fredag

Jag tror jag grinar. Skrev ett så hääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääääär långt inlägg och så trycker nöten på Logga ut. Varför ?? Fråga nån som vet. Men jag får väl försöka börja om då..fan.

Får börja med att tacka så hemskt mycket för alla kommentarer! Det är härligt med sååå fina vänner! :) Tack tack tack...! Det hjälpte faktiskt...! :)
Var helt slut igår och idag med trots 7 timmars sömn..men inatt så jäklar ska jag sova och vara utvilad imorrn. Sådeså.

Jag började dagen med att duscha..alena..Theo sov! Förstår ni vad gött!! Det blir ju visserligen en snabbdusch på gränsen till raggardusch men guuud så gött o få duscha utan en unge som skriker eller villl ha uppmärksamhet genom dörrarna. :)
Sen drog vi igång med frukost och påklädning. Sen var det dags för att göra fint inför visningen. Bädda sängen, lägga på filt och kuddar, dra upp alla persienner, göra diskbänken skinande, ställa fram lyktor och saker på vardagsrumsbordet, flytta spjälsängen och byrån i Theos rum, ställa fram blommor, ta bort nappar hårblås plattång morgonrock tandborstar tvål diskmedel osv... Ja det blev lite o göra trots allt men det var ju inget som ahde gått att göra igår så..det fick bli nu. Och jag e stolt att jag klarade det med en 1åring hängandes i benen. han gör verkligen det..bokstvaligt talat. Hänger i benen. Vette fåglarna vad de e med han. Sitter jag på golvet e han hur nöjd som helst men står jag upp ska han också upp.

Vi började iaf bli klara och Therese kom och hämtade sin kasse hon glömt dagen innan. Då passade Theo på att dra ut lite grejer från en garderob i hans rum. Stålpinnar bla. Som jag givetvis glömde bort i all hast. Hmm undra vad mäklaren o de som var här tänkte när garderoben stod halvöppen och saker låg utspridda på golvet. Hahha..jaja..de fick ju aif se det stoooora utrymmet därinne! :)
Jag hade glömt sätta i 2 värmeljus i lyktorna i badrummet och så hängde ett snöre fram från ena lådan. Snöret kom från min påse med tamponger. Theos favvopåse! Han leker med den VARJE gång vi är i badrummet. Tar tag i påsen och skakar den eller stoppar ner handen och kastar ut alla tampnger över hela golvet. Och det var precis det han hade gjort när jag slängt in påsen i lådan innan vi gick. Jaja det var väl ingen som tänkte på det antar jag
! Hoppas bara att ingen öppnade lådorna eller dörrarna..där e de fullt! Men vi kan verkligen inte rensa bort allt..måste leva också.. :)

NÄr vi gått hemifrån gick vi till Pekås och handlade 2liter mjölk till min kära mor som har opererat sin höft. Fått en ny höftled och hon fick komma hem idag. Vi tänkte ändå gå dit under tiden de visade lght men nu var hon hemma o de va ju roligare. Inte minst för Theo som gillar sin mommo. :)
Vi gick hemåt vid 14tiden efter lite mat och fika och sovstund för Theo. Kände att jag fick lite dåligt samvete som inte åkt pulka med Theo på länge...har visserligen vart väldigt kallt men jag har heller inte haft varken tid eller ork sista dagarna. Så vi hämtade pulkan och gjorde några åk. Han rörde knappt på mungiporna..haha..jäkla unge!
Men mitt samvete lättade iaf! :)

På eftermiddan bara möööös vi..och tog det lungt. Ingen städning ingen stress. Tack för det!

Hade sett fram emot att få lämna hemmet några timmar imorrnkväll men festen blev inställd.. :( Så nu får vi se vad som händer..kanske kommer på nåt. Behöver lite miljöbyte men e pank så..hmm...blir en funderare!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Theo gillar ju även sin faster, farmor och farfar..

Det skriver du aldrig om =( Don´t forgett ;)

2010-01-16 @ 12:33:10
Postat av: Hanna

Theo gillar ju även sin faster, farmor och farfar..

Det skriver du aldrig om =( Don´t forgett ;)

2010-01-16 @ 12:33:37
Postat av: iris

Nej jag brukar inte skriva om någon i min familj heller vanligtvis.. Men för att jag nu gjorde det så betyder det ju inte att Theo inte gillar er. Det gör han och det vet ni. Och det är inget jag har glömt bort.

2010-01-16 @ 13:43:53
URL: http://precissomdetar.blogg.se/
Postat av: therese

Hoppas ja inte förstörde visningen för er ;)

kram kram

2010-01-17 @ 11:14:59
Postat av: iris

Therese: Haha..nejdå..verkligen inte! :) Ses tisdag.. kram

2010-01-17 @ 16:41:12
URL: http://precissomdetar.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide