Orutinerat?!

Vi har ändrat dagistiderna, eller rättare sagt dagarna. Så idag vart vi lediga så jag hade tänkt gå till Öppna, antingen Rud eller Kroppkärr.
Det blev ingetdera.. Trotsig unge och trött mamma blev ingen bra kombo! ;)

Men vi tog moppen och barnvagnen till affären och lekparken, inte fy skam det heller. Theo har varit jättetrött i 2 dagar så det är ju också jobbigt för han.
Svårt att somna på dagen också..även om vi satt i soffan och vilade så hade han behövt en stunds sömn.
Igår vaknade han 06 och inatt kom han intassande 03.30.. Jag har inte sovit sen dess för Oscar sov oroligt efter sista matningen.. Ganska sleten idag med andra ord!
Så idag har det liksom inte vart nån bra rytm alls...inga bra rutiner eller så.
Oscar har vart gnällig och velat äta efter bara 2½timme vilket är väldigt tätt!! Fick tillslut höja ersättningeni hopp om att han skulle klara sig längre. Det gjorde han.. Efter nästan 2timmars kämpande med sömnen,enbart en vilostund inte nattsömn, så somnade han tillslut och sen hade jag inte mage att väcka han. Så då klarade han sig i 5½timme. Det skulle han såklart inte gjort om han vart vaken.
Gav han mer i ersättningen när han vaknade 21 så nu får vi se hur han står sig.
Så efter en konstig dag somnade Oscar efter många om och men och skrik och gråt 17.45 och när jag kommer ut till soffan sitter Theo där sovandes!! 17.50! Så kan det gå...!

O nu vaknade han o sitter med oss i soffan...halvdö.. Ojoj,,konsitg natt/dag/kväll och förmodligen natt igen...puh. Hoppas vi är i fas imorrn!
Godnatt!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide