Brolle och bananer

Så har min lördagskväll sett ut! :) Brolle på Melodifestivalen...en helt ok låt förövrigt..och en banan med choklad som stått i ugnen. Muuuums vad gött!
Till middag idag blev det Tacos. Theo åt med god aptit och gillade det jättemycket! Man blir såå glad när han äter! Inte för att han är dålig på att äta. Får han bara vara frisk så äter han som en häst...men tyvärr är han inte frisk såå ofta. Nu är det ett tag sen så jag är beredd på en förkylning eller magsjuka snart..uh vill inte!
En kompis barn har fått vattenkoppor och jag funderar på ett litet besök. För att få det gjort innan bebisen anländer! Men vi får se..om det blir prickar eller ej. :)

Jag börjar bli såå jäkla trött...inte så mycket på dagarna. Då rullar allt på som vanligt men när eftermiddan och kvällen kommer är jag helt slut. Märker stor skillnad från när jag väntade Theo. Men det är väl just det som är skillnaden nu..att man har Theo att se hela tiden. Då kunde man ju vila i stort sett hela tiden efter jobbet, vilket jag också gjorde! :)

Så därför tar jag nu kvällen..så jag är pigg imörrn. Ska nog köpa en Alla Hjärtans Dag-present till Robin..har inte bestämt mig än men det lutar åt det iallafall. Vi brukar inte göra nåt speciellt denna dag men tänkte frångå våra rutiner lite. Kan ju va kul! Theo ska få nåt litet också..hmm...nåt med ToyStory kanske?! Säkert kort iaf!


Även om det är ganska kul med vinter och allt som hör till så längtar jag fruktansvärt
 mycket till våren och sommaren nu!!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Det var inga vattkoppor "tyvärr" :) Såg precis ut som det, men nästa morgon var de borta....

2011-02-14 @ 15:48:44
URL: http://johanonnona.blogg.se/
Postat av: Iris

Attans då..! ;) Nejdå..förstår att det inte passade er så bra me tanke på flytt o allt. Men vips så har dom kommit de där vattkopporna. Förr eller senare..jag hoppas på förr! :)

2011-02-17 @ 10:00:17
URL: http://precissomdetar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide