Härliga söndag

Den 2010-02-28, kl 20:26:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja för det tycker jag faktiskt! Jag har jobbat..men det är så lugnt och skönt på söndagar..man städar och viker och fyller på. Visst e de roligt när det är mycket folk men ibland är det skönt som de e nu också.
Jag städade ordentligt på toaletten och gjorde lite vårfint i luchrummet. :)

Sen blev jag hämtat av Robin och vi åkte till svärföräldrarna där vi blev bjudna på mat! De va gött!! :)
Theo åt som en häst!! Det svänger väldigt de där..han har haft dålig matlust i nån vecka...så jag blev riktigt förvånad när han aldrig slutade gapa. Älskar när han äter o mår dåligt när han vägrar....
Vi åkte hem med en trött Theo som fick hoppa direkt i badet (eller baljan dåra). Sen var det sängen som gällde..han var såå trött och somnade direkt! :)

Nu får vi se hur länge han sover denna natt. Han har inte sovit bra sen nyår..det svänger rejält. Ena natten kan han vakna flera gånger..o vara jättesvårsövd och andra kan han sova från 19-05.30..få välling och sova ett par timmar till! Så...det är lite stressande att inte veta..jag går ju alltid och lägger mig i förebyggande syfte även om jag har en del att göra på kvällen. Känner mig aldrig riktigt lugn på kvällen...
Kan inte sluta undra om det nånsin kommer bli bättre med sömnen?! När han precis ar nykläckt så sa vi alltid att om ett år så sover han iaf på nätterna..DÅ får vi sova..om inte tidigare. Var ganska övertygad om det men tji fick jag.. Så det är väl bara o gilla läget. Går ju bättre nu när Robin är uppe de flesta nätterna men jag vaknar ju alltid! Så vi är trötta bägge två istället. Hmm...undrar om nästa barn sover hela nätter eller om man ska springa mellan deras rum nätterna igenom....? Vågar man skaffa en till isåfall??! Usch...då skulle man vara ett vrak ju!

Imorgon ska vi beställa tapeter till några rum till..o de kan vi hämta på tisdag. Får se om papsi kunde tapetsera..nåt rum iaf. Annars kanske jag ska ge mig på det på lördag??? :)
Farmor erbjöd sig att ta Theo från förmiddan..hon ska nämnligen vara barnvakt lör-sön då vi ska på 30årskalas! Skönt o bli klar med Theos rum. Då kan man börja ställa in hans kartonger och lite smågrejs som inte används.

Åhhhh...jag vill flytta nu!!!! :)

NU ska jag börja med en ny bok. "Ondskan" heter den och ska tydligen vara otäck..men jättebra! Har kommit in i en bokperiod igen och det är såå roligt! Älskar böcker!! :)
Det beror nog främst på att jag har fått egentid i form av lunch på jobbet. Där är man ostörd och ingen disk eller tvätt som väntar på en utan man kan göra i princip vad man vill. :)

Gokväll!


Dyngkåt och hur helig som helst!

Den 2010-02-28, kl 10:58:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Igår var vi på Mia Skäringers föreställning "Dyngkåt och hur helig som helst". Fy fan va hon e bra!!! Det träffar mitt i prick.. Skrattade mig igenom föreställningen..men det var väldigt sorgligt också..på nåt konstigt sätt.
Så om du har fastnat i ditt lilla perfekta liv med perfekta barn och perfekt hus och perfekt man och ja ni vet...det där tänket att man ska vara så jävla bra jämt. Så gå o se denna..det kommer ligna ner dig lite. Allt behöver inte vara perfekt!!! Man får vara tjock, lat, ha snoriga ungar, äta snabbmat för att man inte hinner göra en brakmiddag, strunta i städningen hemma för att göra nåt kul, skita i duschen på morgonen, va lite ful! :)
Så nu kära vänner ska jag börja gilla min degiga mage och vara stolt över den..haha..hur nu det ska gå vet jag inte men jag ska försöka att inte ha ångest över den längre... utan leva med eländet! ;)

O nu ska jag springa te bussen...tidsoptimist som vanligt! :)
Have a nice day.. :)


Heja Heja Heja!!!

Den 2010-02-25, kl 21:41:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Jadu Tina!!! Du sa ju att om jag ville dig nåt kunde jag skriva det här! O nu tänkte jag göra det..eftersom vi inte ses på jobbet imorrn. Du ska ju ända upp till Mora. Tjejvasan väntar och det kommer gå galant! Det är jag övertygad om!!! Kör försiktigt upp och drick möe blåbärssoppa!!!



KOM IGEN NU TINA!!!! VI PÅ JOBBET HEJAR PÅ DIG!!

HEJA HEJA HEJA!!!!

♥♥♥


Jag ljög

Den 2010-02-25, kl 21:34:56
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
jag kommer icke att leta tapet till v-rum idag...orkar inte!! Jag är trött och sjuk.....sååå synd om mig..hela världen går ju nästan under!!! :)
Så jag ska ta min kära bok och lägga mig för att läsa.. Denna dagen har gått i ett. Vi har varit till Obs och köpt badrumsmöbler till lilla toaletten (efter viss övertalning så ska vi tydligen börja med den också), till posten och skickat iväg ett paket, en snabbis till Colorama för att titta på tapeter, till huset och lämnat badrumsgrejerna och
så kom lisa Martin och Ellen dit för att se hur det såg ut!
De tyckte nog det var fint..haha...eller kunde bli fint iaf! Elllen har ju växt såå mycket och hon skrattade hela tiden!! En glad skit med andra ord...o jag som e såå förkyld fick hålla mig på avstånd.
Vi var där en snabbis för de skulle vidare de me....
Sen var det raka vägen hem för Theo var hungrig och vi me,,, Theo sov middag och jag me..usch..hade behövt ligga hemma hela dagen men när man har massor att göra är det svårt. Robin skulle bara skaka i huvve om jag sa det! Men när han e sjuk..då jävlar i min låda är det så synd om han..ojojoj.. :)

Efter mat och sömn åkte vi till Stuvbutiken där vi skulle jämföra tapetpriser. Det visade sig vara mycket billigare..främst pga att de hade mycket lagervaror och därför kunde hålla nere kostnaden. Bra för oss då tapeterna är desamma som på Colorama!! Vi beställde till vårt sovrum och ska beställa till Theos sovrum och köket i helgen. Hmm..skrev jag det i förra inlägget kanske??! :)
Skönt att ha några rum klara..nu är det bara resten. O de e inte så bara det..jag vill att det ska bli nåt genomtänkt..o inte förhastat. Vill flytta in o bo in mig men samtidigt e de skönt o ha det klart för att slippa tänka på det..vi får se om vi överhuvudtaget kommer överens om några. Men det tror jag..vi gillar ju gaaaanska lika iaf. :)

Imorrn ska jag jobba och Theo ska vara hos farmor igen.. Hoppas han e mindre gnällig där.. usch han har varit en riktig gnällspik i några dar.. Men denna gång är det definitivt tänder. Hörntänderna är så gott som sprickfärdiga!! :) Gör nog ont på han..men snart snart har de spruckit igenom..

NU tar jag kvällen! Tjipptjillevipp!


O så fortsätter vi...

Den 2010-02-25, kl 19:33:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...med renovering. Hela dagarna...

Såhär ser det ut nu!
 

Robin grundmålar väggarna. Ingen tapet är vald till detta rum men vi ska börja leta ikväll..ordentligt!


Golv lagt i Theos rum. Robin e nöjd!! :)


Så..nu finns det golv i alla sovrum! Skönt! De jobbar snabbt.. :):)


Reglar i taket...där blir det nytt tak med spotlights. Elektrikern kommer på onsdag!


Ska detta bli ett kök??? Känns långt borta...

Idag har vi beställt tapet till vårt sovrum. Ska beställa till Theos rum och köket under helgen. Så nu kan man börja leta till de andra rummen! :)

De var allt för nu... fortsättning följer!


Husrenovering...

Den 2010-02-22, kl 21:10:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Renoveringen fortsätter.. Mamma jobbar..pappa och svärfar renoverar.. Theo är hos farmor! :)

Såhär såg det ut i helgen..det går framåt..fort!! :):)


Vägg i hall borta, resultatet blev som vi tänkt. Större! :)


Grundmålat en gång. Ska spacklas o slipas och grundmålas igen. O inte vet jag varför de för den ordningen. Men bra blir det ju hursomhelst! :)


Bli inte ledsna nu..men den fina tapeten är nu ett minne blott.


Vardagsrum/avställningsplats/matplats


Vårt sovrum får golv lagt. :)


Klart!!! Jippie..snart är det beboligt!! :)

Detta var allt för nu...ögonlocken är tunga trots att jag "bara" jobbat...Robin är ännu inte hemma.
Ville slipa väggarna för att spackla igen..o sen kunna slipa imorgon. Ska förmodligen lämna tillbaka slipmaskinen så det är bäst o passa på medans vi får låna den. :)
Har iaf gjort mat till honom när han kommer hem.. Theo har varit hos sin farmor hela dagen och där ska han vara till o från i 2 veckor! Hans andra hem..haaha..han känner sig säkert lika hemma där som här så ofta som han e där.. :) O Farmor får vara extramamma ! De gillar hon det! :) Eller hur?! :) O Theo också för den delen..

Nu ska jag lägga mig och läsa!






Åhhh...

Den 2010-02-21, kl 13:04:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Snart flyttar vi. Härligt! :)
E sååå sugen på att börja packa upp och pyssla. Och nej. Jag är inte ironisk! Jag gillar o packa upp o greja..ställa sakerna på sin plats..möblera..ställa en ljuslykta där..osv.
Längtan blev inte mindre när jag fick syn på dessa bilder...






Bilderna kommer ifrån Sia. 

Taklampan högst upp till höger får gärna flytta in i mitt vardagsrum... :):):)


Åhhh...Darin Darin Darin...

Den 2010-02-20, kl 21:06:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Det var EN enda person och låt som jag ville höra ikväll..o det var Darin! Jag tyckte han var göööööörbra! :)
Bra melodi och en underbar röst..refrängen sätter sig.. Ja allt som behövs liksom..fin text också..
 
Så var det med det..ska nog gå o lägga mig och läsa i min bok. Igår blev det inget emd det..Theo hostade hela kvällen och hade hela tiden svårt att somna om. Så vid 21 somnade han och då var det bara för mig att förbereda för natten och plocka undan.. Vips så var klockan 22 och sängen kallade..

Dagen har gått ganska fort..Theo har varit sjuk...hostig (mest nattetid) och liiite lite feber. Tänkte ringa sjukvårdsrådgivningen..men faaan..vad ska dom göra? Då skulle dom säkert säga åk in till barnakuten. Man får nämligen inte ha feber OCH hosta. Men att ge sig ut i detta väder för att höra nån säga att han har ett virus som går över av sig själv..högt sängläge..ge mycket vatten...osv osv.. Nej det gör jag bara inte..
Gör redan allt jag kan för att han ska tillfriskna fort. Kokar nappar..håller han inne..duttar i honom vatten..all möjlig mat (som han oftast spottar ut) ..osv..
Nu låter ju detta helt galet egentligen.. Theos bästa är ju självklart det viktigaste! Men jag e rätt säker på att jag känner min son så att jag kan bedömma om han verkligen behöver vård eller inte. Har inte detta blivit bättre tills på måndag så måste vi ju ringa.. hostan kan ju hålla i sig flera veckor men inte febern.
Har det iaf under uppsikt..o det blir bättre o bättre! :)

Ha en bra o snöig helg! :)


Suuuk

Den 2010-02-20, kl 12:59:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theo är suuuk så vi stannar inne o försöker kurera honom.
Kanske rent av kan bli många inlägg idag?!


Inne i tapet-djungeln..

Den 2010-02-20, kl 12:58:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Letar febrilt efter tapeter till huset.. Det är ingen panik med vissa tapeter. Egentligen inte med nån...förutom köket. Här kommer lite smakprov iaf...på sånt som e intressant! :)


Vardagsrummet kanske?? Men något ljusare isåfall... Från Midbec


Sovrummet..denna är så gott som bestämd. Den är vit/creme med vitt blankare mönster.. Skitsnygg i verkligheten! Eller söt snarare... Gillar fjärilarna! Duro har gjort denna..


Bilden uppe till vänster. Men med ljusblå stjärnor och en blå tapet förövrigt. Hade från början tänkt mörkblå botten och vita stjärnor..men....kändes inte helt rätt..så detta känns mycket bättre! Får se hur det blir..jag hinner säkert ändra mig en gång till! ;) Boråstapeter


Bilden längst upp till vänster.. Nåt sånt kan vara snyggt i hallen,, För mycket färger och former på väggarna kan annars bli väldigt rörigt. Och jag gillar inte röra i mitt liv!! Lugnt hemma = Lugn iris! :)
Sen kan man givetvis piffa upp med kuddar, gardiner accesoarer osv..  Bara för att det är mycket vitt så betyder inte det att det måste vara tråkigt. Tvärtom! Valmöjligheterna är ju oändliga med en vit/ljus tapet.

Gillar även tapeten nere till vänster..men vågar man svart?? och vart? Tror inte den passar i nåt rum...


Denna tapet SKA vi ha i köket! :) Älskar den... Kommer från Borås tapeter.


Om man vågar/vill ha det färglatt så är denna tapet från Decor Maison supersnygg. Som här i en tråkig vit hall är den ju toppen!


Tycker denna är sååå fin.. KAnske kanske nånstans... Man blir dock väldigt låst och det tycker jag inte om!

Ja...nu är det bara o välja då! ;)











Renovering

Den 2010-02-16, kl 21:31:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Garderober i hallen borta..blev väldigt mycket utrymme! kommer ju upp en ny på ena sidan så småningom..



En öppning genom huset till garaget var ett måste för Robin. o det blev ju jättebra..kommer givetvis att vara en dörr där. Just nu är det en typ garderobsdörr! :)


Förövrigt så har det hänt en del annat också. Såsom..

  • Nästan alla golv borttagna
  • Lite tapeter rivna
  • Köket rivet
  • Lite rörmokeri i köket fixat av Robins farbror
  • Ek-parkett inhandlat
  • Köket inhandlat med undantag för en lucka och ett skåp

Jepp..det var allt för nu.. By the way så är min PMS ett minne blott. Tänk vad det vänder fort. :)


Tjejfest!!

Den 2010-02-16, kl 21:18:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Var hos Frida i lördags på kalas/tjejfest.. Det var jättekul..vi åt väldigt god mat och drack god öl! :)
Vi var väl en sisådär 10 tjejer, både kända och okända för varandra. Riktigt lyckat!
Jag följde inte med ut på krogen..var varken sugen eller pigg på det. Ville sova och även spara pengar.. Kommer ju att vara en hel del utgifter framöver...o för resten av livet iom huset!
Så numera är jag en sparsam kvinna..hmm..undra för hur länge det kommer hålla. Jag älskar att shoppa! :)

Såhär såg det ut i lördags...tog som vanligt alldeles för lite bilder..


Min fina vän Frida som även var födelsedagsbarnet och värdinna denna kväll!


Vad Frida försöker återberätta här är barnförbjudet så det lämnar jag åt fantasin.. :)


Vi fick en jättegod Grillbuffé med en massa kött och frukt.. Där fanns även jordgubbar!! Fick nog oss alla att längta lite mer till sommaren :)




Far och son

Den 2010-02-16, kl 21:10:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Theo vill göra som pappa gör. Sen om det blir så mycket läsande vet ja inte..han rycker mest sönder tidingarna han får! :)

På sig har han en pyamas han fått av polaren Leah! Me vovven på.. :)




Rörigt

Den 2010-02-15, kl 21:45:51
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Rörigt hemma, rörigt i huset, rörigt för Theo, rörigt i mitt huvud.
Det mesta är alltså rörigt..men under kontroll..eller?!
Märker på Theo att han har det jobbigt..vi flänger o far med han..sova här o där..borta några timmar där..åka o handla..till huset..vill inte äta..ledsen.. Usch då gör det ont i mamma-hjärtat!
Hoppas Robin försöker vara hemma så mycket som möjligt imorrn..sa det till honom men han tänker inte på mitt sätt.. O de e på både gott o ont.
Även om vi vill bli klara med så mycket som möjligt i huset så är det inte meningen att Theo ska bli lidande..han kommer alltid först..oavsett hur mycket annat det finns att göra.

Men det ordnar sig väl tillslut...antar jag..hoppas jag.

Just nu känner jag mig mest neg neg neg....pms spökar i min kropp o har gjort sista dagarna.
Vill inget hellre än att vara glad och positiv..o att jag o Robin ska hålla oss sams..men just nu verkar det omöjligt.
Så därför ska jag ta en dusch o hoppa i säng..o hoppas att jag vaknar o är den vanliga männsika
 jag en gång var.


Alla Hjärtans Dag!

Den 2010-02-14, kl 10:55:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi är inte sååå puttinuttiga hos oss..så förmodligen blir det ingen blomma för mig. Men det gör inget..vi ska käka god mat hela familjen..kanske tom att Theo får vara uppe lite längre och myysa med oss! :)

Snart ska jag springa iväg till bussen. Jobbet kallar! Robin och Theo hämtar mig sen...

Robin o hans pappa har vart i huset hela helgen..rivit och rivit..jag vill också va me! Men jag jobbar så det får bli en annan gång.. :( Får iaf se bilder på hur det ser ut.

Vågar nästan inte säga det..men Theo sov på Färjestad inatt igen..så jag har sovit så himla gött inatt. :)
För även om vi har haft barnvakt förr o jag har fått sova så e de inte ofta man sover bra. Men inatt så!
Skönt o vakna helt svullen i ansiktet..haha..inte en rynka! :)

Mer bilder på renoveringen kommer senare.. håll tillgodo! :)


Husägare!

Den 2010-02-12, kl 21:59:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3

Nu är vi husägare..på riktigt! Idag har vi varit på banken och träffat både säljare och mäklare..o bankman. Skrivit på lånen och ordnat med överföringar och fått nycklar! Fick även en massa massa papper som hörde till huset och alla apparater.. Han hade ordning den gubben! :)
Det var svårt att visa gläjde över att huset äntligen blev vårt med tanke på att säljaren hade en väldigt jobbig dag. Han lämnar ju sitt hem som han och hans familj haft i många många år! När han skulle gå tog han Henrik (vår bankman) i hand och vi alla hörde hur rösten sprack på han..och tårarna kom. Usch...stackarn.
Det kändes som att v tog hans hus ifrån han..... Men jag sa att han var välkommen när han ville! Hoppas han uppskattade det och att han verkligen kommer..skulle vara roligt att visa han vad vi gjort o så..och höra hans historier om huset och trädgårn.. Vi får se om vi ses igen! En blomkvast ska iaf skickas på posten.. :)
Vi fick en del saker av honom..såsom gräsklippare (ej motordriven), lövblås, stege, slangar osv osv.. O det är vi jättetacksamma för! Kommer ju bli en del utgifter..har ju inte haft trädgård förut så det enda vi äger i den vägen är hmmm...hmm..inget!!

Här kommer lite bilder på vår koja..som ska bli ett slott! Eller åtminstone beboligt och hemtrevligt! :)


Det härliga gröna köket! Det åker ner först...halva är redan rivet...


Hallen sett från v-rum. Den lilla väggen rakt fram ska bort..och garderoberna bakom likaså. Öppet ska det vara!
Är redan en ganska smal hall så det kommer vi mycket större när det försvinner.
Till höger är "lilla hallen" där sovrummen + badrum ligger.


"Lilla hallen". Till vänster 2 sovrum till kidsen.. Vårt sovrum ligger på höger sida. Rakt fram badrum.
Garderoberna är borta med vinden...upp kommer en nyare variant, aaaaningen snyggare på höger sida. Den på vänster sida ska förbli borta..så det blir luftigt! :)


Den här tapeten är ju en favorit! Här blir det typ kontor/gästrum tills nästa barn kommer..o nej..det dröjer att ett tag till! :)


Badrum..inte så väldigt rötet.. Bra färger men det ska göras om..när det finns tid! Nån som vill paxa bidén??


Theos blivande rum. Här har vi nog bestämt oss med tapeter..bilder kommer när det är klart. Kanske jag ska ta o tapetsera? Heltäckningsmattan ska bort bort bort... Golv är inköpt ska "bara" läggas också.. :)


En del av v-rum med utgång till tillbyggnaden/allrum.. som ni kan se till vänster i bild.


Tillbyggnaden.. Detta blir ett projekt längre fram..inget prio-ett iaf. De snygga lamporna får alltså hänga där ett tag ;) Kanske får smycka ut dom för att stå ut el nåt!


Förråd/bastu/pannrum/dusch..ja hur vi löser detta får vi se längre fram!


Bastu! Som vi känner nu kommer den inte vara kvar när vi gör om..men man vet aldrig! Den får nog göra plats för ett bubbelbad... :)

Så nu har ni fått en liten inblick över vårt "lilla" projekt som kommer ta all vår tid framöver!  Så ni får ha lite överseende om tiden inte räcker till..
Men ni får en kompensation längre fram..inflyttningsfest! :)






Vet ni??!!

Den 2010-02-11, kl 21:43:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Imorgon kl 10.15 skriver vi på de sista papprena och får nyckeln till vårt hus!! Vårt efterlängtade lilla hus!!
Kan ni förstå!? Imorgon e vi husägare..ska bli så gött att komma dit och kunna kolla runt och känna av känslan ordentligt! E ju svårt att göra det med en mäklare omkring sig och sen med ägaren himself där.. Känns lite vemodigt..måste va jättesvårt för han att lämna huset han bott i i alla år!
Men vi ska ta väl hand om det!!! O det tror jag faktiskt att han vet..o känner! Hoppas det iaf! :)

Har gjort en adressändring nu..som börjar gälla 1april.. :)


Jag ska bli brun!

Den 2010-02-11, kl 21:39:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Så därför la jag mig i ett solarium förut. Det va gött! Hoppas på ett bra resultat! Det e ju svårt de där..o veta hur rören e osv..hur mycket tål jag idag osv.. Jag brukar va försiktig men jag har gjort mina misstag om man säger så. Både i solariet och ute i den riktiga solen.
Å på tal om det...guuud vad jag längtar till våren/sommaren!
Jag blev glad av att kvinnan som stod i receptionen var såå trevlig och talade om för mig att rören är väldigt nya och att jag skulle vara försiktig! Jag gjorde som hon sa o nu bränner det "bara" lite.. :)

Imorde var vi ju som sagt till Öppna Förskolan. Där träffade vi Wilmer Alfred o Harry. Sen var det några fler kids också..o deras föräldrar såklart! Det var najs och Theo hade roligt!! Jag me ju.. :)

Gick sedan till mamma/mormor där jag o Theo åt lunch..o Theo slumrade lite. :)
Var ett tag sen vi var där nu..har vart så mycket med jobb o allt. Mormor hade stickat en ny tröja till Theo..var jättefin och den kan han ha nästa vinter också. Om han nu inte mastodont-växer på kort tid!


Den här hemkunskaps-boken e sååå väldigt välskriven mamma! :)


Jag hjälpte mamma med maten..knäckte ett ägg. Visserligen på diskbänken..men ändå!
En god lunch åt vi! Pannkakor med sylt och grädde. :)


Bajs

Den 2010-02-11, kl 21:19:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Tog en promenad till Öf imorse.. På den korta vägen..tar ca 5min..så ser hinner jag se inte mindre än 10 högar med hundbajs. O det är bara de som syns nu! Tänk sen när snön smälter!! Fy fan alltså..
Att det ska vara såå svårt att plocka upp skiten. 
Jag tycker iaf att de e förjävligt! Har man skaffat hund så ska man fan ta hand om den...o jag o andra som har valt att INTE ha hund ska inte behöva "lida" för att fölk inte kan sköta sina..
 Hundkiss kan man ju stå ut med..de måste ju kissa nånstans!
Men bajset..för fan. Tänk alla små barn som kanske har börjat gå och inte förstår vad det är.
De kanske ser nåt brunt mitt i all vit snö o ska dit o kolla läget.. Hade jag släppt Theo där hade han garanterat gått fram o stoppat det i munnen! Fast jag hade ju hunnit före..kanske.. :/

Usch!!! Plocka upp skiten!!!!


trögastesidanistan.nu

Den 2010-02-09, kl 22:20:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Har försökt att logga in x antal ggr. Nu så..några minuter efter läggdags kommer jag in.
Det är helt enkelt inte meningen att jag ska blogga! :)
Skickade ett mob-inlägg iaf..på världenst finaste Theo!! Blåare ögon får man leta efter..

Idag har jag jobbat..har varit dött dött dött. Har på nåt vänster svårt att få upp tempot då..gillar när det är mer folk..får mer gjort då. Men liite har jag allt hunnit med...ett skyltfönster blev gjort.
Känner mig inte alls varm i kläderna..men de andra sa att det blev snyggt...sen om det var för att va snälla eller för att de verkligen tyckte det vet ja ej..hahhahha.. :)

Ni vet när man betalar med kort..tex VISA, MasterCard osv..så drar man kortet i en kortläsare. Vissa kortläsare har även ett "hål" för kort med chip. Det har inte vi. Men lik förbaskat så försöker de stoppa in kortet i hål som inte finns..haha. Då brukar jag säga lite trevligt att de får dra kortet som vanligt. Till svar får jag som oftast:
-Jahaaaa..har ni inte chips???!! .........Nej vi har inte chips..men på Konsum! DÄR har de chips..
 (Det sista är naturligtvis inget jag säger)
Vi har det roligt på jobbet!! Har ni?! :)

Nu är det dags för skönhetssömn och jag hoppas Theo vaknar mindre inatt..har strukturerat om välling o så..så natten tills idag vaknade han "bara" 3ggr och fick kvällsvälling 1gång. Men bara 75ml..inte 100ml och majsvälling som det varit sista tiden. Fasen att det ska vara så svårt! Vi som hade på G att han sov hela nätter.. O så blev han sjuk..jajja..men nu e han frisk..bara lite tänder på G tror vi.

Ha de gött alla..!
KRam


Söndag, en lugn dag...

Den 2010-02-07, kl 21:57:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Åhhh vad gött de var att få sova ut imorse. Sova tills jag vaknade av mig själv. Inget skrik, inget gråt, ingen stinkande bajsblöja..utan av mig själv! Underbart!

Skulle egentligen vara på 30-årskalas igår men det blev inställt pga sjukdom.. tråkigt!! Men vad gör man..sånt som händer och om det blir en fest längre fram så hoppas jag att vi kan gå. Det komemr ju vara såå mycket i feb/mars/april med renoveringen. Dessutom har vi en hel del helger bokade redan..busy people ni vet. ;)

Farmor kunde ha Theo över natten ändå..hon var ju ändå inställd på det..o vi me! o de va ju jättesnällt..då fick vi sova! :) Även om Theo på nåt vänster skulle sovit hela natten så ligger man ändå o väntar på att han ska vakna. Skulle jag vakna mitt i natten så har jag jättevårt att somna om om han inte vaknat nån gång än. Då ligger jag oftast där o funderar o funderar...ska han vakna..eller sova hela natten?! Tills han nån gång vaknar..då har jag vart vaken i 1 timme.. Så kan det gå..men det börjar iaf bli bättre med min sömn. Jag somnar fortare och somnar om fortare..värre var det för nån månad sen.

Idag var de nya ägarna till lght här..de mätte och tittade och så. Verkade trevliga..men va fasen..de e ju från Skoghall! Hahah..nejdå. De kommer säkert trivas jättebra..ingen tvekan! :)

Kan ni förstå??? 5dagar kvar!!! Då blir vi husägare!! Kan fortfarande inte riktigt fatta..måste få nyckeln i min hand..o kliva in i huset för att verkligen förstå..det ska bli sååå underbart! :)
Det första jag ska göra är att åka dit o ta med kameran...o ta en massa bilder. Kommer bli en del förändringar och jag vill kunna ta fram bilderna på hur det såg ut innan och efter.
O ni ska få se på en del bilder till helgen..när korten är tagna!

Vad tycker ni om min nya design då? Var tvungen att få en uppfräschning...hade tappat lusten och tänkte att en ny design kanske hjälper?!! Som hemma ungefär..jag mår mycket bättre om jag får gå hemma och pyssla och flytta runt saker och sätta dit nya osv.. Jag blev iaf nöjd..och VÄLDIGT nöjd över att jag klara av och ändra alla stil och kodmallar..herremingud vilken djungel!!

Nu kom jag på att jag glömt att ringa en person...förlåt!! Du vet vem du är.. ;) Men lovar..ringer dig imorgon!

Imorrn blir det jobb 8-17..o det är sååå jäkla roligt att gå till jobbet. Vet inte vad som har hänt men det känns som rena semestern!! Det är skönt o komma hem..man har energi och ork till Theo.. och uppskattar allt hemma mycket mer! Gött gött!

Nu ere natten..men först en massage på Robin som han har tjatat till sig..bäst o göra han till lags annars blir jag utan nästa gång ;) O de vill vi ju inte.. :)

Gonatt

Äntligen...

Den 2010-02-04, kl 21:04:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...har jag fått tummen ur!!! Jag var till Walthers innan jobbet idag och köpte 2st bh:ar.. :):):) Är supernöjd!
Det var inte en dag försent...hela kröppen ändrar ju tydligen form när man får barn..taskigt!

Har nu börjat jobba igen.. började i måndags och det känns hur bra som helst! Inte en dag försent..var riktigt trött på att gå hemma. Så nu e Robin hemmafru och jag kommer hem med massor av energi. Härligt!
Så nu e bittra iris borta med vinden.. :)

Har verkligen noll blogglust så jag stämplar ut nu..får se när jag skriver nästa gång.. När lusten tränger på! :)

Kram


Tisdag... Kan jag stå emot??

Den 2010-02-02, kl 20:45:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

E så förbannat godissugen..och jag har lovat mig själv att det blir inget godis. Måste sluta. Äter alldeles för mycket o e alldeles för missnöjd med diverse saker. Så det finns inget annat alternativ.
Får se hur dagen/kvällen slutar..
Kvällsmacka? Godis? Kvällsmacka? Godis?

Världsproblem..


© Headerbilder från Wallpapers Wide