Host host...

Den 2011-05-31, kl 09:37:37
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Inatt vaknade vi båda av att Theo hostade.. O det lät så himla skumt. skällande på nåt vis.. Tänkte direkt på krupp o flög upp. Tror inte det var det ändå..han fick ju luft och det blev bättre när vi tog upp han.
Men han hade ont, det märktes.
Så han fick hostmedicin och somnade om tillslut. Fick sova hos oss..
Hostan finns kvar o han vill inte riktigt äta. Ingen feber iaf...än!

Så idag blir det en slappardag...förutom en snabbtur till Stuvbutiken för att köpa färg.


Måndag

Den 2011-05-30, kl 09:58:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Helgen har gått foooort!!! Vi har varit på 60+81års-kalas med Robins hela släkt. Jättetrevligt!!
Robin gick ut efter...jag var inte såå jättenöjd. Inte för att han går ut..inte alls! Det får han gärna göra- Tycker bara det är gött o vara själv ibland! Men sista gångerna, eller egentligen varje gång så blir HELA söndagen förstörd för att han är bakfull. Han är grinig, jag blir grinig och det går såklart ut över Theo.
Tycker det är synd att slänga bort en hel söndag för en fylla. O vi hade planer som jag inte ville vara utan..
Men...han tänkte på det själv. Så klockan 23.30 kom han hem! Gött!!

På söndagen var vi ute o planterade lite och Robin målade vindskyddet/insynsskyddet på vår altan.
På eftermiddagen skulle vi till vänner i Kil som fått barn. Tog då en sväng förbi Barnens Hus och köpte ett regnskydd till syskonvagnen. Gött o ha det gjort!
Men....när jag tagit in vagnen och gjort rent osv.. o skulle prova det så ser jag ett märke med Brio på plasten. Alltså regnskyddet är ett speciellt till Phil and Teds barnvagnar.. Så nån har förmodligen bytt ut och lagt det i en billigare kartong. Grrr....jävla männniskor! Rätt störande för jag har varit där 2ggr sista veckan och det är ganska drygt att åka i onödan för att nån snål jäkel har sparat en 50lapp.

Så Barnens Hus får ett besök snart och sen ska jag köpa en vit sprayfärg. Ska göra en väggtext vit..den har varit svart innan...hur tänkte jag där??! Ska nog spraymåla en lykta jag har ute också. Den är sliten men värt ett försök iaf!

Vi var ju som sagt o hälsade på en 2-veckorsbebis igår...åååhh..vad söt han var! Nu längtar man extra mycket efter vår egen.. O det dröjer inte! Skumt!!
Theo tyckte det var jättespännande..men det blev lite konstigt för honom. Han blev helt speedad på slutet och lyssnade inte alls på vad jag eller Robin sa. Han är egentligen ganska lugn och beskedlig och gör oftast (haha..) som vi säger. Han ville iaf pilla lite på bebisen..ta han lite i handen o klappa på magen o håret. Så söt så!

Igår när det var dags att sova...han var JÄTTEtrött...så gick det inte alls. Han var grinig och låg mest och pratade o härjade. Fick vara uppe med oss. o jag var dödstrött sen några timmar tillbaka.
Men..det gick bra och tillsut somnade han..tror klockan var 21.30. Herregud..men men.
Det tråkiga blir ju morgonen efter. Speciellt om vi ska vara på dagis 9.00. Då är han långt ifrån pigg när jag väcker han, om det behövs, men vad ska man göra?!
Hoppas det blir bättre ikväll..

Gött att det fina vädret är tillbaka!! Synd att det ska blåsa så förbannat bara.


Ny dag nya möjligheter!

Den 2011-05-28, kl 10:41:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Skönt med en ny dag. Idag tar vi nya tag!! Jag har sovit bedrövligt men men..känner mig lite svullen här o där.
Vätskan börjar göra sig påmind!!! Vägde mig en snabbis innan jag gick från bm igår o nu har jag gått upp lite mer än 7kg. Inte mycket men det är 2 kg sen sist..alltså på 2 veckor! :)
Men det är ju ett tecken på att bebis växer och att vätskan har anlänt! Jiiha! :/

Ska dammsuga och torka golven nu är det tänkt.. Sen en snabbis på loppis. Vid 14 ska vi på kalajs med Robins släkt. Blir skoj!! :)
Har köpt nya jeansshorts och en kortärmad skjorta till Theo men det är ju typsikt att vädret är dret... Får se om vi tar jeans istället eller om vi trotsar vädret och klär oss somrigt!

Ha en bra helg!!


Theo

Den 2011-05-27, kl 21:02:48
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1






Nere..

Den 2011-05-27, kl 20:39:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 4
Ibland går det upp o ibland går det ner. Idag är det neeeeeer. Vet inte varför..vill bara gå o lägga mig.
Har iaf lärt mig att jag ska inte lyssna så jäkla mycket på andra. Alltså inte för att andra ljuger, inte alls. Men bara för att andra varit med om en sak betyder inte att det blir samma för mig.
O så blir jag besviken för att det inte blir som jag trott. Dumt dumt dumt...

Jag har iaf fått ventilera hos bm idag...känner mig så jäkla osäker och nere inför förlossningen. Vi kom fram till att det är ju inte konstigt.. Jag, frisk som en nötkärna, ska gå igenom en stor operation samtidigt som vi får se vårt andra barn komma till världen! Två stora grejer på samma gång.
Men jag ska klara det. Kommer säkert vara nervös, ingen tvekan men jag vill ju inte vara ett vrak när han kommer ut så jag får helt enkelt förlita mig på personalen och bara ta det lungt!!

Nu blir det chips, cola och choklad.. Från mina fina fina vänner.. Blev firad igår när vi var på afterwork med gamla arbetskompisarna. Dom är för goa..fick p-kort på MQ också. Blir toppen snart när man blir lite mindre igen! :):):)


Lillebrors egna racer!

Den 2011-05-26, kl 11:17:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00421 (MMS)

Lillebrors egna racer!


Torsdag.

Den 2011-05-26, kl 09:55:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Lämnade en trött Theo på dagis imorse... Var sen som alltid! Åkte raka vägen till Vårdcentralen där de skulle kolla på min "plupp" jag har på ryggen. Det visar sig vara en cysta, förmodligen helt ofarlig.
Han sa att man kunde vänta till efter förlossningen men jag fatta aldrig riktigt varför egentligen.
 
Så jag sa att nej...vi gör NU! Vill inte vänta med jobbiga saker...blir bara ännu jobbigare då.
Så han la bedövning och skar bort dreten. Usch o fy..jag är ju lite harig när det gäller sjukhus och sånt. När jag var mindre svimmade jag tom hos tandläkaren..flera gånger!

Sist jag skar bort nåt från kroppen..oj vad konstigt det lät..så var det en grej på ögonlocket. Då svimmade jag..
Men man blir väl äldre och visare. Har kommit på att alla gånger jag svimmat har mamma varit med. Hon gör mig lite nervös genom att vara mer orolig än vad jag är själv... Hahha..

Så senaste åren har jag gjort alla besök själv och det har gått mycket bättre!
Så även idag..det var lite obehagligt men det kändes typ ingenting! Skönt.. Nu är den borta och jag har fått 2 stygn på ryggen. Ska tillbaka o ta bort dom om 12 dagar..

Theo sa häromdagen..när han drog i min tröja och såg pluppen. -Mamma bort puppen. :)


V.36

Den 2011-05-25, kl 21:07:54
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Magen växer så det knakar och jag är nu inne i 9:de månaden...jiiihaaa! Helt otroligt när man tänker på att om drygt 3 veckor är vi 2barns-föräldrar!! Kan inte fatta..
Idag är det exakt 1 månad till BF. Men det blir ju lite tidigare. Skönt att veta att man slipper gå över tiden!
I måndags rensade jag 2½ rabatter. Rensade ogräs och klippte bort alla fula blad från lökarna.. Shit vad ont jag hade efter!! Men det gick över iaf...hade bara träningsvärk på tidagen. Gött.
men jag ska ta det lite lugnt nu. Mår såå mycket bättre när jag inte gör en massa grejer. Det är inte värt det..
Igår kände jag mig för första gången svullen i ansiktet.. Nu börjas det tänkte jag då men idag är jag inte alls svullen. Så vi får väl se hur länge det går innan det smäller till...
Mår riktigt bra nu måste jag säga. Kunde vart värre. Får jag sova en hel natt så mår jag toppen. O tar jag det lite vackert så mår jag ännu bättre! Har inte lika bra tålamod med Theo alla gånger men han är oftast väldigt snäll och beskedlig så det går fint!




Lillebror V.36 (35+2)

Trot eller ej men idag har jag köpt en till barnvagn..haha.. Så nu har vi 3. Men men..det är en vagn med liggdel som bebisen kan ha när jag eller Robin går själva. Han kan ligga i den på altanen..osv.. Liiite mer utrymme för honom o det är onödigt att gå med syskonvagnen om inte Theo är med.
Kostade några få hundralappar så det är ingen stor utgift alls!! Gött!! :)


Utemöbler, check!

Den 2011-05-24, kl 21:56:00
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1




Stugan...

Den 2011-05-24, kl 10:17:55
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...i bilder. Här har vi varit några dagar!


Morfar hjälper Theo med hans "nya" egna metspö. Förväntasfull liten kille!!!


Storfiskarn och lillfiskarn!


Robin hjälpte till att byta brädor på altanen..Blev kanon! :)


Lillstugan och storstugan.. o grejer överallt! Haha..


Vi tittade på när dom sågade ner träd och enar. Theo var -Rädd för sååågen, sa han.


Vi hälsade på hos hästarna o där fanns ett litet föl. Sååå söt!


Vi plockade liljekonvaljer.. Finaste blomman! Som dessutom luktar underbart!!!


Finaste killen...


Lägger pussel under full koncentration!









Bokat!

Den 2011-05-24, kl 09:52:31
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Vi har bokat våran "semester" för denna sommar! Vi åker till Kolmården i juli med Linda Micke och kidsen..ska bli sååå roligt! Theo tycker det är jättekul med djur. Speciellt kossor och hästar.. Här finns det ju liiiite fler att välja på..!




Här ska vi bo!! Ser inte så tråkigt ut.. Det är ett spa-hotell och i det paketet vi köpte så har man fri tillgång till spa-avdelningen. Inte helt fel.. :)
Nu blir det väl inte såå mycket bad och lugn o ro kan jag tänka mig eftersom vi reser med en nyfödd..men ett jacuzzi-bad ska jag att ta mig! :)


Borta bra men hemma bäst!

Den 2011-05-23, kl 21:22:11
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Nu är vi hemma efter några dagar i stugan.. Därför har jag inte bloggat...OK?!!! :)
Men jag får väl ta igenet..o ska sen lägga ut lite fina bilder från vår helg!


Fredag!!

Den 2011-05-20, kl 22:09:44
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har vart en bra dag..med min fina lilla kille! :)
Vi hämtade upp min syster eller motter Fia som Theo säger...åkte sen till Ikea. Gick ett ganska snabbt varv och åt lite köttbullar och fikade. Theo älskar Ikea!! Hahha..men det är väldigt barnvänligt faktiskt.
Han blev såå nöjd när han fick sin tågbana. Han har vart så inne på tåg på sistone.

Den lekte han med en timme i sträck när vi kom hem. Utan att nån annan behövde vara med...helt otroligt. Han körde runt runt runt med tågen..haha..så go så!
Var även in på Obs o köpte blöjor. Brukar handla det där för de har ju ett sånt blöjkort. Var 10e paket får man gratis.. :)

Blev 3 paket till Theo för 220:- och ett till bebben för 5:- (hade en kupong..) o så lite mat inför helgen.
Blev en sväng förbi Toys´rus (får inte tet med stavningen riktigt..) där vi köpte ett pussel. Eller det var 2 pussel på 20 bitar vardera. Theo är jätteduktig på pussel så jag har haft lite dåligt samvete för att vi inte uppmuntrat det riktigt.. Har inte hittat nåt bra utan hade helst velat ha ett rampussel på ca 9-15 bitar men det finns ju fasen inte!

Nu blev det ju 20 bitar utan ram och det gick hur bra som helst!! Liiite vägledning behövde han men shit vad duktig han är.. Går jättesnabbt för han att hitta bitarna! :)
Måste vara nåt han fått av mig.. ;) Var också duktig på pussel som liten...faktiskt! ;)

Hade lovat honom pizza idag eftersom Robin skulle bort på galej. Det var poppis. Vi delade på en! :)
Sen kom han ihåg (givetvis) att vi köpte skruvar och stjärnor på affären så dom åkte fram direkt efter. Det var gött tyckte Theo! :)

Som jag anade så somnade han inte alls i sängen förut. Så vi satte oss i soffan och vips somnade han på min arm.. Alltså han var JÄTTEtrött när vi la oss också men det är som att det låser sig för han. Ligger och blundar och somnar nästan in o då kommer han på sig själv och börjar hålla låda. Vevar med armar och ben och gör ljud och gud vet allt.. :)

Nu är det väl min tur att somna sött.. Imorrnbitti åker vi till Sandra och barnen.. mysigt! Ska bli kul o se hur dom bor och att prata lite. Tiden går alldeles för fort!!


Theo är överlycklig över sin tågbana!

Den 2011-05-20, kl 15:12:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00417 (MMS)

Theo är överlycklig över sin tågbana!


Halllåååååå!!!

Den 2011-05-19, kl 21:56:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Det är väääldigt dåligt med kommentarer kan jag tycka.. Läsarna bli något fler men kommentarerna mindre.. :(
Ni är absolut inte tvingade att skriva nåt men det är ju sååå roligt med lite respons! :)
Vore ju även kul att se vilka som läser..man blir ju lite nyfiken vettni! :)


V.35

Den 2011-05-19, kl 21:54:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Bebis mår braaaa! Hickar för fullt!!! Alltid neråt så den lilla ligger med huvudet neråt garanterat. Känns enormt mycket tryck neråt nu också..oh lord. Där magen börjar putar det rakt ut o precis i vecket gör det ganska ont.. Inte direkt skönt o större blir man ju!
Magen känns sprickfärdig iaf...

Är väl egentligen inte enorm så men det är tungt tungt just nu. Ryggen är mycket bättre! :)
Kan bero på att jag inte sytt nåt och inte gjort alltför många knop i onödan. Gött!
Allt hade känts så mycket jobbigare om jag haft halsbränna och sura uppstötningar. Just nu äter jag ju Losec för det o jesus vad skönt att slippa. Det var pest o pina förra gången... 

Har druckit cider vissa kvällar och då har jag känt mig spyfärdig när jag lagt mig. Så det misstaget ska jag inte göra om.. Beror nog på att magen är som högst just nu också..om nån vecka vandrar den neråt.. :) 
Är väääldigt glömsk. Även om jag blir påmind så kommer jag inte ihåg vad dom pratar om...helt otroligt. 
Jag har gaanska bra minne annars men det var som sist...man tappar ex antal hjärnceller vid graviditet och förlossning. Tur de kommer tebaks..! :) 

Har varit sugen på mjölkprodukter sista veckan..eller veckorna. Det passar inte riktigt ihop med min mage dock..men har gett vika för vissa grejer iaf. Såå gött, jag som aldrig dricker mjölk annars. Just nu är det rödmjölk med Kellogs Frosties som är det godaste på hela dan! :)  


V.35 (34+3)

4 veckor kvar imorgon!! :) Längtar!!!


Mellanmål i tältet! :-)

Den 2011-05-19, kl 14:20:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00412 (MMS)

Mellanmål i tältet! :-)


Kyckling..

Den 2011-05-19, kl 13:44:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
...blir det till middag idag för er som undrar! :/
Måste förbereda ordentligt så jag o Theo kan äta innan Robin kommer o så får Robin hem o käka o duscha..sen ska vi hälsa på Johanna med familj.. Ska bli skoj o se vart o hur de bor nu!!
Alla möjliga köper ju hus nu förtia..vi är liksom "i den åldern" som en säger. Fast man kan också vara "i den åldern" utan att ens VILJA köpa hus. Alla är vi olika o tur är väl det! :)
Att bo i lägenhet har verkligen sina fördelar det med!!

Jag hoppas inte att folk känner att bara för att vänner och bekanta skaffar hus o barn o allt vad det är så förväntas dom göra det. Absolut inte.. Alla är vi i olika fas i livet, förhållandet, karriären osv.
Är lite tråkigt med folk som aldrig är nöjda med det de har, utan hela tiden tänker på allt de INTE har. Lite svårt att njuta av livet då. Slappna av o ta livet som det kommer..var nöjd med det du har, inte det du inte har.

Ibland drömmer man sig bort till soliga stränder osv...men jag kan ju inte gå o fokusera på det hela dagarna. Har jag inte tid med utan jag försöker njuta av dagarna hemma. Herregud man har ju hela livet på sig.
Just nu passar det väl inte så bra med resor osv..o det gör mig faktiskt inte ett dugg!! Jag gillar att vara hemma och vet att det kanske inte blir såå mycket njutning på en solsemester med 2 småbarn så jag kan klara mig utan i några år. Pengar är tydligen bra att ha också.. :)
 Men nån gång är det väl vår tur igen..

Ikväll tror jag iaf att vi bokar en tripp till Kolmården med Linda, Micke och kidsen.. Ska bli sååå kul!!
Det är mest för att jag VET att barnen kommer tycka att det är såå roligt!!! :) O jag kan väl erkänna att jag också gillar djurparker o sånt.. ;)

Såå nu börjar det bli dags för en prommis te dagis.. :)



Bärsskogen!

Den 2011-05-18, kl 21:43:34
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag fick jag sovmorgon...jiiihaa! :)
Vaknade innan Theo och gick in o la mig o mös bredvid han. Men vaknade han då?! Näää...fick prata lite och stryka han över håret. Tillslut så.. 8.30 var klockan då! :)
Skönt att vara utvilad för en gångs skull!!!

Efter morgonbestyr så åkte vi till Mariebergsskogen eller Bärsskogen som Theo säger! :)
Väl där tog vi en varsin korv med bröd..med ungefär 10 kråkjäklar runt oss. Theo tyckte det var skitkul när mamma försökte skrämma dom o sprang efter. :/

Sen kom Marie och Leah o vi hängde i lekparken och titta på djuren.. Det är ju såå mysigt där! O man kan liksom göra vad man vill..det finns så mycket att göra! :)
Det roligaste var ju att Leah premiärbajsade på toaletten..hahaa. O av alla ställen väljer hon Naturums toalett. Toan hemma släng dig i väggen.. Nu får mamma o pappa åka till Naturum när hon ska göra nr.2! ;)

Theo har vart en snäll kille idag..skött sig exemplariskt! :) Gött... O han somnade dessutom med mig idag!! Det tackar vi för.. :)
Så jag firade med att tona håret, inte en dag försent, och göra en ansiktsmask. Nu kollar jag BB sen blir det nog natta!! :)

Imorrn ska jag förbereda packningen inför helgen. Vi har bestämt att åka till stugan på lördag..o hem på måndag. Theo längtar! Han ska åka båt och fiska..ska bli såå roligt!! :)



Zzzzzzzzzzzzzzz

Den 2011-05-17, kl 21:21:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Detta med sömn och barn är en hel vetenskap..man lär sig aldrig. När man tror att man kommit in i rutiner så ändras dom igen.. Det gäller inte bara spädbarn utan det följer säkert med resten av livet.
Theo sover iaf hela nätter nu!! :):):) Det är helt underbart!!
Det är klart att han vaknar vissa nätter o har tappat nappen eller drömt nåt. Men han somnar om direkt. Ibland vaknar han supertidigt o då lägger vi han emellan oss o då somnar han om igen. Det gillar han!!!
I lördags sov vi tillsammans från cirka 07.. Vi trodde inte han skulle somna om men vips så sov han på mindre än 5 minuter. Då vill han gosa ner sig i duntäcket..vår lilla fryslort!
Sen när vi vaknat så ligger vi bara o myser...såå underbart! O snart är vi 4 i sängen..undra hur det blir då. :)
Det enda tråkiga med sömnen just nu är det svåra med att få han att somna.. Eller för MIG att få han att somna..
Det går bara inte.. Jag försöker varje dag o har gjort det i 2 veckkor utan resultat!!! Helt otroligt.. Robin får ta över varje kväll!
Känns lite jobbigt för på fredag ska Robin bort o jag måste lägga han själv.. Kommer få hålla på tills jag själv ska lägga mig.. :(  Men om han vaknar hyfsat sent på morgonen kan jag ju hoppa middagsluren o på så sätt få han tröttare på kvällen.. Tyvärr funkar det inte alltid.. Vi får väl se helt enkelt!
Om det nu är nån tröst så vet jag fler som har det likadant..alltså med barn som somnar sent sent sent just nu.
Det är väl typiskt denna ålder när middagssovningen börjar ändras. Vissa dagar behövs den inte o andra behövs den absolut..det är lite lotteri liksom. Ibland blir det vinst ibland inte.. Men det är väl en övergång just nu o bara att härda ut! :)




Tack Malin!

Den 2011-05-17, kl 13:47:19
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Det fanns en person som jag anade kunde detta...o det var du! :)
Gjorde nääästan så först..men klickade aldrig på själva bilden så där var felet. Skönt att det löste sig...drygt när man inte fattar nåt! :)


En eftermiddag/kväll i solen...

Den 2011-05-17, kl 10:52:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


Vi satte upp tältet...o en viss person var supernöjd!! :)


Fina killen.


Villinte va me på kort!! :)


Men det går inte att gömma sig bakom en pinne Theo.. ;)


Mamma och Theo..ser lite bekymrad ut men det var svårt att ta!


Hohooo!


Ute...

Den 2011-05-17, kl 10:39:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0















Hjälp!!

Den 2011-05-16, kl 15:53:39
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
Nån som vet hur man "laddar upp" en profilbild?? Alltså lägger in en adress till bilden i kodmallen? Vart och hur laddar jag upp den? För min adress har inte http:// i början utan börjar med C då den ligger på hårddisken..hmm.. Nån som fattar detta?! :)


förändringar...

Den 2011-05-16, kl 12:59:42
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

...behövs ibland! Så nu blev det denna designen..men den är lite under ombyggnad så inte helt klart än!
Men visst är den söt?!! :) Gjorde iaf mig på lite bättre humör...


Funderar...

Den 2011-05-16, kl 11:02:53
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Fan...den där jäkla doktorn har gjort mig osäker på mitt beslut ang. snitt... Eller från början var det ju inte mitt beslut trodde jag utan  det var bara så det skulle bli.
Det hade vart lättare om han sa direkt att absolut du ska snittas, ingen tvekan. Nu känner jag mig som nån som går den "lätta" vägen... Men egentligen VILL jag ha en vanlig förlossning. Men jag vill inte ha samma komplikationer efteråt...... Det är konstigt att flera doktorer och barnmorskor säger olika om det här. Alla har ju sagt att det kommer bli värre vid vaginal FL och han sa att det inte var säkert..utan att man isåfall skulle göra allt som gick för att det inte skulle hända igen. Varför gjorde dom inte det vid första tänker jag då?!
Nu vill jag bara få det "överstökat"..slippa prata om det o gå vidare...eller nåt. Är bara så förvirrad. Gör jag rätt? Gör jag fel? Vad är rätt o vad är fel..?
Ut kommer han väl iaf..på nåt sätt o just nu är det 17juni som gäller...


V.34

Den 2011-05-15, kl 20:53:15
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Känns lite knepigt att skriva om förra veckan då jag gått in i V.35 idag.. :/ men så är det
när livet rullar på i 120...
Bebisen hickar för fullt..nästan mer och mer för varje dag. Jag har väldigt mycket sammandragningar/förvärkar. Ibland gör de halvont ibland bara obehagligt. Det kommer många när jag kör bil o även när jag sitter bredvid.
Tänk er då att åka bil till förlossningen i riktiga värkar!! DET är inte såå gött! ;)
Mycket sammandragningar även när jag sover..o ligger lite konstigt eller legat förlänge på samma sida. Skumt..så hade jag inte med Theo o det är rätt drygt för man vill ju kunna sova!
Har foglossning mer och mer..värk i höfterna och ljumskarna emellanåt.
När jag var i Värmskog häromdagen var det inte skoj...då hade jag svårt att gå tom o så har jag
aldrig känt. Inte såå illa!
Den dagen glömde jag även min magtablett o usch vilken halsbränna jag hade på kvällen...trodde jag kunde hoppa en dag men fick ta en på kvällen o som tur var va det över innan jag skulle sova..
Förövrigt känner jag mig rätt fräsch..inte mycket vätska i kroppen även om jag känt mer sista dagarna. Speciellt fötterna..men de äär ju inte så stora så jag tycker de blir finare nu!! Haha.. :)
Så där kan den stanna om den vill!! :)
Bebis ligger nu med huvudet neråt..men kan givetvis ändra läge men tror inte den har såå mycket plats till det. Det är mycket mycket sparkar/knöing uppåt nu. Har iofs varit hela tiden nästan men mer och mer blir det. Man kan nästan alltid känna nåt spetsigt på toppen av magen. Så är nån sugen på att känna hur en fot eller knä känns genom huden så är ni välkomna att lägga handen på min mage! ;)
Den sparkar 9ggr av 10 om jag sitter ner och nån lägger handen över magen.
Han får väl inte så mycket uppmärksamhet stackarn..så han blir glad när nån kommer o "hälsar på".. :)
Var ju till barnmorskan också.. Allt såg bra ut. Jag följer kurvan och har samma sf-mått som i samma vecka med Theo. Hjärtljuden är lite högre bara...
Hon tyckte det var riktigt dåligt bemötande jag fick på spec-mödravården och hon tyckte inte det var ok. Men men..nu fick jag iaf snitt och det tyckte hon definitivt att jag skulle ha.
Så nu kör vi på det!! Jag är bara rädd för den där jäkla spinalbedövningen..usch. Hoppas jag får lugnande innan.. Nån som vet?!
Ska även be en sköterska att ta bilder under tiden...usch..men va fasen. Jag vill ju se mitt barn förlösas även om det blir lite blodigt.. Jag svimmar ju vid synen av blod men men.. Får väl öva innan!
Magen är sååå spänd nu. Det känns som att huden kommer brista när som helst..men om jag minns rätt så var jag likadan med Theo och fick inga bristningar. Så jag hoppas det blir samma men det är inte säkert ju..
Blir det så blir det..o det är ju inget jag inte kan leva med!


V.34 (33+3)

SF-mått: 31
Hjärtljud: 144
Vikt: +5,2kg



Nytt försök...

Den 2011-05-15, kl 20:10:26
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..med bilderna!


Gosar med sin varg som han fått av Ingrid!

Jag är knäpp..nu vet jag varför jag inte får upp vissa bilder.. De är för stora helt enkelt! Haha..o jag som skyllde på sidan. Jag ber om ursäkt! ;)
Får greja lite med bilderna o lägga upp senare... :)




Trött!!!

Den 2011-05-15, kl 20:03:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Ja man kan ju minst sagt säga att Theo har det lite jobbigt för tillfället.. Det är mycket som snurrar i hans huvud och det här med att få en till familjemedlem är inte alltid en dans på rosor.
Nu har ju inte lillebror kommit än men han känner det i varje nerv i kroppen att nåt är på G... Ena stunden helt lyrisk o andra jättegnällig.. Idag har det varit det sistnämnda.
Det slutade såhär...




Han skulle prompt sova i bebisens vagga.. O det var liksom lika bra att han fick det..hur trång den än var. Han knödde ner sig och somnade på 3minuter.. Såå trött!

Vi har ju velat ha honom delaktig i graviditeten och att han ska få ett syskon.. Vill att han ska känna sig delaktig. Men han är ju liten och det är mycket man inte förstår..o nu får vi nog backa lite och inte tjata om detta utan bara låta han vara. Det har nog vart lite mer nu för vi har gjort klart (nästan,,) bebis-rummet och hängt upp vaggan.
Stackars liten...det är inte lätt. Men det blir bättre! :)

Vaggan är takhängd så tar inte så mycket plats.. Inte helt optimalt att ha den så långt in från sängkanten men man måste ju anpassa efter reglarna och den var där..o så tog vi ner taklampan o hängde
vaggan i den kroken istället..
Vi har ju ingen plats för en spjälsäng så då får det bli detta alternativet tills lillebror vill (eller snarare VI vill att han ska sova i eget rum ;)..) Såhär blev det med den uppe...


Den var riktigt skitig efter flytt o allt så den fick sig en ordentlig rengöring och sen bäddade jag..så nu känns det liksom att bebben kan komma!!! :)
Även om han "ska" komma 17juni så kanske inte han håller med om det..o va fasen..bara vår skötväska kommer så är vi redo!! :):)




En dag i Värmskog!

Den 2011-05-14, kl 19:08:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0









Åhhhhhhhhhhhhhhhh har massa fina bilder men det funkar inte. Jävla skitsida!!!
Nu åker vi till lite vänner...bye.




Skötväska, check! :)

Den 2011-05-14, kl 12:05:23
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

En ny skötväska är på väg hem till oss.. Tack Karin för tipset! :)
Såhär ser den ut...



Pyttesmå bilder..hhaa..men ni ser väl typ! :)
Nypriset ligger på 1095:-...vi fick den för 579:- med frakt o alla avgifter. Gött!


Tittar på Theo som leker i sandlådan. Jag ...

Den 2011-05-12, kl 15:29:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00401 (MMS)

Tittar på Theo som leker i sandlådan. Jag gör ingenting förutom sitter..gött!


Anledningen till...

Den 2011-05-11, kl 21:20:16
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

...att jag bloggar så jäkla dåligt för tillfället är att vår lilla familjemedlem icke vill sova på kvällarna. Han hittar på mängder med orsaker till att vara uppe! Helt fantastiskt vilken påhittig kille man har..
Har idag varit till Värmskog o hälsat på Linda o Levi. Tog lite bilder under dagen som jag får bjuda på en annna dag.. O även magbilder för denna vecka tagna..
Imorrn kommer min vapendragare Tina på fika! Blir grejt!! :)


Mellanmål på altanen! Gött!

Den 2011-05-10, kl 14:58:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00385 (MMS)

Mellanmål på altanen! Gött!


Hängmattan ser lockande ut!

Den 2011-05-10, kl 10:15:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00384 (MMS)

Hängmattan ser lockande ut!


Varm dag!!

Den 2011-05-08, kl 22:29:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag har det vart såå gött! O även igår..helt underbart! Vi är ute hela dagarna...går inte att få in Theo på kvällarna. Han ska vara ute, cykla är favoriten just nu. :)
Vill dock inte använda tramporna utan trippar fram på fötterna. Ser jättekul ut o han får te en väldans fart ibland!! Motormässan igår var jätteskoj..främst för Theo. Vi var där 1-2timmar o det räckte gott o väl!
Igår eftermiddag grejade vi ute..eller hmm...Robin städade o tvättade bilen o jag med hjälp av Theo skulle plantera en blomma. Det tog mig 4 (!!!!!) timmar o jag hann inte ens göra klart o städa efter mig...grrr...
Var rätt frustrerad tillslut o tog Theo under armen o gick in!
Man är ju ingen superkvinna med 10 armar.. Men det ordna upp sig efter lite mat i magen..

Idag har vi firat farmor som fyller år te veckan! Theo var såå nöjd med paketen han hjälpte till att packa in. Han fick även skriva kortet..o han försöker verkligen skriva. Det ser jätteroligt ut!

Robin har grejat ute på tomten...skräll va?! Haha..det har vart en del att göra men snart snart är det klart... Det drar med sig så mycket när man gör altan..ojoj. Robin håller på så länge han kan på kvällarna o jag grejar så mycket jag kan o orkar också. Puh...nu börjar jag känna att magen verkliegn är ivägen. Inte konstigt kanske, går in i vecka 34 imorgon..eller...hmm..men gud jag minns inte. Ska till bm imorrn, tur de! :)

Ska luncha med min fina Anna imorrn!!! :):):):) Kuul att prata lite! :)


Theos första ord imorse var -Bilar! Elliot...

Den 2011-05-07, kl 09:51:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00383 (MMS)

Theos första ord imorse var -Bilar! Elliot! Vi är alltså på väg till Motormässan i LLA. Ska bli kuuul! :-)


Iphone-hysteri

Den 2011-05-06, kl 13:37:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Det är ju verkligen galet vad Iphone-mobiler det finns överallt..alla har dom alla vill ha dom... Inte jag, faktiskt!
Är nöjd med min enkla sak..blir knäpp när jag får låna nåns o ska ut på nätet o hittar inte o tycker sidan e knas. Inte som när man sitter vid datorn. O umgås man med nån så sitter personen på mobilen hela tiden! Hur socialt är det?? Nu ska vi inte dra alla över en kam, alla är absolut inte såna.
Men 95%.. Det kommenteras om allt man kan tänkas göra under dagen på Facebook.
Typ: -Nu har jag bajsat! -Till affären och köper mjölk. -Gå ut med hunden! Osv... Ganska tråkigt!! O oviktigt.
Sen finns det ju dom som uppdaterar allt hemskt som händer dom..o det blir värsta följetången. Ok, jag har ju också facebook och ibland så skriver man totalt ointressanta saker och ibland kan man tex berätta om en graviditet.. Men inte 5 uppdateringar om dagen. Jag har ett liv!!!! :)
Hur hinner dom?!

Ja...herregud jag skulle kunna fortsätta hela dagen. Men jag har som sagt ett liv, måste väcka Theo för snart kommer en efterlängtad Leah hit med sin mamma!!! :):)
O vi ska grilla korv och äta fruktsallad!! Gött mos skulle man kunna säga.. o ikväll äter vi tacos(totalt ointressant vad vi äter men jag vill ändå meddela ifall att NÅN kanske bryr sig..)!
Fredag o det betyder...HELG!!! :)

Over and out.


Sakta men säkert..

Den 2011-05-05, kl 12:57:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Det går iaf lite framåt här hemma.. Tycker det är jättesvårt att ta tagi saker när man har tid. Theo är ju på dagis och jag kan dra igång med lite allt möjligt men blir helt låst. Skumt.
Men nu är iaf alla kläder färdigtvättade och inlagda i garderoben! Även täcken, kuddar och sängkläder är klart!


Storlek 50/56 längst upp och 62/68 under.. Det finns en heel del kläder kan jag säga!! Har inte kpt många plagg till nytillskottet och det behövs ju inte direkt heller. :)

Nu ska jag sätta fart och sy klart...eller förmodligen inte klart men men.. Nästan! :)


Blommor...på en måndag?! :)

Den 2011-05-05, kl 12:52:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Vi är inte särskilt romantiska av oss. O mig gör det inget men visst blir man glad när man får blommor! :)
Robin hade ingen speciell anledning, såsom att jag har vart snäll, han älskar mig osv.. Utan han sa: -Det var jättebilligt!! 10:- per bunt!! 20:- blev det bara.. :):):)






Dagis!

Den 2011-05-05, kl 09:30:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Theo är lämnad på dagis. Väldigt välbehövligt idag..jag har legat halvt vaken från 3 inatt... Jag var uppe o kissade, Theo vaknade ett par ggr.. La han i vår säng men skulle inte somna om.
Robin gick upp me han, o la sig i Theos säng men jag kunde inte somna ändå..haft så ont i höfterna.
När Robin åkte till jobbet fick Theo ligga bakom mig..o ca 06.40 somnar han!!! Hallå..inte en minut försent.
Jag halvsov..så är just nu lite trött. Men, ska ta tag i lite "måsten" o sen kan jag slappa!! :)


Lite färg..

Den 2011-05-04, kl 21:50:41
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Tänk vad lite färg kan göra! Vårat sovrum ar varit såå tråkigt så tänkte att lite färg på gardinerna skulle göra susen. O det gjorde det! :)




Min fina...

Den 2011-05-04, kl 21:47:02
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Badkillen!













Anledningen till minspelet är att han vill trycka ner blixten som poppar upp ibland..
Var liksom inte läge med det med en blöt hand.. :)




V.33

Den 2011-05-04, kl 21:37:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 2

Bebisen hickar för fullt.. Tror även han har borrat ner huvudet mellan benen. Eller..nää men lagt sig med huvudet neråt iaf. Ska höra om bm kan känna det på måndag när jag ska dit.
Det gjorde djävulskt ont i förrgår iaf..o de kändes som att han tryckte sig ut nästan.. :)
Har haft en vecka med ganska mycket ryggont och huvudvärk. Har haft en del foglossning och känt mig tung och osmidig.. Idag har jag mått mycket bättre!! :)
Fick en massage av mamma igår o även av Robin på kvällen...det hjälpte!!! Såå skönt!! :)
Idag har jag tvättat klart alla bebiskläder o lagt iordning i garderoben. En hylla med 50-56 och en med 62-68.
Det är myyycket kläder!! Men det går åt... Theo var ju ingen bebis som spydde speciellt mycket o inte heller bajsade nå vidare.. Men lillebror kanske blir nåt helt annat så det är bra med mycket ombyten!
Tänkte titta på nätet efter en skötväska också..sålde ju våran vagn o då medföljde skötväska så vi står utan just nu. Egentligen skulle man kunna använda en vanlig väska med lite extra fack i. Får se vad som finns..men vill köpa det snart o packa väskan klart. Man vet ju aldrig..
Frågade Theo förut om han skulle krama lillebror när han kommer till oss. Då sa han -Pussa bebis!!!
Han längtar verkligen efter en alldeles egen bebis han..o kommer bli en stolt storebror!!
Läste en blogg förut o Theo var med o tittade. Det var en liten filmsnutt på en ledsen bebis o Theo ville se om o om igen...såg säkert 10-15 ggr..o han sa -Bebis ledsen.. Pussa bebis, o så pussade han dataskärmen.
Så gullig.. :)



Lillebror V.33 (32+2)


Storebror V.33

Vette katten om jag är mindre nu som jag trodde..tycker det ser större ut men bilden är ju också annorlunda så..
Ligger nog ganska lika tror jag!
på måndag ska jag till Bm o mäta mig osv.. :)


Theo inspekterar om gräset börjat grott..d...

Den 2011-05-04, kl 11:55:14
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

dsc00380 (MMS)

Theo inspekterar om gräset börjat grott..de hade de inte! Trehjulingen vill han åka på men vägrar använda tramporna..kanske lite korta ben.. :-)


Snö...

Den 2011-05-03, kl 10:25:18
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..i maj?! Ja så kan det gå. Vaknade 6 och gick på toa. Såg då världens största snöflingor i määngder!!!
Hahaha..sa till Robin att han fick köra försiktigt.
När jag skulle gå till dagis med Theo var allt borta...så ingen skada skedd! Jag har ju räknat med ett rejält bakslag på detta fina väder vi haft så jag är inte förvånad!
Nu kan det bara bli bättre...för vinterjackan vill jag inte använda mer. Idag åkte den på men ingen mer dag, tack!
Låg halvvaken på morgonkvisten..hade så jäkla ont i magen. Kändes som magkatarr..o det kan ju stämma. Läste på informationen för tabletten mot halsbränna jag äter o där stod det på vanliga biverkningar:
Buksmärtor, illamående/kräkningar, diarré, gasbildning, huvudvärk.
Så förmodligen kan det komma av det...får se om jag ska fortsätta äta eller inte. Ungefär som att välja mellan pest eller kolera.....
Har jätteont i fogarna när jag ligger i sängen o när jag väl är uppe har jag jätteont i nacken o ryggen. Så jäkla drygt.. Men kom på igår att alltid när jag går på tex. semester eller lång ledighet så får jag mer tics.
Alltså, när jag har tics så spänner jag mig o får på det sättet ont i rygg, nacke, huvud osv... 
Har ju lite tics annars också men när jag jobbar eller gör nåt där jag är fokuserad så är det inte alls mycket.
Men jag har ju märkt att jag haft riktigt mycket sista veckan. O det är ju den sista veckan som jag haft ont!
Så nu får jag väl sysselsätta mig te max för att slippa de där jäkla ticsen.
De sitter ju i hela kroppen, vet fasen inte hur jag lyckas komma på allt. Eller det är det väl kroppen som gör..
Jaja...nu ska jag ta tag i att sy hissgardin till bebis-rummet och lägga gardiner till vårt sovrum.


Usama Bin Ladin = check!

Den 2011-05-03, kl 10:13:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Ja aldrig har jag väl varit glad över att nån gått bort. Men nu...nu ler jag!
En idiot mindre på jorden...


Shopping-tajm...

Den 2011-05-02, kl 10:04:52
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Ska bege mig till stan strax... Har lite grejer som behöver inhandlas, men ingen roligt alls tyvärr. Tänkte köpa 2 nya bh-ar, järntabletter, allergitabletter, Losec (mot halsbränna), Panodil, hårspray...
Ja alltså bara nödvändiga saker. En kan ju tro att jag tar hur mycket tabletter som helst..haha.. Ärligt talat tar jag aldrig tabletter annars, förutom allergitabletter. Men nu är det ju lite annorlunda.
Har tagit rekordmånga Panodil sista veckan..ca 4-5 stycken. Mycket för att vara mig.. Men jag har haft värk tamejfan varje dag. Nu med..i nacken. Tror det är spänningar för det går upp i huvudet.. Bajs.
Igår hade jag ont nästan hela dagen, kände mig som en gammal kärring. :(
Påverkar ju humöret också...inte bra inte bra.
Fick iaf lite gjort igår innan vi hämtade Theo, skönt. Hittade allt som behövdes till hissgardinen i lillens rum, så nu tänkte jag sy den själv. Hade planer på att lämna till sömmerska men gör det själv och sparar några hundra.
Eftersom jag har alla manicklar så känns det onödigt, det är liksom bara lite raksömmar och jag har gjort det förr då det ska inte vara några problem.
Kanske rentav tar tag i det när jag kommer hem från stan...om jag pallrar mig iväg snart.... :)
Får inte glömma att boka en ny klipptid också. Mitt hår växer som ogräs när jag är gravid. O egentligen skulle jag kunna klippa det nu men vill göra det så nära förlossningen som möjligt för efter sen vet man ju inte hur det blir!
Förresten så har jage n känsla av att det kommer att sätta igång före vårat datum, 17juni. Vet inte varför men det känns så..o jag får väl helt enkelt förbereda mig på att det kan bli en vaginal förlossning. :/
Självklart går det att stoppa om det har dragit igång, men det beror helt på hur långt det har gått.
Sist tog det ju mååånga timmar men det betyder ju inte att det kommer gå sakta denna gång. Så vi får se.. Bara jag försöker förbereda mig och vara någorlunda inställd på det så det inte blir en chock så... Men dock inget jag önskar... :/
Nu ska vi bara fixa barnvakt, men det brukar ju inte vara nåt problem. Mamma tar Theo på förlossningsdagen iaf..o en bit in i helgen. Sen vet man ju inte hur länge man blir kvar men iaf till måndag. Men men...livet kan ta många svängar..vi får se helt enkelt! :)

Nu, stan! :)


Värk...

Den 2011-05-01, kl 11:42:29
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...i magen. Vet inte om det är växtvärk eller nåt.. Känns som lite mensvärk men ändå inte. Kanske är magen som växer.. Tråkigt är det iaf, hade behövt städa upp lite och förbereda lite i juniors rum men men..
Ska ta tag i det snart, får panik när allt står still. Får ingen ro att vila när man ser nåt att göra överallt.

Robin är ute och snickrar på altanen. Det blir såå fint! Vi har tagit en massa bilder så ni får se när det blir klart!
Under veckan blir det nog ut o leta möbler...behövs ju nu när det är grillsäsong o allt. :)

Igår var vi på middag hos vänner i Kil..det var jättegott och mysigt. Vi spelade spel och pratade.. Var hemma runt 00 o då var det bums i säng. Gick upp vid 9..gött!! :)

Ska till Färjestad vid 14 o hämta Theo..saknar honom! Han har varit en ängel sista veckan..av nån anledning. Förmodligen ingen tandvärk och så har han börjat dagis iegn efter nån veckas uppehåll. Han är alltid min ängel men shit vad påfrestande det har varit med en trotsig och arg och ledsen 2åring dygnet runt i flera veckor.
Hoppas det håller i sig! :)

       
Provar hörlurar... :)

        
Vårfint i trädgården


Lek med Levi och Linda


© Headerbilder från Wallpapers Wide