Äter mellanmål, matar fåglarna o inväntar ...

Den 2010-09-30, kl 10:54:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00241 (MMS)

Äter mellanmål, matar fåglarna o inväntar dagis. Smakade även pippins mat. Det var godare me banan!


Theo

Den 2010-09-30, kl 08:42:22
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu sputer det tut nya ord och ideér på Theo. Jätteroligt tycker vi!! :)
Nu senast sa han törstig.. :):) Han kan ju ha sagt det förr men att jag inte uppfattat det men nu drack han i nappflaskan o så -törscti. :) Kulkul!!
Är ju jättebra om han kan säga att han är det när inte märkt det.
Sen tycker han att det är roligt att rabbla allas namn på dagis. Mest säger han Kerstin och Nora. Det finns två Nora på dagis o han säger i stort sett alltid deras namn först. Första kärleken kanske?! ;)
Det pratas fortfarande mycket om bilar, grävskopor o traktorer. Lastbilar , flygplan o motorcyklar. Är han kille eller är han kille??!!!

Snart väntar dagis och själv ska jag jobba 12-21 idag. Det är ju tjejkväll i stan så det kommer vara mycket tjejer hela dagen!! :) Kom gärna in o säg -Hej! om ni är i närheten! :)


Theo är helt fascinerad av mosters mob...

Den 2010-09-27, kl 15:54:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

dsc00234 (MMS)

Theo är helt fascinerad av mosters mob...


Trött familj...

Den 2010-09-26, kl 20:59:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jises va trött man kan vara!! Igår hade vi en liten fest.. Inget märkvärdigt utan en hemmafest med några vänner. Robin ville inte ha för mycket folk så vi blev alldeles lagom. Några som fick förhinder men vi blev väl runt 10pers iaf.. Vi hade det jättetrevligt.. Vi tjöta, skrattade o spelade lite spel. Jag och Frida blandade drinkar till girlsen..eller ja..en drink. Mojito. Det tog sin lilla tid när vi skulle koka sockerlag o så..hha..men det låg möe kärlek bakom den drinken! ;)
Tyvärr så tror jag att den jäveln gjorde mig väldigt bakfull idag.. :(
Men jag masade mig iväg till jobbet ändå, dock bara 3,5timmar. Men det räcker när man är trött trött trött.

Veckan som kommer blir det en del jobb. Jag är ledig imorrn så då ska jag o Theo mysa järnet!!! Kanske får besök också..vi får se! :) Tar nog dan som den kommer..
Sen jobbar jag tisdag-lördag. Ledig söndag igen..inga planer i helgen och jag hoppas nog att det förblir så.. o så kan vi göra nåt spontant istället!

Nu åker mina ögon ihop..dags för sängen. :)


Live to Win

Den 2010-09-22, kl 21:31:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så heter boken jag läser just nu. Andreas Carlsson är författare och den är kanonbra.. Egentligen är de ren o skär fakta. En biografi om hans liv. Men jag gillar den...han har ett liv helt olikt mitt eget och det är verkligen fascinerande att man väljer så olika här i livet! :)

Theo har vart sjuk..o är fortfarande lite hostig. Han har sovit riktigt dåligt flera nätter men 2 nätter har han sovit hela natten. Det är sjuuukt gött o få sova. Helt underbart!!!
Han har vart riktigt duktig med sömnen nu ett tag.. Ca 2 veckor har det vart sömn från kväll till morgon och jag försöker verkligen njuta de dagar det har hänt. Man vet aldrig när det vänder. Det har jag lärt mig nu.
Jag trodde (läs hoppades) att när Theo började sova hela nätter, att det höll på att vända o när det väl vänt så skulle det förbli så. Att han skulle sova hela natten med undantag när han blev sjuk osv.
Men ack så fel jag hade! ;)

Det har vart fullt ös medvetslös sista veckorna..därav den dåliga uppdateringen. Det har vart mycket nya tv-serier, 60årsfest med Robins jobb där Thomas Pettersson och Charlotte Perellli uppträdde. Riktigt kul!!!
Jobb jobb jobb, Vab, Ladies Night med jobbet (Brolle in my heart! ;)), middag med vänner, renovering.
Säkert har jag glömt nåt, min hjärna kan inte längre lagra alltför mycket information längre. Könstigt! :)

Veckan ut blir det jobb alla dagar utom imorrn för då är jag ledig. Sen blir det städning, kika runt på ny soffa, fest!!! Så denna vecka blir nog lyckad den också!! :)


Läsvärt...

Den 2010-09-19, kl 11:10:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Perlans blogg hittar man mycket roligt. Den är otroligt inspirerande med snygga bilder och inredningstips.
O om livet i allmänhet..  Hon har även en inredningsbutik online där man hittar otroligt snygga grejer...som inte många har! Så gå in o läs den du också!! :)



Vård av barn

Den 2010-09-17, kl 10:05:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Blev det idag! Theo var snorig igår på dagis o han hade dessutom vaknat flera gånger på natten. Så det var nåt på gång liksom.. Inatt var det likadant o tillslut fick Robin ta han på morgonkvisten.. När han vaknade var han helt igentäppt så det fick bli en Vab-dag idag.. Han är ganska pigg ändå men vet inte riktigt hur dagis hade gillat om jag gått iväg me han. Tyckte de var bättre vi stannade hemma o tog de lungt idag. :)

Theo har inte varit sjuk på väääldigt länge o när jag tittade i medicinskåpet så var det i princip tomt förutom alvedon.. Så jag ska iväg till apoteket i eftermiddag o handla på mig lite. För det är ju med stor sannolikhet att han blir sjuk snart igen.

Nu ska vi titta på Pippi Långstrump o mysa lite!


Tom i huvet så det blev nåt sånt här istället...

Den 2010-09-16, kl 21:20:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
20 sanningar om mig själv.
sen utmanar du tre stycken.

1. Jag har en fobi för daggmaskar.
2. Jag har ständigt dåligt samvete.
3. Jag älskar min son över ALLT annat.
4. Jag mår som bäst när jag är hemma.

5. Jag har aldrig bott utanför Karlstads gränser.
6. Jag förlorade oskulden i en husvagn. ;)
7. Jag gillar inte när någon ställer krav på mig.
8. Jag ska absolut INTE rösta på Moderaterna.
9. Jag tycker inte om att bli granskad. 

10. Jag är väldigt dålig på att höra av mig...sorry! ;)
11. Jag äter VÄLDIGT mycket godis.
12. Jag har scolios.
13. Jag är jättekittlig.
14. Jag har åkt polisbil.

15. Jag är väldigt mörkrädd.

16. Jag har börjat få gråa hårstrån...fan.
17. Jag försöker alltid vara mig själv. Oavsett.
18. Jag är väldigt privat...även om man inte alltid kan tro det. ;)
19. Jag tycker inte om när andra lägger sig i mitt sätt att leva och mitt  sätt att vara.
20. Jag är ganska snäll faktiskt! :)

Jag utmanar Lisa, Johanna och Anna! :)



Theo o jag myser järnet innan det är dags ...

Den 2010-09-16, kl 07:42:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00219 (MMS)

Theo o jag myser järnet innan det är dags för jobb. Varje dag till 18-19..redan trött på schemat..


Bättre!

Den 2010-09-14, kl 21:49:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag är ingen skitdag...idag är en helt ok dag! :)

Allt kom på en gång igår... Theo grinade från morgon till kväll, jag fick ett härligt niagarafall mellan benen (ursäkta uppriktigheten), Robin hade fått med sig barnvagnen till jobbet (som upptäcktes efter all påklädning när jag o Linda skulle på en mysig promenad) ...o lite andra helt oviktiga saker...

Ibland kommer såna dagar...tur att det går över. Jag har ju trots allt väldigt mycket som gör mig glad. :)


Skitdag!!

Den 2010-09-13, kl 21:07:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Skitskitskitskit...ja detta är en jävla skitdag.

Älskar

Den 2010-09-10, kl 22:10:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2













♥♥♥


Kalasbilder

Den 2010-09-10, kl 22:03:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
























Sammanfattning!

Den 2010-09-09, kl 21:50:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Måste verkligen anstränga mig för att minnas vad jag gjort sen sist. Jag minns knappt vad jag gjorde för en timme sen...men jag försöker då! :)

I fredags jobbade jag till 18.. Blev sen hämtad och så bar det av till Kil där vi blev bjudna på middag av Sandra och Anders. jättegott var det! Theo fick saft med 3 sugrör i...han blev så glad och stolt! :)
Tillslut hördes det gnäll mer och mer ofta...så läggdags fick det bli. Theo sov ute i vagnen och vi åkte hem innan midnatt.. Trött trött trött...

Lördagen vaknade jag av att jag var hmm...TRÖTT!! Skräll.. :)
började ganska direkt att packa inför vår tripp till värmskog. Levi hade 1årskalas o det kan man ju inte missa! Packade in en massa paket och efter Theos luch och sovtimme så drog vi iväg. Väl framme öppnades det paket och åts tårta.. Theo Levi och Ellen lekte jättebra och hade det skoj. Molly kom senare och vips var där 4 barn och 8 vuxna.. Jättetrevligt hade vi!! :)
Vår familj stannade kvar över natten...alltid lika mysigt! Vi känner oss som hemma där  och även Theo..vilket är roligt! Han somnade av sig själv inne i "vårt" rum. :)

Jag och Linda vaknade allt annat än pigga på söndagen... Tur vi förstår varandra med denna där sömnen...usch o fy för sömnlösa nätter. Visst kan Theo vakna ett par gånger per natt ibland...då kanske han får nappen o så lägger jag ner han. Ibland får han välling men mer o mer sällan. Det är OK. Men...när man sover max 6timmar per natt så är det inte kul. Dessutom avbruten sömn hela tiden gör det hela än värre.
Trots dåligt med sömn så begav vi oss ut med Levi och Theo medans killarna röjde inne. De hade i vanlig ordning.. ;) tagit sig en fisketur med tillhörande fylla! :) Ramlade in runt 2tiden och var väl sådääär åigga på söndagen. De mådde givetvis sämre än oss som knappt sovit..hmm...
Vi tog iaf en tur till ladugården brevid. Theo var helt lyriskt av att få se traktorn...eller det var flera stycken och det var såå spännande!! Kossorna eller tjurarna var också roliga!! :)
Tänk att få vakna upp till detta varje dag..det skulle vara Theos dröm det! ;)
Åkte hem runt 11, släppte av Robin och Theo och åkte på Meandi-party hos Lisa. Det var inte så mycket kläder jag blev sugen på men en grön tröja med monster på, mössa och strumpor i samma mönster fick det bli!
Vill ju ha lite kläder som inte är "dagiskläder".
Var hemma igen runt 15...käkade mat och vidare till Erica o janne.. Där hjälpte Robin till att sätta in en ytterdörr. Jag o Theo testade alla leksaker under tiden.. ;)
När vi kom hem runt 18 var jag väääldigt mör. Inte många timmars sömn under helgen...

På måndagen ringde klockan 04.40. PIP!!! Jippie.. ;) Inventering..
Trots tidig morgon var jag hyfsat pigg! :) Dagen gick rätt fort men sista timmen var dryyyyg... Benen har fan värkt hela veckan. Men nu dröjer det iaf tills nästa gång! :)

Tisdagen spenderades på Rud hos mamsen. Theo sov i vagnen på vägen till Blomsterlandet. Väl där handlade jag en porslinsblomma till v-rummet. En lite högre då våra fönster är så stora o höga.. Två småblommor till köket och några påsar lökar blev det också.. Jätteroligt tycker jag det är att handla blommor! En riktig kärring är jag! Men jag har iaf fint i fönstren... ;)
Robin hämtade oss och när vi kom hem stod det en torktumlare på uppfarten! :) Halleluja... ;)
In med maskinen och började tvätta.. Här ska tumlas tänke jag!
Planterade om en massa växter på kvällen..blev kanon och borde göras oftare men örker ej.. :)

Onsdag blev det jobb...men först en förmiddag med Theo. :):):):) Tar tillvara på alla minuter med han nu när jag jobbar.... :)
På kvällen var vi på afterwork med massa vänner. Vi ahde lika kul som vanligt! Alltid roligt att träffas!! :)

Torsdag...ja det är idag det! Jag har vart ledig så vi har vart i lekparken och tittat på pippi och Pettsson & Findus.. Lagat mat, handlat mat och hälsat på Farmor och Farfar som kommit hem från Turkiet. :)

Nu ska jag städa badrummet och toaletten, tumla kläder torra och kanske läsa lite.. Tänk om dygnet var lite längre... ;)

♥ 

Theo var på fest i fredag..gissa om han va...

Den 2010-09-08, kl 19:38:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00201 (MMS)

Theo var på fest i fredag..gissa om han var nöjd me 3 sugrör i glaset!!


Tjolahopp!

Den 2010-09-04, kl 10:02:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu äre helg! Gött! :)
Har gått bra att jobba men det tar väl nån vecka innan man är med i matchen... :)

Igår var vi på middag hos vänner i Kil. Det var supergod mat och trevligt sällskap! Vi käkade och pratade mest..o sprang runt efter Theo som helst ville springa efter katten.. ;)
Det ville inte katten utan sprang o gömde sig..
Theo somnade i vagnen ute i kylan (4grader..ohmylord vaad kallt det blir fort)..o vi fick lite egentid. Aldrig fel!

Idag packar vi lite inför en tripp till Värmskog. Levi ska ha sitt 1årskalas!! Lille plutten...ska bli så roligt att träffa alla. Så nu håller jag på att tvättar och städar lite..o så ska jag ta en ordentlig rengöring av min underbara kröpp. ;) Vi ska stanna över natten och imorrn ska jag på MEandi-party hos Flisa. Sköj!! :)
Vet inte om jag ska köpa nåt direkt...men tänkte kolla om det finns nån snygg tunnare mössa till Theo. O kanske strumpor. Får se får se.. Det är dyrt men alltsomoftast mycket bra kvalité. Färgerna går väldigt sällan ur kläderna utan de håller sig fina trots mycket tvättande. O de är ju bra med tanke på hur skitig Theo blir.. ;)

Dagis udner denna veckan har gått superbra... Är helt impad av att han somnar på 2sek... Grupptryck kanske?! :)

Nu är det dags att sätta fart........ Ha en underbar helg!


Theo är i tryggt förvar på dagis o jag ska...

Den 2010-09-02, kl 11:27:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00199 (MMS)

Theo är i tryggt förvar på dagis o jag ska passa på att läsa lite i väntan på bussen. :-)


Jobbet kallar...

Den 2010-09-01, kl 22:03:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Sådär då var föräldraledigheten slut.. Känns knepigt! Idag var första gången som jag fick lite småångest över att det är över nu..jag ska inte vara hemma med Theo något mer.. :(
Idag var fösta dagen på jobbet och jag var mest snurrig i huvudet..alltid jobbigt att komma tillbaka efter en lång ledighet. Särskilt nu när det hänt såå mycket sen sit. Ett helt nytt kocept och nytt tänkande..ojoj..men om en vecka är jag med på banan. Tar lite tid bara! :)

Denna veckan är fullspäckad..minst sagt. Jobb torsdag o frdag. Baka lite kakor nån kväll. Fredag hem till Sandra och Anders på middag. Lördag blir det 1årskalas för Levi i värmskog. Vi stannar kvar över natten..fiske står på schemat för killarna. Jag o linda får väl göra kvinnogörat................. ;)
Söndag är det Meandi-party hemma hos Lisa. påeftermiddagen kanske vi skulle bort.. :) Fullt ös medvetslös alltså! :)
Till veckan är jag ledig tisdag och torsdag..det ska bli skönt! Då blir det mamma/Theo-mys! :):):) 

♥ 


Beeeeebiiis!!!

Den 2010-09-01, kl 21:50:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

E såå bebissugen!! Kan bero på att jag tittar på "Livet på BB". Det är så mycket minnet som kommer upp igen,,hur det var o vara gravid, förlossningen, första tiden...
Vill vara där igen på nåt vis. Men ändå inte.
Nu i efterhand så vet jag att det är ingen dans på rosor med bebisar o allt vad det innebär.. Det första året vill jag helst glömma..hur hemskt det än låter.
Jag
Jag mådde verkligen inte bra...inte alls bra... O njuta var det inte tal om. Jag försökte men den där riktiga
lycko-känslan ville inte infinna sig. Det var ju inget jag kunde påverka hur mycket jag än ville...
Jag har ju älskat Theo från första stund..mer o mer för varje dag! Men under den tiden, första året, kände jag att jag inte hade nåt liv. När jag egentligen kunde känna att det är nu livet börjar. Knepigt de där.. Men jag är fast övertygad om att när jag blir gravid med nästa barn och när jag får uppleva en helt annan förlossning, så kommer det vara på ett helt annat sätt. Jag SKA njuta av första tiden..är såå mycket mer avslappnad nu när jag vet vad som väntar på nåt sätt. Det kommer bli bra.. :)
Det kanske är dags att sätta igång med bebisverkstaden alltså..hihi.. :)


Nykläckt bebis och en blek nybliven mamma..




© Headerbilder från Wallpapers Wide