Hej o hå

Den 2011-02-27, kl 21:07:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

♥Vad fort helgen går!!! Whyy?? Jag har ju jobbat så kanske är därför... Vi hade även vänner här igårkväll på middag! Det var jättetrevligt och jag hann precis klart med maten till de var här.. Sen dröjde det visserligen ett tag innan vi åt för de skulle gå husesyn o så! :)
Jag..eller snarare vi hade gjort potatisgratäng och köpt rostbiff. Gjort en sallad och en kall basilikacreme. Görgött blev de!! Tror de andra tyckte de me! Till efterrätt gjorde jag en vit chokladmousse med hallon. Görgött de me! :)

Theo var övertrött och gick mig på nerverna...men han somnade tillslut hos pappa. Hos mig gallskrek han! Härlig tid detta! Känns som han har kommit in i trotsåldern...uh...vill inte men det är bara o ta de som de kommer.
Han är ju såå klängig nu också. O speciellt på mig. Antar att det delvis beror på att han märker av de här med bebisen i magen osv..lite konkurrens redan eller nåt. Men men..
Han är ju väldigt snäll och rolig också!! :) Igår började han med ett nytt ord.. INTE! Hahaha.. Robin o Theo körde mig till jobbet. Då sa jag att mamma ska jobba nu. Då säger han direkt -Inte!! Inte!! O blev jätteledsen...
Frågar man honom om en puss eller kram. -Inte! Hahah..
Så ordet nej är nu utbytt till inte på obestämd tid.. :)

Han pratar även en del om lillebror..eller boobor som han kallar honom. :) Det är mysigt att han vet att han ska få en lillebror..han fattar självklart inte allt men ändå. Ser vi en bebis nånstans så säger han -Låna bebis. Gulligt!

Hursomhelst så avslutade vi kvällen runt 01..det är gööörsent för mig men jag var ändå inte så trött. Men somnade som en stock efter en nappinstoppning hos Theo. Sov hela 6timmar i sträck innan jag fick masa mig upp.. Ville och kunde definitivt sovit flera timmar till men det får jag väl göra när jag blir gammal.
Var ändå skönt med 6 timmar i sträck..det var längesen!!

Nu är det Big Brother...jag vet jag är nörd. Hahah.. men ska sova snart. MÅSTE få mig mer sömn än sista nätterna denna vecka. :)



Mammakläder!!

Den 2011-02-25, kl 21:13:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Det är ingen lek o hitta bra mammakläder i stan. Det finns i princip 2 affärer som har ett någotsånär utbud. H&M och VeroModa på Bergvik. Så det har inte varit lätt o hitta byxor..o inte i min storlek..tycker allt är stort och sitter könstigt. Har velat ha ett par svarta slimmade jeans/byxor men inte hittat nånstans.
Men så idag...går jag in på H&M och tittar runt. Jag hade en clubrabatt på 50:- om jag handlade för 300:-..o så hade jag fått en värdecheck på 100:- för att jag är sån jäkla bra kund! ;)
Så byxorna kostade 250:-...väldigt överkomligt och min tajta budget höll!! :)
De satt som ett smäck när jag provade dom nyss också...gött! Så nu kan jag varva mina legging och mina mer slappa brallor med dessa. O vips kan jag även använda en hel del tröjor som jag inte kunnat innan. Som inte passat till byxorna eller som inte varit tillräckligt långa över leggingsen.
Fanns ingen bild men kanske får ta en idolbild på mig själv imorrn eller nåt..! :)


Money money money...

Den 2011-02-24, kl 21:30:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Sådärja..då var räkningarna betalda. Kul! Verkligen.. ;)
Men har gett mig fan på att jag ska hålla i pengarna denna månad...o resten av månaderna. Får se om jag klarar det..jag har ju liksom allt jag behöver. Det är ju bara vardagsgrejer jag behöver. Visst..ett par mammabyxor hade inte varit fel..men det märks om jag hittar några el ej.

Idag fick jag besked från F-kassan om att jag får jämställdhetsbonus på 4600:-!! Oh la la..gud va gött! Det hade jag INTE räknat med.. Robin var lite sur..haha..för att inte han fått nåt. Själv tycker jag att han kan unna mig som ALLTID har mindre pengar än han och ALLTID får mindre i skatt tillbaka varje år.. :)
Så jag tar de pengarna med noll dåligt samvete! ;) Väldigt nöjd!!

Har även räknat lite på föräldrapenning och barnbidrag som vi kommer få sen. Tro det kommer bli riktigt bra faktiskt. Skönt!! O idag knäckte Tina nåt jag har funderat på ett tag.
Har ju ansökt om havandeskapspenning och får jag det beviljat så är allt i sin ordning men om icke så ska jag ta ut alla Theos lägstanivå-dagar den första månaden. Vi har en del kvar..tror det är ca 30.
Jag får ju ändå en lön i maj så den lilla summan jag får från f-kassan är bara bonus.
När det är brytdatum så börjar jag ta ut föräldradagar för lillebror...o så är allt i sin ordning och inte många dagar behöver gå till spillo!! Hänger ni med?! Hahah..inte lätt men jag är glad att det ser bra ut iaf. :)
Kom ju på att man får flerbarnstillägg när man har 2 barn..på hela 150:- ...alltid nåt! :)
Läste vad de som har 6 barn får i i tillägg.. ca 4000:- Tänk då att först..1050:-/barn = 6300:- + 4000:- = 10300:-
Ujuj...visst har de mer utgifter också!! Definitivt...men kläder och sånt kan man ju ärva en hel.. Även cyklar, skidor osv..men visst. Det är ett jäkla jobb också. Som jag INTE skulle vilja ha!!!


Längtar!!

Den 2011-02-24, kl 08:36:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vill att det ska vara juni NU! Varje gång vi träffar eller ser en bebis i tidningen eller på tv så säger Theo:
-Bebiis!! låååna den!  Hahaha...gulleplutten. Då säger jag att han ska få en alldeles egen bebis till sommaren. Då säger han: -Eeegen, ommar. :)
Var tvungen att titta igenom alla bilder från när Theo var bebis...åhh..man glömmer så fort! Vill dit igen..


En trött och sliten mamma...men väääldigt lycklig!!


Tittar på tv med pappa!! :)


V.23

Den 2011-02-23, kl 09:22:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Även om juni känns väldigt långt borta så vet jag att det kommer gå fortare än jag tror. Hinner inte med att kolla vad som händer i varje vecka alls..ibland tittar jag men långt ifrån alla veckor.
Det blir inte alls lika mycket fokus på graviditet nr.2...man har ju en till att ta hand om osv.. Tiden finns inte. Men längtan är mnst lika stor för det!! :)
O denna gång har vi ju allt ordnat..vi behöver inte köpa en pinal om vi inte vill. En barnvagn visserligen med tanke på att vi sålde vår gamla häromdagen! :)
Ska även köpa lite nya kläder som vi kan ha på bb..men annars så...nej..vi har ALLT! :)
Skönt iofs men det är lite mysigt att få pyssla och köpa grejer till den nya medlemmen. Vi håller ju så smått på med hans rum iaf och det är ju jättekul! Ska inte tapetsera om men vi ska ha ett tyg på väggen där spjälsängen ska stå. Som en fondvägg..måste bara hitta ett fint tyg som jag gillar!

Magen växer på och blir hårdare och hårdare för varje dag som går...har gått upp 2-3kg så känner mig smidig..typ! ;)
Bebis sparkar hårdare och hårdare..nu kan man känna på utsidan men Robin har inte lyckats känna nåt än...det ska ju tajma också. Inte helt lätt!!

  
                V.23 (22+2) Lillebror                                                 V.23 (22+3) Storebror

Nu blev det ju 2 helt olika bilder men man ser ju tydligt att magen är annorlunda nu. Mer spetsig och putar lite mer. MEn de börjar bli mer och emr lika tycker jag. Sen ser man ju en jäkla skilland i hudfärg!! O lite fastare och fräschare helt enkelt...puhh...det är inte lätt.. Det bästa är att inte jämföra kanske. haha.. 

Vill bara säga att när jag jämför..så är det ALLTID med mig själv och med mina graviditeter. Tycker inte man ska eller kan jämföra med andra. Hur de mår, ser ut, känner osv... Det går helt enkelt inte!

♥            


Åhh....

Den 2011-02-22, kl 21:55:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

...saknar mina tjejkompisar. O jag saknar egentid. Har inte haft nån sådan sista tiden. Men det har helt o hållet varit med vilja!! För det var såå mycket i höstas..fest hit o dit, bröllop osv. Det har förståss varit jättekul men ibland är det skönt o bara vara..speciellt att få vara med sin familj. Det är viktigt!
Men nu behöver jag en break..från min kära lilla familj..hihi.
Så på torsdag ska älskade mamma o syster passa Theo så jag kan träffa min vapendragare Tina för en lunch/fika på stan. Ska bli såå gött!! O en tur kanske det blir också.. :)
Tjejträff tänkte jag ha så fort Frida kommit hem från Thailand...det finns en tanke om att ha bastubad, spel och tacomys. Får se hur det slutar...det blir iaf skönt o få träffas o prata!! Man behöver det!! :)

O på lördag kommer det några vänner hit. Så vi ska bjuda på mat...det blir icke trerätters men iaf varmrätt och efterrätt. Det viktigaste! :) Efterrätten är bestämd...men huvudrätten har vi inte kommit fram till än..tror jag.
Det får bli nåt vi kan förbereda mycket och som går rätt fort då jag jobbar hela lördagen.
Efterrätten tror jag att jag tom kan göra på fredagen..hmm...får fråga Emma på jobbet som bidragit med receptet! :)

En dusch och en tandborstning sen är man redo för sängen!!!!! Hoppas på 10timmars sömn men
får nog vara nöjd om det blir 6...


Men ååhhh.

Den 2011-02-21, kl 21:38:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Jag som tänkte skriva nåt kul idag..alltså inge speciellt men göra ett inlägg iaf. Men jag e såå trött så ska sova nu. Sov 5timmar på sin höjd inatt. Fan va dåligt me sömn de e nu förtia! Töligt!
Men det kanske ändrar sig snart...får vi hoppas!! :)


Längtar till sommaren!

Den 2011-02-19, kl 22:00:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

När vi var på Teneriffa kom verkligen längtan efter sommaren..att få sitta ute på altanen och bara va!! :)
Så jag hittade denna bilden..nu blev längtan ÄNNU större!! ;)




Syskonvagn...

Den 2011-02-19, kl 21:16:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4

..är inte lätt alltså. Vi vill ha en som båda kan sitta i men som ändå är smidig. De flesta är enorma..o de e ju inte såå konstigt med tanke på att det ska sitta/ligga 2 barn i bredd. :)
Som tur e finns det andra alternativ och en av dom e Phil and Teds..eller kanske den enda?? Vi har väl mer eller mindre bestämt oss för den iaf. Våran gamla barnvagn ligger ute för försäljning och det kommer en tjej o tittar på den på måndag. Hoppas hon tar den!!! :)
Den kostar ju en del...så vi får skramla ihop lite dolares innan det blir köp. Håller ju på o säljer av lite grejer på Blocket så de pengarna går till ny vagn. O så har vi en massa småmynt som ska växlas in. Hahha...låter ju som en riktig snålkärring... Men det har vart en ganska tuff vinter med höga räkningar, mycket vabbande och mycket utgifter överlag. Så då får det bli så..men vi har ju gott om tid på oss så vi tänkte hålla ögonen öppna på Blocket om nåt komemr ut där. O vem vet..vi kanske säljer grejer så vi har till hela vagnen?! :)
Icke troligt men en bit på väg kommer man iaf.. :)

Denna vagnen kommer det bli, en Phil and Teds Explorer. Kanske en Sport..modellen från 2010 om vi hittar nån på Blocket. :)



Den kommer ju se annorlunda ut när bebisen är liten. Då fäller man ner den översta sittdelen, lägger i en mjuklift till bebis. O så sätter man en sittdel över sen.
Blir ungefär lika liten som en enkelvagn när den är ihopfälld. :)

Nån som har erfarenhet av denna vagnen?! :)


Vaken-natt!!!

Den 2011-02-19, kl 12:27:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag är man sliten..minst sagt!! Theo har varit vaken mellan 00-04-30 inatt..herregud vad hände???
Så jäkla jobbigt....hade hunnit sova en timme innan han vaknade. Trodde han somnade om efter att jag varit inne till han men icke..så hämtade in han till min säng där han sovit sista 2 nätterna.
Låg bara o sparkade och flängde med armarna. Grrrrrrr....
Va så trött så det sved i magen och jag mådde illa. Robin fick ta han. De la sig i extrarummet. Jag var fortfarande arg och frustrerad över att inte då sova så kunde jag somna om då?? Nej..självklart inte.
HÖrde dom flera gånger och tillslut..när klockan var 04 så fick jag nog o gick upp o gjorde välling. Somnade han då?? Neeej. Fick verkligen visa vem som bestämmer och tillslut efter många om o men så somnade ungen. Vet ärligt talat inte vad jag hade gjort annars...
Vaknade 07.40 o jag kände direkt NEJ!!!! För tidigt...3,5timmars sömn är inte tillräckligt! La han i min säng o då somnade han om. Blev lite paff...men guud så gött. Sov till 09.20.. Det var skönt även om man är väldigt trött idag! :)
Som tur e kommer det en ny natt och den hoppas vi blir bättre så vi får soooova!!!!

Robin är hos min pappa o kollar hockey..jag äter chips och dricker cola. Tittar på Melodifestivalen och tycker det mesta är dåligt..men visst, det är alltid svårt när man hör en låt för första gången. Det kan ta ett par-tre gånger innan låten kommer till sin rätt. Tycker iaf att Playtones (hmm...heter dom så??) var bra!! O även Sara Varga och Sebastian. :) Kul me lite bättre låtar detta året..har vart mest skit sista åren.

Hoppas ni har en bra helg!!


Måste bara...

Den 2011-02-18, kl 20:15:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 5

...dela med mig med denna underbara bild! :)
Vem var egentligen snyggast av mig o min syster under uppväxten??? Själv tycker jag svaret är ganske enkelt! :)




Vabbelivab

Den 2011-02-16, kl 10:05:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag är den andra VAB-dagen för mig och Theo. Han vaknade ju med äcklig hosta igår och liiite högre temp än vanligt. Tänkte att de e lika bra o va hemma direkt. Vi har ju lämnat iväg ändå många gånger och det slutar oftast med att det blir vab senare ändå.
Imorrn hade vi tänkt gått till förskola och jobb för han var mycket bättre igår eftermiddag. Men tyvärr är det värre idag.. :( Han har fått hostmedicin 2 ggr inatt. O har fortsatt hosta en del nu på förmiddan..typiskt.
Nåt som är positivt med att jobba inom handeln är tiderna. Iaf när man har småbarn och den andre föräldern jobbar 7-16. Imorgon börjar jag 12.00..då kan alltså Robin jobba halvdag 7-11 och jag kan gå till jobbet ändå.. Ganska bra tycker jag! :)
Idag ska vi iaf ut o lufta oss..vi tar en busstur till mamma 10min bort. Theo älskar att åka buss, dock inga längre sträckor. För möe myror i brallan! :)

Pratat med barnmorskan idag också..hon skickar moderskapsintyget till mig så jag kan skicka med det i min ansökan om havandeskapspenning. Grejt.. Läkarintyg tar vi längre fram om det behöver kompletteras. Har ju ändå med journalkopior på ryggen. Jaja..bara att vänta nu då.
Måste räkna ut min årsinkomst också..hm..ska jag då ta förra årets då jag också var lite mammaledig eller min gamla..? Hmm...får ringa f-kassan o kolla!

Nu ska jag ta min trötta kropp o göra mig iordning. Blir bara tröttare av att sitta i morgonrock!!


V.22

Den 2011-02-15, kl 14:58:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

I söndags gick vi in i V.22.. Bebis sparkar och har sig mer och mer. Det är såå mysigt!
Varenda gång jag ska lägga Theo så har jag honom i famnen tills han somnar...förhoppningsvis! ;) Då vaknar alltid lillebror till liv och buffar o har sig. Syskonkärlek! :)
Sista veckan har magen blivit mer rund och putande...den börjar liksom längre ner nu. När jag väntade Theo började magen jättelångt ner och steg mer och mer.. Denna graviditet tycker jag att magen har varit högt upp från första början..men inte där nere.. Skumt. Men har nog varit ganska svullen tidigare..nu känns det som att det bara är mage. Har inte vägt mig på nån bra våg men tippar på att jag gått upp ca 3-4kg. Jag kan ha alla kläder förutom jeans och så. Har samma storlek på mammabyxorna som jag har på vanliga..
Ska iaf bli spännande o väga mig och sen jämföra alla mått och värden på prover när jag kommer till barnmorskan nästa gång.
Har försökt ringa dom idag men inte kommit fram..får göra ett nytt försök imorrn. Ska försöka få ett läkarintyg på min rygg. Kanske bli lättare att få igenom havandeskapspenning då. Får se.. men hursomhelst så ska jag ändå gå hem 25april. Känner att jag behöver vila redan nu...är sjukt trött!!! Fattar inte vart det komemr ifrån. Jag äter bra och rör mig..typ. Har ätit järntabletter i flera veckor nu så depåerna borde vara påfyllda..men men.

Såhär ser man ut nuförtia:


V.22 (21+1)


Musse Pigg in my sofa!

Den 2011-02-15, kl 10:33:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3

När man kostar på sig en ny soffa så vill man (läs jag) ju piffa till det med annat också..runt om. Så jag hittade dessa snygga kuddfodral på Hm Home. Theo älskar dom och jag älskar dom!! O faktiskt så tyckte Robin också att de var snygga!! :)






Brolle och bananer

Den 2011-02-12, kl 22:06:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Så har min lördagskväll sett ut! :) Brolle på Melodifestivalen...en helt ok låt förövrigt..och en banan med choklad som stått i ugnen. Muuuums vad gött!
Till middag idag blev det Tacos. Theo åt med god aptit och gillade det jättemycket! Man blir såå glad när han äter! Inte för att han är dålig på att äta. Får han bara vara frisk så äter han som en häst...men tyvärr är han inte frisk såå ofta. Nu är det ett tag sen så jag är beredd på en förkylning eller magsjuka snart..uh vill inte!
En kompis barn har fått vattenkoppor och jag funderar på ett litet besök. För att få det gjort innan bebisen anländer! Men vi får se..om det blir prickar eller ej. :)

Jag börjar bli såå jäkla trött...inte så mycket på dagarna. Då rullar allt på som vanligt men när eftermiddan och kvällen kommer är jag helt slut. Märker stor skillnad från när jag väntade Theo. Men det är väl just det som är skillnaden nu..att man har Theo att se hela tiden. Då kunde man ju vila i stort sett hela tiden efter jobbet, vilket jag också gjorde! :)

Så därför tar jag nu kvällen..så jag är pigg imörrn. Ska nog köpa en Alla Hjärtans Dag-present till Robin..har inte bestämt mig än men det lutar åt det iallafall. Vi brukar inte göra nåt speciellt denna dag men tänkte frångå våra rutiner lite. Kan ju va kul! Theo ska få nåt litet också..hmm...nåt med ToyStory kanske?! Säkert kort iaf!


Även om det är ganska kul med vinter och allt som hör till så längtar jag fruktansvärt
 mycket till våren och sommaren nu!!!


Humörsvängningar deluxe!!

Den 2011-02-10, kl 21:25:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Jaja...jag vet att det svänger rejält i mitt humör. Men är man trött o gravid så blir det lite fram o tebaks..tro mig!!
Nu är jag iaf GLAD!!! Ok?!! :)
Shit..jag vet att jag var känslig förra graviditeten men såhär? Nee...nu är det ordentligt alltså. Hahhha..men sina vänner har man ju både i med och motgångar så jag hoppas ni står ut med både den negativa Iris och den positiva Iris..! :) De går ju över liksom.. :)

Igår hade jag iaf en massa värk i magen. Det var nog med största sannolikhet växtvärk i livmodern. Bebisen ska ju växa nåt enormt nu de närmsta veckorna så inte så konstigt. Men vore bättre om jag hade värk när jag var ledig. Men sånt kan ju inte jag bestämma! ;)
Han sparkar iaf för fullt..idag har det varit livat största delen av dagen! Roligt! :)
Jag och Theo gick ut och skottade garageuppfarten innnan Robin hann komma hem. Kom på att han inte hade kommit upp annars..o plogat våran gata har de inte gjort heller. Än..gud vet när de gör de. Känns som man bor ute i skogen men jag bor för fan i stan!! O de plogar VÄLDIGT dåligt på denna gata. ALLA som varit ute med bilden på gatan idag har nästan kört fast! Vi körde fast flera gånger bara när vi skulle backa ut ena bilden för att köra in andra i garaget. Tröttsamt men skönt att åka buss för min del! Även om de är sena överlag så har jag förståelse för det. Det är fler som åker buss när det snöar och svårare att ta sig fram=förseningar!
Men barnvagnen får stanna hemma så imorrn blir det pulkan till dagis.. Theo blir nog väldigt nöjd med det! :)

Nu..kvällsmat och sen natten! Theo sov bättre inatt men ändå lite oroligt. Får hoppas denna natt blir bra! :)

Tjipp!


Sömnen dåra.

Den 2011-02-09, kl 09:22:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Denna natten har varit låååång. Önskar att det hade en lång natt med sömn men tyvärr. Vette katten vad som hänt men Theo har börjat vakna på nätterna igen.. Inatt var jag uppe 4ggr och Robin 2ggr. Uh...inte kul!
Låg vaken mellan 03 och 05.30...såå drygt!! Även om jag vilar kroppen så är det sömn jag behöver.. Skulle kunna sova 10timmar per natt..inga problem.
Jag lägger mig ändå i såpass bra tid att det kunde vara möjligt med iaf 9timamrs sömn men icke.
Inatt gav jag han tillslut välling men han somna ändå inte. Då väckte jag Robin o sa att jag pallar inte mer.. Är såå sjukt trött!!
Hade tänkt o greja lite nu på morgonen o kanske gå ut o åka pulka men nej..finns ingen energi till det.
Får bli en stund ute innan dagis istället..

Kanske blir bättre när han får en ny säng??!! Kanske är det de sista tänderna som kommer?? Mardrömmar tror jag inte på...då skulle han vara mer ledsen när han vaknar.. Hmm...får helt enkelt hoppas det blir bättre annars blir det inte roligt framöver...


Planerar!!

Den 2011-02-08, kl 21:40:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ska göra om lite i Theos rum. Han ska få en stor säng..han är ju stora killen nu! :)
Vi fick en efter min kära farmor som är i jättebra skick. Vi (Robin...) måste bara snickra till en stödbräda så han inte faller ur sängen.. Ben köpte vi på Ikea i söndags. Tyvärr fanns inga korta ben alls...så himla tråkigt. Men vi köpte ekben som vi får såga ner istället. Funkar lika bra men blir lite mer jobb.
Ska köpa ett marinblått överkast på jobbet. I lite denim-tyg, lätt o enkeöt o lägga på om man vill. Sen har vi en jättesnygg prydnadskudde i grönt, turkost, blått..randig. Jättesnygg! Finns inte på hemsidan än så ingen bild tyvärr...
Detta ska vi köpa på Ikea:


En grön matta istället för den röda som finns idag.


Denna ska vi nog ha under hans lilla  bord och stolar...eller..



...den här.


En ny lampa får det bli!


En sänglampa är ett måste så vi kan läsa många börcker innan sovdags!


Möblerade om lite. Ställde in skrivbordet tillfälligt. Vi har bestämt oss för att måla om en bokhylla som ska få stå där senare. Blir mer förvaring då och tv:n får plats.
Byrån som stod där innan har fått flytta in i lillebrors kommande rum o ska göras om till skötbord!


V.21

Den 2011-02-08, kl 13:25:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Hjälp nu går det undan. Säger jag ju hela tiden men bara för att vi är över på andra halvan av graviditeten så känns det som det gått såå fort! O nu är det liksom nedräkning..ska bli helt underbart!

Bebis sparkar och rör sig ganska ofta nu..man känner inte såå mycket på utsidan än. Kanske för att det inte är så starka sparkar eller för att moderkakan ligger i framvägg denna gång. Kanske också därför jag tyckte magen blev stor så fort! Magformen dennna gång är helt olik tycker jag. Mycker bredare och mjukare.. Sist var magen stenhård från första början, med eller utan sammandragningar! Nu har jag lite mer fett på magen och som sagt en moderkaka fram..Så kan det gå!

Såhär ser man iaf ut nu...


Jag tycker inte magen har växt alls sista veckorna..den har liksom planat ut men det är bara skönt.
Det kommer nog ta omtag nu i några veckor o växa på i rasande fart.. Märks ju att bebisen blir större eftersom han sparkar hårdare o hårdare och man känner honom lite genom magen..

Har inhandlat hela 3 saker till lillbror..

Blöjor är bra att ha.. Fick med dom på köpet när det var 3 för 2 på alla blöjor på Willys.
Bäst att ladda upp!!! :)


NU..

Den 2011-02-08, kl 09:13:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
..kan jag också se...skumt.

Hmmm...

Den 2011-02-08, kl 09:11:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...det går inte att se mitt senaste inlägg om semester! Nån annan än jag som KAN se??!!


Semester!!!

Den 2011-02-06, kl 13:25:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nu är vi hemma efter en vecka i solen! :) Det har varit jättebra!
Resan ner tog ungefär 5,20timmar och det gick hyfsat fort. Theo skötte sig kanon..lite gråt när han tyckte det blev trångt eller inte fick springa runt som han ville. Förstår det för man tycker ju själv det är lite drygt o inte få röra sig.
Väl framme var jag mastodont-trött och Theo med såklart. Vi fick en lättare kvällsmat och gick bums i säng.
Dagen efter var det spöregn!! Åhh vilken bra start på semstern tänkte man då. Vi var genomblöta efter att ha gått hem i regnet...inga kläder torkade och tom vagnen var blöt. Vi glömde ju självklart regnskyddet hemma! :)
Hoppades innerligt att inte det skulle fortsätta regna..man vill ju ha sol utomlands!!!
Mina böner blev hörda och på söndagen, dag2, gick vi till Los Cristianos till en marknad. När vi var på väg ner sprack det upp o blev JÄTTEvarmt. Tog en runda inne på marknaden och sen hem igen för att vila med Theo och sen inta poolen. Gött med lite sol på min vinterbleka hud!!!! Såg ut som en engelsman.... ;)
På måndagen tog vi bussen ner till stan och kollade in shoppingen.. Inte mycket att hänga i granen men det var ju toppen för våran plånbok! :)
Eftermiddagen hem och sola och bada! Gött!!!
Natt till tisdagen vaknade jag av att Theo hostade som en tok..han hade ju streptokocker när vi åkte så inget könstigt med det men det slutade med att han spydde..tyckte jag hörde nåt skumt och när jag tog upp han märkte jag att det var spya på hela kudden och lakanet..o i håret och på pyamasen..lilla gubben..
Robin hade kommit hem fuller så han var inte kontaktbar. Typiskt och tack för hjälpen!
Det var bara o släpa in Theo i badkaret och duscha av honom. Han skakade av frossa stackarn.. :(
Försökte göra det snabbt vilket resulterade i ett barn som fortfarande luktade spya..haha..usch.. Bäddade ner han i min säng och där låg han sen resten av kvällen. Jag ställde mig och tvättade mitt i natten. Kudden hade ju vi med hemifrån så den ville jag ha ren.. Som tur var torkade allt dagen efter då det var väldigt soligt.
Den dagen fick vi spendera inne då Theo var dålig. Han spydde inget mer men bajsade flytande...usch usch. Tur det gick över fort. Matförgiftning var det garanterat..
Fick skiten själv natten till torsdagen..så var inte speciellt pigg sista dagen men tvingade mig att gå ner till poolen och ligga under ett parasoll på eftermiddagen iaf. Var ju sista dagen ju! :)
Gjorde inte så mycket..var inte såå mycket sol på torsdan och dagen innan hade jag solat järnet och var ganska bränd både här o där! :)
Theo har iaf badat och badat och badat. Man fick knappt upp han ur poolen. Så man kan säga att han har trivts som fisken i vattnet..bokstavligt talat! ;)

Här kommer lite bilder från vår vecka...


Bäst o kolla säkerheten ombord!! :)


Jättefint hotellområde!!


Lååång och brant backe ner till första supermarketen. Tog ca 10min dit..blev inte många turer!


Såhär kunde maten se ut! Ikeatallrikar och bestick.. :)


Ja poolområdet kan man verkligen inte klaga på! Väldigt fint!!


Hibiskusblommor fanns det gott om!


Så liten men ändå sååå intresserad av tjejer. Hur ska detta sluta?! ;)


På väg till Los Cristianos. Theo kan gå själv!!!


Badpojken...


Robin!


Tröttis...tur vi hade vagn!


Minidisco varje kväll kl. 20.00..övertrött varje gång men kul var det!


Chillar i solen lite!


Vattenpolo spelades varje dag kl.15..


Här bodde vi!


En trött men väldigt snäll unge i bussen till flygplatsen..


Sista bilden innan vi stiger på planet hem!


Nu är vi snart hemma! Tänk att få hoppa på dessa molnen! :)

Jag kan sammanfatta semstern med att det var väldigt lyckad!! Trots lite magsjuka och regn...det var inget långvarigt och det var väldigt gött o få lämna stan ett tag! :)
Tack till svärföräldrarna för denna semester!!! :)
Vi brände hela 1300:- tillsammans..hahha...helt sjukt lite pengar så nu ska vi spendera överblivna pengar på lite upprustning på Theos rum!! Kulkul!!


Less...

Den 2011-02-05, kl 21:23:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...på allt! Ingen lust till nånting...skulle behöva ligga på en strand i Thailand och drick en alkoholfri drink, läsa en bok och bara vara. Helt själv!
Mest av allt har jag ångest över att behöva gå till jobbet imorgon. Vill inte alls. Det tråkiga är ju att det påverkar folk runt omkring mig... Är inte riktigt mig själv. Hade tänkt göra mycket idag men det går bara inte..orkar inte prata me nån. :(

Har börjat skriva om Teneriffa men just idag känner jag inte för o skriva nåt om det..får bli när humöret är bättre.

Istället får ni en bild från vår rabatt där lökarna är på väg upp. Ajabaja..lite för tidigt!!! Får hoppas dom klarar sig o inte fryser ihjäl.. Men men,,det var iaf nåt positivt som hänt idag! :)





Det finns ju en person som alltid lyser upp min dag...o det är solstrålen Theo..



Home Sweet Home!

Den 2011-02-04, kl 22:07:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Då var man hemma i Sverige igen då.. En vecka går ju sååå fort! Känns som att vi åkte nyss!!
Vi har haft det jättebra...lite krämpor här o där men får berätta mer imorrn. Nu är det sängen som kallar. Vem vet hur länge man får sova imorgon..eller inatt.. Kan ju bli lite knas med denna där sömnen för Theo.


Sol sol sol..

Den 2011-02-02, kl 12:59:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...hela dagen lång!! Kan inte bli bättre!!!


Man blir lätt trött av värmen! Idag är det...

Den 2011-02-01, kl 15:00:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

dsc00343 (MMS)

Man blir lätt trött av värmen! Idag är det strålande sol o säkert 26grader. Imorgon åker vi nog till en stor djurpark! Roligt tycker Theo!! O vi andra också...;-) saknar er!


© Headerbilder från Wallpapers Wide