Inte trodde jag...

Den 2012-11-26, kl 06:46:06
Filed in | Kommentarer: 0

...att han skulle somna ifrån en glass inte. Men jag hade tydligen fel!! Ena stunden pratade vi och i andra somnade han. :)


Foto!

Den 2012-11-21, kl 22:01:30
Filed in | Kommentarer: 0

Att ta kort på barn är lite trixigt.. Ett tag skulle Oscar vara på kameran hela tiden. Nu är det lite bättre så idag var det riktigt kul att ta kort på honom, speciellt när han fattar att det är lite förbjudet för honom.


NUTELLA!!!! <3

Den 2012-11-21, kl 21:55:02
Filed in | Kommentarer: 0

Ända sen jag köpte en burk förra söndagen (som åts upp under dryga veckan...) har jag inte kunnat tänka på nåt annat än detta. Så jag drog te affären och köpte mig en ny burk!! Här ska ätas!!! ;)


Sjukling!

Den 2012-11-21, kl 06:47:07
Filed in | Kommentarer: 0

Igår var jag hemma och var sjuk och idag är det Theos tur. Jag hade tänkt gå idag då jag sluppit hostan inatt vilket är skönt. Men det blir en extradag med mina små!


Sakta men säkert...

Den 2012-11-20, kl 22:12:35
Filed in | Kommentarer: 0

...blir det ett badrum man kan använda. Ikväll såg det ut såhär!! På god väg alltså och det känns skönt. Vi siktar mot julafton som absolut sista datum. Längre fram än planerat men bättre det än att bli besviken. :)


Julklappar inhandlas för fullt...

Den 2012-11-20, kl 20:03:39
Filed in | Kommentarer: 0

...och dessa kom hemskickat till Theo! Tror han kommer bli väldigt glad. :)
Hockey har inte intresserar honom nämnvärt men han börjar lite smått tycka det är lite häftigt, mest för att pappan i huset pratar om det. Men också för att det spelas en del bordshockey här hemma! Har skickat efter nya spelare, Färjestad och AIK ska mötas i vinter. ;) Det kommer bli krig här hemma..haha.


Äntligen!!!

Den 2012-11-20, kl 19:56:31
Filed in | Kommentarer: 1

Inte en dag för tidigt fick vi vårt anatomiprov tillbaka... Jag är supernöjd!!! :):):)


Bröllop Frida & Per!

Den 2012-11-20, kl 09:18:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
I slutet av september var vi på min vän Fridas bröllop i Alsters kyrka. Festen ägde rum på Almars Gård, uppe på Loftet. Vilken fantastisk dag det var!! :)
 
 
Jag var klantig som vanligt och glömde kameran hemma under vigseln. Helt otroligt vad trött jag blir. Men till festen hade jag i uppdrag att fota alla gäster. Så då fick jag åka hem och hämta den, tur det var på vägen dit. ;)
Inga utav de bilderna är med dock.. Brudparet var superfina och färgerna gick i grönt och oranget, ett riktigt höstbröllop! Det är såå rolgit med bröllop. speciellt såna här "stora" bröllop. Just själva festen är iaf 80% av hela grejen. Tycker JAG då. ;) Vi hade otroligt roligt, som ni ser, så både klänning och strumpbyxor gick sönder. Haha, som det ska vara eller?! Klänningen gick att laga men strumpbyxorna lämnade ja kvar som ett minne...
Talen avlöste varandra och det var stor variation så det var väldigt kul. Vi som gjorde vår bröllopsfilm tyckte såklart den var bäst av allt..haha.. Men den var faktiskt väldigt bra! Nu ska jag bara lösa så att de kan få den på skiva.. Lyckades inte sist så måste klura lite på det.
Vet inte varför bilderna ser ut som de gör men..skumt..det får vara så helt enkelt.

 
 

Husdjur.

Den 2012-11-16, kl 07:43:01
Filed in | Kommentarer: 0

Vi har "skaffat" husdjur i form av möss. De springer runt på innertaket och ibland ger vi dom ost som kvällsmat. Då säger det oftast "PANG" och så musen ett minne blott.


Lilla vilden!

Den 2012-11-13, kl 21:46:24
Filed in | Kommentarer: 0

Hade ju med enbart Oscar i fredags hos pappa. Han trivdes kan man säga. Röjde som aldrig förr!!


Fars Dag!

Den 2012-11-11, kl 21:07:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag är ingen vanlig dag för idag är det alla pappors dag!! Hurra hurra vad vi firar, med frukost på sängen, massa paket (svindyra såklart), blommor, kärlek och skratt.



Eller...nej...förresten. Riktigt så blev det inte. Jag gjorde frukost som vanligt när vi gick upp. Robin fick vi väcka både en, två och tre (!!!) gånger innan han pallrade sig upp. Jag tog med Theo till Kvantum då jag kom på att han kanske skulle få nåt. Kom hem med en Bilsport (ja skittråkigt jag vet) som jag "gömde" i tvätthögen (som han i rpincip aldrig rör). Tror på fan att han ska vika tvätt just då! Kommer ut och undrar vad detta var, samtidigt som han viftar med tidningen. Haha.. Vilken uppvaktning va?!

Jag och Oscar åkte till Sofia och bakade muffins i olika storlekar och smaker. Oscar tyckte det var jättesköj, han sket två gånger på 20min. Smaskens när man bakar det. Han fick prova vindruvor (som han inte gillat förut) som han åt för glatta livet! Sen gick vi ner till pappsen och åt mat och efterrätt i form av muffins. Gött vare!

Nu har jag äntligen skickat in hemtentan som är i Kommunikation. Det har varit svårt, tidskrävande och fruktansvärt tråkigt. Trodde inte det när kursen startade men detta var verkligen inte kul. Kändes som att nivån på tentan låg högre än vad själva utbildningen kräver... Men men, nu är det gjort. Förväntar mig inte ens ett godkänt tyvärr utan räknar med att det eventuellt kan behövas kompletteringar. Bara att vänta med andra ord.


Bakning på schemat!

Den 2012-11-11, kl 13:32:41
Filed in | Kommentarer: 0

Men först en tur till affären för att inhandla lite ingredienser. Middag hos pappsen efteråt. Undrar hur kul Oscar tycker detta är?!


Rumpor överallt!

Den 2012-11-09, kl 08:06:03
Filed in | Kommentarer: 0

Undrar vad de ville sälja här egentligen...


Hur go han än är...

Den 2012-11-08, kl 07:35:04
Filed in | Kommentarer: 3

..så kan jag bli så förbannad, frustrerad och trött på denna lilla mannen.
Att inte få sova då och är nåt man får räkna med som förälder. Men nu har det gått för långt med kass sömn att det är ren tortyr!! Lägger jag mig 21-22 på kvällen så börjar han gnälla direkt man lagt huvudet på kudden och dragit det varma täcket över sig. Suck. Kroppen skriiiker efter sömn men man har inget val än att gå upp igen. Så håller det på. Inget hjälper förutom möjligtvis välling. Ibland inte ens det. Jag vet att han får flera kindtänder samtidigt nu och att han förmodligen känner av det. Iaf är det det enda jag kan komma på att det beror på. Hoppas tänderna kommer upp fort så man får ett normalt liv igen!!


Lunch!

Den 2012-11-07, kl 12:51:11
Filed in | Kommentarer: 3

Har precis ätit lunch och kunde inte motstå Daimen jag köpte förut.. Noll karaktär!! :)


Göööötelaborg!

Den 2012-11-06, kl 20:49:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
När man skrivit en halv novell till blogginlägg så blir man lite grinig när det fösvinner. Skrev i söndags men men..
 
Helgen blev jättelyckad! Vi åt god mat (förutom märgen som Linda högg in på..haha), drack gott och åt en jäkla massa godis och skit! Magen såg ut som en gravid i V.20!!! Jesus...
Jag köpte ne vinterjacka, väldigt välbehövligt. Sen blev det lite annat smått och gott. Dessvärre försvann en påse på vägen hem. Eller snarare har jag lagt bort den av misstag nånstans i nån affär.. Barnens presenter och lite annat låg där i. Så jäkla typsikt! Jag yppade ju till Theo att vi hade presenter de skulle få när de kom hem. Han började riva i kassarna...PANG sa det när en ljuslykta åkte i klinkersen i all iver. Det var en ny uggla till samlingen. Den köpte jag på Lagerhause så den går ju att ersätta lätt. Pengarna är ju som bortblåsta dock. När vi kom innanför dörren hemma gick jag raka vägen in till badrummet för att se vad som blivit gjort. INGET! Uhh, det kändes inte roligt..alls.. Vårt provisoriska badrum är ju just det, provisoriskt. Håller tummarna (jävligt hårt) för att det händer nåt till helgen. Det måste göra det. Det har vart utrivet i två månader så det är liksom dags att runda av.. ;)
 
Då var det kvällen igen. Oj vad dagarna går fort!! Jag hinner inte ett smack. Men till veckan blir det skola för hela slanten igen, med hemtenta-inlämning, nya prov och träffa klasskamrater! Blir skoj det! Även om jag har trivts på praktiken..jättebra! Jag kommer ju dit igen om ett par veckor så det blir skoj. :)


Sprängfullt!

Den 2012-11-01, kl 20:42:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Har det toppen på praktiken. De tar hand om mig bra. Jag lär mig massor (!!!) med nytt varje dag. Idag var jag på Labb och kolla lite hur de har det och hur deras dagar och rutiner ser ut. Intressant!
Jag skriver journaler, står i receptionen, skickar remisser, brev osv. Sen är det mycket annat som tar tid. Det finns att göra om man säger så! Jag känner mig fulproppad med information, bra information ska tilläggas. Känns riktigt bra att komma ut i verkligheten så tidigt i utbildningen. Imorrn går jag hem vid lunch så det känns skönt!
 
Vi har turen att ha fått barnvakt i helgen så vi styr Saaben mot Göteborg i 2 (!!) nätter. Helt. jävla. underbart!!!!
Oj vad jag ska sova stenhårt på nätterna. Inget barn som hostar, skriker, är kissnödig, ledsen eller allmänt orolig. Linda och Micke ska med så vi hämtar upp dom i Grums.
Jag tänkte köpa en ordentlig vinterjacka, vinterskor, väska och egentligen inte så mycket mer. Ska äta gött och ta det lungt! Vi valde ett hotell med spa/relaxavdelning. Så finns det tid kan man ju kanske unna sig en massage. Bada bubbelbad ska vi definitivt göra!! Längtar!! :)
 
Fick tillbaka mitt prov i Medicinsk Terminologi, eller iaf resultatet, och fick betyget VG! Glad är förnamnet! :)
Väntar nu bara på Anatomiprovet...fattar inte varför det ska ta sån tid. Det är alltså 1 hel månad ssen vi gjorde det...suck.. Men till veckan SKA jag ha det!
 


© Headerbilder från Wallpapers Wide