Gott nytt år!!!

Den 2009-12-31, kl 09:29:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Idag är det nyårsafton!! Ikväll blir det middag med Micke Mia Elliot & Linda Micke Levi. Första året med 3 ungar...herremingud..haha.. Det blir säkert jättetrevligt! Vi får plats precis vid bordet..som jag förövrigt redan dukat..för att jag skulle spara tid! :)

Nu är det frukost-time sen bär det av till Bergvik där vi ska handla för kvällen...hoppas på att det är lungt därute..
Ha ett riktigt gott nytt år!! :)

♥♥♥


Inredningsnoja!

Den 2009-12-30, kl 21:24:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Det måste vara hemskt tråkigt för er läsare med en bloggerska som sällan lämnar sina avtryck... Men har haft lite dålig motivation och dåligt med tid.
Idag har vi haft en homestylist här och gett oss lite tips inför försäljningeen av lägenheten. Ulrika Morling hette hon och kom ifrån Inredo Design. Väldigt trevlig var hon och hon kunde sitt jobb!! Hennes inredningsblogg hittar ni här! :) Jag kommer bli en trogen läsare.. Perfekt när man ska renovera ett hus från -63!
Hon kom med mycket bra tips och jag kunde ju inte vänta med förvandlingen utan har börjat redan...o e väl i stort sett klar. Vissa detaljer ska vi göra efter nyår...som att ta bort högtalarna..ALLA högtalare (till min stora förtjusning!!). Robin var mindre glad men det var bra att han hörde från ngn annan än mig. :) De e verkligen förskräckliga!!
De är även bannlysta från det nya huset!! Så nu letar han febrilt efter nytt biosystem med minihögtalare. Haha..ja små kan de va...helst inga alls men det är ju hans intresse...film o sådär. O mitt inresse är hemmet o inredning..så..det krockar lite men vi får kompromissa helt enkelt. Eller ja..enkelt är det inte alltid, vi blir "ovänner" i varje diskussion angående husets renovering. Jättekul..not.  Förut var det ang. bänkskivan...jag vill helst ha brun och Robin vill ha grå el svart. Jag sa att grå kan jag väl gå me på då...sen ändrade han sig till svart. o det vill jag verkligen inte ha...dammet syns så förbannat...o då kontrade han med att vi torkar ju ändå flera ggr om dan. Yeah right..inte jag iaf!!! O definitivt inte han heller...

Här kommer iaf lite bilder...bara efter-bilder eftersom jag var för ivrig med att göra om! :)


Denna snygga radio fick Robin i julklapp från jobbet.
  



 




Julen har varit bra! :-) Nu har vi

Den 2009-12-26, kl 12:56:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

15731e96705645506517c8ff9c7d3805.png

Julen har varit bra! :-) Nu har vi handlat på Maxi tillsammans med halva Värmland.. Theo tyckte iaf att de va roligt! :-) Nu e vi på väg till Värmskog där vi ska åka pulka o ha lite julmys med våra kära vänner!! God fortsättning på er alla! Kram


Nu e julshoppingen klar! Har gått

Den 2009-12-23, kl 13:54:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

0-6e95a1bcb6df14d46ff56ab412c47ccc.png

Nu e julshoppingen klar! Har gått över förväntan.. :-)


Theo knallar o går...

Den 2009-12-22, kl 14:39:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 6
Jag har funderat mycket på detta...när säger man att ens barn har börjat gått??? Jag menar, de släppper ju inte allt en dag och går runt som om inget hänt! De går ju succesivt framåt..
O så har det vart nu ett tag. Han började släppa taget och gick nåt/några steg mellan mig och Robin för några veckor sen. Runt 10mån. Sen blir det ju mer o mer steg för varje dag! Jätteroligt!!! :)
Nu släpper han helt själmant och går lite överallt. Men långt ifrån hela tiden då han e världsbäst på o krypa. ;)
Det går ju också sååå mycket snabbare! Men han kommer bli världsbäst på att gå också förståss! :)

Idag har det inte hänt mycket...vi har städat (skräll) och lekt massor.. Nu sover Theo för andra gången för om en halvtimme åker vi till banken och ska betala handpenningen på huset.
Sen bär det av till IKEA..ni vet det där varuhuset som har såååå mycket grejer..o som e killarnas favorit! ;)
Det var ironiskt..men det lustiga är att det var Robins förslag att åka dit idag. Mycket kul tycker jag!
Vi ska visserligen titta på kök så jag förstår varför han föreslog det men vet han vad han ger sig in på??? 2 dagar innan jul!!! Hahha..jag har inte sagt nåt..ska inte göra det heller utan ska sitta i baksätet på bilen o småle när han börjar svära över alla bilar på parkeringen.. O om han vägrar gå in så ska jag skylla på att vi måste fråga efter Theos snuttfilt han tappade för några veckor sen. Så planen e klar..

Nu har jag slagit in alla julklappar! Gött! Dessvärre är det några till att inhandla..men får vänta tills imorrn eftersom både föräldrapenningen och lönen inte kommer förrän då. Skulle vart iaf 2 dagar innan..men men..nu får vi trängas på stan imorrn då..hallaluja.

Neeee nu ska jag fixa te mej och fundera över vilket kök vis ka ha..hmmm....hmm... :)


Vi tog saken i egna händer o lagad

Den 2009-12-21, kl 12:05:28
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

0-6b6fcbe2c54ce0f13ca5ddd47402ad8a.png

Vi tog saken i egna händer o lagade hyllan Robin svimmade sönder för några veckor sen. Så härmed är det Theo som e mannen i huset! :-)


Helgen..

Den 2009-12-21, kl 10:55:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...har varit minst sagt fullbokad!!! Lördag förmiddag gick åt till att sova, äta, duscha o sånt därnt sköj. Sen åkte jag till jobbet och var där mellan 13-18.. For till Camilla där vi had elite myskväll. Frida var också med..vi åt toast och drack julmust och pratade och pratade och pratade..tills jag kände hur ögonen gick i kors och jag åkte hem till en mörk lägenhet där alla sov.. ZZzzzzzz
På söndan var det robins tur att arbeta...började 7.30 så jag o theo var hemma på förmiddan..städade lite och försökte packa ihop det han behövde för sin dag hos farmor och farfar. Jag skulle ju också jobba! 12-17.30 denna dag.. Räknade egentligen med gäster direkt efter jobbet men de blev sjuka så vi blev själva igen.. Men men..det var skönt på ett sätt också för jag var sååå trött. Såg fram emot nattens sömn..men jag hade hoppats på för mycket!! Somnade inte direkt och Theo vaknade 23.20...försökte söva om han..trööööööög!!!
Somnade tillslut för att vakna 00.30..fick liite välling..sövde om..trööööööööög!!!!
Somnade kanske 01..sov till 04 då ngn vaknade IGEN!!! Väckte Robin och talade om att nu var det minsann hans tur! Jag somnade dock inte om...hur svårt kan det va???
Vid 04.30 kommer han in o frågar om jag vill försöka..Går då upp o det verkar som att Theo somnat ändå..lägger mig igen....går väl ca 3min. Vaknar. Gör liiite välling..försöker söva...nejdå...han grejar och har ögonen öppna...jag ger upp. Stänger dörren till sovrummet och lägger mig i soffan med Theo. Han somnar inte förren ca 05.45...sen sover han tungt till 06.45...sen vrider han sig och håller på tills vi ger upp och går upp 08.09..pip.
Jag slumrade till några gånger i soffan men inte mycket mer..herregud..känner mig lite mörbultad. Tur att man snart får sova igen! :)

På schemat idag står besiktning av hus 13.30, storhandla efter det, till Barnens Hus för att köpa 2 snuttefiltar till theo då hans mamma lyckats slarva bort de andra... Sen är det nån dans kring granen med vår förening. Alltså Hsb! Grannen frågade om vi skulle dit..o det skulle ju vara trevligt om man kunde sänka ålders-statistiken på dessa träffar som HSB anordnar. ALLT..eller riktar sig mot pensionärer...men denna gång var det barnen som fick godispåsar..så det var ju roligt att de satsar lite på andra i föreningen också.. Får se hur vi orkar bara. Eju som sagt lite trött! :)

Ha en bra dag då..!


Pulkarace med polaren Arvid! :-)

Den 2009-12-18, kl 21:33:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

0-16718b8d13d8c553e21d7a9b5913cc17.png

Pulkarace med polaren Arvid! :-)


Hola

Den 2009-12-18, kl 21:10:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Har nu suttit o tittat på årets sista Bonde söker fru. Det har inte varit nån höjdare i år faktiskt...men Roger e skön! :) Den enda som bjudit på sig själv.. Kul att han hittat kärleken!

Dagen som gått har varit fullspäckad o jag e supertrött!!
Det började med att Theo sov till strax efter 8!! Underbart...Hann o vakna av mig själv strax före 8 o passade då på att hoppa i duschen utan en ledsen unge utanför duschen. Skönt var det!
Theo hade vaknat när jag var klar så vi lekte lite o käkade frukost.
När vi var klara med alla bestyr klädde vi på oss..varmt!! Med tanke på att termometern visade -11,8 grader. Brrrr...
Gick till Bvc där Theo fick sin andra dos vaccin mot svininfluensan. Stannade kvar efter och lekte lite..träffade några kompisar så de var ju kul!!
Grannen med barn var där och frågade om vi skulle med på pulkarace och det kunde vi ju inte tacka nej till!!
Så in på affären och handlade en del..hem o lämna kassen och hämta pulka. Till backen och åkte några ggr...det var kallt och de skulle ha lunch snart så det blev inte så jättelänge..men när det är såhär kallt e de inge kul ute för länge! Så det var alldeles lagom..Theo fick mat och somnade som en stock sen! :)

När han vaknade var det kläder på igen..satte oss i bilen efter att ha konkat upp allt till bilen..åkte till bvc(igen) och hämtade snuttefilten som jag glömt. Smart!
Sen bar det av till Herrhagen och Marie och Leah! Där fikade vi och lekte..och hade lite julklappsbyte. Theo fick en jättefin hund som hoppar..den var mycket uppskattad! Har funderat på o köpa den själv..
Han lekte med den när vi kommit hem o han skrattade så,.. :)
Leah fick en lite väska med pippi på..en plånbok med pippi..o självklart ett litet idolkort på theo i plånkan. Ett prinsess-diadem och en poncho i frotté! Det var de första julklapparna jag köpt i år.. Leah är min guddotter och hon e sååå söt! :) :)

Vi åkte hem för att käka lite o så..fick reda på att våra gäster för kvällen blivit sjuka så vi blev själva..men det gör inget för de kommer en annan dag! :)

Denna helgen blir det jobb för min del..o imorrn kväll blir det mys hos camilla! :)

Tröttis e jag nu så godnatt!!


E de sant???!!

Den 2009-12-16, kl 21:54:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Förra torsdagen var vi på en husvisning på Norra Kroppkärr. Ripstigen 32... Hade väl egentligen inga förväntningar alls..med tanke på sista tidens besvikelser.
Kom dit och blev positivt överraskad. Inte för att det var så värst fint...men det är riktigt bra planlösning och det hade stor potential. Det föll oss i smaken helt enkelt..o det bästa av allt var att vi var överens!! Kan ni tro.. ;)
I måndags började budgivningen och vi hade bestämt ett maxbelopp för vad vi ville ge. La inget bud på måndagen..utan avvaktade tills på tisdag morgon. Då var vi 1 av 6 budgivare totalt. Sen droppade några av..och efter vårt andra och sista bud la sig en efter en.. Vi bara gapade..trodde det skulle gå för mer så vi blev lite smått chockade när mäklaren ringde och gratulerade! Det var ju även skönt med ett mycket lägre pris än vi tänkt.. :)
Idag var vi till mäklaren och fick träffa säljaren och skriva kontrakt. Säljaren var mycket trevlig och det känns mycket bra att få ta över huset efter honom. Han har hållt efter huset i alla år och kunde huset utan och innan..det känns tryggt. På måndag är det besiktning av huset som gäller o då får vi väl en mer ordentlig genomgång av hela huset! Man kommer ju på frågor efterhand så det är skönt o ses på plats! :)
Såå..nu e vi husägare..herregud. För några veckor sen tänkte jag lägga ner det här ett tag..o så blev det såhär! Men det är väl så med det mesta..när man minst anar det!!
Så var det när jag fick jobbet på Hemtex. Hade inte haft en tanke på Hemtex innan..o så dök det upp o mindre än en vecka senare jobbade jag! O gör än idag.. :)

Nu har jag en väldans huvudvärk..har vart lite mycket idag..o dessutom tänker jag på allt framöver också..
Man e ju glad alltså men shit vad det snurrar i huvudet nu. Vi har ju en bostadsrätt som måste sääljas..o vill ha det snyggt inför fotografering...definitivt inget julpynt!!! Vår mäklare ringer imorgon och då får jag reda på när hon vill ha hit fotografen. Hoppas på efter jul..visst kan jag riva ner julpyntet imorrn men jag har såå lite tid innan jul om jag ska storstäda osv.. Jaja..de märks!
Vi kan ju inte heller börja packa o så förrän vi har haft visningar.. Men..det ordnar sig!!! :)

Nu ere sängen som kallar.. Sov gott!


Äntligen blev det vår tur.. Vi har

Den 2009-12-16, kl 17:20:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

0-7e63ebb5ed8376be6805c7bd747ea405.png

Äntligen blev det vår tur.. Vi har köpt hus!!! :-):-):-)


Så sant så... :-)

Den 2009-12-16, kl 07:18:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

57f267902bd40bce988e998911ae9387.png

Så sant så... :-)


Tokunge...

Den 2009-12-15, kl 09:46:33
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Var så himla skitig..fick bli tvättmaskinen denna dag ;)

På denna bilden är Theo jättelik mig som barn.. o även min syster :)



Pepparkaksgubben...

Den 2009-12-15, kl 09:42:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Så här söt var Theo på Luciatåget i kyrkan i fredags!
 


Idag kanske...

Den 2009-12-15, kl 09:40:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..det är vår tur??? Vem vet vem vet.. För er som undrar är vi intresserade av ett hus. Budgivningen är igång...o vi hoppas hoppas..men inte alltför mycket. Vill INTE bli besviken igen...svårt o inte bli menmen.. återkommer.

Theo sover lite..han vaknade alldeles för tidigt. Jag har bara sovit 4 timmar inatt..känns sådär faktiskt! Men vad gör man..det är bara o gilla läget o tänka att man får sova ikväll. Blir nog en tidigt kväll eftersom Desperate Housewifes hade säsongsavslutning förra veckan... :(
Bridget Jones Dagbok känns långt ifrån lockande...

När huliganen vaknar ska vi till Öf..sen har jag tänkt att åka upp till Krp o ta den där jäkla sprutan. Sådäså..då slipper man alla frågor och allt tjat. o kanske influensan också! haha..

När Robin kommer hem ska vi åka o hämta ena bilen o sen ska jag åka o handla..blir nog Wallinders eller nåt.. pekås har inte allt till Theo som vi behöver tyvärr!

Igår åt vi pannkakor...märkte nämnligen att äggen höl på o gå ut. Inte bokstavligen då! Sen hade vi lite grädde kvar från kolan jag gjorde i helgen så det blev pannkakor sylt och grädde,.. Fick lite ont i magen men det var gööörgött! :)


Såhär gott blev det.. :)


Sova jobba äta sova...

Den 2009-12-13, kl 10:57:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Så ser denna söndag ut. Igår var vi på middag hos vänner..det var jättetrevligt med mcyket god mat och sällskap. Vi käkade 3rätters och spelade Buzz! Jag var sämst! :) Iaf när vi spelade sportsquiz. Könsigt..

Nu ska vi åka o hämta lilleman hos hans mormor och sen får jag skjuts till jobbet...gött! Sen vette katten hur jag kommer hem men det ska nog lösa sig...
Ikväll blir det bara familjemys..ska även försöka beställa hem lite mer bilder..tar ju sån inihelvetes tid så jag blev inte klar häromdan..så det får bli 2 beställningar.. Helt enkelt!

Ha de bra!


Lussefirande....

Den 2009-12-11, kl 21:45:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Imorse gick vi upp vid 9 för fjärde dagen i rad..oopss.. vet inte riktigt vad som hänt! Men skönt har det vart iaf..
Tycker visserligen att det är lite sent..hela dagen går för fort men eftersom jag somnat så sent har jag vart väldigt trött. O då tycker jag att jag förtjänar lite sovmorgon :)

Theo va gnällig som bara den imorse..undrar om de kan va tänder??!!..så han fick sova lite innan det var dags för luciafirande i kyrkan. Det var med babyrytmiken. Han hade sin pepparkaks-dräkt på sig o skötte sig så bra såå!
Alla panchisar skötte sig också bra...höll sig på sin kant o drack sitt kaffe ;) Vi fick en alldeles egen sal där vi kunde härja fritt o fika lite. Jag fikade iofs inte...glömde lite bort det. Har fullt upp me Theo men vi pratade o hade roligt! De e trevligt fölk vi lärt känna :)

Efter det gick vi till Pekås...som alltid efter rytmiken eller ÖF.. Handlade lite och fick med mig en bananlåda hem. Ska inte börja flyttpacka än..utan la ner Theos gamla kläder i källaren. Skönt o få undan lite!

Imorrn åker sambon till nyköping och ska kolla på nån bil..inte till sig själv dock. Nu har han redan köpt en o den tänkte iaf jag behålla ett tag! :)
Jag o Theo ska ta en rajd runt staden.. Till ikea o byta lite som vi köpt fel strl på.. obs o köpa blöjor..affection o köpa smink..o sen ska vi försöka göra lite julgodis. Oh lord hoppas det går bra!
På kvällen blir det middag hos några vänner! :) Ska bli skojskoj.. Theo ska sova hos mormor!

Nu ska här beställas kort..undra vartifrån det blir denna gång..hmm...

Tjipp!


Glada!

Den 2009-12-11, kl 21:29:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vi har blivit gudföräldrar till en underbar liten Levi ♥


♥♥♥


En bra dag!

Den 2009-12-10, kl 21:46:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Dagen spenderades på ÖF i förmiddags..lika kul som vanligt! Theo e nöjd=mamma e nöjd!
Tog bilen till Lisa och Ellen där vi gick en promenad så kidsen fick söva...gick till Lövnäs och Bärstad. Möe fina hus o titta på..men bara titta..inte köpa! :)

Far hem med en liten som inte riktigt gillar o åka bil...tog fram lite mutkex och vips så hade man en glad bebi.

Käkade mat och satte oss ännu en gång i bilen..tittade på ett hus. Very nice... säger inget mer..fortsättning följer till veckan.

Nu har jag ätit 3 hårda mackor med julskinka och stark senap!! Mums..måste nog ta mig en te.

Herregud..kom just på att jag inte tömt kameran på X antal veckor..eller känns det som iaf. E nog snarare dagar men jag brukar göra det mycket oftare annars. Får nog göra det innan läggdags. Kanske rentav blir ett par bilder här på bloggen!

Fick en väldigt trevlig och smickrande överraskning igår också..får berätta imörrn! :) :) :)

Kram


Vart ska jag börja??

Den 2009-12-08, kl 11:53:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Har tagit "semester" från bloggen några dagar.. Det har vart lite upp oner här hemma..ahha..
I torsdags jobbade jag igen mellan 18-21..då var robin och Theo på kalas hos Samuel som fyllde 8år!! Grattis!
Fredagen spenderades hemma och en tur till maxi hanns med.. Robin skulle på lagfest hos Björn på kvällen så Micke O Sterner skulle hämta honom efter 18. Men när vi smällt i oss vår mat från McDonalds strax före 17 började han få ont i magen...som man ju kan få när man äter fort os peciellt hamburgare.
När klockan närmar sig 18 så får han gå o lägga sig...sen är det igång. Magsjuka! Härligt..
Trodde först att det var matförgiftning men när jag sen blev lika dålig vid 22tiden så förstod vi att det var mabsjuka.. Spydde "bara" 2ggr på natten...Robin också.. men det gick ju för sjutton inte o sova!! Hela kroppen värkte..feber hade vi.. Theo sov som en ängel på natten..tack för det! :) Vid 3 var jag uppe o efter mig gick Robin upp o skulle ta vatten..o så hör jag bara PANG!! Har nog aldrig hoppat upp ur sängen så fort förut.. Förstod att han svimmat...o när jag kommer ut i hallen ligger han där raklång med huvet på sista hyllplanet på hyllan.. Det nästa sista hyllplanet låg brevid och var avslaget! Han vakande direkt o fatta ingenting.. Vätskebristen gjorde sig påmind...var mest orolig över huvudet men det verkade gå bra!
Mitt i allt vaknade Theo så det var bara att värma lite mat o mata han..guud att inte jag svimmade! Såå trött o sleten va jag..men men.. Det ordnade sig o på morgonen kom mormor o hämtade Theo. Hur hade vi klarat det annars??

Nu blir det lite julklapps-shopping!


Theo lyssnar/tittar på när Lady Ga

Den 2009-12-07, kl 14:42:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

-6d9ac7f1371b7769474bb373fd8583b.png

Theo lyssnar/tittar på när Lady Gaga sjunger Bad Romance..helt fascinerad! :-)


8 timmars...

Den 2009-12-04, kl 11:03:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...SÖMN! Det fick jag inatt...inte fy skam! :)
Robin la Theo vid 19-19.30..sen sov han till 00. Jag gav han liiite välling och han somnade om direkt. Sen vaknade han 07.20!!! När robin gick upp strax efter 06 så frågade han  om jag bara varit uppe en gång inatt..jag fick fundera länge..var såå trött...men kom fram till att det var så! Underbart!
Jag funderar på om det beror på detta.. Igår förmiddag gav jag honom mellanmål..skulle söva han o han bara spretar med benen o vill inte ligga still.. o det är rätt tungt med en bebis som väger 9kilo o inte ligger still. Så jag tänkte Fine! Då får du somna själv då.. La ner han i sängen o han protestera direkt men inte såå mycket så han grinade el nåt. Efter ca 20 min blev det knäpptyst.. gick in efter 25min o då sov han så sött! :)
På eftermiddan gjorde jag likadant men la ner han direkt utan att försöka söva han. Somnade nästan på stört o sov i 1timme och 40minuter! :)  Detta är verkligen lyx jämfört med hur det har varit.. :)
Nu gjorde jag det igen..o han somnade efter liite protester. Tycker det är jättebra när han kan somna själv o jag tror att det hjälpte honom inatt..har för mig att han vaknade till nån gång men somnade om..hmmm..e inte säker då jag sov rätt djupt. Va helt slut igår.. Theo vaknade 3 ggr igår natt o jag somna sent o sov dåligt..inte bra alls.

Ikväll ska Robin på lagfest med sitt innebandylag så jag o Theo e ensamma hemma! :) Ska bli mysigt. Jag ska försöka gå ner i källaren under dagen eller när Robin kommit hem o hämta upp julgrejerna..har ju lite uppe redan..men det är sånt jag köpt i år! Så det finns ju lite smått o gott kvar där nere...det gäller bara att hitta det! 

I onsdags jobbade jag 8-17...det var kul! :) Jobbade även igår 18-21..det var inte möe fölk men jag o Tina hade det mysigt ändå! Gick o plockade lite..o pratade o tog lite betalt! :) Skönt att vara tillbaka..även om det inte är på mina timmar riktigt än. Den första februari börjar jag ordentligt! Det blir nog bra men självklart en omställning för alla.. Tror verkligen att det är jätteviktigt för Theo att vara mer med sin pappa och för Robin o vara mer med Theo! O att jag får lite mer egentid eller vad man ska kalla det! Ska bli riktigt intressant o se hur Robin tycker att det är efter några veckor.. Då får han se vad jag har gjort i 1års tid! Tror inte han kan förstå förän han gör jobbet själv...
O då är ju det värsta gjort..såsom att lära theo äta vanlig mat..kanske går..sover hela natten (förhoppningsvis) .. 
Det kommer nog gå bra! :)

Jag sitter o funderar på vad man ska hitta på idag..egentligen vill jag inte göra nåt. Men en tur till Maxi eller Ica Spara kanske jag kan göra. Behöver handla lite saker o det är ju en lagom utflykt att göra! 
Robin köpte ny  bil i onsdags så vi har just nu 2 o då e de lite lättare att få ärenden gjorda..o skönt att kunna göra dom på dagtid! 

Förresten...köpte ett halkskydd till mattan i köket igår. Det är lite kärringvarning på det men shit vad bra det var! Att jag inte tänkt på det tidigare! :)



 

Jag blir vansinnig!!!

Den 2009-12-04, kl 10:35:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Igår skrev jag ett inlägg..inte såå långt dock. Då låste sig datorn..................... Kul!
Nu skrev jag ett till inlägg...så kommer jag åt nån knapp o så visar sidan upp min statisitik!! Sååå mycke tid har jag inte för denna blogg....o när man väl fått till ett "bra inlägg så ere såå drygt. bara o börja om alltså!
Bajs

© Headerbilder från Wallpapers Wide