Me and my belly... V.28

Inne i vecka 28 nu...har stått still ett tag men sen förra veckan tycker jag att magen växt en del. Bebis rör sig så jag mår illa till och från..ahha. Ibland tror jag banne mig han ska trycka sig ut genom skinnet...han liksom sparkar och sliter från alla håll och kanter..samtidigt! Minns inte att det var så med Theo men jag kan ha fel. Många hjärnceller som förvann vid den förlossningen. :)
Vägde mig förut men vågen är ju liiite knas..men har gått upp nåt kilo till.. Får se mer exakt när jag ska till bm nästa gång. I vecka 31 eller 32... Väntar även svar ifrån Specialistmödravården dit jag ska komma och diskutera vårt planerade snitt. Vill ah det gjort så snart som möjligt..blir lite smått ivrig över att få ett datum. Ska bli roligt!!
Sen har man ju en massa praktiska frågor..hur det går till, vad händer efter, hur länge blir man kvar osv osv...



V.28 (27+3)

När jag väntade Theo var jag inte sjuk en enda dag. Nu har jag varit genomförkyld i några dagar och shit vad det tar på kroppen.. Har varit helt slut!!
Nu har jag tack och lov blivit bättre och imorgon ska jag jobba. Så nu ska jag soooova bort det sista av förkylningen..hmm..ingen risk men man kan väl försöka! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide