Dags?!

Ja det kanske är dags för en uppdatering här..har tänkt på det hela veckan men jag har vart så jäkla trött och Robin har varit på kurs.. Jag har mest jobbat hela veckan. Igår var vi ute med jobbet på afterwork. Åt lite gött och spelade bowling..jag kom 2a..!!! Har väl aldrig hänt förut..haha.. Kanske berodde på att jag var den enda som var nykter! :) Det var hursomhelst jättetrevligt!! :)

Theo sov hos Farmor och Farfar och somnade 21.45..vet inte vad det är med han. På torsdagen somnade han strax efter 21...efter att ha försökt lägga han i 2 timmar. Skumt.. Men är väl nån knasig tillväxtperiod som ställer tet! Hämtade hem han på förmiddagen och sen åt vi pannkakor. Det gick ner 2 stycken innan han var mätt. :)
Han verkligen älskar pannkakor. Blev några över som jag tänkte han och Levi kunde äta imorgon men de ligger kvar i kylen. Typiskt! Theo och Robin åkte nämnligen till värmskog förut och ska sova där till imorgon.
Blir skoj för papporna att vara ensamma med barnen. ALLTID när vi är där så är det jag och Linda som har full fokus på ungarna.. Killarna gör lite som de vill..haha.. Men nu så blir det ingen öl... o en massa lek istället! ;)

Linda kommer hit efter jobbet och resten av tjejerna kommer 18..då blire tacos-mys och spel. Revansch ska det bli!!! Jag och Frida är laddade.. ;)
Ska bli gött o prata en kväll..fan man hinner ju ittna!!! Blir galen på att dagarna går så fort!! Och tiden..herregud tiden. Jag har gjort typ ingenting nu i 2 timmar. Skulle städa och greja...kanske tom putsa fönstrena..hmm...men om jag skyndar mig nu så kanske jag hinner ändå! Ska bara...bara...bara...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide