Festsugen

Den 2013-06-26, kl 21:39:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Det är inte ofta jag får det där riktiga suget efter fest men nu är det där..!! Ska på 30-årskalas hos svägerskan med middag och mys. Det blir kul det!

Vädret ser väldigt bra ut och det finns ju inget bättre än att sitta ute så länge det bara går på sommaren. Kanske t.o.m ska sova över för att slippa ta mig hem på natten och lite egentid och sovmorgon växer inte på träd. Man får ta tillfällena när de ges till en. :)


Vad var det jag sa!

Den 2013-06-26, kl 20:01:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Sov som en prinsessa inatt. Helt underbart!! Vaknade men knappt nån värk alls... :)


Skillnad på kudde och kudde!

Den 2013-06-25, kl 22:41:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vaknar varje morgon med ont i nacke och axlar. Idag tröttnade jag och bestämde mig för en tur in på jobbet. Alltså hemtex, där jag för tillfället inte jobbar utan på ett helt annat ställe, men det känns ändå som mitt jobb. De hade kampanjpris på just den kudden jag skulle ha och vips fick den följa med hem. Jäklar så bra kudde detta är!! Jag hoppas ni lägger en extra slant på en riktigt bra kudde, det är det värt! Om inte så byt åtminstone ut den efter ett par år. Även en bra/dyr kudde blir sämre med åren.. Titta på skillnaden mellan den nya till vänster och den gamla till höger. Det händer mycket på ett par tre år. Sängen borde vi verkligen byta ut också men det är en annan historia... :)


En jäkla bra fest helt enkelt!

Den 2013-06-24, kl 21:17:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Vi började planera Erik och Robins gemensamma födelsedagsfest i februari tror jag det var. Vi var supertaggade och såg fram emot detta. Har planerat och fixat allt i detalj så tillslut kände både jag och Camilla att det lika gärna kunde vart ett bröllop..haha. Men det har varit roligt att fixa och greja iaf och det känns ju bra. Det kan ju lätt bli att det blir mycket på slutet men vi hade kontroll och festen blev sååå lyckad. Vi lekte lekar (jäkligt dålig koll på reglerna men tur gästerna hade överseende och inte så bajsnödiga), vi åt otroligt god mat från Ica Kvantum, "efterrätt" i form av olika choklader och kaffe med avec, körde några musicquiz, drack drinkar och dansade under bar himmel. En underbar eftermiddag och kväll med fina vänner som gjorde festen så lyckad som den faktiskt blev. Killarna var nöjda, vi var nöjda och gästerna var nöjda! :)
 
Grymt nöjd över dekorationerna som Camilla har slitit med. Visst blev det fint?! Bacardi breezer flaskor från klassfesten fick agera vaser. Passade bra in till resten och helt gratis...
 
Här hamnade baren med öl, vin, sprit och blanddricka. Ett kylskåp fick vi låna, tack Janne!
 
Gästerna börjar anlända. Hanna, Sofia (syster) och Linda.
 
Uppställning inför lekar...
 
Få in tampongen i flaskan och bär med den bort till lagkamraterna...var..lite knivig..
 
Tältet hade vi sen Theos namngivning. Kul att det kom till användning igen. Perfekt till stora kalas!
 
Andreas hugger in... :)
 
Drack nog ett glas rödvin för mycket..men det var det värt.
 
Ett av födelsedagsbarnen, Erik numera 30+!!
 
Paketöppning. Mycket glas och drickbart blev det. :)
 
Fyller man 35 ska man väl ha 35 flaskor med Robin-CocaCola?!
 
Gästerna sitter fint och väntar på nåt..kan det vara kaffe?
 
Per vill gärna vara med på kort..
 
När natten kom krypande stod de flesta ute på gräsmattan, några pratade och några (tror jag var med i den skaran) röjde på gräs...dansgolvet!
 
Killarna spexade för fullt.. Detta var ett av många kort..
 
Gruppkram!
 
Tack och hej leverpastej.
 
 
 

Midsommar

Den 2013-06-24, kl 17:06:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Barnen lekte i slänten. Självklart landade Oscar i ett jordhål flera gånger o var grå över hela sig... :)
Men kul hade dem iaf!


Tid sökes

Den 2013-06-23, kl 23:01:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Förstår inte vart tiden tar vägen.. Jag tycker det är tusen saker att göra på kvällarna när kidsen sover. Har det strukturerat i huvudet vad jag ska göra och när men ändå räcker inte riktigt tiden till. Stor fet suck. Önskar att saker bara gjorde sig självt så jag bara kunde slappa.. :)

Har en massa fina bilder att lägga upp också, hoppas på mer tid imorgon för det!

Helgen och midsommar har iaf varit superbra. Familjen och Camilla var bjudna till Hanna och Kristoffer. Vi var där redan vid 13-tiden för att ta en promenad till alsters herrgård där deg var dans kring stången och sånt kul. Vi missade visst det men en fika i gräset var mysigt det också. Sen blev det middag med mycket gott att äta. Barnen hade jättekul och speciellt Theo som var nöjd över att få följa med på fest!! :)
Oscar somnade gott i vagnen...han var så trött att han bad om att få gå o lägga sig. Så går det när man vägrar sova middag. :)

Theo la sig i soffan och spelade spel på min iPhone. Några minuter senare sov han med mobilen i handen... Goding!
Vi var hemma innan tolvsnåret så var inte alltför trötta på lördagen. Gött! Vi var redo att åka till Jula och sånt men så insåg vi att det nog inte var öppet på midsommardagen.. :/ Jag åkte iaf och storhandlade..så skönt att ha det gjort! Nu är jag redo för en ny jobbvecka med nya utmaningar. :) :)

Barnen inspekterar Robin och svärfars nya båt. Det var väldigt spännande! Själv har jag inte tänkt speciellt mycket på den..kul att de kan åka o fiska när de vill. Insåg idag att det kan ju vara kul att åka ut med familjen också..till nån badstrand eller så. :) Vi får se..tid som sagt.. Haha..


Besatt

Den 2013-06-20, kl 23:03:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jag kan ju inte hjälpa det...men jag är ju barnsligt förtjust i läppglans så när jag kom hem med två idag så var jag överlycklig! Blev lite budgetvarianter då jag försöker hålla i de få slantar som finns. Tio kronor för HM's egna o 70 kronor för den andra. Bra tycker jag! :)


Uppskattning

Den 2013-06-19, kl 23:00:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Förberett för lite småpaket till Theos fröknar som de ska få innan semestern hade jag tänkt. Jag beundrar dem för att de klarar av så många barn med allt vad det innebär. En liten chokladask är ju inte mycket för det jobb de faktiskt gör men iaf en tanke. Det är viktigt tycker jag!

Självklart ska även städerskan få en likadan då hon "står ut" med medhjälparen Oscar VARJE morgon!!! Han väntar på henne exakt den tiden hon kommer varje dag..det sitter i benmärgen att efter frukost och en stunds lek så kommer Jeanette. Han hjälper till att dra med sladden till dammsugaren och att fylla på hinken bl.a. Haha..så go då!


Jobb jobb jobb

Den 2013-06-19, kl 07:21:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Började jobba på Barnkliniken i måndags och det har gått jättebra. Tycker det är rätt mycket att hålla reda på men det ska nog gå bra.. Jag vill ju kunna allt direkt men så funkar det inte tyvärr. Om ett par veckor känner jag mig nog mer säker o det känns skönt! Det är trevlig personal och en riktigt bra stämning i gruppen. Det underlättar!!! :)
Ska som det ser ut jobba hela sommaren. Från början var det sagt en veckas ledigt mitt i sommaren men i den situation vi är i nu så är det inte möjligt och jag vill absolut inte fråga. Är inställd på att jobba...får försöka tänka bort att vi bara kan ses som en familj under helgerna. Vi får hitta på nåt till hösten istället helt enkelt. :)


Klippt till mig!

Den 2013-06-13, kl 22:59:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Var bara tvungen att göra något åt detta håret. Ville från början ha en längre page men ju längre tiden gick desto jobbigare tyckte jag att det blev. Det bara hängde o gick inte att forma som jag ville. Så fort jag kom innanför dörren så satte jag upp det. Det jag gillade minst var nacken som var jättelång (håret alltså, haha) men nu är den ett minne blott. Kan inte bli mer nöjd!! Ska alltid ha denna frisyren...hmm..det får vi väl se.

För några månader sen hade jag så otroligt dålig kvalité på håret att både jag o min frisör undrade vad som hänt. Jag tappade mängder med hår. Det var så tunt så tunt.. Tills jag bytte plattång och håret började sakta men säkert komma tillbaka. Den gamla plattången var skitsliten så förstår inte varför jag inte bytt tidigare. Jag tappar fortfarande mycket hår, mer än vad som är normalt men håret är iaf k ok skick. Är övertygad om att det beror på vårens pluggande med allt vad det innebär. Det är inte alltid mycket i skolan men när det är det så är det allt på en gång. Väldigt rörigt o det blir jobbigt i min skalle. Denna veckans lov har varit välbehövligt. Även om jag sliter mitt hår ibland med två barn så är det skönt för oss alla med en veckas semester. Barnen var väldigt slitna på slutet... Nu väntad bara en och en halv veckas förskola/jobb sen går de på ledighet med sin pappa. Själv jobbar jag...o jobbar..o jobbar. ;)
Det ska bli kul! Försöker inte tänka på att vi inte blir lediga tillsammans i år utan mer på att vi har helgerna till att göra nåt. Blir bäst så. :)

Sängen kallar o det blir spännande att se om barnen tar sovmorgon till åtta imorgon också ?!


Det man säger ska man hålla.

Den 2013-06-13, kl 13:47:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jag nämnde (varför gör jag alltid det?!) i helgen att om det är dåligt väder nån dag kan vi åka till Leklandet. Inte annars. Vad hände första dagen med regn?! Theo kom inspringande i morse och säger att i dag kan vi åka till Leklandet mamma!! Efter lite luskande på tider och priser så är vi nu på väg. Vi fick med oss moster också så detta blir kul!! :)


Mammas pojk.

Den 2013-06-12, kl 19:56:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ville inte ha sin egen morgonrock och inte heller Theos. Däremot min (!!) skulle han ha... Storleken stämmer ju inte riktigt men Oscar tyckte det var mysigt iaf!


Prio 1....000...

Den 2013-06-11, kl 15:33:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vissa grejer borde bytas ut här på kroppkärr. Den här skylten är ett bra exempel på det..jesus! Är det bara jag som tycker att tex lekparkerna är under all kritik här?! Vi har stora gräs/grusplaner och ytor att kunna göra riktigt bra lekparker med bänkar, grillmöjligheter och fotbollbollsmål. Var in till Karlstad kommun o läste vilka som får renoverat 2013-14 o vi var tyvärr inte med där...synd!! Jag tror faktiskt att lekhus o sånt är desamma som när jag var liten. Det är längesen det! ;)

Såklart är det en kostnadsfråga men med tanke på alla barnfamiljer som bor här så vore det en bra investering för området!! Hoppas på 2015-16! :)


Bästa kidsen.

Den 2013-06-11, kl 07:14:14
Filed in | Kommentarer: 0

Det var hur kul som helst i lekparken imorse. Vi fikade och lekte. Tunneln är ju för rolig tycker barnen!!


Gråter blod!!!

Den 2013-06-10, kl 22:47:52
Filed in | Kommentarer: 0

Det är ju bara pengar visserligen, men har man inga (mitt emellan studier och sommarjobb) så känns det väldigt hårt.... I morse funderade jag på om vi skulle ta en minisemester med Silja Line el kanske Sthlm över en helg men nu känns de planerna väldigt avlägsna. Vi får väl prova på Karlstads alla lekparker istället...dock tar vi buss nästa gång...eller går..cyklar... Bitter!


Helgen som gått (i ett rasande tempo)...

Den 2013-06-10, kl 22:00:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Lördagens fest blev helt otroligt lyckad och jag tror även att gästerna hade riktigt kul!! Det var ju tack vare bland annat dem som det blev så lyckat..gästlistan var en rolig blandning av gamla och nya bekantskaper för alla. Riktigt skoj!! Det blev sent i säng och tidigt upp. Kan aldrig sova dagen efter tyvärr. Tre ynka timmar hann jag väl sova innan min kropp ville upp. illamående och jävlig så slappade vi i soffan med en övernattare (i form av Andreas). Höll på att slumra till igen när det plingar på dörren och två huliganer vältrar in och vill leka med mamma och pappa. Yiiiha, då var det bara att pallra sig upp och vara "som vanligt" igen. Sen kom Camilla och Erik och hjälpte till med städningen, super! Dagen gick ändå bra och barnen somnade på två röda. Tack och lov!
 
Bilderna ligger såklart kvar i kameran men vi fick iaf till en del bra. Känns ju kul att ha en sån här fest lite mer dokumenterad. :)

Dagen D!!!

Den 2013-06-08, kl 10:23:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Barnen har åkt till farmor och farfar, förväntansfulla och glada! Jag städar och ska kolla igenom låtlistan och såna småsaker. Man vill ju ha allt under kontroll senare och inte behöva fixa grejer i sista sekund. Men vi har läget under kontroll. Camilla och Erik var här större delen i går och vi satte upp tältet, ställde fram stolar, bord och dekorationer..blir såå snyggt!! Bildbevis på att vi har slitit kommer senare. :)
 
Är övertygad om att det kommer bli en väldigt rolig fest. Det som mest oroar mig (som alltid av någon anledning) är att gästerna inte är lika taggade som vi är. Jättedumt att tänka så kanske men jag vill ju att alla ska tycka att detta blir lika kul som jag/vi tycker! Det är mycket jobb bakom och då vill man ju se att alla uppskattar det och framförallt har så roligt som de bara kan ha!!! Det kommer bli super! :)
 

Dagen innan.

Den 2013-06-07, kl 13:51:45
Filed in | Kommentarer: 0

Just nu är altanen en enda röra. Robin tvättade den och alla möbler som såg ut som hej-kom-o-hjälp-mig med all pollen o dret. Vidrigt är det!!

Snart kommer Camilla o Erik för vi ska förbereda för morgondagen då det blir stooor fest!! Robin fyller 35 år och Erik har fyllt 30 år så de har bjudit sina vänner på respektive sida för en hel kväll. Eftermiddag också för den delen då vi börjar 16! Det kommer bli lekar, tävlingar, god mat och dryck all night long. Ska bli riktigt sköj!!! Spännande också att det är lite annorlunda gästlista mot annars.

Bäst att fortsätta jobba på brännan...


Pioner.

Den 2013-06-05, kl 10:49:49
Filed in | Kommentarer: 0

Vad är det med pioner och myror? Det kryllar ju av dem, speciellt på knopparna. Det verkar inte vara skadligt på något vis men jag undrar varför just knopparna lockar?! En får väl googla, som alltid.


Halvlek!

Den 2013-06-04, kl 18:36:42
Filed in | Kommentarer: 0

Jag kan inte förstå att ett år har gått redan och att endast ett år återstår. Jag kan visserligen inte säga att det gått fort för det det har hänt så mycket längs vägen. När jag tänker på september förra året känns det som en evighet sen! Tre kurser (eller är det fler?!) är avklarade och några nya kommer vi bli varse till hösten. Känns skönt att gå sista året, det blir lite mer nedräkning då. Jag blev väldigt förvånad när min ena lärare kom fram till mig efter slutprovet i medicinsk terminologi (latin) och sa att hon skulle höja mitt betyg till VG. Hon hade inte nämnt att den möjligheten fanns som hon gjort till vissa andra. Så jag blev väldigt glad minst sagt! Jag har från början sagt att jag siktar på att bli godkänd i alla ämnen och inte högre än så. Men, jag kan ju inte neka till att det är riktigt kul när man lyckas bättre än så!

Nu väntar en och en halv veckas ledigt med kidsen och lite återhämtning (vem försöker jag lura?). Vet inte vad vi ska hitta på till veckan förutom att vädret får styra lite. Mys, bak, sol, bad, kalas o sång skoj får det bli! Leklandet lockar ju lite om regnet öser ner.

17 juni börjar jag mitt sommarjobb på Barnkliniken som sträcker sig ända till skolstart. En annorlunda sommar blir det men jag ser verkligen fram emot detta och kände mig väldigt välkommen när jag hälsade på. Ska bli jätteroligt och framförallt en riktigt bra erfarenhet!!!


Suget kom direkt!! Fantastiskt!

Den 2013-06-03, kl 16:03:01
Filed in | Kommentarer: 0

Mina goa sommarbarn njuter av värmen, fika och iskalla bad. Själv vet jag inte vad som hänt, jag mår inte så bra i värmen. Är det åldern? Är det för att jag inte får sitta still mer än 2 min?
Hursomhelst är det bättre nu än i vintras. Får passa på att njuta nu ifall kommande vinter blir lika lång.

Tjipp!


Har funderat länge...är det dags nu?!

Den 2013-06-03, kl 10:53:44
Filed in | Kommentarer: 0

Ska jag börja skriva igen?! Kanske mer bilder? Mindre text? Vi får se vart det slutar men jag har så mycket som vill ut men vet inte vart det ska skrivas ner..


© Headerbilder från Wallpapers Wide