Nya rutiner börjar NU!

Den 2009-08-31, kl 21:21:50
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theo sover i SIN säng i SITT rum.. o de sista han sa var
-Mamma, inatt ska jag sova HELA natten! Så sov så gott så ses vi imorgon klockan 8!
...Eller kanske inte riktigt så.. men ska bli intressant o se hur länge han sover o hur natten blir. Lite dumt o börja idag kanske..ska nämnligen till Öppna förskolan imorrn kl10..ska möta en mamma från föräldragruppen så kan ju inte ställa in..har dessutom inte hennes nummer. Å andra sidan så e de aldrig en optimal dag att börja nya rutiner, det kommer bli jobbigt hur vi än gör o när vi än börjar.

Var till Babyproffsen o köpte vagnen förut också..jag e sååå nöjd!! Var tvungen att inviga den på Ikea så slet av plasten och satte fast Theo..han rörde sig inte på hela tiden (fram till restaurangen iaf, där vankades det nämnligen mat.)!! Hur nöjd som helst! Sitter ju framåt nu och tror det passar honom bra..han e ju inte så gammal men otroligt nyfiken och vill se ALLT! :)

Nu ska jag o Robin lägga oss i VÅRT rum och titta på VÅR tv som vi inte gjort på ett halvår..hur gött som helst!
O snart börjar de lite roliga serier på tv också..skönt för nu e de bara repriser o skit!


Whhiiii....

Den 2009-08-31, kl 11:15:08
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Snart vaknar lilleman å då åker vi o hämtar upp mamma i stan. Ska åka o köpa ny barnvagn!! :) Känns skönt o ha de gjort så jag körde Robin till jobbet imorse o så hämtar vi han sen vid 16. Skönt o ha bil ibland o dessutom e vi alltid vakna den tiden han åker..om inte nåt mirakel har hänt.. nån gång har han ju faktiskt sovit till 06.40!
Ska även åka till Ikea så mammsen får sig lite grejer till hennes spjälsäng..måste även fixa färg på Obs!

Igår tittade vi på 2 filmer...den första var "Boy A" ..en engelsk drama baserad på en verklig händelse..fan..jag gillar inte engelska filmer o den här var väldigt dryyyg..men historien i sig är ju väldigt intressant.. synd bara att de in te lyckades med filmen..men men ..var ok!
Sen blev de ännu en Wallander-film.. de e ju bra..men inte så mycket mer.. som vanligt löser man mordgåtan när halva filmen gått så man väntar bara på slutet där de visar sig att man hade rätt. Inte såå spännande med andra ord men en film att slökolla på. Själv satt jag ju på nätet kanske halva filmen! Robin tycker jag e såå social.. :)

Förresten så undrar jag hur Linda tog sig in till stan idag..hon hade en klipptid kl.9..men deras ena bil skar igår när de åkte hem från oss..stackarna..o dom som ska ha barn vilken dag som helst..så vill man vara beredd att åka närsom liksom! Får se om hon hör av sig sen! :):)


Här är vi i lekparken utanför..hoppas bara dom sätter upp gungorna snart..
tror Theo skulle tycke de va roligt!!


Söndag går mot sitt slut...

Den 2009-08-30, kl 19:55:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Då var snart denna dag avklarad..även om jag varit barnfri så har jag vart sleten..vet innte varför..känner mej hängig, illamående huvudvärk o bara trött! Får hoppas de e över tills imorrn!
Linda o Tyke kom förut o vi tog en promenad i spåret..de va gött de! Såg hur mycket blåbär som helst så de tänkte jag gå ut o plocka nån dag..kanske mamma vill me! Köpte visserligen mycket blåbär tidigare i veckan men de går väl åt..får göra extra mycket blåbärspajer eller smoothies el nött! :)
När Robin och Micke kom hem från sin lekstund (de var o åkte gokart) så åkte de o köpte mat till oss..de blev Kenneths som på den gamla goda tiden! Micke som alltid ska vara värst köpte en hamburgare..inget konstigt med de förutom att den hade 4 hamburgare i ett bröd..gissa om den va stor..hahha.. kostade 149:- hahaha
Nu sover Theo...men inte speciellt bra..har vaknat 3(!!!)ggr på 1 timme..inge vidare bra alltså. Det här med sömnen knäcker mig snart..vet inte vad vi ska göra..har liksom inga krafter att göra nåt drastiskt heller men vet att nåt måste göras. Imorrn ska vi iaf ställa in spjälsängen i hans rum. Hoppas att de gör nån skillnad..får prata med BVC o höra om dom har nåt tips annars.
Nu till ngt positivt! Theo äter gröt!! :) Vi är jätteglada..haha..lite löjligt kanske men han har inte vart intresserad av nåt direkt..förutom fruktpureér o de e ju inget o äta sig mätt på direkt. I några dagar har han ätit en halv portion o ikväll (endast 2½timme efter han åt välling) så åt han nästan en hel! :) Ska även försöka fasa ut ersättningen så de bara blir välling och gröt morgon o Eftermiddag/kväll.

  
De gäller o va stor i mun!


Theo har fått en "Lära-gå-vagn" , men vill helst sitta eller klättra på den!



Lördagen...

Den 2009-08-30, kl 12:55:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...spenderades i Värmskog hos Peter och Nina där det var 50-årsfest för Peter! Det var trevligt med mycke folk och helt underbar utsikt över Värmeln..vilket läge! Så skulle man bo..eller iaf ha en sommarstuga som låg så.. :)
Vi kom dit vid 16-tiden och åkte hem vid 20.30, då var Theo vääldigt trött o ville sova! Han somnade faktiskt vid 18snåret men vaknade 45min senare.. misstänker att nån av hundarna var där o nosa på han så de var därför han vakna..haha..jaja..han somnade iaf i bilen hem vilket va skönt! inte kul me en skrikande bebis hela vägen hem..räckte med vägen dit! ;)


Fin utsikt...


Charmtroll hos farfar


Tittut!


Bubbeldricka utan alkohol! :)


Ny barnvagn...

Den 2009-08-30, kl 12:28:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Den här ska vi åka och köpa imorgon...Emmaljunga Scooter! Färgen är inte densamma utan vi köper en helsvart!Hoppas den blir bra..iaf smidigare än den vi har nu..tar mycket mindre plats i bilden oxå..kanske tom får plats i Tuffen..! :)



Krukor!

Den 2009-08-30, kl 12:25:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


De här krukorna fyndade jag på Mansion..blir toppen då vi ska ha lite mer svart i sovrummet! Ska ta tag i omvandlingen när Theo flyttat in i sitt rum!


Sorry

Den 2009-08-30, kl 11:02:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja här va de dålig uppdatering!! Tycker själv de e skittråkigt när fölk inte uppdaterar sina bloggar på några dagar..men jag förstår självklart. Man har fullt upp me sitt "riktiga" liv..o dagarna går fort.
Får kompensera med extra mycket inlägg idag då! Vi har lämnat iväg huliganen till farmor så har hela dagen fri..vad gör man då?? Finns huuur mycket som helst att göra..men samtidigt e jag helt slut. Har nån slags förkylning (el kan de va allergi..?) i kroppen o ont i mun..visomstanden och infektion i tandköttet el nåt. Vette katten om de e båda men börjar fundera på visdomstanden då infektionen ej går över. blää..inte tandläkaren..

Ja PMS e inge kul o ha..de vet o förstår dom som har haft eller fortfarande har en gång i månaden...mens är för mig nemas problemas..men veckan innan e ett rent helvete. De märks mest på hemmaplan så att säga. Det går ut över mina nära o kära när mitt psyke är upponer! :/ De blir ju inte bättre heller när jag inte får sen sömn jag behöver o Theo e gnällig o halvsjuk.. men men,...nu e de lite bättre iaf!

Tvättade lite i förrgår och när jag ska hänga tvätten så tar jag upp min favvo-bh...som e kaputt!! Roligt värre..den e dessutom lagad ett aaaantal ggr då jag varit för snål eller nåt för att köpa en ny. Så igår fick jag dra med mig syster och köpa mig en ny..likadan..har görsvårt att hitta bra o den e ett säkert kort! Följde även med henne in på Mansion o där hittade jag 2 svarta krukor..en låg o en lite högre..betalade 34:- efter rabatter och kuponger o allt va de va! :) Fynd med andra ord...Robin bara suckade när jag kom hem. Vi har ju ett antal krukor men av ngn konstig anledning gillar jag krukor. Och slänga?? Nej nej..dom kostar faktiskt rätt mycke o skaffar man hus nån gång i livet så behöver man inte införskaffa det iaf!
Lämnade Sofia på Bergvik då hon skulle med en kompis in till staden..jag skulle åka till Babyproffsen på Ilanda för att kolla på ny barnvagn till Theo.. Jag måste, utan att överdriva, ha det absolut värsta lokalsinnet nånsin! Lägger mig i filen som tar mig ut på motorvägen mot Sthlm (fel)..tänker att jag kan åka in vid polishuset o åka råtorp, skåre..o sen ilanda. Hmm.. Kommer på att nej..de e ju smartare o åka vid cementgrejset..förbi Philipssons o ut på den vägen. Så fick blinka in mot Plantagen osv..åker upp mot biltema och vänder..åker tillbaka.. Åker mot Philipssons..o när jag väl är på den vägen(fel) så kommer jag på att jag skulle bara åkt ut på E18 mot oslo!!! Lite sent påtänkt så jag får fortsätta genom hultsberg/henstad o tillslut kom jag fram!
Tittade på en Emmaljunga scooter..-09 Dom kostar 2370:- o så e de 30%rabatt nu..så vi tänkte slå till..kostar nästan lika som en begagnad så blir gött o få en ny! Valde mellan en skogsgrön och en vanlig svart..kom fram till att vi satsar på den svarta så ska åka o köpa den imorrn! Hur gött som helst..knäppt att man blir lycklig av nya saker... Den gamla ska vi spara till kid nr 2..som inte e på väg!! Men nån gång så..en liten lillasyster ska han väl ha Theofilen! :)
Sen när jag åker hem får jag igen beslutsångest..vilken väg åker jag?? (då ska ni veta att jag är från Stodene och ahr åkt dom här vägarna mellan skåre/stodene o rud huuundratals ggr..) Vet att Djupdalsvägen e närmast o enklast men de kommer jag på försent..igen.. Åker in mot Färjestad o när jag ska åka av mot rud..till vänster efter Porsche-affärn så åker jag in på Sidvallsgatan mot mina svärföräldrar!! Herregud hur disträ får man bli..måste va sömnbrist.. jaja..jag kom hem tillslut.. :):):) Slutet gott allting gott! :)

Nu ska jag höppe in i duschen för snart kommer Linda o Tyke på besök!!


PMS

Den 2009-08-28, kl 07:35:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Har inget mer o tillägga...
PMS

Huliganen

Den 2009-08-27, kl 17:09:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
   

Han må vara huligan men jag älskar honom ändå!



NU.E.JAG.TRÖTT

Den 2009-08-27, kl 16:59:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Usch va jag e sleten...Theo är vild..o även fast jag har haft 2 "barnvakter" här e jag helt slut.. Nu sover han lilleman men de dröjer väl inte förrän de e full rulle igen..suck..de e roligt, men idag örker jag inte!

Igår när jag var på stan stod de några thailändare (el liknande..) o sålde kantareller och blåbär..stora burkar (såna godisburkar) för 100spänn. Jag slog till..tänkte de kunde va gött me lite blåbärspaj i höstmörkret! :)
Jag var knallblå om fingrarna o de har inte gått bort än.. :/

FAAAAAAAAAAAAAAAAAAAN...nu e han vaken igen..ge mej ett liv!!!!!!!!!!!!!!!!! Hann inte ens skriva klart de här låååååååååååååååånga inlägget! Kul kul liv!


Rensning pågår...


Sådär..nu har detta inlägg tagit ca 1½timme...jippie..tur att Robin kom hem o tog me Theo ut..vill bara va ifred!



Ny morgon

Den 2009-08-27, kl 07:22:25
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ja då var det morgon igen då.. Theo leker på golvet..o än har han inte tröttnat på o leka själv så jag kan unna mej lite data-tid! Natten inatt var sådär..somna ca 22..vakna 01 gav han nappen ..sov ca 5-10min...gav nappen o så fortsatte de fram till 02..gick upp o gjorde mat..han vägrar somna om,, somna ca 03.. Vaknar 05.30 ger nappen 2 ggr..somnar om till 06.30.. Fickiaf ca 6 timmars sömn men eftersom ja var vaken rätt mycket inatt känns det snarare som 4..men men..snart e de sovdags igen o då ska även jag lägga mej en sväng!
Sen ska jag visa vad roligt jag hade igårkväll..

Jävla pensionärer!!!

Den 2009-08-26, kl 18:26:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ja jag e ledsen...kanske e många som gillar dom men inte jag!! Självklart finns det undantag men på de stora hela så är jag rätt trött på pensionärer!!!
Skulle gå på bussen hem med barnvagn..en pensiönär med rullator ser att jag e på väg till samma buss som han och skyndar sig för att hinna före!! Dom har ju alltid så bråttom! När jag går på efter han ser jag att de sitter ännu en med rullator..o hon sitter även på stolen man kan sitta på brevid rullatorn o håller i den,..nån kan ju faktiskt sno den!!!
Jag försöker trixa mig emellan de här båda men  lyckas inte..tanten bara tittar på oss...efter mycket om o men så säger jag -Du får nog flytta lite på den där!! ..alltså, det fattades bara några centimeter. -mmm..sa tanten o flyttade liiite på den.
TACK!..(..så jävla mycket kärringjävel, tänkte jag för mig själv).
Sen fick jag stå o balansera utan nåt direkt o hålla mig i..för jag vill ju inte lämna Theo..o hon ville tydligen inte lämna sin rullator för allt i världen.


Stan är gjord...

Den 2009-08-26, kl 15:35:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Det blev en tur till La stada..träffade Micke och Elliot på PoP. Jag köpte en lite tjockare vintermössa till Theo, jättefin! :)
Sen kom Lisa och joinade oss..vi gick till HM där jag köpte en skjorta som Theo ska ha på lördag då vi ska på 50års-kalas..han blir nog snyggast på festen han!
Trodde Theo skule somna på bussen ner men icke..han höll sig vaken men va dödstrött..så när vi kom hem var han inte lättsövd direkt..övertrött stackarn! O jag va/är jättehungrig..att jag aldrig lär mig!
Så nu är pastan på spisen och bacongrejs till de...vem vet hur de smakar men jag äter vad som helst nu känner jag!
Robin ringde nu också..han sk ajobba över så vi blir själva hemma..tråkigt men de går fort. Theo ska käka o bada o leka osv..tiden går ruskigt fort då!! Full rulle när han e vaken kan jag lova! Eller hur Lisa..?!
Mattajm nu..ses om e tag...


Lite bilder...

Den 2009-08-26, kl 10:05:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Jag tycker det är roligt med foto..tar mest på skoj o sådär...vissa blir bra andra inte!

       

Vad ska man göra?

Den 2009-08-26, kl 09:18:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja vad ska man hitta på idag då? Hade egentligen en date med Ann-Louise och hennes bebis Alma,,men hon blev sjuk så nu har vi hela dagen fri..hmm...både gött o tråkigt! Funderar på att ta mej en tur till stan...har ju lite ärenden som skulle kunna göras! Trodde Linda var inne i stan idag men hon e kvar ute i Hotwood.. :(
Får helt enkelt bege mej ner själv isåfall..eller ta en långpromenad på Rud..kul.. aja..de märks!

Igår var jag Theo och Linda på bergvik och handlade lite och fikade. De va kul! Jag köpte en mössa o vantar, strumpor, skor och en body till Theo. De e ju dags att rusta inför vintern. Skulle även ha en overall men dom hade inte kommit in än.

Detta fick vi med oss hem iaf! :)


Förlossning,,,

Den 2009-08-25, kl 11:42:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Tittar på sjukhuset där en förlossning pågår...helvete va hon skriker människan!!! Jag "trckte" väl på så att säga..men skrek??..nejnej...hur fan gör man då, tänker..när jag tog i höll jag typ för andan o krystade.. Hon måste ju ha en helt annan teknik..
jaja..alla e vi olika! Djävulskt ont gjorde de iaf..



Nykläckt bäbis med en morsa som har dubbelhaka!

Godmorgon

Den 2009-08-25, kl 08:47:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu ska ja o Theo käka frulle o göra oss iordning. Vi ska på stan/bergvik o shoppa lite med Linda! Tänkte kolla efter ytterkläder o mössa o vantar till Theo..o så skor! Han lär ju inte nöja sig med o krypa i vinter..nej nej här ska gås! :)
Men har ingen lust att köpa dyra kläder på PoP..så det får nog bli HM eller Lindex..duger gott det! o väldigt skönt för min plånbok! :)  Vi har fått ärva mycket kläder ifrån Thos 2 tremänningar så en skaloverall har vi redan..som han kan ha senare så nu får de bli en fodrad..de e gött o slippa köpa precis allt!

Nu äre nån som klättrar ÖVERALLT!


Maten på spisen!

Den 2009-08-24, kl 16:55:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu har vi kommit hem från öppna förskolan..Theo däckade direkt vi kom hem! Dit ska vi alltså gå varje dag!! De va precis vad han behöver...träffa andra barn o leka..de e ju typ nu som dom upptäcker att de e roligt o leka o se andra ungar.
Han blev iaf helt slut o jag hade kunnat gått en promenad efter så hade han sovit men de får bli nästa gång..då e jag lite mer förberedd o så e jag inte så hungrig som jag var nu.

Har även hunnit med o städa idag..inte klart än men snart så! O maten står på spisen så nu e de bara karln som fattas..
Fan vilken bra sambo jag har varit idag! O tänk vilken bra fru jag kunde varit...o kan fortfarande bli också för den delen! :)

Ska väl ta o försöka väcka Theo så småningom, annars sover väl inte han ikväll! O de vill vi!!

Kram


Nu ska jag...

Den 2009-08-24, kl 11:42:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
...försöka röja lite när plutten sover! Får se hur länge det blir..vill ju att han ska va pigg när vi går till öppna förskolan! :)
Bjuder även på den här suveräna bilden....snodde den från Malins blogg..kunde inte låta bli, va preeecis min stil!! ;)

Ja de ser ju onekligen rätt gött ut..! o de får ni tolka precis hur ni vill...

Over and out

Hård i magen..

Den 2009-08-24, kl 10:11:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Inte jag!! Men Theo har vart de i nån vecka..vi provade majsvälling...ingen hit för hans lilla mage! Men nu är den som vanligt igen...bra bajs! :)


Tidig morgon...

Den 2009-08-24, kl 07:41:38
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Gud va ja önskar at Theo sov 19-07..utan o vakna...möjligtvis en gång för mat. Inatt vakna han halv 2 o så gav ja han nappen o trodde han skulle somna om..men inte..försökte med allt o tillslut gav jag upp när klockan var 2. Då gav jag han mat o bytte blöja..han typ sov på skötbordet så han somnar ju direkt tänkte jag. Nejnej..fick gå runt me han ett bra tag..la ner han när han sovit ett tag..gick på toa när jag kom tillbaka stod han upp! J***a dret...
Började om..satt me han tills armen värkte..la ner han och vänder sig om o e vaken! Då blev ja förbannad..sa till robin att nu får du ta han jag får ett utbrott snart..hade vart vaken 1½timme mitt i natten o va allt annat än sugen på det!
Så idag e ja skittrött ..vi gick upp 06.00 o ska snart försöka sova lite till.
måste ju va lite pigg för vi ska med föräldragruppen till Öppna förskolan kl.14...de ska bli kul! Hoppas att Theo tycker det oxå..o att han e snäll mot alla barn! :)

Söndag!!

Den 2009-08-23, kl 16:20:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Igår var jag på lite fest hos Sandra..det var trevligt!! :) Drack 4 öl bara så det var lungt och ingen utgång för mig...var ju faktiskt ute förra helgen och tycker väl inte att de e så fasligt roligt längre. Mycke roligare på förfesterna! :)

Inatt sov Theo riktigt bra..till 04.15 innan han ville ha mat! Sen somna han om till 06.40..hade jag gått o lagt mig i tid hade jag känt mig utvilad men jag la mig runt 00.30 så speciellt mycke sömn fick ja inte..hoppas de blir bra sömn inatt då!

Frida cyklade hit runt 12tiden o sen gick vi ut o gick..va runt på färjestad o kolla på lite hus o bara prata skit..gött de!
Sen gick vi hem o gjorde lunch.. pasta med skinksås..mm de gick ner de me!

Nu ligger Theo o sover..han har både sovit o ätit dåligt så ja hoppas han vilar lite till..annars blire inte kul..o jag
 e såå trött!!!


Visst e de märkligt??!!

Den 2009-08-22, kl 15:19:47
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Jag la en gurka i solen och den smälte!!! Hel-könstigt...!


Theo

Den 2009-08-22, kl 15:15:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theos nya bok!          Vill läsa NU!


Min lilla taliban! Ngt suddig men de får gå!

28 november

Den 2009-08-22, kl 14:56:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Sofia! Vi kan vara här då!
Nu ska vi se hur lång tid de tar innan hon ringer.. :)

Lördag!

Den 2009-08-22, kl 14:55:20
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja då var det lördag då.. Robin e hemma och rutinerna som jag o Theo har på vardagarna blir genast annorlunda..på både gott o ont! När det är bara vi så kör vi stenhårt med sovtiderna osv.. Men när det blir helg eller om Robin e ledig av ngn anledning så blir det att man åker ut o gör lite mer saker. Typ som förut var vi till Bergvik och köpte en rullgardin till Theos rum..han var egentligen skittrött men tänkte att han får sova när vi kommer hem, annars hade de blivit knas ikväll...
Han va så trött när vi åkte hem så han somna i bilen, o de hör inte till vanligeheterna nuförtiden. När vi kom hem lyfte jag över han i sängen o han sov vidare!! Då e Theo trött! :) Han sover dessutom fortfarande o vi kom hem för 1 timme sen.. :)

Ikväll ska jag ta mej en tur till Sandra. Hon har sina barndomsvänner här o de ska ha tjejkväll o sen ut på Bmb! Blir najs..men jag ska inte med ut..var på månen förra helgen o de räcker! :) Sen är inte plånboken speciellt stor heller...eller jo, på kvitton!!

Nu ska jag gå in på Försäkringskassans hemsida o fixa så jag får lite dolares nästa månad..alltid såå hiiimla kul o göra sånt!.. :/

Over and out


Snart sängen...

Den 2009-08-21, kl 21:55:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Nu har våra fredagsgäster precis gått. Matte Anette och Nellie har varit här o käkat tacos o lite gino till efterrätt! Gött var det!
De hade med sig en present till Theo som egentligen skulle lämnas på hans namngivningsdag men Nellie stackarn fick operera bort lilla blindtarmen så de kunde tyvärr inte komma! Men nu fick vi en trevlig kväll idag istället! :)

Jag Theo och Lisa var på Mariebergsskogen förut..vi ville ju först o främst se minigrisarna..men de ville icke gå ur huset..kan de berott på regnet? Dåligt tycker jag...de kunde gott ha visat deras fula..hrmm flåt..söta trynen när de hade sånt celebert besök! Vi hade ju åkt ända från Rud!!!! 
När vi kom hem kom jag på att affären behövdes besökas så det var bara att slänga ut barnvagnen o kasta i ungen o springa ner..regnet öste ner och jag var sjöblöt när jag kom hem. Theo hade lutat sig utanför vagnen så han va lite blöt han me!

Nu ska jag leta upp sängen och ta mej en lur..o så får vi se när jag vaknar nästa gång..förmodligen innan 3-snåret! livet e underbart! ;)

Trevlig helg!

Min lilla tokboll

Den 2009-08-21, kl 08:24:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ny dag nya möjligheter!

Den 2009-08-21, kl 08:17:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2
Ja då var gårdagen avklarad..o nu i efterhand vill jag inte stryka den ur almanackan.. Även om det var bland det jobbigaste jag gjort så var det var en otroligt fin begravning och den gick ifrån mörkt och tragiskt till ljus och vacker. :)

Robin skulle ju med Theo på vaccination samma tid. Han kom dit, väntade, väntade lite till och lite till. Tillslut kom tanten (ja hon e tant, Robin hade henne som barnmorska när han va bebis, så ja, hon E tant!) och undrade vad han gjorde där. Theo ska vaccineras..oki..just det men jag måste glömt och skriva in det i boken, sa hon då! Ojdå!! Men jävlar va trög, hon ringde mig i fredags och frågade om vi kunde tänka oss att byta tid med ett par som ville ha tid senare och dom hade tydligen lite problem som hon inte kunde gå in på. Jag sa självklart! Det är bara skönt för oss o ha det gjort, med tanke på att man tar sprutan när bebis är ca 5-6mån. och nu e han 7mån! Då blir dom jätteglada, sa hon...visst! Men det blev inte vi! Jag förstår om man kan glömma saker eller göra fel..tro mej det gör jag ofta i mitt jobb också! Men nu var det typ tredje fjärde gången hon byter tid eller glömmer en tid o det börjar bli lite lätt störande! Vi har också ett liv fast vi är hemma och är "lediga".!! Tro det eller ej!! :)

Idag ska vi till Mariebergsskogen med Lisa! Ska bli kul o kolla in djuren och ta en promenad..o en fika kanske! Vi får se om Marie och Leah kommer dit sen..o kanske Linda skulle med!
Linda och Mickes lilla bebbe har BF 5sept..och jag håller på o längtar ihjäl mig!!! :)  o vi ska inte glömma Lisa och Martin som ska ha den 1a okt.. jag längtar visserligen väldigt mycke till det också..men det känns lite längre bort. Men när det börjar närma sig så kommer jag väl ringa varje dag o höra hur läget e!! Även fats jag vet att de va de trååååkigaste jag visst när folk fråga dag ut o dag in om de hade kommit än,,hur känns det, känner du att de e på G..osv osv...

Ska bli spännade o se hur länge Theo sover nu..han brukar i regel sova en halvtimme på morgonen så då ska han snart vakna... :/   Då får vi hoppa in i duschen och göra oss redo för denna dagen!










Lilla fågel blå...

Den 2009-08-20, kl 15:06:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det kallas himlen och jag har aldrig varit där.
Men när jag ser på alla stjärnor över himlen
så önskar jag att du var här.
du var så poetisk
och nu går du i en annan värld

Och jag kan bara säga

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar.
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar.
Och det kunde lika gärna varit jag.
Lilla fågel blå

Vi var så unga och vi kunde inte säga stopp.
Fast världen föll som ett korthus
när vi försökte klättra opp.
Och vi fick aldrig säga
hur vi älskade varandra
som bara vänner gör, men

Kom tillbaks
Den här världen är så underbar.
Kom tillbaks
Hela världen var så underbar.
Och det kunde lika gärna varit jag.
Lilla fågel blå
♥♥♥


Theo ska vaccineras...

Den 2009-08-20, kl 09:27:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
..idag! Roligt för han..inte! Nej men det går nog bra! Robin ska me han då jag ska på begravning. Mindre kul!

Nej idag blire nog mindre bloggande o mer av annat. Ska stryka lite kläder och packa nån väska osv. Hoppas denna dan går fort !


Seg jävla sida

Den 2009-08-19, kl 21:04:10
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
..nu har jag försökt svara på några kommentarer jag fått men denna sida var inte den snabbaste o inte har jag speciellt möe tid heller som småbarnsmamma!!!
Tack iaf för hjälpen Malin! Jag måste ju se för j***a dåligt alltså..

Theo sover och vi väntar på att Bachelorette ska börja..näst sista avsnittet tror ja.. Kul kul!! :) 
Åt precis lite chokladpudding som Robin gjort..de va gött..o nu ska vi äta kvällsmat..kanske lite knepig ordning men de e ju när man e hungrig som man e sugen..eller hur?! :) 
Skulle väl behöva ha lite bättre karaktär med tanke på allt klagande på min kropp för tillfället men de e svårt att stå emot sötsuget! Får ta tag i det imorrn...eller övermorrn...eller dan efter det!

Morgondagen närmar sig med stormsteg och jag skulle helst vilja stryka dagen ur almanackan menmen... :/


Theo

Den 2009-08-19, kl 11:29:43
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Älskar denna fotbollen!

..med älskade böllen!



Jag älskar även kameran som genast blev mer intressant!


Våra bästa år

Den 2009-08-19, kl 11:13:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Ja då har man hamnat framför denna hemska såpa igen..haha..inte för att jag kollar speciellt mycket men jag vill gärna ha det i bakgrunden. Har följt det några år nu men då o då tittar jag inte på flera månader. Ändå har det inte hänt ett skit när man sätter på tvn efter ett halvår..lustigt!

Theo sover igen..har nu sovit en timme och jag hoppas det blir lite till..för imorse blev det bara en halvtimme sen va han klarvaken..o jag hade precis somnat! Jippie! :)

Marie och Leah
kommer och hälsar på lite senare..ska bli roligt o se hur Leah och Theo reagerar på varandra. Sist var han bara liiiiten och Leah klappa han i håret och pilla han i ögonen. Nu är han mer vild än tam och hon lär bli lite chockad när han brottar ner henne och äter upp henne. Vi ska med andra ord hålla oss i närheten!

Mamma ringde förut också.. J***a onge säger jag bara!! :/

Dags o borsta tänderna...gött o göra de ibland faktist!


Godmorgon

Den 2009-08-19, kl 07:09:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Ja då var ännu en natt avklarad...Theo har varit lite töööölig o har fått ge han nappen ett antal ggr..det går ju relativt snabbt o göra det men sömnen blir ju konstant störd!!  Dessutom vaknade han 05.10 idag  o vägrade somna om..Kul!!
Snart ska vi ta en liten powernap så man klarar sig igenom denna dagen också!


Nu ere natten!!

Den 2009-08-18, kl 22:01:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Theo har haft lite mardrömmar ikväll stackarn..vaknat några gånger och fått nappen..händer typ aldrig denna tiden!  o nu hände det igen.....bara o ge välling o hoppas att det går bättre inatt!
Nu väntar sängen för mig!

Godnatt ♥

Nån som kan hjälpa en nybörjare...?

Den 2009-08-18, kl 20:25:12
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Jag har ju lite bloggar jag läser och vill gärna länka till dom.. Alltså inte i ett inlägg utan under Länkar!
Hur i hela världen gör jag de?? Jag är inte dum..men informationen ja hittar e ju inte den bästa! (rätt bra på o skylla ifrån mig oxå..men ändå)

Kanske får slänga iväg en fråga till blogg.se eller om nån vänlig själ ser detta o skriver en kommentar...


Nu har jag...

Den 2009-08-18, kl 20:02:21
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
precis ätit lite lasagne alá Iris..de va gött! Tyckte även Robin,,men de gör han med det mesta jag lagar. Tur för han det!
Inatt har Theo sovit hur bra som helst..enligt mig iaf! Somna vid 19-tiden..tog upp han strax före 22 o fick välling. Somnade om direkt och vaknade 03.19 då han fick lite mer välling. Somnade om ca 04.00 och väckte oss 05.45...
Jag fick alltså cirkus 7 timmars välbehövd sömn vilket inte e fy skam! :) Tänk om de kunde vara så varje natt...

Idag har vi varit o hälsat på Maria i skattkärr o hennes son Leo som e 2 veckor äldre än Theo. Vi tog en promenad och fikade lite..va trevligt..roligt o se de små liven nu när de börjar hända saker. Första gången som de va intresserade av varandra. Theo klättrade bokstavligen talat upp på Leo o skulle äta upp honom! hahaa..gör så när han blir glad..konstig den där ungen! ;)  Leo va lite kletig i håret efter attacken men men..hade iaf liknande effekter som hårgele!

Kram

Blogga...jag???

Den 2009-08-18, kl 15:54:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 3
Oki..då har även jag börjat blogga.. Roligt för vissa mindre intressant för andra! Gör det mest för mej själv pga av att mitt minne är som en guldfisk o vore kul o minnas vad man gjorde igår liksom.
O detta kommer ICKE att bli en blogg där jag lägger in dagens outfit, idolbilder o dyl.....inte riiiiiktigt min grej så ni får nöja er med bebisskrik, tvättning, och en massa annan dret.
Over and out.

© Headerbilder från Wallpapers Wide