Syskonvagn...

..är inte lätt alltså. Vi vill ha en som båda kan sitta i men som ändå är smidig. De flesta är enorma..o de e ju inte såå konstigt med tanke på att det ska sitta/ligga 2 barn i bredd. :)
Som tur e finns det andra alternativ och en av dom e Phil and Teds..eller kanske den enda?? Vi har väl mer eller mindre bestämt oss för den iaf. Våran gamla barnvagn ligger ute för försäljning och det kommer en tjej o tittar på den på måndag. Hoppas hon tar den!!! :)
Den kostar ju en del...så vi får skramla ihop lite dolares innan det blir köp. Håller ju på o säljer av lite grejer på Blocket så de pengarna går till ny vagn. O så har vi en massa småmynt som ska växlas in. Hahha...låter ju som en riktig snålkärring... Men det har vart en ganska tuff vinter med höga räkningar, mycket vabbande och mycket utgifter överlag. Så då får det bli så..men vi har ju gott om tid på oss så vi tänkte hålla ögonen öppna på Blocket om nåt komemr ut där. O vem vet..vi kanske säljer grejer så vi har till hela vagnen?! :)
Icke troligt men en bit på väg kommer man iaf.. :)

Denna vagnen kommer det bli, en Phil and Teds Explorer. Kanske en Sport..modellen från 2010 om vi hittar nån på Blocket. :)



Den kommer ju se annorlunda ut när bebisen är liten. Då fäller man ner den översta sittdelen, lägger i en mjuklift till bebis. O så sätter man en sittdel över sen.
Blir ungefär lika liten som en enkelvagn när den är ihopfälld. :)

Nån som har erfarenhet av denna vagnen?! :)


Kommentarer
Postat av: Angela

19 mars har de två öppna förskolorna i Skåre gemensam loppis på barngrejer i församlingshemmet i Grava. Ett bord kostar 20:-.. En lördag mellan 10-14.. Jag tänkte sälja en massa barnkläder då.. I en perfekt värld där jag får allt sålt får jag ihop en tusenlapp.. =) Kanske vore något.. =)



A

2011-02-20 @ 13:33:30
URL: http://massamumsigt.blogspot.com
Postat av: Iris

Ahaa..tack för tipset!! Det ska jag fundera på! Är ju alltid kul att gå på loppis också.. ;)

2011-02-20 @ 14:53:52
URL: http://precissomdetar.blogg.se/
Postat av: Anonym

Ville bara tipsa att köpbarnvagn.se har Phil & ted explorer sport för 5395:- inklusive syskonsits

2011-02-20 @ 21:51:30
Postat av: Iris

JEpp! Men de är slut..vi hann inte dit i tid tyvärr! :( Fanns kvar på fredagkväll men lördag dag var de slut! Så kand e gå.. Tack ändå för tipset! :)

2011-02-20 @ 22:17:39
URL: http://precissomdetar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide