Helg!

KAn det bli bättre? Jag är ju nuförtiden alltid ledig men helg är alltid helg. :)
Solen skiner och vi är ute hela dagarna! Igår var jag totalt slut...men jag hade en kanondag. Det började med att vi tog sovmorgon. När jag och Theo låg och småpratade vid 8.45 så frågade jag vad han ville göra idag. Då sa han åka buss!! O vi hade ju inga planer alls så vi tog bussen ner till stan. Köpte en tröja till Theo och en likadan till lillebror som han får av mamma. Bomullsbyxor och en dress med korta ärmar och ben till bebis.
Passade på att köpa tyg till bebis/barnrummet som jag ska göra en hissgardin av.
O som även ska sitta på väggen bakom spjälsängen. Som en fondvägg! Kommer bli kanon!! :)
 


Vi fikade på stan men mamma och syster. Tog sen bussen hem igen och åt plättar.. Theo sov ingen middag då han sovit så länge! Vi var ute hela tiden med undantag för lunchen..
Vid 16 kom Linda och Levi..vi förberedde maten o när papporna kom hem så började vi grilla! Det var sååå gött!!!
Åt och åt och åt...blev proppmätt men vad gör de!
Theo åt och åt han med..blev helt chockad då han satt still längre än nästan alla. Totalt fick han ner 4½ korvar...o lite pommes frites!!!! Förstår inte vart allt tog vägen... :)

Vi lekte och tölade ända till 20 då vi insåg att båda barnen behövde bada och sova..de var sååå trötta efter all lek. De åkte hem och vi gick in och badade och la Theo.
Han krånglade lite inatt..vaknade till då och då. Hostade och var lite ledsen.. Antar att han hade ont i magen! Inte konstigt med det intaget av mat... Fick sova i vår säng nästan hela natten. Det gick bra men jag har sovit uselt.
Kunde inte somna..hade ont i ryggen och nacken. Gick upp o tog en panodil och värmde vetekudden.
Det hjälpte men eftersom Theo har knött på mig halva natten så har jag sovit dåligt för det.. Känns som att jag har träningsvärk idag! Skumt.. Men nu är han hos Farmor och Farfar och stannar där till imorgon. Vi ska på middag hos några vänner och så får vi sova ostörda hela natten..gött!!
Är nog roligare för Theo också...hos F & F får han ju full uppmärksamhet! :) :)


Tröjan som kidsen får en varsin av.. Det var storlek 86 som var största storleken men Theo är inte såå stor så det går denna sommar iaf..o så är det trekvartsärm. :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide