Skura a´la Pippi Långstrump

Efter mer än en vecka med potträning har det väl inte gått så jättemycket framåt. Theo känner inte av när han är kissnödig utan vi måste komma ihåg att sätta ner han då och då. Samt ha koll på hur mycket han druckit osv.
Att få han att sätta sig på pottan har inte varit lätt. Inte alls!!
Det är en massa ursäkter hela tiden men tillslut så lär han sig väl. Det positiva har varit att han gjort nr2 ett par ggr... Men, vi är otroligt glada över att han tagit steget helt själv!

Även om man torkar upp och sprayar med ajax efter en olycka så känns det inte rent.. Så jag skulle vilja hälla ut en stor balja med vatten och gnugga i flera timmar..haha.
Men en storstäd får det bli på fredag om en vecka. Tills dess dammsugning och snabbskurning....




Kommentarer
Postat av: Anki

tänkte också ta tag i det här med pottan, men hampe förklara att han inte vet hur snoppen funkar än..men när jag vet det kan vi göra så... kloka små barn:-)

2011-12-16 @ 23:30:33
Postat av: Therése

Hahaha. Så go då! Vi har frågat Theo lite smått under 1½års tid!!!! Men nej! Så vi har helt enkelt väntat in honom. De säger till när de är redo tror jag! :)

2011-12-17 @ 10:07:45
URL: http://precissomdetar.blogg.se/
Postat av: Sofie

Ni verkar tänka klokt! :) För oss var det lite likadant. Klara kände inte av när hon behövde så vi väntade in henne ett tag extra. Sen går det lite fram o tillbaka med att känna av. Bli inte stressade bara. :)) Stor kram!

2011-12-18 @ 23:11:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide