Liv och död..

Den 2009-10-31, kl 21:26:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Jag tror verkligen att liv och död går hand i hand...o då menar jag att föds det ett barn så måste ngn ge plats åt det barnet..ngn dör,, Detta året har varit fyllt med många många bebisar i min närhet.. men också flera oväntade dödsfall.. Det har varit ett väldigt jobbigt år med mycket tårar..men också ett väldigt roligt år. Inte minst för vår egen del när Theo kom till världen! :)
Var på kyrkogården idag igen med Lisa och Elllen..vi gick till totalt 5 gravar som vi kände till. Några nära och några "spontan"besök..det var fint och rofyllt på nåt sätt.. Så idag går mina tanker till alla vi förlorat och deras anhöriga och vänner..

♥♥♥


Helg helg helg..

Den 2009-10-31, kl 11:42:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Även om jag e ledig varje dag så e de nåt speciellt med helgen! Robin e ju hemma..eller ja..inte i dag då :) o sen känns det att fler än jag e lediga o folk e på bättre humör helt enkelt.
Natten var nog den bästa på länge.. Jag la mig 21.45..somna nog direkt.. Robin gav han mat ån gång runt 23 tror jag (hur ska jag vet?? jag sov ju!!) ..Theo sov till 03.55!!!! Gick upp o gav han välling o när han nästan var klar så märker jag hur han spänner heeela kroppen och jag fruktar det värsta....bajs...nu? kl 04? Mitt i natten???
Det var bara o trixa sig in i badrummet..theo var knappt vaken men han vaknade definitivt när blöjan o allt skulle av... Sen gick de inte såå smidigt o söva han...men men..kl.05.11 la jag mig iaf o somnade nog 05.30. Sen sov jag till 06.51 så Robin gick up...somna om till 08.15!!! Herre...va skönt de va då! :)
Ändå la vi honom strax efter 19.. så idag e jag väldigt utvilad efter mina 8-9 timmars sömn! :)

Idag får vi besök av Lisa och Ellen.. o Clarran kommer oxå! Syster vet ja ej..kanske kanske.. Vi ska väl inte göra nåt speciellt..bara vara. det är iofs inte bara..timmarna går rätt fort med en 9mån bebis! 
Imorrn ska vi käka hos Robins föräldrar o sen ska jag träffa Camilla...o så ska mamma ha Theo några timmar. Vet inte när...men hon får välja själv när det passar henne! Skönt med en liten stunds avlastning! Det mår vi båda bra av.. :) O mormor också för den delen!

Ska nu ta hand om resterna av bomben som slog till i köket..hmm...vad hände?!


Poeten Iris e igång...

Den 2009-10-30, kl 16:07:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Blev lite poetisk tack vare Mauro Scocco :)


Vill du ha ett värdigt liv
Utan fördomar, utan hat
Du får ingenting serverat på ett silverfat
Du måste öppna ditt hjärta
Ta ansvar för vad du gör
Gå utanför flocken, du vet varför

Man måste vara människa
våga tanka själv
Man måste vara människa
som kan känna igen
Man måste vara människa
Det är det enda vi har
Man måste vara människa
med egna svar

Så låt dem inte lura dig
låt dem inte hetsa dig
klandra aldrig din nästa
För dina egna fel
Så mycket dålig energi
som ingen hanterar
Det år vår framtid det gäller nu
så låt hjärtat investera

Man måste vara människa
våga tanka själv
Man måste vara människa
som kan känna igen
Man måste vara människa
Det är det enda vi har
Man måste vara människa
med egna svar

Öppna ditt hjärta
Ta ansvar för vad du gör
Man måste vara människa
Gör mot andra vad du vill
att de skall göra mot dig
Behandla din nästa
som du vill bli behandlad själv

Man måste vara människa
våga tanka själv
Man måste vara människa
som kan känna igen
Man måste vara människa
Det är det enda vi har
Man måste vara människa
med egna svar


Allt har sin förklaring!

Den 2009-10-30, kl 11:48:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Allt bajsande osv fick sin förklaring idag när jag fick (!!!) stoppa in fingret i Theos mun o känna på de små tänderna...vips så fann jag en alldeles ny tand i underkäken! Jajamen..de förklarar allt. Knepigt ändå att varje tand har olika symptom!?! Trodde verkligen inte att det var en tand fast de verkade ju som de. Trodde att de skulle ta ett tag innan nästa kom..men men,. Jag hade fel! :)
När Theo vaknar ska vi ta en långpromenad..gå till affären o handla mat till ikväll. Tänkte göra tacos..de e ju gott o så men ingen favorit...men Robin gillar det så han kommer bli jätteglad! :)
Tänkte ta en tur till Blomsterlandet och införskaffa mig en ny blomma...tittar ni på bilden så förstår ni varför! Ska även köpa en ros o ett ljus...o gå förbi hennes grav. Stenen har kommit och jag har inte varit där än..man drar sig men jag vill verkligen dit nu. Det kommer vara så fint på kyrkogården denna helgen. Har ni inte åkt förbi Ruds kyrkogård på allhelgona så gör det! Mamma har fönstret mot gården o de e sååå fint med alla ljus som syns..

Imorrn ska Robin laga vår bil..så jag e ensam me theo hela dagen..de blir en myslördag! Om nån vill ha sällskap så hojta till...de behöver vara gångavstånd el bussavstånd då jag bilbarnstolen e i bilen som Robin lagar!

Var till stan igår..kom iväg sent...var nere strax innan 17.30..o åkte därifrån 18.20. Man hinner sååå mycket när man e själv. Jag köpte en svart basictröja för 149:- en svart tunika/klänning för 149:- 4-pack strumpor 79:- linsvätska 3st 170:-...jag e riktigt nöjd faktiskt. Var nära att få me mig ett par skor hem oxå..men hejdade mig..måste vänta lite..typ.. Känns på nåt sätt bättre om man delar upp utgifterna..hahha..skitdumt för det blir ju lika dyrt ändå o man får gå på stan fler ggr vilket kan resultera i fler onödiga inköp! pucko...
Eurosko (gamla wedins) hade de stor utförsäljning...o de hade superfina skor till barn. Bla adidas o puma. Vi ska nog dit o köpa till Theo..tom Robin va sugen på det så..då får man passa på!!

Så här blir det när man e klåfingrig...det var inte Theo..det var JAG! Drog lite hårt i stammen...






De här var nog de godaste jag ätit

Den 2009-10-29, kl 20:00:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

0-4907d86606889259d7d81c6175f7369f.png

De här var nog de godaste jag ätit på länge! PROVA DU OCKSÅ! :-)


Du får inte skylla på praktikanten!!! :)

Den 2009-10-29, kl 11:12:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Se Icas nya reklamfilmer..haha..inte missa! Dom e ju för goa!


Rödast på Rud!

Den 2009-10-29, kl 11:07:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theo bajsade 9ggr igår..för er som vill veta. Han mår inte så bra i magen helt enkelt..o inte rumpan heller för den delen. Vi luftar hela tiden.. smörjer in..på me blöjan efter varje mattillfälle..sen av igen. Så håller vi på så ingen ÖF för oss utan vi håller oss hemma. Hur skulle de se ut? Gå naken på förskolan? Nää de hade nog inte vart så poppis kan ja tro!
Ska ta en sväng till affären o köpa diverse stoppande mat till Theo-fisen. Sen apoteket och kiosken. Har fått ett paket från Ellos med kläder till julkorten vi tänkte göra..o till jul! Han kommer bli såå fin så!

När Robin kommer hem blir det en tur till stan för att beta av denna lista.. inte allt men en del iaf!

  • linsvätska
  • strumpor
  • trosor
  • bh
  • baströjor
  • bodylotion
  • kläder till theo
  • leksaker
  • böcker
  • linnen

Hej o hå!


Oh what a day!

Den 2009-10-29, kl 10:56:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Gårdagen spenderades i Värmskog med Linda och Levi, Lisa och Ellen..o så vi förståss! :) Det var jättetrevligt..vi pratade och matade barn och lekte och sov osv osv... Theo härjade som aldrig förr..herregud det såg ut som ett bombnedslag...o han e bara 9mån. Både Lisa och linda tänkte nog för sig själva att Gode Gud låt våra bebisar förbli så här små... ;)
Vi försökte ta ett kort på alla 3..hmm..de gick inge vidare. Vet inte om Lisa el Linda lyckades men med min kamera blev de inga kort...Theo attackerade filten de låg på istället o skulle äta upp den. Samtidigt krockade han med sitt huvud mot deras små huven,..stackarna.. men de kommer bli väldigt tåliga..o de e ju positivt! :)



Levi har växt till sig lite o ler o gör roliga ljud..en riktig sötis e han! 


Ellen ser lite skitnödig ut o Levi vinkar till kameran! 


Theo skrämmer de små liven med sin headbanging..! 

♥ 


Nu e vi på väg till värmskog o The

Den 2009-10-28, kl 16:01:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

1de747a0e2a023499b5719bd1094672f.png

Nu e vi på väg till värmskog o Theo sover i bilen..de va nog månader sist! :-) Kram


Oh what a night!

Den 2009-10-27, kl 21:37:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Sömnen inatt: 2,5tim + 3,5tim + 0,5tim = Helt ok! Sov dock lite räv då Theo fick för sig att han skulle sova ända till 05.30 innan han ville ha välling. Fick ge han nappen o klappa han lite på ryggen vid 01.30 men sen somna han om.. Hoppas på en likadan natt inatt. Den som lever får se!

Idag har vi varit på promenad med Karin och Alfred..Theo sov i vagnen..över en timme! Sen gick vi hem till Karin och de fick leka lite.. Vi käkade lunch o hade det jättetrevligt! :)
Tiden går såå fort när det går i 110 hela tiden. Det är mat sömn lek mat sömn lek osv..hela dagen!! Så vi var inte hemma förrän 15.20... O vips så var denna dagen förbi!

Nu e det Desperate Housewifes som e olagligt att missa!! Kvällsmat väntar..o sen sängen.

Bajs...allt jag skrev nu försvann...får skriva de imorrn nu för ja örker inge mer!


Min kära Vin...

Den 2009-10-26, kl 12:17:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Veckans kröpp med en skymt av snöpp...




Älskling 9mån idag!

Den 2009-10-26, kl 09:37:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Grattis till min lilla tok som hunnit bli hela 9månader!! Det gick fort!! Har inte vart så lätt att njuta av tillvaron..fram till för några månader sen. Nu är både Theos o mitt humör på topp o vi njuter av varje dag tillsammans.. Han e bara för goo min Theo! Puss på dig!

  



Älskar dig!
♥♥♥


Theo hälsar till sin kompis!

Den 2009-10-25, kl 19:56:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1




Helgen gick fort!

Den 2009-10-25, kl 13:15:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Då var det söndag igen och helgen e snart slut.. :( Igår var jag på middag o fest hos Sandra på jobbet.. Det var riktigt roligt. Vi åt hemmagjord pizza och drack öööööl o spelade spel. Shit va roligt de e me spel! Vi förlorade båda gångerna men vi hade kul ändå!!
Vid 12-snåret gick vi ner till Pitchers och Röda rummet.. har inte vart på Röda rummet förut men det va roligt..men inte min musiksmak dock. Varför har man alltid roligare innan??! Tog iaf en taxi hem vid 2..eller ja...jag stod i en halvtimme för att få en taxi.. Då kom Anna Maria och Kristoffer förbi och hängde på hem..gött då fick jag sällskap o de följde mig till dörren!! Snälllt! :)

Nu har vi varit på innebandy..Robin gjorde mål..han e bra han! :)
Storhandling väntar...Theo ska bara vakna först..han va sååå trött o grining så vi fick flika in en till sovstund idag!

Kram


Friday i´m in love

Den 2009-10-23, kl 11:16:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Helgen e äntligen här..! :) Idag väntar jobb 13.30-19...sen blir det nån slags mat..ska se vad som finns i kylen!
Väntar på att mäklaren ska ringa men jag antar attd et dröjer för det är utan tvekan fler än vi som är intresserade av huset. Jag e mest nyfiken vad det slutar på..har definitivt inte flyttat in utan tar det hela med ro. Skulle vi få vinnande bud blir jag väldigt förvånad. Huset vi tittade på på Hagalund förra veckan hade utgångspris 1,475 000:- och slutade på 1,950 000:- !!!!! Upp med 475tusenlappar alltså..vart e vi på väg? lägger folk in bud bara för att de har råd? Visserligen skulle jag väl själv lägga en del om jag hade ett bättre lånelöfte o mer pengar men ändå.. e huset värt så mycket? Får man igen pengarna? Ja..man kan fundera i evigheter på detta..snart blir det husköp i Hagfors för vår del.. Ett hus i KD känns väldigt långt borta... :(

Nu ska jag fixa till röran här..Theo har vart gnällig o mammig idag..skumt tyckte jag men så kände jag i munnen på han att den fjärde tanden i överkäken hade tittat fram! Så där fick jag förklaringen.. Nu har han alltså 6 tänder totalt..lille plutten! :)

Kram o trevlig helg!


Glad skit!

Den 2009-10-22, kl 20:01:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Theo har ju hela tiden varit väldigt glad och ler åt allt o alla..men det har till o från varit stunder då han vart väldigt gnällig..när tex tänder kommit o alla dessa tillväxtperioder. Men nu e han i sitt esse..glad dygnet runt och skrattar o skrattar...han e bara såååå go och jag är en väldigt stolt mamma! :)
Man behöver inte direkt anstränga sig för att framkalla ett skratt utan vad som helst funkar!

Igår var vi på babyrytmik o det var mycket roligare denna gång..mer fart i sångerna och mer rörelser..vi fikade efteråt o hade jättetrevligt med de andra mammorna o bebisarna.
Idag har vi vart på ÖF en sväng sen blev det långpromenad o theo sov i vagnen..en hel timme! Skönt med lite luft..jag passade på o ringa Lisa o sen gick ja till affären. Han vaknade lagom till jag skulle öppna porten för att gå in! Lustigt! :)
Vi var även iväg på husvisning på norra Kroppkärr...o det var det fler som var...herregud,..att man som erfaren mäklare har 1 visningsdag..på en halvtimme!! e ju helt otroligt.. Vi fick bokstavligt atlat armbåga oss in i köket för att hälsa på mäklaren. Huset var bra med en del renovering men har stora potential att bli ett kanonhus..budgivningen kommer bli en rysare. Vi kommer vara med o följa men ett bud är nog ingen idé att lägga än...vi avvaktar så får vi se hurdet ser ut imorrn! :)

Nu e de Mammas pojkar..inte världens bästa serie men jag måste lägga mig i soffan..e tröött!
Tänkte ju berätta om våra nätter...förstår att ni undrar ;) men jag får göra det antingen senare el imorrn! :)

Klem o kos






Bildbomb på sötaste!

Den 2009-10-22, kl 19:44:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0








Fyndat!!!

Den 2009-10-22, kl 19:31:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Var på Pekås häromdan o köpte en orkidé för 75:-..vilket e jättebilligt o jag var skitnöjd! Sen var jag där igår..o var nära på att köpa ytterligare en men ångrade mig. Idag var jag där ännu en gång..o då kunde jag inte hålla mig när ja hittade en jättefin med hela 3 stängler (el va det nu heter). De e ju oftast väldigt dyra så jag slog till o var hur glad som helst över mitt fynd!! :)



Har även en liten orkidé som har blommat om..helt otroligt..det har jag inte lyckats med förut men jag tackar Robins mormor Ingrid för det. Hon har gett mig "expert-råd" på vattningen.. O det har onekligen fungerat! :)
Här är resultatet...

 












 


Så de så!

Den 2009-10-22, kl 15:35:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Att inte folk kan sköta sina egna liv o lämna andra ifred. Det stör mig något fruktansvärt. Mitt liv=mina problem=jag löser dom själv och står för mina egna misstag!

Det var några år sen jag blev myndigförklarad och jag har sen dess klarat mig själv och kommer göra det i fortsättningen också.. Så de så!

Lista...

Den 2009-10-21, kl 11:58:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Snodde en liten lista från Stina när jag ändå inte har så möe o säga...

Senaste
1. Kompis du träffade: Hmmmmm..Mia
2. Personen du pratatade med: Robin i telefon
3. Du fick SMS av: Syster
4. Du kramade: Theo

Idag
5. Kläder: Mysbyxor tröja o huvtröja än så länge...
6. Bättre än igår: ja..

Imorgon
7. Är det: torsdag
8. Planer: husvisning o promenad
Något tråkigt som händer imorgon: beror väl på om huset har nåt stort fel som vi inte vet om än...


Favorit

10. Nummer: 4
11. Färg: turkos brun röd..kan inte välja
12. Årstid: Vår & höst

Frågor och svar
13. Saknar du någon? Ja...många...
14. Humör för tillfället? Glad och pigg
15. Det första du gjorde I morse? Stängde av babyvakten
16. Vad åt du sist? frukost
17. Vad irriterar du dig på? missunsamma männsikor, orättvisa mm mm
18. Tror du på distansförållanden? nja..ett tag men inte i längden
19. Vem tänker du på just nu? Theo..som snart gör sin röst hörd genom att vakna!
20. Tror du att personen tänker på dig med? Nja..han drömmer nog om nån snygging från Öppna F.
21. Vart reste du sist? Göteborg i somras..
22. Vad gjorde du igår kväll? Jobbade till strax efter 19..sen hemma
23. Liknar du din mamma eller pappa? Båda två..men mest pappa tror jag!
24. Ler du ofta? jaa..o även när man helst inte ska le kanske :)
25. Välj en (kärlek, skönhet, kreativitet)? Kärlek
26. Önskar du dig något när du ser en fallande stjärna? Jodå..det brukar jag göra men minns inte vad.
27. I vems säng sov du i igår natt? Finns inte så många o välja på! Min egen!
28. Vilken färg har din tröja? Grå och vit
Sorg

29. Har du någonsin gråtit tills tårana tagit slut? jodå...
30. Har du någonsin gråtit dig till sömns? mm de också...
31. Gråter du när du skadar dig? Beror väl på..men inte för att det gör ont utan pga av rädsla eller irritation

Lycka

32. Är du en glad person? Ja oftast...men har mina neg-dagar!
33. Vad gör dig glad? Theo, min familj, mina vänner, mitt arbete.
34. Önskar du att du var lyckligare? Nää..jag lever i nuet och mår bra.
35. Är lycka överskattat? verkligen inte
36. Kan musik göra dig glad? absolut..

Kärlek

37. Har någon annan än din familj sagt ”Jag älskar dig”? jajamen
38. Har du någonsin sagt ”Jag älskar dig” och menat det? ja..menar det alltid
39. Har du en flick/pojkvän? Jo..pojkvän/sambo
40. Är du nöjd med det? Ja...e ju inte direkt sugen på flickvän iaf.
41. Är du kär? Hmm...det där går väl upponer..en bebis tar mycket tid o energi o förhållandet läggs åt sidan för ett tag.. men bara för ett tag! :)

Hat
41. Vem hatar du verkligen? Hatar väl ingen men visst finns det folk jag definitivt aldrig skulle vilja umgås med!
42. Har du någonsin gjort en hat-lista? Säkert när jag gick i högstadiet elle mellanstadiet. Gjorde säkert en lista om dan! :)
43. Är du en mobbare? Nej nej nej!!!
44. Har du varit så arg på någon så du börjat gråta? hahha..ja de har jag!!
45. Har du blivit sviken någon gång? ja de me...

Skolan

46. Gillar du skolan? Ibland..men var väldigt skoltrött i gumnasiet
47. Favoritämne? Bild tror ja..hmm..förträngt skolan
48. Värsta ämne? Ellära var ingen höjdare..
49. Har du spytt i skolan nån gång? Tror inte det
50. Är skolmaten god? Rudsskolan hade grymt god mat..Nobel var inge vidar men det gick ner


Trött dag...

Den 2009-10-20, kl 09:09:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

       Idag har detta hunnits med:

  • Gett Theo välling
  • Sövt honom
  • Vaknat efter 15min (06.30)
  • Lekt i sängen
  • Kissat på golvet
  • Kissat på mammas tofflor
  • Kissat på snuttefilten
  • Bajsat
  • Jag har duschat
  • Satt på en tvätt
  • Sminkat mig och blåst håret
  • Sövt en trött Theo
  • Ätit frukost
  • Kollat igenom bloggar och hemsidor

Ja...o dagen har inte ens börjat! Har sovit endast 4,5timme inatt...så denna dan blir nog lång...
Snart vaknar nog Theo o då blir det gröt o tandborstning.. Sen Öppna Förskolan vid 10tiden..de blir skoj de.. Hade ju planerat att gå dit igår men jag hade glömt att jag skulle jobba..herregud ändå har jag en almanacka. Blir väl lättare sen när jag jobbar nästan varje dag. Då e man mer inne i det!

Nu ska jag förbereda väska o mat..o gå igenom gårdagens reklam!







Jobbat!

Den 2009-10-19, kl 21:29:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag har jag jobbat 9-16..de va roligt! Jag känner faktiskt nu att jag längtar tillbaka till mitt jobb o mina kära arbetskamrater!! Har inte riktigt gjort de förrän nu..behövde väl vara hemma ett tag o få lite distans o koncentrera mig på lilleman,,, Men nu e de snart Robins tur att ta över "arbetet" på hemmafronten. :)
Ska jobba lite imorrn och på fredag..så denna vecka blir lite annorlunda..o sen ska jag till ÖF imorrn o Babyrytmik på onsdag och husvisning på torsdag. En fullspäckad vecka med andra ord..ska försöka få till en date me Märi också..torsdag kanske?! Får undersöka det.. :)

Nu e de dags för kvällsmat och snart blire sängen! Godnatt!


Det här hade jag bunkrat upp me in

Den 2009-10-18, kl 09:42:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

1a7d03e734e856a877ee308f1eeaf82f.png

Det här hade jag bunkrat upp me inatt! Mariekex o vatten.. :-)


Saknar

Den 2009-10-18, kl 08:27:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Saknar min bebis!!!! :) Snart snart kommer han hem...ska aldrig mer lämna bort han ;) Det här är nog första gången som jag har dåligt samvete för det...visserligen e han me pappa men ändå. Har vart mycket nu varje helg..o nästa helg ska jag ut me arbetskamraterna..men jag hoppar nog utgången..har inte speciellt mycket pengar och man har liksom roligare innan! Efter nästa helg är det Robins tur o göra nåt..om han vill förståss! Det var länge sen han gjorde nåt me sina kompisar..har mest vart jag som vart iväg känns det som. Vi har iofs varit iväg eller gjort saker tillsammans.. men det var nog flera månader sen han var ute.

Igår var det tjejfest här o det blev jättelyckat...många kom men alla följde inte me ut men lika kul ändå hade vi! Vi hamnade på Bluemoonbar..som vanligt ;) O där var det lika kul...som vanligt ;)
Drack ingenting ute och åt en massa mat (smörgåsar) när jag kom hem..men orka inte sova längre...det liksom värker i hela kroppen..jag blir så konstig dagen efter. Jag mår inte illa el så men jag känner mig knepig. Har liksom inte ro i kroppen att sova ens en gång..skumt. Men bara jag har fått vara uppe lite så kanske de blir lättare att somna om sen. Vi får se!

Kram


Theo viftar på fötterna i nya bilb

Den 2009-10-16, kl 17:44:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

-67715111410baecbf70165c87e7e724.png

Theo viftar på fötterna i nya bilbarnstolen! På väg till maxi för att handla lite mat..


Levi softar i soffan! :-)

Den 2009-10-16, kl 11:40:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

0-5d9181e08e154496a2119f00d1284ebe.png

Levi softar i soffan! :-)


Spice up my life!

Den 2009-10-16, kl 10:58:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja vardagen flyter på..dagarna kommer dagarna går. Imorrn händer nåt som inte hänt på länge.. Tjejfest och sedan utgång..ngt jag verkligen ser fram emot!! Vi blir rätt många o det är ju jättekul att så många vill komma hit o umgås.. Vissa kommer gå hem tidigt men så är det..roligt att man iaf kommer överhuvudtaget! :)
Har ta mig sjutton städat o rensat hela veckan..det är inte så att det går fort men jag gör nåt varje dag. Robin ska nämnligen jobba imorrn så jag har inte så mycket tid till o städa och göra mig iordning..men Mia kommer tidigare så hon får hjälpa till me snacksen..köpte lite grönsaker o dip..oså chips förstås! :)

Nu kommer snart Linda..trevlig fredag! :) Kram


Huset...

Den 2009-10-15, kl 21:46:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...som vi tittade på igår är inget vi kommer lägga bud på. Huset i sig var toppen...men tomten är väldigt liten så insynen från grannar var helt otrolig..värre än som vi bor nu o de känns inte kul. Så vi letar vidare!
Nu kom Robin hem från min pappa.,..han har vart där o sett hockeyn..som inte gick nå vidare. 6-1 till Frölunda..jippie..
Imorrn kommer Linda o Levi på besök..vi ska ta en tur till Ikea o sen blir det väl llite mys bara! Ska bli kul o se han nu..om han växt nåt. Vilket jag e säker på! Har ju vart sjuk länge..en jävla sketen förkylning som vägrade släppa. Men nu e jag frisk o även Theo! Hur skönt som helst!!
Lisa o Ellen kanske kommer också..så huset fullt me ungar blire. Men bara en som man får springa efter..skönt!

Nu intar jag sängen för lite ZZZZZZzzzzzzzzzzZZzzzZZZZzzzzzz....

Tack för mej!


Brownie

Den 2009-10-15, kl 16:28:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Theo sover och jag borde verkligen städa undan allt jag dragit fram. Rensade ett skåp i köket och det ser ut som helvetet där nu..hmm..borde verkligen..snart så!
Robin kommer hem vilken sekund som helst o jag tänkte smita iväg o lägga mig i solariet..igen! Jag vet..inte bra med så ofta men jag måste ju känna mig lite fräsch till på lördag ju. :)

By the way,,,Idag sov jag till 08.23!! Kan ni fatta...visst var Theo otroligt svårsövd igår så vi fick ta upp han o fick i han välling o sen somna han ca 20.30. Gav han  mat 23.45.. Söva om han 03.15..gick inge vidare så mat igen 04.00.. Sen sov till 06...somna om av sig själv (!!!)..sov till 08 ca..jag drog mig lite längre då han verkade trivas fint i sin säng.. :) Idag har det vart svårätet igen så välling har han fått 2ggr..o han åt faktiskt min egen mat jag gjorde åt han igår. Inte mycket men säkert 8skedar! :) Förbättring!

Nu vaknade det lilla livet..vi hörs kanske ikväll?! :)


Ute o går me Lisa o Ellen o Theo..

Den 2009-10-15, kl 12:32:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

228bb7af7e15ac19e30fe068a81b0cd9.png

Ute o går me Lisa o Ellen o Theo..gött mos!


Mmm va gott de va me gröt! Inte...

Den 2009-10-14, kl 19:44:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

0-5282aaca25979cd8bf3047d225c13e3d.png

Mmm va gott de va me gröt! Inte... Ytterligare en tand har kommit upp o ingen mat kommer innanför
Theos läppar. Känns hemskt o lägga honom utan mat i magen men va fan gör man?! Natten blir nog jätterolig! :-)


seeeen lunch...

Den 2009-10-14, kl 15:57:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Äter lite tonfisksallad o ska försöka få ihop ett inlägg. Gör mycket samtidigt,..tvättar även bort fläckar på mattan. Det behövs verkligen! :) Ska snart göra mat till Theo..hoppas att han gillar den idag!

Igår var vi på öppna förskolan på morgonen...jag var i tid!! Otroligt...brukar alltid bli några få minuter sen..Theo bajsar i sista sekund eller nåt liknande..
Det är alltid lika roligt där..vi pratar o leker med barnen..skojskoj.. O "läraren" e jättebra!
Sen gick vi direkt till mormor där lunchen var serverad.. :) Theo åt o sen fick han sova.
I morse var vi på rytmik..det är kul de! Men jag hade önskat att de var mer fart i låtarna..e mest lugna låtar o mitt barn vill ju dansa!! Den sista låten idag var en psalm.. Jag sjöng inte med! Vi e på babyrytmik o inte gudstjänst. Visst nu råkar rytmiken äga rum i kyrkan men för de kanske inte alla e kristna el religösa..

Klockan 17 ska vi på visning av ett hus på Hagalund..hmm...undrar hur de blir med det då! E ju långt ifrån drömhuset...men det passar oss perfekt med våran situation idag. O det är väl huvudsaken..eller? Vi har heller inte ekonomiska möjligheter att köpa det huset vi vill ha...men nån dag kanske! :) O det här huset är en väldigt bra början..vem vet..vi kanske bor kvar där tills det blir dags för hemmet?!!  
Det jag är mest "orolig" för är insynen och att det är så liten tomt..jag vill ju kunna gå ut på tomten utan att vara uttittad... Hela idén me hus är väl lite att vara ifred..inga grannar vägg i vägg. Men men.. vi får se! 

So long... 

♥ 

Veckans nakenbild...

Den 2009-10-13, kl 15:58:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Beiron visar...nästan allt! :)




Såhär går de när man släpper lös T

Den 2009-10-13, kl 13:34:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

300805724fe9737f588d665e79afbaa2.png

Såhär går de när man släpper lös Theo i vardagsrummet!


Snart e de sommar igen! Då ska jag

Den 2009-10-13, kl 13:25:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

0-765c840f1b620fcf54c3e5caf0afba8d.png

Snart e de sommar igen! Då ska jag definitivt inte använda dessa solbrillor! :-)


Nu ska jag bli brun! :-)

Den 2009-10-12, kl 18:28:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

01284fe0417d20af812202a21597a563.png

Nu ska jag bli brun! :-)


Arga snickaren

Den 2009-10-12, kl 11:50:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi spelade in programmet i onsdags el när de nu va..o så tittade vi på de igår när Theo sov. Han e ju för go!! O fint blev de..vilka puckon som bor på det sättet!! Även om tiden el pengarna inte räcker till så måste man ju göra de beboligt.. Hursomhelst så fick jag ännu mer sug efter hus..av nån konstig anledning!
Hoppas att de kommer snart..snart..snart.. :)

Den här natten var den värsta på lääänge. Var så sjukt trött igår o fattar inte varför. Fick ju sova men behöver väl sova en vecka el två för o "komma ikapp" (man gör väl inte de egentligen men jag skulle må bättre iaf).. La mig 22.15...somnade 02!!!!!! Fatta va dryyyyygt..min sömn e så störd av att hela tiden bli väckt så jag somnar inte. Visserligen så vakna Theo säkert 4ggr under den tiden. Sen fortsatte det..02.17(robin fick gå upp)..03.15..04.30..06.00...o sen vakna han 07.45 vilket var tur..då fick jag sova nån timme till. Herregud snart kastar jag in handduken..men de går ju inte!!! Vi måste helt enkelt göra nåt åt de..han e ju förkyld nu..men vissa nätter går ju så bra.. Så fort han e frisk ska vi göra nåt dramatiskt..berättar när de e gjort! Hoppas det fungerar..måste sooova! Nu!!

Sen ska vi till Öppna Förskolan..jag vet..han e snuvig men de e sista dagarna nu o han e hur pigg som helst! Efter det blir det affären för att sen gå hem o söva han o laga mat! Kanske ska försöka sy klart lakanen till Theo också..får se vad som hinns med! :)


Denna veckan slut...

Den 2009-10-11, kl 21:59:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jepp då närmar vi oss tjejfesten med stormsteg..ska bli så kul med lite tjejsnack igen. Var alldeles för länge sen! :) Det verkar komma en hel del så stämningen lär bli på topp..som alltid!

Robin har börjat gå på hockeyn igen..det är ju av nån anledning alltid skönt när våren närmar sig och det är paus från ishockeyn ett tag. Inte så att jag inte gillar hockey..jag tycker de e jättekul men det har blivit så himla ofta. Det är hemmamatcher o bortamatcher o Vm o Em o Sm o Om o Km.....o allt va de heter.. Nej men ärligt. Det spelas sönder...jag orkar inte se hockey eller höra om hockey hela veckorna. Det blir uttjatat!
Men vi är iaf glada över att Theo e en sann supporter och bär sin FBK-napp (som han fick av Lisa o martin när han föddes)..han har inte velat haft den förut pga av napp-sorten/formen el nåt men nu ratar han den inte på samma sätt! 
Bra bebis! :)    

Igår var vi budna till Hanna och Kristoffer på fotbollskväll..alltså..fotboll e inte min grej trots att de e Sverige som spelar, jag kan helt enkelt inte me det! Visst de e stämning o så men innerst inne tycker jag de e tråkigt som fan! Slapp faktiskt se den..tittade på när Hanna fixa käk..vi åt tacos! De va gött de! Sandra o Anders var där också.. O vi hade de riktigt trevlig o gick väl hem vid sisådär 00.20snåret.. Fick sen sova ifred några timmar..men e lika trött idag ändå! Fattar inte varför men snart e de sängen igen o hoppas verkligen att Theo sover ok inatt.. imorrn har jag bestämt mig för en solning..ska bli såå skönt! :) 

Håller på o fixar till bloggens utseende lite som ni säkert märkt! E ju en djungel med koder osv..så det tar lite tid. Men de här färgerna kommer det bli iaf...dom e jag! Älskar brunt o turkost..men skulle piffa till det lite mer..så jag får läsa på lite hur man gör o trixa lite när jag finner tid! E lite kul faktiskt.. :) 

Ha de fint..vi ses! Kram

♥                                                                               

En liten lista...

Den 2009-10-11, kl 21:40:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
..som jag hittade på Camillas blogg!

1. Hur gammal är du om fem år? 31½år
2. Vem var den sista du träffade? Micke mia och Elliot
3. Hur lång är du? 160cm
4. Vilken var den senaste film du sett? Vette katten..men kollar på Johan Falk nu!
5. Vem ringde du senast? Syster tror ja...
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Grattis på 1½års-dagen ...saknar dig..osv.. Till Leah
7. Vad är dagens planer? Dagens planer VAR sova, ikea, bergvik, maxi, besöka micke mia elliot..
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? beror på hur trött jag e! Föredrar o ringa men ibland orkar man bara inte...
9. Är dina föräldrar gifta, sambos eller skilda? skilda sen mååånga år..
10. När såg du senast din mamma? i fredags
11. Vilken ögonfärg har du? grön-grå-blå
12. När vaknade du idag? Först 7,20 men gick upp 9,20 (var me andra ord barnledig)
13. Har du någon gång hittat en katt? Hittat?? Hmmm...nej! Vart hittar man dom?
14. Vilken är din favoritplats? Hemma!
15. Vilken plats föredrar du minst? På stan en lördag när det kryllar av folk.
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Karlstad..nån annanstans har jag svårt att se
17. Vad skrämde dig som barn? mörkret
18. Vem fick dig att skratta senast? Theo
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? nej nej..hade mr.big när jag var liten men nu e skivan börta
20. Har du stationär eller bärbar dator? bärbar..men de e robins. Jag köpte en mus!
21. Sover du med eller utan kläder på dig? In my panties
22. Hur många kuddar har du i sängen? Innan jag lägger mig=5st När jag ska sova=2st
23. Hur många landskap har du bott i? Ett enda, Värmland
24. Har du någon gång spytt på fyllan? Jorå..haha..alldeles för ofta..men mest dagen efter
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota?  Beror liksom på årstiden
26. Är du social? till o från. Beror på dagsform..trötthet osv. Ibland jättetyst ibland går det inte o stoppa!
27. Vilken är din favoritglass? magnum mandel, spirello
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? Köpa ett hus, resa o spara till framtiden.
29. Tycker du om kinamat? nepp
30. Tycker du om kaffe? ne inte direkt
31. Vad dricker du till frukost? grönt the eller citronvatten
32. Sover du på någon särskild sida? nej..vänder mej då o då
33. Kan du spela poker? jodå..
34. Tycker du om att mysa? absolut
35. Är du en beroendemänniska? jo jag e väl de
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? ja några stycken!
37. Vill du ha barn? Har ett och vill gärna ha ett till!
38. Kan du några andra språk än svenska? ja,,engelska
39. Har du någonsin åkt ambulans? nej
40. Föredrar du havet eller en pool? havet e de bästa!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Theo,kläder,inredning
42. Äger du dyra smycken? Nej...men värdefulla för mig. Smycken från min mormor bla.
43. Vad var det senaste du stoppade i munnen? gissa..godis och chips
44. Vem är den roligaste människan du känner? oj..svårt. E många de!
45. Välj ett ärr på din kropp? Då får det bli det på knät
46. Vad har du för ringsignal? har i stort sett alltid på tyst så det är vibratorn då
47. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? ja mamma har sparat en hel del
48. Flirtar du mycket? Hmm..nee..kanske när jag blir på pickalurven. Men inte medvetet!
49. Vart togs din profilbild för din blogg? På en restaurang på kefalonia
50. Kan du byta olja på bilen? tror inte de..men fylla på kan ja!
51. Har du fått fortkörningsböter? nej nej..har väl haft tur
52. Vilken var den senaste bok du läste? Lotta Thells alla böcker. Superbra!
54. Läser du dagstidningen? Nwt och Aftonbladet på nätet och ibland köper jag den på fredag el söndag
55. Prenumererar du på någon veckotidning? Snart på MAMA..väntar på första
56. Dansar du i bilen? nee..hur dansar man i bilen? Sjunger gör jag däremot
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Tittar o lyssnar på The voice på morgnarna
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? förmodligen en inköpslista
59. När var du i kyrkan senast? tror det var 14 el 15de aug. Begravning...
60. Vad ska du göra nu? Skriva ett inlägg här o sedan hoppa i säng!


grejar lite

Den 2009-10-10, kl 11:08:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
ändrar lite här..så..blir bättre snart! Kan inte riktigt detta.. :)

Grejt natt faktiskt,,,

Den 2009-10-10, kl 10:25:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Theo vakna mig inte förrrän halv 5..var iofs vaken mellan 23-23.40..o va rätt ledsen men fick i han mat tillslut o sedan somna han.. Inte lätt o va snuvig o inte få nån luft..usch man vet ju själv hur det är. Tur vi inte sover i samma rum iaf..för han snarkar värre än min pappa. O de säger inte liite de! :)

Nu e jag home alone o ska ta tag i dagen..duscha, sy påslakan, städa o så..ses sen!


Vakna mig inte...

Den 2009-10-09, kl 22:11:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Har tittat på Idol o årets favorit från min sida är för tillfället Reza och Erik.. Från kvalet hade jag rasmus som även var favoriten förra året men va faaan. Då åkte han ut..igen! Får hoppas det går bättre nästa år!
Reza är årets Kevin..man fattar inget när hon pratar men det gör inget för hon sjunger toppen... Det roligaste hon sa idag var.. -Vakna mig inte! (=väck mig inte!) ..ska säga det till Theo sen..

Imorrn ska vi ha lite barnvakt till Theo på förmiddan..han ska va hos Farmor. Robin ska göra klart nåt han påbörjat på bilen och jag ska sy påslakan till Theos säng o sådär... Sen ska vi käka hos Robins föräldrar. Efter det är det hockey som jag o theo ska se hos Pappsen..det blir mysigt! Sen e vi bjudna till Hanna och Kristoffer på kvällen..det va fotboll på tvn..hmm..gillar verkligen inte fotboll men jag kan ju stri istället! Har inte riktigt bestämt hur vi gör med Theo än..han e ju sjuk..snorig o så..o jag vill egentligen inte släpa runt han...vilket vi iofs ändå ska göra imorrn. E rädd att de blir rörigt för han o först vara hos farmor..sen kommer vi dit..sen åka till morfar,,o sen till farmor igen för att sova! Hmmmmmm..har ju ständig beslutsångest känns det som men tycker väl egentligen att det bästa e att han sover i sin säng hemma men men,,vi får se hur det löser sig! Mamma e hos bror annars hade hon säkert kommit upp o tatt han medans vi var borta ett tag! :) Det är ju gött o få sova också.. :):)

På onsdag ska vi på husvisning igen..tror det blir 2 visningar denna gången också..haha..att de lyckas ha dom på samma dag jämt..o det ena huset har samma mäklare som ett vi kollade på förra veckan..
Ett hus är på Norra Kroppkärr och ett på Hagalund. Denna gången känns det bättre då man har lånelöfte o vet vad man kan röra sig med osv.. Vi får hålla tummarn att nåt av husen passar oss!

Nu e klockan över läggdags...men vi hörs väl imorrn! Godnatt!


Har ni saknat mig??!!

Den 2009-10-09, kl 15:52:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Jag har lekt med Theo o tagit en promenaad...nu sover han och jag har inte lust att blogga... Jag vill damma!! Solen lyser in o visar hur skitigt det verkligen är..så..so long folket.. Ses ikväll!

Kram


Han e snabb den jäkeln..tur jag ha

Den 2009-10-08, kl 15:43:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

65afc730b873e41e69b155ce1ab3466f.png

Han e snabb den jäkeln..tur jag hann laga datorn innan pappa kom hem!


Godmorgon godmorgon

Den 2009-10-08, kl 08:37:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Natten har varit över all förväntan.. Theo e ju tät som bara den..men la en massa böcker under sängen så den kom upp lite.. Han somna vid 20...sov till 00.40!!! :) Fick mat o sov till 03..tror ja..nån gång där iaf. Fick nappen somnade om. Sov till 05.30..fick nappen somna om..men sov dåligt o vakna 05.45. Vilket var helt ok för vi skulle ändå upp vid 6tiden för o göra oss klara o åka me Robin till Wafab. Vi ska koppla ur airbagen i framsätet och sätta in en ny bilbarnstol! Blir gött för Theo de..den gamla e lite liten..han gillar den inte alls. O får vi in stolen i kväll så kan jag åka me Lisa till Värmskog imorrn. Bara Theo e lite bättre..me förkylningen alltså. Verkar som de nu iaf...hoppas hoppas.. :)

Fryyyyyyyyyyyyyser gör jag..hela tiden. Ska bli skönt o hoppa in i duschen när Theo vaknat!

Hade rätt många besökare igår..hmm...kan det bero på snoppbilderna?? Då ska jag nog lägga ut mer.. :)

Vi ses..kram


En av de bättre bilderna

Den 2009-10-07, kl 21:28:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
En av mina favoritbilder. Faktiskt.




Lite yr...

Den 2009-10-07, kl 21:20:59
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
De snurrar lite i huvet...trött trött trött! Skulle vilja byta med min vän Frida som i detta nu e på väg till New York...herregud va roligt! Det är utan tvekan en resa man aldrig glömmer..vill verkligen åka till USA nån gång i livet..nån gång..

Jag väntar på att mina Snickers-kakor ska stelna i kylen...mums..det blir gott det. I måndags skulle jag o Robin bli lite nyttigare..för min del sket det sig på vägen till optikern. Såg en snickers (ja jag gillar snickers..) på hallmöbeln och kunde för allt i världen inte låta bli den!! Det bara hände! Sen bara fortsatte det..frossat i chips o godis i några dar nu,, Idag fick jag förklaringen. Det var PMS! :) Hur man nu kan va glad över det!

Näää..måste äta lite nu..o så e de Greys..inte missa!! :)

Just de...glömde ju tala om. När man går ur Svenska Kyrkan tycker man ju att de ska tacka en för alla år man gett dom pengar i princip..utan att ha "utnyttjat" deras tjänster... Nejdå..man får BETALA för att gå ur. 100:- tar dom ur min lilla plånbok.. Det fick mig ännu mer säkrare på att jag vill gå ur!


En blåsig onsdag

Den 2009-10-07, kl 16:24:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Dagen går mot sitt slut..fort hoppas jag! Gud va jag e trött. Monstret har hållt igång igen..ouhh... Igår tog det en halvtimme o söva han...men sen sov han gott till 22..preeeecis när jag skulle lägga mig. Tajming,, Skrek oavbrutet i en timme...halleluja..fick nästan psykbryt..örker inte mer av dessa kvällar. Känns som att man e tillbaks på ruta 1... när han var 0-4mån o hade skrikperioder som hette duga. Men samtidigt förstår jag. Han e täppt i näsan och när han skriker kommer det ju ännu mer!! Sluta skrik försöker jag säga åt han men han fatter inte... Sen kommer det ju som sagt 2-3tänder. Och jag trooor o hoppas att 2 har kommit fram. Det känns som det men man får ju absolut inte ta där! Han somna igen vid 23..o robin sa att NU sover vi..jojo..2sek o så va han vaken. Robin gick med han i en halvtimme till..jag sket tom i o släcka lampan..går ju inte o sova när man hör skrik liksom..men jag blundade iaf... Sen vakna han iofs inte såå mycket på natten, jag gick upp en gång o mata sen gick Robin upp o gav nappen men det tar på krafterna ändå... Sov mellan 00-06 o upp 1timme ca...

Nu till nåt roligare.. Jag och Theo var på Baby-Rytmik förut. Mellan 14-15.30..de va bra! E ju liite dum tid då de e Theos sov tid men men..de e ju en bra grej iaf. Vid 14.45 sa Maria (tror jag hon hette...) att det var fika. Gött tänkte jag men tog inget..hade fullt upp me Theo! Sen vänta o vänta vi..hmm..skulle det inte börja nån gång..men så frågade jag o då var det slut" Haha..jaja..där hade vi suttit o väntat tillsammans med några andra vi känner o så kunde man gå! Tänk om vi vetat de..alla barn som va såå trötta!
Nåt som e lite komiskt o liiiite liiiite dubbelmoral från min sida är att det är i RudsKYRKAN.. dessutom gick jag ur Svenska Kyrkan...IDAG! :):) Det var inte en dag förtidigt...

Nu kom min bättre (jo..han e de förtillfället) hälft hem så ska umgås lite me han! :)




Missa inte..

Den 2009-10-06, kl 19:52:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..Halv åtta hos mig..som pågår just nu! Ett väldigt bra matprogram för oss som gillar det! :)


Theos lilla liv i bilder,,,

Den 2009-10-06, kl 16:09:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Skrev för några veckor sen om o lägga ut bilder för varje månad på Theo..nu fick jag tummen ur..hade förberett lite o kom ju på att han har hunnit bli 8mån redan! Stora killen! Älskar dig plutten! :)

2 dagar gammal

ca 1mån

ca 2mån

ca 3mån

ca 4mån

ca 5mån

ca 6mån

ca 7mån

ca 8mån

Mitt lilla troll....gud så han växer! :) Hur skulle livet se ut utan dig Theo? Kan inte föreställa mig..vill inte föreställa mig.  Puss puss puss...






Kanoners!

Den 2009-10-06, kl 16:02:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Var det nån mer än jag som såg Färjan igår?? Det är ju bra knepigt fölk på den där båten.. Rut som går runt o e missionär..som hon kallar sig.. Halleluja..hon har ju helt enkelt inget liv! Åka med klamydia-båten 5 dagar i veckan kan ju inte vara nåt o sträva efter! Alla e vi ju iofs olika.. :)

Tog en tur till Wallinders förut...de hade billiga Huggies-blöjor..49:- kostar egentligen 89:- Så det var billigt men glömmer man kupongen så "tjänar" man inga pengar.. :( Köpte iaf lite gröt o så till Theo som Pekås inte har. Tänkte att Theo skulle sova i vagnen ner..el upp.. Han gjorde ingetdera..Så kan det gå men nu sover han i sin säng. Han är genomtäppt stackarn..fan att denna förkylning tar fart då o då.. Vill inte gå bort..kanske kan ha o göra me att han får 100tänder i överkäken.. känns det som iaf..men det är väl 2-3iaf. Nätterna har varit minst sagt krävande..tur man e 2! :)

Ikväll e de hockey och min käre sambo ska dit..han har säsongskort. Så då ska jag passa på o titta på Desperate Housewifes "live"..då jag alltid får spela in det för Robin ska se på House. Men idag slipper vi den diskussionen o jag får njuta av mina älskade husfruar ifred! :) Längtar...

På tal om tv-serier så tittade jag på The City och The Hills häromdan...guuud va bra de va! :) Kommer nya avsnitt idag så imorrn kanske kanske jag tittar på dom oxå.. :)

Ändrade om texten lite...tror nog att de e lättare att läsa så här.. prövar får vi se!


Jag vill inte somna.../Theo

Den 2009-10-06, kl 13:37:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
0-5cb84ae425998f5d0d4028d9a92c788c.png

Kolla varifrån!

Jag vill inte somna.../Theo


Theos kompis...

Den 2009-10-05, kl 13:29:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Theo och hans här nykläckta polare Levi! Han e bara 5dagar på detta kortet..o har längre hår än Theo. :)




Bank och optiker-besök...

Den 2009-10-05, kl 13:26:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Då har man varit till banken då.. Mormor till Theo var här och passade honom..han härjade rätt friskt och var tvungen att gå o lägga sig tillslut. Han gillar mormor han.. :)
Ví fick ett nytt o färskt lånelöfte som vi blev jättenöjda med...eller hur man nu ska säga. Det passar de husen vi kollar på iaf..o de e vad vi vill låna ungefär.. Så nu blir det lättare när vi kikar på husen..man vet vad man kan röra sig med osv. Han var väääldigt trevlig bankmannen så nu hoppas jag vi hittar ett hus!! 
Vi var ju liiiite inne på o kolla upp det här me o bygga själv osv..men dom planerna blir  inte av..kostar mer än det smakar. Även om skillnaden mellan begagnat och nytt hus inte e så stora idag. Vi satsar på ett äldre hus som vi kan renovera som vi vill... :)

Var till optikern efter en snabbvisit hem...där slutade notan på 1025:-!!!! O då fick jag ändå 300:- rabatt..jag höll på o tappa hakan...förra gången betalade jag enbart 580:-....hmm..funderar på hur det kunde gå ihop men men.. Tror man betalar lite mer ena halvåret o mindre andra. Tråkig utgift hursomhelst!

Ringde min käre vän Clarran på vägen ner men hon jobbade så kunde inte prata..hon ringde mig igår o jag glömde ringa upp... Tiden går så fort o man vill så mycket men räcker inte till känner jag. Ska iaf försöka träffa henne o maybe baybe Leah också..denna veckan! Var sååå längesen så man får dåligt samvete! Icke bra..
Men vi ska ju ses den 17de för rajtan tajtan iaf..de blir sköj de! :)
En tjejfest blir de då..har bjudit lite fölk..tesammans me Mia. Vi avslutar med BlueMoonBar!! Vi kände att de va dags o göra nåt..va så längesen!! Så om nån känner för att komma så e alla välkomna...av det kvinnliga könet då.. ingen diskriminering här inte.. ;) Men killarna e att bra på o anordna killkvällar de också!

Robin o Theo e ute på promenad..de e anledningen till mitt lååånga inlägg..haha..ni trodde väl inte att Theo leker alldeles själv..? Skulle aldrig falla honom in! 
Han hade för övrigt en lite jobbig eftermiddag/kväll/natt..E rätt säker på att de e tänder som spökar. Tror han får 2-3stycken i överkäken..stackarn. Han åt nästan ingenting igår..det var mer mat på golvet än i munnen. Vägrade kvällsgröten och vällingen också.. Fick mat vid 22 när han vaknade o va jätteledsen.. sen vid 02 o vid 15 vaknade han o bara skrek o va ledsen... o han grinade till 07...sen somnade vi i soffan efter att ha avvverkat en massa sånger o trixande. Nu mår han bättre men vi hoppar ÖF idag ifall han e sjuk på annat sätt.  

Hej o hå sålänge.. 

 

Godmorgon! Inatt va de kallt..fick

Den 2009-10-05, kl 08:38:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
4ffbadc63777f2ed79c2dd3d49b45103.png

Kolla varifrån!

Godmorgon! Inatt va de kallt..fick sova me skidstrumporna! :-) Snart ska vi till banken o få nytt lånelöfte..sen köpa nya linser..


Söt!

Den 2009-10-03, kl 10:46:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
E man klåfingrig så e man...Theo drog i pappas byxor som hängde på fåöljen..det slutade så här..de hamnade lite olyckligt rätt på Theos huvud..haha..såg väääldigt roligt ut.. :)


Så kan det gå...

Den 2009-10-03, kl 10:42:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja så här kan det gå om man ska klippa sig själv..det sker med egen risk! :) Från början skulle det vara 4mm...det slutade med 1mm...




Nu e vi ute på promenad! Har varit

Den 2009-10-02, kl 13:09:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
0-3921a93a324c5757274a29382ee6883e.png

Kolla varifrån!

Nu e vi ute på promenad! Har varit på stan o går hem..Theo sover skönt i sin vagn! Jag e kissnödig..inte bra! :-)


En liten tur..

Den 2009-10-02, kl 09:59:06
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...blir det idag. Jag och Theo åker ner till stan och möter upp Lisa och Ellen! Sköj sköj! Ska inte handla något..bara vara sällskap. Var nere på stan igår..det var ju faktiskt tjejkväll!! Va riktigt trevligt..fyndade en bakbok...ord.pris 129:-, fick betala 39.-.. Sen köpte jag benvita tights och en hårspray.

Theo sov riktigt bra inatt så jag känner mig utvilad..o de e inte ofta! Somnade ca 19.30..ville ha nappen ca 21.30 (fan nu börjar det tänkte jag då..). Fick nappen ytterligare en gång. Vaknade 22.15 o ville icke somna om...Robin gick lite me han..somnade vid 22.35. Jag o Robin somna säkert 23. Vaknade 00.30 då gav jag han mat..gick o la mig igen 01.10..sen väckte Theo mig 05.30!!! Då var jag nöjd men tyckte de va tidigt att gå upp så jag gav han lite välling o så somna han igen efter ett tag..sen gick vi upp 06.50..en lite mer human tid! Sov väl inte speciellt mycket däremellan men kanske en kvart o så fick jag ju dra mig lite..!

Senare idag ska jag åka till köpbarnvagn och införskaffa en åkpåse till Theo..Maria hade köpt en till Leo o den såg jättevarm o go ut. Så en sån får det bli..nu e de ju på väg o bli rikigt kallt ute!! Blir vantar på idag! :)




Bloggtorka...

Den 2009-10-01, kl 16:33:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nej jag har ingen motivation till bloggen just nu. Men kan iaf berätta att husen vi tittade på igår är inga hus vi ska lägga bud på...det kommer fler som passar oss bättre!
Den här natten har vartit en av dom värsta...han har vaknat Xantal ggr...Jag o Robin har turats om o gått upp..vet inte hur jag skulle orkat me dagen annars..
Maria o Leo har vart här på besök..vi gick o köpte lite lunch på 91an..de va gött. Grabbarna "slogs" om mariekexen o lekte lite.. De e så roligt o se dom.. :)
Nu sover Theo och jag ska städa lite..e ett bombnedslag i köket och skurmoppen åker nog fram...........................................................................nej..så blev det inte! Theo vaknade o han somna om i min famn i fåtöljen....jag vilade samtidigt. Det blir aldrig som man tänkt sig. Nu ska vi ut o gunga lite...


© Headerbilder från Wallpapers Wide