Lördag :)

1 av 2 kalas avklarat. :) Det var trevligt och Theo hade jättekul! Han härjade och trivdes som fisken i vattnet med alla släktingar runt omkring sig! Han var sååå trött när de gick..trots att han hade sovit 2timmar tidigare. 
Mer om kalaset kommer imorrn.. 
 
En sovstund senare bar det av till Ikea. Där "handlades" det kök. Eller iaf bänkskiva...som var beställningsvara..så nu är allt som har med kök planerat och klart. Skönt! Nu ska det bara rivas och sättas upp.. just de.. :)
Vi fick en inköpslista så det bara är att plocka när dagen D kommer..längtar!

Robin åkte på hockeyn och Theo fick sig ett välbehövligt bad.. Han har blivit sååå intresserad av sin pillevipp..ja..vad ska man säga. Jag bara skrattar..hahha.. Det blir väl hans bäste vän kan jag tro! Men det skulle va kul om han lekte lite mer med leksakerna i badet.. :)

Theo somnade utan protester..yeay :)

Jag har surfat...bla kikat in på Tinas blogg..alltså 10-barnsmamman i Älvdalen. Tycker den familjen verkar såå mysig!! Det var myyyycket skrivet där så det tog sin tid. Här hittar ni hennes blogg.. :)

Har nu fixat Villa försäkring..telenr. till RagnSells som hyr ut container..nr till Karlstad Energi som vi ska betala fjärrvärmeavgiften till..och även sophämtning. Ja det blir lite o grejsa med..gäller bara att komma ihåg allt!
Måste säga att både mäklarna och banken har kommit med mycket bra tips och råd.
E ju  inte lätt i denna djungel och vi har aldrig varit husägare förut. Men man vill ju lära sig så mycket som möjligt och göra saker själv..så man blir insatt!

Visst...det är lördag och klockan e endast 22.15 men jag e trött. Vill sova! O de finns inget bättre än att vakna på morgonen och veta att man har sovit lagom många timmar för att känna sig pigg. Ibland räcker ju inte det men förhoppningsvis e jag någorlunda pigg imorrn eftersom Robin e hemma och vi hjälps åt på natten.

Imorrn e de lite mer kalas.. Linda Levi och Micke kommer..o Camilla och Erik och Frida! Blir skoj det!!
Tårta och kakor finns det kvar...funderar på o kanske kanske göra nån slags maträtt..hmm..tål att tänkas på.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide