Den 2009-11-04, kl 14:04:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

0-2a6d724c77c33d50b2f5ed93321a0509.png

Ute på promenad med Lisa på Hammarö! :-)


Tjoooho

Den 2009-11-04, kl 09:28:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Theo vaknade 01 inatt...fick välling och sov till 06.30.. Bra natt med andra ord. (jag sov visserligen dåligt inatt igen men det hör inte hit..) Han har alltså vaknat en gång på hela tiden och det har ALDRIG hänt..förutom igår då. Halleluja..trodde inte detta skulle hända..såg inget ljus i tunneln såattsäga.. :) Men tji fick jag och guuud vad skönt det är att ha fel ibland! På nåt sätt är det bättre o va lite negativt inställd..för då blir man såå lycklig när det vänds till nåt positivt! Men bara ibland...försöker vara pöositiv för det mesta! Men ibland går det inte...ser man ingen utväg så gör man inte.. Tur att andra gör det iaf!

Nu ska jag packa ihop lite och rusa till rytmiken..sen som vanligt!


Dag 2

Den 2009-11-03, kl 22:03:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Theo somnade själv idag med..tog ca 50min,, Skulle nog tagit mindre tid om han inte hade bajsat mitt i nattningen..haha..det var bara o ta upp o byta. Sen börja om igen! Nu sover han som en stock så vi får se hur länge det blir.. Inatt sov han ju ända till 02!!! Jag var i chock..han KAN sova utan o vakna..jippie! Har inte själv sovit så bra men huvudsaken är att Theo sover bra..o snart kan väl jag också slappna av o sova..

Idag har det vart ÖF på förmiddan och lek och städning på eftermiddan..
Imorrn babyrytmik förmiddan och besöka Lisa och Ellen på eftermiddan..o Linda kommer o hämtar vår barnvagn som de ska låna några månader..också det på eftermiddan. Dagarna går såååå fort och bloggandet osv hinns helt enkelt inte med!

Den STORA frågan just nu är.. Ska jag vaccinera mig eller el? Hmm..det tål att tänkas på. Har inte tänkt mig det men börjar ändå tveka..varför vet jag inte men jag ska iaf tänka över det ordentligt.
Hur testat är vaccinet egentligen?? Det är ju egentligen "bara" en influensa man får...varken jag eller min familj tillhör ju ngn riskgrupp på ngt sätt..men jag ska väl ringa vaccinations-centrum o kolla läget o sådär..
Behöver fylla på min Twinrix också..om det nu inte e försent. de sa at det inte var det när jag pratade med dom när jag var gravid men man vet aldrig..kanske e nån annan där nu som säger annorlunda. Dyrt blir det isåfall..oavsett! Mindre dyrt om det räcker med påfyllnad..mycket dyrt om jag måste ta 3 sprutor igen..

NU e de natten.. sov gott


Sömn

Den 2009-11-02, kl 21:49:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...är ett hett ämne på denna blogg! :)
Nu till ngt positivt.. Theo somnade själv ikväll!!! Inget vaggande eller vankande... Det var inte gjort i en grisblink utan det tog cirkus 1 timme.. Han skrek o grät..vi stod ut och tillslut sov det lilla livet!..hmm..trodde ärligt talat att det skulle ta flera timmar. Så nu får vi se hur länge han sover. Förmodligen som alltid, till 22-24nån gång. Men de kvittar..det är bara skönt om vi kan börja såhär så han åtminstone kan somna själv! Vi får se hur morgondagen ser ut!

Idag var vi på ÖF o där var det lagom me fölk idag. Det spöregna när vi kom ut därifrån o vagnen o åkpåsen va lite blöta men de gick ändå..tur han har en bra overall Theo.. :)
Han somnade på vägen hem o jag drog upp han i lägenheten o drog in den dyblöta vagnen i sovrummet..smart..men nödvändigt!

Nu ska jag försöka sova..hoppas att det går bättre inatt..två nätter i rad med alldeles för lite sömn e inte kul alls!!
Imorrn bitti är det ÖF som gäller igen! Kanske kanske gör ett Farsdag-kort då. Gjorde inte de idag..kände mig lite bitter över att Ngn..nämner inge namn...glömde/sket i att ge mig nåt från Theo på Morsdag. Får se om jag e mindre långsint och på bättre humör imorrn! ;)

Godnatt


Fest fest fest...

Den 2009-11-02, kl 09:19:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Var hos Sandra och hade lite fest med mina kära arbetskamrater! :)
Så här såg det ut..


Anna och Sandra e på partyhumör!!

Jag fryser och Anna e glad som alltid!

Emelie och Annicka dricker viiin!

Spelade spel..mitt lag förlorade..men det var skitkul ändå!

Bengtzon Tina och Anna på Röda Rummet!

Vin vaselin och kameran...klarar inte en fest utan det!






måndag hela veckan...

Den 2009-11-02, kl 09:08:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
..helst inte! Har inatt sovit 4 timmar kanske...låg mest o vred mig o hjärnan gick på högvarv..sååå dryyygt!
Men får hoppas att natten som kommer blir bättre. Theo har sovit bra förutom att han vakna 6...somna om en sväng o upp 06.30..allldeles för tidigt med tanke på att vi har gåt upp mellan 7.30 och 8.30 i en hel vecka.
Han va så trött så jag la han igen vid 8tiden..så han vaknar väl snart o denna dagens rutiner e redan i ofas... får bli 3 sovstunder idag..o de e inte lätt o trixa ihop ska ni veta..

Igår var Theo hos mormor några timmar..jag passade på o åka o handla och tabka. Sen hem o sy 2 påslakan som jag tänkt o gjort några veckor.. Bilder kommer när jag bäddat med dom..förmodligen sen för jag kan inte vänta! :)
Åt mat hos Robins föräldrar och sen åkte jag till Camilla för lite girltalk..de va roligt! Vi pratade mest om förhållanden och vänner.. Vilka e egentligen ens vänner? Är man vänner fast man inte ringer o hör av sig då o då eller ser man sig som vänner ändå? Alla e ju olika men jag tycker det känns konstigt om jag inte skulle höra av mig till en vän (som jag anser är en vän) på väldigt länge. Jag vill ju veta hur mina vänner mår o vad dom gör. Visst har man alltid mycket o göra men ett sms..eller så tar ju inte speciellt lång tid.. Det kan gå veckor innan jag hör av mig eller vänner hör av sig till mig men vi e lika mycket vänner för det. Men när det börjar gå månader...halvår..år..då vette fan om man e sååå intresserad av att verkligen va vänner. O händer det stora grejer i ens liv så vill man ju dela med sig av det till de man känner!! Både om det gäller positiva och negativa saker..det spelar ingen roll! Man kankse inte alltid har tid att ses men hörs man lite då o då så vet man ju läget..varför det är som det är. Jaja...alla är vi olika men en vän är något för livet och jag vill iaf försöka ta hand om de jag har! :) Älskar er..ni vet vilka ni e! :)

På schemat idag står ÖF vid 13.30..sen blir det nog en lugn eftermiddag...ska nooooog försöka få theo o somna i sin säng ikväll..håll tummarna! Det lär behövas... :)

Kram o hej...


© Headerbilder från Wallpapers Wide