Sakta men säkert!

Den 2010-12-30, kl 21:15:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Glömde ju berätta att idag går vi in i V.16...känns som en evighet till 23juni!!! Nu vet vi ju att det blir ungefär 1-2 veckor tidigare men ändå... Det är ju jättelångt kvar!
Som tur är händer det mycket nu. Nyår, Theo fyller 2år, vår nya soffa anländer i jan, vi åker till Teneriffa. O så höll jag på att glömma..hur kunde jag det??? Vi ska på ultraljud nån gång i jan..hmm..tror det var 23e?!! :)
Efter det är vi redan i V.21,,,så tiden går rätt fort ändå. O vips så är man leidg från jobb o allt..jippie! ;)


Theo i mammas mage V.20! :):):)


Den stora frågan!

Den 2010-12-30, kl 20:56:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Det mest spännande imorgon blir om man överhuvudtaget orkar hålla sig vaken till tolvslaget?! ;)
Är ju lite gravid-trött och man är ju även trött av detta mörker... Dessutom har jag varit risig hela dagen och natten så är inte pigg idag! Hoppas jag får sova inatt.
Tror det började med en kycklingsallad jag gjorde i söndags..var såå sugen igår så jag åt liiite till lunch. Fattar inte varför för jag är skitnoga med att inte äta gammal mat. Mår dåligt bara av tanken. O kyckling dessutom..det äter jag bara dagen efter tillagning annars. Men jag tänkte inte speciellt långt helt enkelt.. O det fick jag sona för!
Har inte spytt eller så men mått så sjukt illa och haft magsmärtor som kan liknas vid förlossnings-värkar. O DET menar jag..usch o fy. Nu har jag iaf fått i mig lite att äta, även om magen skriker till lite så bara måste jag få i mig nåt känner jag.

Imorrn jobbar jag 9.30-16.00 sen bär det av till Värmskog och kära vänner! :) Vi ska äta 3-rätters med våra små kids och bara mysa. Stannar tills söndag förmiddag så lördagen tänkte vi åka pulka, grilla korv och dricka varm choklad. O titta på traktorn och kossorna såklart! :)

Hoppas ni alla får ett GOTT NYTT ÅR!!!!


Ny soffa blir det..

Den 2010-12-29, kl 13:38:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Vi har ju ända sen vi flyttade in förstått att vi behöver en ny soffa. Nån som passar detta rummet bättre. Just nu är det bara trångt. Även om sofforna är hur sköna som helst!! Vill egentligen inte göra mig av med dom men de passar heller inte i det andra v-rummet så vi slog slag i saken och beställde hem en ny. Trodde inte att Robin tillslut skulle gå med på denna soffa men efter att han paxade ena hörnet så fick det bli så!
Divanen är alltså "Robins" del och det andra hörnet är mitt.. ;) Kidsen får självklart vara precis vart de vill! :)
Den kommer i brunt. Svart är inte riktigt min färg och det känns även som att det är lite överdrivet att alla soffor ska vara svarta. Det är snyggt i rätt rum men abslout inte här! :)



Vill ha dig nuuuu!!! ;)

Vi åker ju dessutom på att köpa nytt soffbord och tv-bänk. Ajdå.. ;)


V.15

Den 2010-12-28, kl 12:59:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Försäkte få till en bild själv..blev sådär! Men...såhär ser jag ut nu i V.15...Hmmm,,,undrar vad som händer i just denna veckan..?! Det är verkligen som de säger, att man inte alls har samma koll på veckor och vad som händer osv. O efter denna jobbperioden är det inte så konstigt heller!



Bebben är iaf ca 13cm..hmm..konstigt Theo var ca 12 i V.20. Så 13 cm är nog totallängden kan jag tro. Annars brukar man ju alltid mäta huvud-stjärt.

Längtar till ultraljudet..vi ska dit i slutet av januari. Precis innan vi åker till Teneriffa. Känns skönt o åka iväg o ha fått sett bebisen. O kanske kanske får vi veta vad det är för kön! :)
Spännande!!! :)


Testing...

Den 2010-12-27, kl 21:54:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0






Lortgrisen behövde ett bad!


Min julkapp!

Den 2010-12-25, kl 21:33:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Ja..eller ska jag säga mina julklappar. Jag hade verkligen inte räknat emd nån speciell julklapp iår. Hade inte önskat mig nåt o vi brukar inte byta nåt direkt heller. Mest som en rolig grej, inget dyrt eller så.. 
 
Det började med att mina svärföräldrar kom hem dagen efter vi deklarerat nyheten om bebis i magen. Hmmm tänkte jag. De brukar inte dyka upp sådär, båda två och på en vardag dessutom.
Vi får ett kuvert där det står God Jul...Robin öppnar och jag kikar dit. Fattar ingenting!!! Hmm..vad står det?! Teneriffa? Vaddå? Ska ni åka? Ska VI åka? Allihopa??!! Oj..var nog det ordet jag fick fram. Blev helt stum.
Hade ju ställt mig/oss in på att inte komma iväg på nån utlandssemester förrän om några år. Om ens då..
Jag blev ju såklart JÄTTEglad! :) Men som sagt chockad så jag kanske inte visade så mycket då men guuud vad roligt det ska bli! O att Theo ska få flyga flygplan och bada i havet (om det inte är för kallt). Poolen lär nog bli vårt hak då vi har All Inclusive. Så det blir helt underbart!! :)
Vi åker 28e januari och blir borta en vecka. Är i V.20 då och sådär lagomt tjock. :)


Soool och bad!!

Igår öppnade jag mina paket lite smått med Theo i knät. Det var liksom Theos dag så jag tänke inte så mycket på mina egna paket men tillslut fick jag ta tag i det. Fick lite smått och gott och skulle öppna det näst sista paketet. Det var från Robin och Pappa.
Har ingen som helst aning men öppnar och ser märket Canon. Jag dog. La presentpappret för märket igen...tittar på Robin..Nej..ni har väl inte?! Känner hur tårarna börjar komma. En systemkamera, det fattade jag direkt!
Det var också en sån sak jag absolut INTE trodde jag kunde varken få eller köpa mig på flera flera år då det är mycket utgifter på huset och en kommande föräldraledighet.
Jag blev chockad men sååå himla glad!! Har alltid velat haft en systemkamera..o så har dom två (killar dessutom) snappat upp detta, trots att jag absolut inte tjatat om det. Ojojoj...blev lite gråtkalas där men det får jag bjuda på! Skyller på graviditetshormonerna..hahha..

Pappa tyckte det var lite dåligt med paket så jag fick även en bakmaskin! :) Herregud...har jag varit såå snäll tänkte jag då?!! ;)
Så får det väl bli kanelbullens dag är VARJE dag. Typ. :)

Kändes lite fjuttigt då Robin fick för betydligt mindre värde än det jag fick av han..men men..får kompensera med annat! :):):)

Såhär ser min nya kompis Canon EOS 550D ut iaf..

Tagen med vår andra Canon som är en mycket enklare modell.. :)

Ja som ni förstår var det en toppendag! O då inte bara för julklapparna alltså...utan allt annat också! :)

Nu väntar jobb i 2 dagar sen blir det lite ledigt..gött!!! Ska passa på att träffa vänner som man inte sett på år och dar..kul kul!!





God Jul!

Den 2010-12-25, kl 21:05:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är julafton över...o den var helt perfekt! :) Ingen stress, förutom när jag blev akut hungrig och  fick en liten dipp innan maten. Tur det gick över!
Vi åt en massa julmat så nu vill jag inte ens se åt det...vi gjorde korv o makaroner idag tom. Trots resterna! :)
Efter maten blev det Kalle Anka och lite godisätning för att fylla ut magen ytterligare..
Sen...ja då var det dags för den STORA händelsen. Iallafall för Theos del. Tomten!
Morfar fick äran detta år och det gick galant förutom att han inte kunde läsa på etiketterna vem det var till o vem det var från. Who cares liksom..Theo märkte ju inget då han trodde allt var till han. ;)
Theo reagerade först med förväntan och spänning. Han var glad ända tills Tomten klev in genom altandörren. DÅ blev han rädd. Skulle jag också blivit..haha.. Det var trångt och han snubblade i pricip in. Tillslut när han märkte att Tomten är ju faktiskt snäll. Man får ju paket!! Då vände det...o Theo blev glad! :)
När han skulle gå håll han hårt i mig men gav ändå tomten en liten kram och en vink hejdå.
När vi frågat honom idag om Tomten kom igår så säger han: Där! (pekar utanför altanen), Snäll, vinka (när han vinkade hejdå). Så han har inte fått men för livet iaf. Tur det med tanke på att han lär dyka upp de närmsta 10-15 åren iaf. :)


Vid frukost-bordet med nya traktorn från Duplot han fick.


Tomten anländer! Glada miner än så länge...


Leendet på väg ner...


...tror jag det med denna tomten! Ser ju lite läskig ut! :)


Tur tomten var snäll som delade ut lite klappar.

Theo är ju som sagt sjuk igen o han var ju inte direkt pigg igår..men det gick som tur var. Ingen feber men ingen som helst matlust. Knappt så han drack nåt.. Stackarn. Idag är han lite bättre o har börjat ätit och druckit. Usch, hatar när han inte äter. Tittade på bilder från i somras i mobilen. Tyckte det var såå stor skillnad på ansiktsformen då och nu. Ser mycket magrare ut nuu. Kan ju visserligen bero på att han blivit äldre och längre. Men han har ju för sjutton vart sjuk hela hösten/vintern. Hoppas det tar slut snart...

Hoppas ni alla hade en riktigt bra jul!!! :)


By the way...

Den 2010-12-22, kl 21:06:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...så är Farmor barnvakt inatt...o har varit hela dagen och även imorrn. Det betyder att jag kommer få sova!!! Förstår ni...SOVA!! Helt underbart! Jag kommer vara pigg på julaftom...när var jag det sist?!
Kommer inte fån träffa Theo förrän julaftons-morgon men jag får ta igen det då.
Tror ni han blir nöjd med detta paketet på morgonen?!! Det VET jag att han blir.. :):):)



Såhär blev våran gran iår..jag är jättenöjd!




Magen V.14

Den 2010-12-22, kl 21:01:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Såhär ser man ut nu..en liten kula som bara fanns där en dag! :)



När jag väntade Theo i V.14 såg jag ut såhär.. En aaaaning mindre.. :)


V.14 2008


♥♥♥


Låååång dag!

Den 2010-12-22, kl 20:40:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Började redan 7 imorse så det var upp i ottan och fixa te sig. Theo väcktes och bums in i bilen typ,, Han var som vanligt, förkyld som altid nuförtiden!
Vid 9 ringde dom från dagis så Farmor Berith var o hämtade honom och sen fick de åka te vårdcentralen. Stackars liten fick penecillin igen...o ögondroppar. Ska han aldrig få vara frisk?!!
Har väl mer eller mindre ställt in mig på att han kommer vara sjuk i stort sett hela vintern men just när det blir peneccilinkur efter kur så känns det inte kul. Han tycker dessutom det är skitäckligt och att ögondropparna svider... MEn men...hoppas hoppas han blir frisk snart..

Om en stund blir det magbild från V.14... :)


Julrusch?!!

Den 2010-12-21, kl 21:50:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Mjjjaaaa det kan man väl säga. Det har varit mer och göra vid jul men det är ändå mycket mer folk än vanligt!
Idag har det faaaan varit 10grader i butiken..jag fryser än. Hjälper ju inte att det är -20grader ute också... :(
Ikväll jobbade jag till 20...o imorrn börjar jag 7 och jobbar  till 19.. Det är med andra ord bäst att jag duschar varmt varmt varmt och sedan går och lägger mig!

Endast två dagar kvar med julmusik....såååå j****a gött!!


En hel del jobb...

Den 2010-12-19, kl 20:52:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...är det dessa dagar. Inte så konstigt alls eftersom det är jul! Men jag var egentligen insatt att jobba även imorgon som är min lediga dag.. Då tyckte jag det fick räcka. Kan inte jobba 7 dagar i rad och dessutom dagarna innan jul. När ska jag hinna förbereda då liksom?! Jag har ju också ett liv utanför arbetet och vill inte sitta där på julafton och vara helt slut. Man är ju även lite sliten bara av att vara gravid så...
Ska bli skönt att vara ledig och få beta av lite på Attgöralistan! :)

Imorgon bitti åker jag och Theo till Marie och Leah. Där ska vi leka lite och byta julklappar med barnen... Mys mys!! :) Hoppas Leah gillar sin klapp...hade såna själv när jag var liten och det är nåt man kan leka med i flera år..tror jag iaf. Eller hoppas.. :)
Får bara inte glömma packa in allt. Skulle vara såå gött om jag orkar packa in resten av klapparna också...vet hur trött jag kommer vara dessa dagar.. Men som sagt..måste ta mig i kragen och orka!!!!!


Tiden som gått...

Den 2010-12-17, kl 21:01:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Äter frukost på nya Tripp-trappstolen. :)


Ibland är pappa trött... :)



Levi och Linda har hälsat på!


Theo har haft lunginflammation, därav de rosiga kinderna... Stackarn.. :(


Efter alla sjukdomar försökte vi ta ett julkort där han inte såg sjuk ut. Detta var ett av dom som vi valde mellan. Skickade inte så många i år... Tog kort sent och framkallade så sent som denna veckan. Tog bara några utan o tänka på hur många vi skulle skicka till o när vi väl skrev ner hemma så hade vi nog beställt för få...men men. :) Familjen och de närmsta vännerna får ett i brevlådan iallafall. :)


Tänkte ta fina kort på dessa två barna men Theo ville bara visa magen och sen härjade dom så fick inte till en enda bild! ;) Så kan det gå..


Sen tyckte Theo att Levi skulle visa magen.. haha


En sjuk liten fis... :(


Köpte jättefina stora murgrönor till vårt andra v-rum i slutet av sommaren men fick tyvärr slänga dom när jag upptäckte dessa små söta djuren... bläää!


Vi har varit på bröllop mellan Sandra och Andreas. Sååå fantastiskt fint var det!! Och en väldigt rolig fest trots att jag var nykter..alkoholkonsumtionen fanns det andra som stod för så bra så! ;)


Såhär snygg var jag! :)


Det här är mina tjejer det!!! Endast jag och Anna kvar på jobbet nu...tur vi har varandra för fyyyyy vad vi saknar dom andra!!!! Inget kommer nånsin bli detsamma...men men... Life goes on och vi ses ju ändå! :)

Kram på er! 

♥♥♥




Då var det dags igen! ;)

Den 2010-12-17, kl 20:20:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 8


Ja nu har man då plussat igen.. :):):) Eller närmare bestämt för ett par månader sen. Jag är nu i V.14 och börjar må bättre igen. Har vart vääldigt trött och illamående men ändå inte lika illa som när jag väntade Theo. Skönt!!

Vi har varit på en fosterdiagnostik vilket betyder att man kollar om barnet har någon kromosom-avvikelse. Allt såg jättefint ut och vi fick se den lille/a i magen!! ♥
Man såg låångt ifrån så bra som jag tyckte man gjorde i V.20 men ändå fick vi se en hand "vinka" lite till oss. Såå mysigt och längtar till nästa gång.. Kanske kanske att man får se om det är en kille eller tjej. :)
BF är beräknat till den 23juni så lagom till sommaren blir vi 2-barnsföräldrar. Skumt..men väldigt väldigt roligt!

Det är ju många fler som är gravida just nu...precis som när jag väntade Theo. Kul kul med lite vänner och bekanta som får tillökning samma år! Men egentligen..om jag ska vara realistisk så kommer man nog inte ses så värst mycket ändå. Blir ju ett projekt att få tid när man har två. :):)

Såå...nu har jag lättat mitt hjärta..skönt! Även om de närmsta vännerna vet så vet långt ifrån alla!

Hoppas ni mår bra och tycker det är kul att jag är tillbaka. Det blir lite annat prat här nu..med magbilder och allt som hör graviditeten till.. :)


© Headerbilder från Wallpapers Wide