Lekdate!

Den 2013-08-31, kl 17:44:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

I dag har vi umgåtts med Lisa och barnen hela dagen. Vi har lekt inne, ätit pannkakor, varit i crossbanan, lekparken, fikat och lekt ute (ok..soffhäng blev det visst också). Det roligaste i dag måste varit när Ellen ropade till Theo i crossbanan:

-Kom igen nu brooorsan!! 😂


Att välja rätt....

Den 2013-08-30, kl 07:53:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jag har som alltid beslutsångest och så även igår när det var dags att önska praktikplats. Dessa valde jag mellan och första- och andravalet blev öppenpsyk och slutenpsyk. Tog även med ett tredje alternativ på kirurgkliniken då i princip alla valt psyk i någon form. Trivdes ju superbra på Barnkliniken men känner ändå att det är världens tillfälle att prova på andra kliniker. :)


Kolla in!

Den 2013-08-29, kl 21:04:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Min vän Frida med dotter Elsa är med i reklam för Karlstad energi. Sååå fin bild!!

Imorgon ska vi ses med kidsen. Blir kul det då det var läääänge sen och vi har möe o prata om! :)


Öron, check!

Den 2013-08-29, kl 20:59:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theo gick igenom hörseltestet med bravur och fick en FRISK-stämpel i rumpan innan vi gick därifrån. Det var tal på att operera in rör men nu slipper han det. Skönt!

Nu väntar vi på tid till MR för Theo. Han har fortsatt rött i sitt ena öga och är ibland besvärad av det.. :/ Hoppas verkligen att det inte visar något och att det är ett "enkelt" födelsemärke.


Superstolt...

Den 2013-08-24, kl 10:03:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...över sina nya kalsonger! Nu blir det toaletträning på hög nivå!! Tror det kommer gå galant då han har varit utan i princip hela sommaren. 😀


Kristinehamn

Den 2013-08-23, kl 14:57:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Åker ju till kristinehamn varje vardag i princip men ser inte mycket mer än skolan. När man åker ut till Picasso inser man vad fint det verkligen är! Vi fick lite guidning och köpte lite fika innan hemgång. En trevlig eftermiddag!


Pop the question.

Den 2013-08-21, kl 20:12:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Inte vilken fråga som helst kom det från Theo i dag utan en fråga jag med förskräckelse "väntat" på.

-Ska vi inte skaffa ett husdjur mamma?

Min första reaktion var:

-Oj. Tycker du det?

-Ja!! Ett marsvin vill jag ha!

Skulle inte tro det.... Han tyckte vi skulle ta hand om den tillsammans vilket var klokt sagt men det händer inte ändå.. :)

Om några år kanske!


Utveckling.

Den 2013-08-19, kl 13:33:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Tänk att det är nåt speciellt med sommaren och barns utveckling. Alltid kommer man tillbaka till förskolan och det har hänt nåt nytt i barnens utveckling. Theo har mognat på nåt vis. Han äter bättre, får inte lika många trotsutbrott, är på god väg att göra nr 2 på toaletten (lättare sagt än gjort....) och igår ville han somna alldeles själv! Man blir glad när barnen utvecklas och de växer otroligt i självkänslan när de ser att de faktiskt kan göra det där som var svårt innan. Stolt mamma!


Storebror!

Den 2013-08-18, kl 23:03:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Grattis till Linda och Micke som igår blev föräldrar till ännu en liten kille till. Levi har blivit storebror!!
 
 
 
 
 

Lonely.

Den 2013-08-18, kl 22:57:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ibland vill jag skriva rätt ur hjärtat men det blir såna missförstånd att det är helt onödigt.. Vissa ser bloggen som en dagbok men nej..inte jag.. Det är MYCKET som inte blir nedskrivet här och det finns anledningar till det. Vissa saker är bättre att ta direkt med människor hellre än att skriva här. Såklart. Men lättare sagt än gjort. Ibland är det ju inte något konkret som hänt eller som stör en utan bara att det ligger nåt och gnager där inne. Just denna känslan har jag haft under våren och sommaren. Har känt mig ensam men vet inte riktigt varför. Jag är ju tillsammans med nån hela tiden. På jobbet och sen med min familj. Vissa vänner har jag träffat. Ändå känner jag mig ensam. Men jag kanske har gjort mig själv ensam? Genom att jobba heltid under sommaren så "grävde jag nog min egen grop" helt enkelt men ändå. Tråkigt. Alla har ju sitt men jag vill liksom ha det som det alltid har varit. Som alltid har jag svårt för förändringar. Tycker inte att det behöver förändras om allt är bra.
 
Nog med svammel. Hoppas att allt blir som vanligt igen så man slipper gå och fundera så mycket. Tiden har som alltid sprungit iväg och sängen kallar. Big time.
 

Studier nästa.

Den 2013-08-16, kl 22:14:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
I dag gjorde jag min sista dag på Barnkliniken. Nio veckor har jag varit där och tiden har gått så fort! Jag har lärt mig otroligt mycket...mycket mer än jag kunde tro. Ett helt nytt dataprogram som man numera behärskar även om det är mycket kvar att lära. Personalen har varit kanon. Kemin har stämt och jag har trivts som fisken i vattnet. Synd att det är över men jag hoppas att vi ses igen. Har fått erbjudande om jobb till jul och sommarjobb. Vi får se vart det bär av när skolan är slut. Med tanke på att jag går från en fast tjänst känner jag att det inte är läge att chansa för mycket utan dyker det upp ett längre vik eller fast tjänst är det ju självklart att det går före. Det ska hursomhelst bli spännande och det är en bit kvar till nästa vår... :)
Fick en jättefin orkidé när jag slutade men ett kort på. Kommer att sakna dem!
 
På måndag börjar skolan och det ska bli skönt att komma igång igen. Så att man blir klar någon gång. ;)
 
Nu ska jag lägga mig och sussa med mina små söta. Vi trängs i dubbelsängen ikväll eftersom sambon är på den årliga killresan hela helgen. Morgondagens planer blev hastigt avbokade p.g.a. misstänkt magsjuka...uuuhhh..vi håller oss på behörigt avstånd och får hitta på nåt annat!
Sekunderna innan låg de och kramades. Det går fort i svängarna. :)
 
 

Nu börjar det igen.

Den 2013-08-13, kl 07:21:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Lämning. På. Dagis. Sååå speciellt kul är det inte med skrik, gråt o uttryck som "jag viiiill iiiinte" på morgonkvisten. Det har varit rena semestern den här sommaren att kunna gå upp i lugn och ro och endast ha mig själv att tänka på. Fantastiskt!! Men den tiden är numera ett minne blott och verkligheten knackar på dörren. Men men. Jag kommer snart att börja skolan o då blir det mer tid med mina småglin och DET är värt all skrik och gråt på morgonen!


Ta kort på mig...

Den 2013-08-12, kl 23:07:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...när jag sover! Ok säger jag o gör som han säger. Sen vill han genast titta på bilden. Det är såå roligt att titta på kort tydligen!! :)


Aug. 12, 2013

Den 2013-08-12, kl 23:04:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


En början...

Den 2013-08-12, kl 21:50:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...på en lång resa?! Jag har efter mååånga år tagit mod till mig och skickat in en egenremiss till kirurgkliniken för att förhoppningsvis få komma in för en bedömning. Mina bröst har länge stört mig, varit i vägen, förstört min rygg och axlar osv osv... Det är dags att ändra på det nu! Min rygg är slut och jag är trött trött trött. Ryggen är liksom trött..svårt att förklara men jag kan knappt åka o storhandla utan att få ont och känna enorm trötthet i ryggen som sen går över till huvudvärk och vanlig trötthet. Kan också hänga ihop med min scolios men det är framtungt och det hjälper ju till och gör det värre. Det bästa efter en arbetsdag/vanlig dag är att lägga barnen. Då rätar jag ut ryggen och blir avlastad o den får vila en stund innan kvällsgörat. Även om jag bara ska sitta i soffan efter så är det gött. Det är det enda som hjälper..att ligga ner. Så nätterna är de bästa!!

Min önskan är att kunna räta på ryggen och ORKA det. Att kunna gå med stolt hållning utan att "allas" ögon är på min byst (det är min egen uppfattning men också en hel del andras också). Att kunna ta på mig kläder utan att det ser vulgärt ut. Att min rygg värker mindre och att kunna köpa underkläder i en "vanlig" affär som inte kostar skjortan. Att kunna springa utan att få ont och att slippa dubbla sportbhar. Att kunna se på mig själv och tycka om det jag ser!

Nej nu hoppas jag på att turen är på min sida. 75B-C står på min önskelista så håll tummarna att detta går vägen! :)


Varma dagar.

Den 2013-08-11, kl 20:09:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Snart är sommaren förbi men hösten är ju inte här förrän i september enligt mig. Hoppas på några fler sommardagar/kvällar men att nätterna är svala gör absolut ingenting!! Den här sommaren har jag varit sååå varm. Det har inte gått att vädra igenom ens! Sover ju så mycket bättre när det är svalt...


Long time no see.

Den 2013-08-10, kl 22:27:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Insåg att jag helt glömt bort bloggen. Dagarna rusar bokstavligt talat förbi och jag hinner inte hälften av det jag vill göra. Men det går bra. Det har varit en bra sommar "trots" jobbande. Har haft soliga och varma helger och roliga aktiviteter. När jag tänker efter så har det iofs inte blivit så mycket grill med vänner el fester/kräftskivor som jag hade trott o önskat.

Lite tråkigt kan jag tycka... Ibland är det kul att bli bjuden och inte bara vara den som bjuder in. Så är det naturligtvis inte alltid..men känslan just nu är så. PMS:en talar......

Ser fram emot att komma igång med skolan så jag blir klar någon gång!!! Vette sjutton vad de ska lära mig detta år som jag inte redan vet men nåt viktigt är det väl. Ser också fram emot höstkvällar med tända ljus. Vi har ju en resa i december att se fram emot också!! DET blir kul det!! Semester!!!! :)


© Headerbilder från Wallpapers Wide