Älskade ungar...

Den 2011-09-30, kl 22:12:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
...vad har man gjort för att få dessa vackra barn?!
Är lyckligt lottad att ha två friska och välmående barn! Det är otroligt jobbigt ibland, det är oglamouröst, slitsamt och tröttsamt.. Men jag skulle inte byta bort det mot allt i världen!
Vill inget hellre än att leva här och nu med min lilla familj! :)


Theo är ca 3månader och har hittat sina små fossingar... Efter myyycket kämpande! :)


Såhär låg han dag in dag ut! Det var livet...tills han lärde sig nåt nytt! O snabbt gick det...


Vackra lilla Oscar sover gott i sin vagn, med mössan på sniskan!


När man ser dom såhär tycker jag inte de är lika alls...


Följ me booobor!! Theo vill så väldigt gärna att Oscar ska leka med honom. :)


I sin nya Me&I-tröja som han vill ha varje dag.


Oscar har hittat sina fötter...eller än så länge ena foten iaf! Så go så!


Hur fin kan man bli?!! :)


Lite bus med lillebror, som försäkrar sig om att mamma är i närheten. Han släpper knappt min blick det lilla barnet.. :)


Mmm, det ser bra ut. Du är friskförklarad!


Oscar får stöllryck..haha.. Blir tokglad när man pratar med honom och gör roliga miner.
Trycker ihop hela kroppen och spänner sig..haha.


Såhär ser solstrålen ut egentligen!


Theo i samma ålder som Oscar är nu.


Tittut mamma!


Älskar tv:n!! Tror han känner igen barnprogrammen från när han låg i magen... Han blir som förtrollad! :)

♥♥♥

Höstskrik!

Den 2011-09-30, kl 21:22:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Theo åkte runt på sin moped imorse, väntandes på sin tröga mamma, och skrek -Kallllliiiisongeeer!!! Kallisonger, songer, kalsonger, kallliiisonger!
HAHaha...det var inte en gång och inte speciellt tyst heller.. ;)
Godmorgon Ripstigen! :)




Funderingar...

Den 2011-09-30, kl 21:00:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Nåt som är otroligt viktigt för mig, och förmodligen alla männsikor mer eller mindre, är ju sömn!!
Får jag inte tillräckligt så mår jag riktigt dåligt, jag blir på dåligt humör o inget tålamod. Osv osv...
Det är inte bra för nån i min närhet helt enkelt!
När Theo var bebis sov jag otroligt lite och att gå ifrån 8-10timmars sömn per natt till 3-6timmar var en vääääldig omställning! Den här gången gick det mycket mycket bättre. :)
Sover kanske 5-7timmar per natt, önskar det vore mer men det räcker och det blir bättre!
Men så kommer det nån natt inemellan som är katastrofal...sömnmässigt. O då, då är jag död. Idag har jag vart sjuuukt trött. Känns som att allt går emot en då på nåt konstigt sätt men det är väl för att man iinte kan tackla saker o ting på samma sätt.
Hoppas på massa mer sömn inatt!!! :)

...för imorgon ska jag jobba!


För andra dagen i rad åkte Theo på sin mop...

Den 2011-09-28, kl 09:49:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00733 (MMS)

För andra dagen i rad åkte Theo på sin moped till dagis! Hej vad det går!!


Hoppsan!

Den 2011-09-27, kl 15:56:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jag har precis tackat ja till att jobba i helgen! Det trodde jag inte... Men jag ska ju jobba med min pingla Anna, då kan det bara bli roligt!! :)
O jag får lite extrapengar tills vi åker till Ullared! Töppen! :)


Tur...

Den 2011-09-26, kl 21:49:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...att de bra dagarna är fler än de dåliga. Idag känns det bättre. Men, jag vill ju fortfarande ha mer timmar på dygnet! :)
Om dagarna tvättar jag, lagar mat 1-2ggr, men framförallt försöker jag underhålla barnen och ge dom den mesta uppmärksamheten. Det är jättesvårt att räcka till med två barn, undrar hur en familj med fler barn fixar det egentligen?! Man måste ju ständigt gå runt o känna sig otillräcklig!
Sen är det klart man är iväg o flänger lite men det är absolut omöjligt att underhålla och stimulera en 2½åring själv inne. Heeelt omöjligt! Efter en förmiddag inne klättrar han på väggarna.
Idag gick vi till Öppna Förskolan på kroppkärr. Det var riktigt kul och jättebra lokaler! Theo lekte och hade jättekul...de hade ju en jättelång tågbana! Lycka!!
HAn fick åka balanscykeln (eller mopeden) dit och hem...det var roligt och gick superbra.
Blev lite stressigt när vi kom hem.. Jag skulle laga mat, Theo ville vara ute och att jag skulle vara med honom, Oscar ville inte sova, Robin skulle iväg och hjälpa en kompis en snabbis och klockan 18 skulle jag på föräldramöte.
Allt ordnade sig men nu är jag trött... 
Men ska BARA namna lite nya kläder innan sängdags! :) 

HAt gött... :)

♥ 

Goo onge!

Den 2011-09-26, kl 21:23:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tycker Theo är så söt på dessa bilderna!!




Det var verkligen dags med ett bad efter en massa blåbärspaj! :)


Lika...

Den 2011-09-25, kl 22:23:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
...trött idag om inte värre. Dagen började kasst rent ut sagt. Fick huvudvärk som inte gav sig förrän sent..
Ibland vill man kunna slappna av o bara vara, men hur lätt är det??!
Så fort jag gör det så skiter sig ju allt. Imorse fanns det knappt mjölk, inget smör (förutom till Theos smörgås), ingen yoghurt (som tur va en drickyoghurt..) o ingen ersättning!! Alltså inget av det viktigaste...
Det fanns en omgång ersättning i doseringsgrejen och vi hade ju tetraoack men gillar inte att ha så dålig framförhållning.
Vi har ju matpengar hemma så båda kan hålla koll på maten då jag tyckte det var jobbig att HELa tiden sköta handlingen. Som om jag inte har nog o tänka på... Men det funkar inte ändå. Får väl tjata lite mer då. För det är ju det jag gör. Tjatar tjatar tjatar.

Kunde jag så skulle jag klicka på esc-knappen för en liten stund...e trött på mitt liv just nu. En liten period bara men jag kommer väl igen...
Behöver träffa vänner och bara va jag! Vem fan e jag nuförtiden egentligen?? En nerspydd sleten, trött ouppskattad 2barnsmamma som inte vet vad hon vill bli när hon blir stor. Eller vänta nu, jag är ju för fan stor!
Snart 30...blää... Dags att skola om sig nu tror jag!
Har iaf bestämt date med bästa girlsen..så får vi hoppas de kan då. Måste få lite energi från de bästa!!

O så sitter jag här ikväll igen och försöker slappna av...o så vips kommer jag på. Måste diska flaskorna, o lägga pulver i doseringen. Göra iordning kuddarna i soffan tills vi hamnar där i natt. O sen sminka av mig osv osv...
Ja det tar aldrig slut. Shit vad enformigt men jag måste ju göra det. För att underlätta för mig själv framförallt och för att Oscar ska få mat snabbt och smidigt.

Dagen hade lite ljuspunkter iaf. Vi var på gympa som var rätt kul, bara jag o Theo. Skönt med bara ett barn ibland. Jag kan ju inte dela på mig även om dom och jag skulle vilja det ganska ofta.
Sen var vi på en spontan loppis vid konsum. Fyndade  lite till Theo för 20:- och ett bord + stolar för 100:- till lekstugan!! Vi blev supernöjd! Ska målas i roliga färger. Rosa ville Theo så rosa får det väl bli! :)

Sen åkte vi raka vägen till Värmskog på 2årskalas hos Levi! Han var helt ställd när vi var så många. Egentligen inte så många men han var lite överrumplad lilla gosen..haha..
Han fick en Husbil med lite tillbehör..hoppas den blir bra. :)

Imorgon är vi påt igen med en busstur (börjar tröttna på buss...blää...) till Rud och Öppna Förskolan. Ska träffa Karin med kids och sen ska jag nog handla lite till mamsen som kommer hem från Gbg där hon har fått en helt ny höftled. Det får bli en överraskning. Hon behövde bara mjölk och tyckte inte jag skulle krångla upp men vi får se. Bara barnen är snälla o helst sover så är det inga problem. Köper nog en tidning och nåt gött också! :)

Kram o godnatt...


Efterlysning!!

Den 2011-09-24, kl 22:34:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Mer timmar på dygnet behövs...omgående! Jag betalar braaaa! ;)

Skämt åsido... Visst förstod man att livet som 2-barnsföräldrar skulle bli kämpigt men man kan ju aldrig föreställa sig ändå liksom. Igår var det inget dagis för Theo så vi hade bestämt träff emd Karin, Alfred och Vera på morgonen. Klockan 9 stod vi o väntade på bussen o frös lite. :)
Väl där lekte barnen, både inne och ute. Vi mammor försökte prata mellan tillsägningarna och barnskriken och gråten..haha. Nejdå, så illa var det inte! Vi hade jätteskoj och trots att det var lite dragkamp mellan leksakerna på slutet så ville Theo tillbaka till Alfred när vi lämnat gatan...
Han var totalt slut så på bussen hem somnade Theo som en stock!! Sov en timme trots att det var eftermiddag. HAde inte mage att väcka honom. Somnade ändå i bra tid på kvällen, skönt!

Robin hade gått tidigare från jobbet så det var en kul överraskning när vi kom hem! :)
Han grejar som bara den med stugan. Skönt om den blir klar snart. Så man kan umgås som en familj..uhh...man grejar för möe. Vi är rätt bra på att hålla på hela tiden. Man måste ju stanna upp o njuta också!!
Känner mig görsliten nu.. Har vart själv med barnen väldigt mycket sista tiden.
Det går ju bra o så men just det här o ta sig till ställen. Dra in o ut 2 barn i bil, buss. Det ska packas till två, man ska tajma in mat-sovtider för två och helst en själv (vilket bortprioriteras allt för ofta), o det ska tröstas två barn.

På kvvällen tänkte jag sitta i soffan och bara va men det är ju svårt då... Sorterade alla bilder och satte in det sista i albumen. Riktigt nöjd blev jag iaf!! Har gjort ett eget album från förlossningen. Massa bilder från op-salen och lite efter. Ska framkalla några bilder på magen bara och sen skriva kommentarer. :)  

Idag var jag till gympan med Theo och Oscar följde med. Hade hoppats på att han skulle sova då han var väldigt trött, men icke! Gick bra i 10-15min, sen blev han hungrig...eller nåt. Han är ju ganska gnällig nu med tänderna o så. Man vet ju inte riktigt vad som gnager liksom. Men bara för att jag satte mig ner och bullade upp grejer så han skulle kunna äta utan att jag höll i flaskan så skulle ju Theo också sitta sen. Ville inte gympa mer!
Inga vi direkt kände där idag heller så...hoppas det blir roligare imorrn. DÅ åker vi utan Oscar...

Kom hem, fick barnen att sova till slut... OScar i 20min...uh, drygt!! De åt och jag packade om väskan. Fick hjälp av barnens farmor som kom på besök så det gick ganska smidigt. :)
Åkte o hämtade syrran o så åkte vi till i2 där det var karuseller och bakluckeloppis. Theo åkte flygplan alldeles själv! :) Stolt! :)
Tog en tur till BarnensHus där det inte fanns nån bra grej till Levi som har kalas imorrn. Åkte till Toys där vi äntligen hittade nåt. Theo fick låtsaspengar och lite grejer han kan ha i lekstugan när vi leker affär! :)
Lämnade syster och åkte hem med en gallskrikande hungrig bebis!

Matddags för Oscar och sen dess var han vaken. Ville sova men han är så förbaskat ljudkänslig!! O även om jag försöker viska med Theo och går iväg ibland, så går det bara inte. Drygt..Robin var såklart iväg till affären just då också.
Somnade som en stock iaf vid läggdags för natten! :)
Oscar har ju dessutom gått o växt enormt sista tiden så inga kläder sitter speciellt bra. Alla bodysar drar liksom i halsen. Så jag tog fram 2 kartonger med storlek 74/80 förut. Rensade hans garderob och la in nytt. Rensade även bort såna grejer som jag inte ens vill spara på. Det mesta ärvt och inget vi använt direkt..får kolla om nån vill ha eller skänka bort till välgörenhet!

Puhh...är nu sjukt sleten och skulle gått o lagt mig för flera timmar sen om jag vart smart. Men det är jag inte! ;)

Ser iaf fram emot morgondagen då vi åker till Värmskog på 2årskalas hos Levi!!! :)


På väg till Karin Alfred o Vera på lite fö...

Den 2011-09-23, kl 09:03:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00721 (MMS)

På väg till Karin Alfred o Vera på lite förmiddagslek!


Theo e en hejare på pussel! Med lite hjälp...

Den 2011-09-21, kl 10:30:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00719 (MMS)

Theo e en hejare på pussel! Med lite hjälp klarar han detta 40-bitarspussel som är från 4-7år! :-)


Kräk!

Den 2011-09-20, kl 22:27:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Tvättar tvättar o tvättar... OScar spyr ner allt. Trots haklappar, handdukar och rapningar. Oh my good... Idag badade jag honom va 30min efter maten. Han hade spytt 2-3ggr så tänkte nu är det lungt.
Nej nej, tog på han pyamas efter och när jag lyfte upp han från skötbordet... Pang så var det spya på mig, honom och golvet. Samma procedur igen och pang ytterligare en spya på pyamasen. Suck...
Gick o la Theo. När jag kom ut bytte Robin pyamasen, igen!!
Tur vi har många pyamaser men..jag måste ju ändå tvätta imorrn ifall det blir samma igen.
Han har även spytt på soffan idag, på 3 prydnadskuddar o mig.. Finns alltså en del att tvätta!
Han hade också nåt ryck o gallskrek ikväll. Höl på o gnällde nån timme för att sen gallskrika ytterligare en timme. Jey va kul det va då. Inte!
Är så trött nu att jag inte ens orkar duscha.
Hoppas hoppas hoppas på sovmorgon. Oscar vaknade 8.30 imorse men Theo skulle ju till dagis så jag fick snällt gå upp strax efter 7...... Hade kunnat sova hela dagen...

Godnatt!


"Lilla" Oscar...

Den 2011-09-19, kl 13:16:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...fick sin första vaccinering idag. Oj vad ledsen han var! Det gick över så fort han fick lägga sig i vagnen...
Själv tycker jag inte det är så jobbigt. Det går ju liksom över och han lär glömma bort det fort.
Vi vägde och mätte honom också. Håll i hatten men ungen vägde 7450g och var 64cm lång. Han är en stor kille! O välmående!! :)
Hade tippat på 7,5kg så jag hade nästan rätt.. Theo vägde 5800g vid samma ålder. Så Oscar är lika stor nu som Theo var vid 6,5mån...jämt litte skillnad då! :) Haha...

Han börjar växa ur kläder...o det går fort!! Måste nog ta fram stl 74 nu. Har köpt en del också..eller, inte mycket. Men jag var i valet och kvalet på om jag skulle ta 68 eller 74. Jag köpte/köper 74 i det gjorde jag rätt i...
Nu får vi se om han kan ha overallen som Theo hade men det är inte troligt så vi får nog köpa en.. En tjock har vi men en lite tunnare att ha i vagnen får det bli!

Vår mvc-sköterska frågade om Theo, halsmandlarna och skelningen. Jag berättade om op och att det gått så bra, han snarkar inget, han mår bra, äter bättre och är piggare helt enkelt. På så kort tid!
Hon fick rysningar..! :) O vi kom fram till att det vare tt väldigt bra beslut att göra detta.. Det är ju såå skönt när man ser på Theo och han mår bättre. Han är liksom mer vän med sig själv nu. Inte så trött även om trotsen finns kvar förståss. Men trots kombinerat med trötthet är inte att rekommendera!

Snart ska vi hämta Theo på dagis...mitt i Oscars mat men ska försöka gå lite tidigare. Efter mellanmålet ska vi gå ut och jag ska plantera lite och rensa...igen. Det regnade ju så igår så det blev bara lerigt.


Om han visste vad som komma skall.. Då had...

Den 2011-09-19, kl 09:59:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00714 (MMS)

Om han visste vad som komma skall.. Då hade han nog inte vart lika lugn! ;-) Oscars första vaccinering..alldeles strax!


Chips med dipp!!

Den 2011-09-17, kl 21:34:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
O så lite cola på det...mm.. Men shit vad man känner sig onyttig efteråt. Har tänkt hålla igen på vissa saker men jag kan bara inte. Har såå dålig karaktär när det gäller chips och godis.
Dricka kan jag klara mig utan. Har knappt druckit nåt sen en månad tillbaka. Vi kom in i nåt stim under sommaren. det var dricka var och varannan dag..blää..
Undrar bara hur jag somnar/sover inatt...brukar inte va så bra med cola på kvällen för mig.. :/

Rensat rabatter idag, o flyttat på lite blommor. De växer ju så fort och det blir så trångt!! O så har vi ju lite plats nu när muren las om. Sen har jag för första gången delat på en blomma som blivit för stor. Så delade den på fyra så får vi se om den tar sig. Har inte en aaaning om jag gjorde rätt..haha..men det märks. :)
Fick en jättefin blomma/växt av mamma förut. Det är en marktäckande variant som jag aldrig sett förut. Så nu ska jag nog bege mig till blomsterlandet imorrn och köpa fler om det finns!! 
O kanske lite lökar..men jag är så kluven med det här med lökar. Tycker de bara är skräpiga egentligen...o är i vägen om man ska plantera om o så. Men när snön börjar smälta och det tittar fram små knoppar i rabatten så mår man såå bra!! Ett tecken på att NU vänder det! 
 
Imorrn får jag fortsätta!! Det passar ju så bra, för Theo älskar att vara ute och Oscar sover ju så gött i vagnen! :)
O Robin han snickrar på vår kombinerade lekstuga/förråd. Det tar sin lilla tid...men snart så!!
Har ju mer planer med den..bara skalet klart snart o sen ska vi bygga till en sandlåda precis bredvid och bygga ihop den med lekstugan. Så det blir som ett litet trädäck runt om.
Till våren får vi göra iordning inne. Visionen finns men nu saknas pengarna!! Blev lite dyrare än tänkt..
Märkte när Robin hade slagit upp den att shit vad stor!! Hade tänkt mig hälften så liten och hög...men men.
Nu blir den ju rymlig iaf! O gräsklipparen får ett eget krypin...vad glad han ska bli.. ;)

Imorrn ska vi på 2-årskalas hos Ellen! Ska bli mysigt. Det verkar bara bli vi som kommer.. De andra är sjuka..men men. Tur att vi har 3paket då!! :) Hoppas hon blir glad även om det i två paket är "bra att ha grejer"! :)

På måndag ska vi till bvc igen med Oscar. Han ska mätas och vägas och bli vaccinerad! Spännande att se hur mycket han väger nu..men tror på mellan 7-7,5kg. Har köpt 4ans blöjor idag iaf o de är från 7kg. Jag bär han inte alls mycket nu. Jag orkar helt enkelt inte!! Tur han är nöjd med att sitta i babysitter, vårt knä eller ligga i babygymet eller soffan. Goa goa unge!! :)
Han börjar bli tröttare och tröttare på kvällen nu. Skulle kunna lägga sig 18..men men.. Bara han fått mat precis går det ju men 16.30 är tidigt med kvällsmat tycker jag!
HAn somnar oftast runt 20. Sover till 1-2, får mat och sover sen till 4-5, får mat, somnar och vaknar mellan 6-8. Ibland, väldigt sällan, vaknar han 3, får mat och sover till morgonen. DET är fasen lyx! :) 
Ska tilläggas att Theo fortfarande vaknar på nätterna, mindre kul. Det är Robin som tar han men jag vaknar ju alltid och får ibland väcka Robin.  O då lägger han sig hos Theo, somnar där och när hans klocka ringer på morgonen får jag sätnga av den o gå upp o väcka Robin.. Så störande!! När man är så beroende av varenda minut sömn..men men, vad gör man?! Bara att gilla läget. 

Skillnaden med att få så lite sömn nu jämfört med Theos första tid är att jag inte tänker att imorrn kanske det är bättre, eller om 2 månader ser det annorlunda eller om 1 år får vi nog sova hela nätter.  
Jag lever bara för dagen, man mår bara dåligt om det inte blir som man trott eller hoppats! Blir det en bra natt så är man jätteglas men är ändå förberedd på att det kan bli 3 timmars söm om man har otur. 
 Just nu sover jag mellan 4-7timmar per natt. Skulle behöva såå mycket mer men försöker att inte tänka på det. Tycker ändå att det funkar bra. Han har bra rutiner Oscar, man vet ungefär när han vaknar osv.
Tycker jag lärt känna honom sååå mycket fortare än vad jag gjorde med Theo. Skönt!

Nu, dags att förbereda för natten!! Trevlig häälg!


Oscar började dagen me att kräkas på en AI...

Den 2011-09-17, kl 11:09:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00711 (MMS)

Oscar började dagen me att kräkas på en AIK-tröja.. Heja Oscar o Färjestad!!


Kan inte låta bli...

Den 2011-09-16, kl 11:46:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
...att störa mig på vissa bloggar som bara skriver om allt positivt som händer. Aldrig nånsin tar de upp det jobbiga utan baara mal på om hur underbart allt är.
Varför läser jag då kan man ju tycka. O i ärlighetens namnvet jag inte, men kanske att jag tycker om att störa mig lite. Klaga lite på nån annan i hemlighet. Typisk tjejgrej kanske...
Jag har ju slutat läsa vissa just pga av det också men ibland trillar jag dit igen..
Man undrar ju varför folk läser egentligen...för vi alla VET ju att livet inte ser ut så!! O ska man skriva om sitt liv (alla bloggar går ju inte ut på det) så får man väl ta med HELA livet och inte utesluta eller försköna vissa delar. Då tappar den lite trovärdighet anser jag.
Jag har full förståelse för att man inte vill lämna ut vissa grejer, sånt som är alldeles privat. Men det gäller ju både negativa saker OCH positiva. Allt negativt kan ju inte vara utlämnande...eller...
Jaja...nu har jag klagat av mig. Puss!


Längtar!

Den 2011-09-16, kl 11:32:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår beställde jag denna bok från Adlibris. Har tittat på den länge och nu kunde jag bara inte hålla mig... Det som gjorde att jag tillslut slog te måste vart bajstårtan... ;)
Är övertygad om att denna bok blir välanvänd!!! :)




Idag kom bakslaget (som vi räknat med).. T...

Den 2011-09-16, kl 10:49:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00702 (MMS)

Idag kom bakslaget (som vi räknat med).. Theo har gråtit för precis allt o inget o va så trött att han redan sover! Så kan de gå!


Nytt hemma!

Den 2011-09-14, kl 21:39:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Dessa bilder och ramar har legat i en låda i flera veckor...har funderat vart jag ska sätta dom. De var ju tänkta över sängen men där blev det nåt annat oväntat ju! :)

Här hamnade dom iaf tillslut... Måste byta översta kortet bara...alldeles för mörkt jämfört med de andra.




Ser fram emot...

Den 2011-09-14, kl 21:25:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...att se resultatet av Theos operation. I måndags fick han tid 9.30 för att ta bort en del utav halsmandlarna. Alltså inte hela. Det fick endast vara en anhörig med vid op + uppvakning. Lotten föll på mig! Otippat va?! ;)
Var inte speciellt nervös för min skull...mest för Theos. Hur han skulle reagera när han skulle ligga på ett op-bord och när de satte droppnålen och narkosen...hur han skulle reagera efteråt osv...

Det gick hur bra som helst! Visst...insättning av droppnålen kunde väl gått smidigare men så är det. Sjuksköterskan som satte nålen hamnade utanför venen och fick grejsa lite mer än tänkt. Då märkte han såklart att nån stack honom o det kändes väl också...även om han fått Emla.
Det var en läkarstuderande...o jag förstår ju att de måste öva. Synd att Theo blev så ledsen men är säker på att det inte är nåt han minns särskilt av nu.. :)

När han var klar på op så låg han på uppvaket där jag väntade... Han sov i 1½ timme inann han vaknade lite yr i bollen. Det hade runnit blod från munnen och lite ur näsan..såg inge gött ut..
Men han verkade inte ha speciellt ont utan var mest trött och sliten. Han fick en isglass som han inte åt mycket av. Efter 2 timmar på uppvaket fick vi möta pappa Robin och gå till patienthotellet! Jag köpte Pringles...till mig och vi hämtade yoghurt, saft och isglass till Theo. Vad ville han ha då?! Glassen åt han en del men sen gick han all in på chipsen. Han skulle ju inte äta sånt...men...de är ju väldigt mjuka och smälter nästan i munnen.
Så vi sa att han skulle tugga ordentligt och han åt som aldrig förr. Tänkte att det är nog bra med lite salt också..eftersom han inte ätit nåt. Han hade ingen matlust alls den dagen förutom chipsen och lite yoghurt på kvällen. Han hade feber också så det gjorde ju sitt till.

Han sov i vår säng och vaknade bara ett par gånger och frågade om nappen. Som vanligt..
Det jag reagerade mest på var att det var så himla tyst...inga snarkningar eller tunga andningar.. Helt otroligt!!
Så fort det blev resultat.. :):)
Men idag har han varit jättetrött men jag har inte låtit han sovit middag. Han har nämnligen inte velat sova på kvällarna.. O natt till idag sov han jätteoroligt. Förmodligen var han pigg efter att han sovit middag igår.

Försöker aktivera honom lite på dagarna men han får ju inte springa eller anstränga sig så...det är lite svårt att hitta på saker. Han är ju pigg så svårt att inte göra nåt!
Imorrn tror jag vi åker till stan en stund. Går till McDonalds eller nåt. Vi har ju laddat upp med flytande mat här hemma inför denna vecka men Theo äte rju precis som vanligt och inget ont i halsen har han.. Skumt men skönt!!
Barn är ju helt fantastiska! :)

Tycker mig se en förändring emd skelningen också...men inte helt...så ska bli spännande och se de närmsta dagarna om det blir bättre. Annars blir det väl Ögonhuset ändå.


Idag är det dags.. Är på väg till sjukhuse...

Den 2011-09-12, kl 09:10:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

dsc00692 (MMS)

Idag är det dags.. Är på väg till sjukhuset för Theos op. Vi är lugna o mår bra! :-)


En helg i Skärmnäs.

Den 2011-09-11, kl 08:56:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Vi var ju i stugan i Skärmnäs för ett par veckor sen...tänkte lägga ut bilder direkt men ooops så glömde jag det!
Nu kommer dom iaf... Mysigt hade vi! Svärmor och svärfar hälsade på. Vi gjorde Arvika med lite shopping, fiskade kräftor, plockade blåbär och svamp, åt och hade det trevligt! :)


















Kompisar!

Den 2011-09-11, kl 08:39:35
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Elsa var hos oss och hälsade på. Såklart var hennes mamma med!! :)
Det är fascinerande hur barn finner varandra.. Det är som att -Men heeej, är du också en bebis, lets häng! :)
De låg mest och tittade på varandra och armarna flätades samman då och då, gulligt!





Sötisen Elsa!


Varit på dop för första gången...nu är man...

Den 2011-09-10, kl 16:13:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00691 (MMS)

Varit på dop för första gången...nu är man trött! Ikväll blir de mamma/oscar-mys!!


Imorse var vi på Röris (barngympa) på Fris...

Den 2011-09-10, kl 12:47:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00688 (MMS)

Imorse var vi på Röris (barngympa) på Friskis. Theo tyckte de va jättekul o flera kompisar va där också! Att leka i skåpen efteråt var en höjdare! :-)


Piffade upp en annars så väldigt enkel mål...

Den 2011-09-08, kl 22:24:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

dsc00682 (MMS)

Piffade upp en annars så väldigt enkel måltid igår! Det var uppskattat!


Så tragiskt...

Den 2011-09-07, kl 17:38:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...så jäkla tragiskt. Vet att det är sååå många döda i den ryska flygkraschen men det enda jag kan tänka på är att Stefan Liv är en av de omkomna. En av de bästa målvakterna vi haft, men framförallt var han pappa till två små barn och hade precis gift sig...
Precis nu springer The in och ropar att han ska bara hämta hammare. Han är helt lyrisk och upprepar det om o om igen. Han ska hjälpa pappa med lekstugan. Han är såå lycklig!
Jag tänker att gode gud låt det inte hända mig. O inte heller någon annan jag känner...

Alla mina tankar går till Stefans familj, vänner och anhöriga...och alla andra som fanns med i den här olyckan.

Ofattbart!



Bakar inför Meandi-partyt på söndag! Om nå...

Den 2011-09-07, kl 11:46:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

dsc00681 (MMS)

Bakar inför Meandi-partyt på söndag! Om nån e sugen på att komma är de bara o säga te! Finns de hjärterum finns de stjärterum :-)


Det är ju förjävla...

Den 2011-09-06, kl 21:46:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...dåligt med bloggande. Jag veeet! Men är så trött så trött...o väljer annat på kvällen när jag har "tid". Igår somnade Oscar 22.30 så speciellt möe tid har jag ej...


Denna lilla mannen "tar" min tid...o det får han så gärna göra.. :)






Gode Gud,,,

Den 2011-09-04, kl 21:04:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
...låt mig få sova inatt!!! Sov i princip nada natten till idag..blä. Oscar var täppt i näsan och tyckte det var läskigt... Han sov på min mage/bröst hela natten. Varvat sängen och soffan några ggr.. Är helt slut idag!!
Bara jag får ett par timmar sammanhängande sömn går det bra..o typ 5-6 totalt. Annars är man död! Skulle kunna sova en vecka om jag kunde, men men. När jag blir gammal kanske?! :)


Goa ungar i Mariebergsskogen!

Den 2011-09-03, kl 14:49:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00671 (MMS)

Goa ungar i Mariebergsskogen!


Sleten Mamma!

Den 2011-09-02, kl 21:52:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det har varit 2 jobbiga veckor... Allt har förståss inte vart jobbigt så, men det har varit mycket inbokat. Jag har vart till min allergi-läkare, efterkontroll hos bm, sjukhusbesök för Theo ang. hans halsmandlar, vart till familjeavdelningen och skrivit på papper för faderskapet, åkt till stugan några dagar, ringt en massa samtal, vart till vc med Theos skelning, Öppna förskolan, storstädning, storhandling osv osv...
Inte en lugn stund! Men jag gillar det ju så ska väl inte klaga. Men nu blev det lite mycket och det har vart mycket o tönka o fundera på.. Med Theos ögon o hals o allt..
Nu är det ena snart över iaf. Måste bara ta oss igenom operationen och tiden efter. Kommer bli jobbigt för Theo o svårt för han att förstå att det blir bättre efter nån vecka..
Vi får ladda upp me möe glass!!! :)

Har vart helt slut i 2 dagar...det bara kom Pang bom! O igår var min rygg paj paj paj. Min "lilla" guldklimp växer o växer...orkar inte bära på han ju! Men han är så snäll när han sitter i babysittern så de e långt ifrån det bärandet vi hade med Theo. Får hoppas vikten lanar av snart annars går mammas ryg av...


© Headerbilder från Wallpapers Wide