Trött!!!

Ja man kan ju minst sagt säga att Theo har det lite jobbigt för tillfället.. Det är mycket som snurrar i hans huvud och det här med att få en till familjemedlem är inte alltid en dans på rosor.
Nu har ju inte lillebror kommit än men han känner det i varje nerv i kroppen att nåt är på G... Ena stunden helt lyrisk o andra jättegnällig.. Idag har det varit det sistnämnda.
Det slutade såhär...




Han skulle prompt sova i bebisens vagga.. O det var liksom lika bra att han fick det..hur trång den än var. Han knödde ner sig och somnade på 3minuter.. Såå trött!

Vi har ju velat ha honom delaktig i graviditeten och att han ska få ett syskon.. Vill att han ska känna sig delaktig. Men han är ju liten och det är mycket man inte förstår..o nu får vi nog backa lite och inte tjata om detta utan bara låta han vara. Det har nog vart lite mer nu för vi har gjort klart (nästan,,) bebis-rummet och hängt upp vaggan.
Stackars liten...det är inte lätt. Men det blir bättre! :)

Vaggan är takhängd så tar inte så mycket plats.. Inte helt optimalt att ha den så långt in från sängkanten men man måste ju anpassa efter reglarna och den var där..o så tog vi ner taklampan o hängde
vaggan i den kroken istället..
Vi har ju ingen plats för en spjälsäng så då får det bli detta alternativet tills lillebror vill (eller snarare VI vill att han ska sova i eget rum ;)..) Såhär blev det med den uppe...


Den var riktigt skitig efter flytt o allt så den fick sig en ordentlig rengöring och sen bäddade jag..så nu känns det liksom att bebben kan komma!!! :)
Även om han "ska" komma 17juni så kanske inte han håller med om det..o va fasen..bara vår skötväska kommer så är vi redo!! :):)




Kommentarer
Postat av: Anna

Va mysig vagga! Speciellt med Teo i. Nu får du allt knipa lite till Therese!!!;) kram Anna

2011-05-15 @ 20:51:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide