Varm dag!!

Idag har det vart såå gött! O även igår..helt underbart! Vi är ute hela dagarna...går inte att få in Theo på kvällarna. Han ska vara ute, cykla är favoriten just nu. :)
Vill dock inte använda tramporna utan trippar fram på fötterna. Ser jättekul ut o han får te en väldans fart ibland!! Motormässan igår var jätteskoj..främst för Theo. Vi var där 1-2timmar o det räckte gott o väl!
Igår eftermiddag grejade vi ute..eller hmm...Robin städade o tvättade bilen o jag med hjälp av Theo skulle plantera en blomma. Det tog mig 4 (!!!!!) timmar o jag hann inte ens göra klart o städa efter mig...grrr...
Var rätt frustrerad tillslut o tog Theo under armen o gick in!
Man är ju ingen superkvinna med 10 armar.. Men det ordna upp sig efter lite mat i magen..

Idag har vi firat farmor som fyller år te veckan! Theo var såå nöjd med paketen han hjälpte till att packa in. Han fick även skriva kortet..o han försöker verkligen skriva. Det ser jätteroligt ut!

Robin har grejat ute på tomten...skräll va?! Haha..det har vart en del att göra men snart snart är det klart... Det drar med sig så mycket när man gör altan..ojoj. Robin håller på så länge han kan på kvällarna o jag grejar så mycket jag kan o orkar också. Puh...nu börjar jag känna att magen verkliegn är ivägen. Inte konstigt kanske, går in i vecka 34 imorgon..eller...hmm..men gud jag minns inte. Ska till bm imorrn, tur de! :)

Ska luncha med min fina Anna imorrn!!! :):):):) Kuul att prata lite! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide