God Jul!

Nu är julafton över...o den var helt perfekt! :) Ingen stress, förutom när jag blev akut hungrig och  fick en liten dipp innan maten. Tur det gick över!
Vi åt en massa julmat så nu vill jag inte ens se åt det...vi gjorde korv o makaroner idag tom. Trots resterna! :)
Efter maten blev det Kalle Anka och lite godisätning för att fylla ut magen ytterligare..
Sen...ja då var det dags för den STORA händelsen. Iallafall för Theos del. Tomten!
Morfar fick äran detta år och det gick galant förutom att han inte kunde läsa på etiketterna vem det var till o vem det var från. Who cares liksom..Theo märkte ju inget då han trodde allt var till han. ;)
Theo reagerade först med förväntan och spänning. Han var glad ända tills Tomten klev in genom altandörren. DÅ blev han rädd. Skulle jag också blivit..haha.. Det var trångt och han snubblade i pricip in. Tillslut när han märkte att Tomten är ju faktiskt snäll. Man får ju paket!! Då vände det...o Theo blev glad! :)
När han skulle gå håll han hårt i mig men gav ändå tomten en liten kram och en vink hejdå.
När vi frågat honom idag om Tomten kom igår så säger han: Där! (pekar utanför altanen), Snäll, vinka (när han vinkade hejdå). Så han har inte fått men för livet iaf. Tur det med tanke på att han lär dyka upp de närmsta 10-15 åren iaf. :)


Vid frukost-bordet med nya traktorn från Duplot han fick.


Tomten anländer! Glada miner än så länge...


Leendet på väg ner...


...tror jag det med denna tomten! Ser ju lite läskig ut! :)


Tur tomten var snäll som delade ut lite klappar.

Theo är ju som sagt sjuk igen o han var ju inte direkt pigg igår..men det gick som tur var. Ingen feber men ingen som helst matlust. Knappt så han drack nåt.. Stackarn. Idag är han lite bättre o har börjat ätit och druckit. Usch, hatar när han inte äter. Tittade på bilder från i somras i mobilen. Tyckte det var såå stor skillnad på ansiktsformen då och nu. Ser mycket magrare ut nuu. Kan ju visserligen bero på att han blivit äldre och längre. Men han har ju för sjutton vart sjuk hela hösten/vintern. Hoppas det tar slut snart...

Hoppas ni alla hade en riktigt bra jul!!! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide