Operation...

...blir det den 12/9 för vår lilla Theo. Han har väldigt stora halsmandlar som gör att han snarkar fruktansvärt högt och det resulterar i att han är väldigt trött dagtid. Han får väl ingen bra sömn helt enkelt.
Vi har inte tyckt att just snarkningarna påverkat honom innan men i våras o hela sommaren har han varit så himla sliten fast han fått sina timmars sömn. O på sommaren som man ska vara pigg o leka o härja.

Var gång vi har träffat vänner med barn (o hoppats på mycket lek) så har Theo varit grinig och han tål inget. Ingen får låna hans leksaker o han bara grinar... Kul..så det har inte känts så jätteroligt att umgås med folk.
Klart att trotsen påverkar också men först o främst för att han är så trött! Tror ja iaf o det lär vi väl bli varse efter op om det blir bättre med humöret. Han är ju en glad kille egentligen!! :)

Det är ju en del som händer i sept så som dop, 2x2årskalas, vaccination osv så det var bra att det fanns tid denna mån. Hoppas hoppas att Theo är någorlunda kry till Ellens 2årskalas bara!! :)
Men han får ju äta glass så det är nog lungt... :):)

Det jobbiga är nu att han ska sövas men jag försöker att inte tänka på det så mycket.. o sen hur han blir EFTER narkosen..usch usch. Ja vi får ta det då helt enkelt o inte oroa oss i onödan. Han kommer ju i söutändan att må bra av detta o det är huvudsaken! :)


Kommentarer
Postat av: Carin

Hej, bra att det blir en lösning för barn behöver sin sömn precis som vi vuxna. Vill du veta hur det går till på uppvaket så är det bara säga till, vi har vanan inne nu. Har gjort det 3ggr. Det kommer att gå bra. Förbered er på en lång dag.

2011-08-29 @ 15:27:07
Postat av: Anna

Hej Tess! Vad bra att det blir gjort nu. Så blir Theo säkert piggare efter. Kram!

2011-09-01 @ 07:28:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide