Nu har jag bestämt mig!

Jag har ju pratat om ett telefonsamtal jag skulle göra. O det är ett samtal jag nu har ringt.
Har ända sedan jag var ca 12-13 år lidit av mina bröst. De är stora, i vägen o tunga framförallt! De passar heller inte estetiskt till min kropp. Så nu har jag äntligen bestämt mig för att ringa det där samtalet jag har bävat för i många år. Har velat gjort det länge men nånting har ändå fått mig o skjuta upp det.
NU orkar jag inte bära på dom längre..min rygg värker 24/7...mer el mindre! O ska jag skaffa ytterligare ett barn ngn gång så vet jag inte om jag orkar med e här brösten. Så min plan e att få till en operation innan graviditet.

Det är ju iofs tvkesamt hur lång tid det överhuvudtaget kommer att ta o få en tid på vårdcentralen. Personen jag ringde till var allt annat än trevlig men jag bet ihop. Hon skulle absolut INTE få förstöra mina planer. Det var jättejobbigt att ringa o när man äntligen kommer fram o nån slänger ur sig dumma kommentarer så vill man bara lägga på...men som tur e stod jag på mig o hon satte upp mig på väntelista. Hon ringer tidigast i januari men förmodligen senare. Jag prioriteras väl inte på nåt sätt..men tycker ändå att det räcker med en snabb koll o sen kan hon remittera mig till kirurgen som får göra en bedömning. De har ju ändå en annan kunskap om detta. Hon verkade inte (sa det även själv) alls kunnig inom området. Vilket jag förstår..men låt då en specialist titta på mig och bedömma om operationen kan göras medicinskt eller om jag måste söka mig till en plastikkirurg.

Jaja..fortsättning följer...


Kommentarer
Postat av: Anette

Hoppas verkligen att du får hjälp inom en snar framtid. När jag ammade Nellie så lovade jag mig själv att ALDRIG göra bysten större, så ont som jag hade i ryggen då. Kram

2009-11-25 @ 22:12:15
Postat av: Johanna

Skönt att du tagit tag i det nu, jag förstår att det känns bra :) Synd bara på vårdpersonalen... skräll Förstår inte att de ska vara så socialt handikappade....

2009-11-26 @ 14:31:35
URL: http://johanonnona.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide