...

Den 2013-07-29, kl 22:00:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...


...

Den 2013-07-29, kl 21:57:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


...

Den 2013-07-29, kl 21:57:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...


...

Den 2013-07-29, kl 21:52:45
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

...


Gbg

Den 2013-07-29, kl 21:48:17
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Gbg

https://cdn3.cdnme.se/1325240/6-3/pic_51f6c58b9606ee4189dab83a.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/1325240/6-3/pic_51f6c5acddf2b329d5e409d3.jpg" class="image">


Mer...

Den 2013-07-29, kl 21:38:40
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

..bilder..


Mera bilder...

Den 2013-07-29, kl 21:35:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Liseberg.


Lite bilder från vår semester..

Den 2013-07-29, kl 21:31:13
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Tur man har iphonen när kameran fick stanna hemma!


Minisemester!

Den 2013-07-28, kl 21:40:58
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1
I torsdags morse styrde vi kosan mot Göteborg och framförallt Liseberg. Som Theo har väntat!!! Han var lite feg i början men sen blev han tuffare och tuffare ju längre dagen gick. Theo och Robin åkte en del medan jag och Oscar mest lekte i Kaninhuset. De träffade kaninerna och vågade sig på en vink i alla fall. Oscar ville gärna titta men då på avstånd. :)
 
Vi åkte lite karuseller och det roligaste enligt Oscar var Farfarsbilarna. Vi åkte den två gånger på fredagen men fy sjutton vilka köer...o för att inte tala på värme!! Ska absolut inte klaga på vädret men tillslut var vi så genomsvetta och färdiga att till och med barnen bad om att gå till hotellet. De tyckte det var jättespännande och började hoppa i sängen och sedan vila lite innan middagen. Maten var väl ingen höjdare men det var däremot barn- och lekrummet som låg i anslutning till restaurangen. Där fick barnen leka hur mycket som helst och de hade också en egen barnbuffé och efterrättsbuffé. Lyxigt värre. Mina barn är inte så lyxiga av sig utan lekte mest. Inte mycket till mat där inte.. Tippar på att värmen gjorde sitt! Lagom till att vi vuxna satt oss ner för att äta kommer Oscar och meddelar att han har bajsat! Såklart! Det var bara för Robin att åka upp och byta. När de kommer in i restaurangen igen hör jag en röst: -Mamma!! Ja har BAAAAAAJSAT!!!! -Åhh, vad bra..hmm...SCCHHHHH!!! får jag fram. Haha..lilla goingen. Det hördes lite fniss från övriga middagsgäster. Tur de flesta hade barn i samma ålder och förmodligen kände igen sig. :)
 
Lördagen började vi med frukost...oj vilken frukost!! Supergod men massor att välja mellan. Barnen åt helt ok och det kändes som en bra start. Tills vi åkte upp med hissen till 13:e våningen (högst upp) och tittar ut över ett Göteborg som inte längre syns i allt regn. Vi såg inte ens Skandinavium som ligger 50 m bort. Det var spöregn som jag aldrig sett spöregn förut. Det blixtrade och dundrade. Stod vid fönstret i rummet när blixten slog ner inte långt från oss följt av en jävla smäll. Jag hoppade högt för det vibrerade i rutan!!
 
Checkade ändå ut och frågade om de sålde paraply (vi hade inget regnskydd till vagn och inga regnjackor) men de var tyvärr (jorå) slut! Väntade ut regnet som avtog lite innan vi gick till Universeum. Vi  var själva på gatorna! inte en bil eller människa. :) Inne på universeum var det ingen kö men efter ett tag fylldes det på med folk. Barnen tyckte det var jättekul och speciellt Theo. Dinosaurierna var intressanta och han frågar fortfarande om det finns såna på riktigt. De såg riktiga ut och rörde sig och lät.. Oscar var lite smårädd och bröt ihop på slutet så vi fick gå därifrån. Ormarna gillade han däremot..o fiskarna!!
 
Tog ännu en tur på Liseberg när vi ändå var i närheten. Det blev succe! Inte speciellt mycket folk så knappt några köer. Det regnade lite i början men sen tittade solen fram. Theo vågade mycket mer och åkte karuseller som han vägrat dagen innan. Oscar kunde åka med i en hel del karuseller gratis med medföljande vuxen så det var toppen. Lite småskraj ibland men vissa älskade han.
 
Oscar var trött, sleten, ville inte äta och inte sova.. tråkigt!! Han dricker ju alltid i alla fall men det är inte alltid det räcker. Mat är ju också viktigt. Han gnällde och gnällde ju längre dagen gick. Så vi tog en sväng in till stan. Skulle hämta ut rabattcheckar i Nordstan och väl där frågade jag om Alfons Åberg på kulturhuset, som ingick i Göteborgspasset. Då var klockan 15.30 och tjejen berättar att de stänger 16 så det blev inget med det tyvärr. Dessutom hade vi passerat det på vägen till Nordstan. Typiskt men vi visste ju inte var det låg. :/ Det blev några affärer innan vi insåg att det var alldeles för mycket folk (förmodligen för fotbollsmatchen Real Madrid-Paris) så vi drog mot IKEA Bäckebol. Vi hade inget ärende dit på något vis men det var en mer lugn miljö att äta i för barnen och de kunde även leka lite. Perfekt! Oscar kämpade mot tröttheten men det kändes bra att han ändå fick i sig mat tillslut och att han inte somnade alltför tidigt. 18.45 rattade vi hemåt..trötta men väldigt nöjda med våran semester!!! Längtar redan till nästa gång! :)
 
Kan rekommendera Göteborgspasset för er som ska dit. Prisvärt! Vi betalade 340:-/pers genom ICA och då gick vi in på Liseberg två dagar, Universeum gratis (kostar 210:-/vuxen annars) och hade gratis parkering (annars 30:-/tim) så det lönade sig. Hade vi dessutom kommit in på Alfons Åberg så tjänar man verkligen in de där pengarna. En massa rabattkuponger fick man också. De använde vi inte men åker man dit igen kan de användas då. De räcker till 2014! :)
 
Eftersom jag är lite om mig och kring mig så såg jag att Coop hade erbjudande på Liseberg, köp tvådagars åkpass och betala för en. Det kostade alltså 210:- för Theo i två dagar. Även Robin köpte ett sånt kort. Då får de åka alla karuseller för barn.
 
Ingen kamera hade jag med mig denna gång. Kände att det blir för mycket även om det hade varit kul att få det dokumenterat. Men men...desto mer text. ;)
 
 

Snart helg för mig!

Den 2013-07-25, kl 21:41:07
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

I dag blir det en kortdag på jobbet. Fick en tid till Ögonmottagningen med Theo 13.20 så går redan 13. Ska bli skönt att komma hem i tid, handla och förbereda för Göteborgsturen och kalas på söndag. Ska bli väldigt gött att komma från stan ett par dagar och att få gå på Liseberg, universeum, stan och bara umgås som en familj!! :)


Aldrig ska man lära sig.

Den 2013-07-24, kl 07:22:27
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Detta med solcreme är ju ett fenomen. Jag har en men jag både vill och inte vill använda den. I helgen var jag så soltörstig så när vi var ute o solade och badade "glömde" jag liksom bort att smörja in mig i all iver. Dock inte barnen tack och lov! ;)
Nu börjar det vända och ryggen är mer åt det bruna hållet men helvete vad jag såg ut!!!


Den där sömnen.

Den 2013-07-24, kl 07:17:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Det svala och mulna vädret gjorde susen för Oscars nattsömn iaf! Han har sovit i sin säng hela natten utan att vakna en endaste gång. Jag har med andra ord fått sova i MIN säng utan en knöande unge bredvid mig som vaknar o gnäller i tid och otid. Synd att jag inte la mig tidigare bara men det är en annan femma. :)


Stranden.

Den 2013-07-20, kl 22:10:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

När man knappt är utanför dörren under vardagarna är det det väldigt gött att spendera helgen utomhus! Med tanke på vädret fick det bli stranden idag och även imorgon. Måste ta vara på de här fina dagarna. Jag bara vägrar göra inomhusaktiviteter...


Svartvitt

Den 2013-07-16, kl 21:40:04
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
 
♥♥♥

Bussjäkeln som inte var tidig

Den 2013-07-16, kl 20:43:24
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Bussen var istället 20 min sen...haha.. Hellre det faktiskt. :)

Göteborg here we come!

Den 2013-07-16, kl 07:38:01
Filed in Allmänt | Kommentarer: 1

Längtar som en tok till nästa vecka då vi åker till Göteborg fredag till lördag. Vi har bokat hotell på Scandic Opalen (kan liksom inte låta bli att återkomma till det hotellet) som ligger perfekt enligt oss. Nära till Liseberg, universeum, city och det mesta helt enkelt. Det blev ett rum med separat sovrumsdel så barnen kan sova och vi se på film el nåt. Toppen!

Theo pratar om det redan och ser fram emot Kaninlandet som är det nya på Liseberg. Det passar de yngre barnen och det känner jag är bra då de inte kan åka speciellt mycket karuseller på den andra delen.

Vi tänkte gå på Universeum och kanske besöka Alfons Åberg på Kulturhuset. En tur på stan lär det ju bli också eftersom vi tänkte stanna hela lördagen också... Tajmar in det så barnen kan sova i bilen hem. :)


Bussjävel.

Den 2013-07-16, kl 07:29:09
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Fy fan vad irriterande att bussen går fem minuter tidigare än tidtabellen!! Har snart suttit 25 minuter vid hållplatsen och väntat och väntat.. Jag hade ju kunnat sova 20 min till för Guds skull!!! Surt... Jag som tänkte gå vid 16 idag för att ta mig hem i tid... Skit!


Nere.

Den 2013-07-14, kl 22:58:46
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Idag har jag känt mig gråtfärdig emellanåt. Mest för att behöva lämna barnen ännu en vecka. :(
De har inte sagt så mycket tidigare men Theo har börjat fråga varför inte jag är ledig. Förut sa han -Är du bara ledig två dagar? Jag fattade först inte riktigt vad han menade men syftade såklart på dessa två dagar jag varit ledig, under helgen. Han hade riktig koll på hur många (få) dagar det var... Så nu räknar jag ner till nästa helg. Vet att det bara är en liten dipp och att det finns värre saker att hänga upp sig på men det känns väldigt tungt just nu. Jag tycker det aldrig tar slut på sysslor, det ska tvättas, städas, vattnas och Gud vet allt. Ändå ser det ut som en bomb slagit ned varje dag.

Oscar har knappt ätit på hela dagen och varit gnällig och velat haft napp mest hela tiden. Så har det visserligen varit hela helgen. Men men. Vi har ändå haft en bra helg med mycket planerat. Det har varit jättekul men hade önskat den varade längre. :)

Måste sova, som vanligt för sent, men sysslorna tar aldrig slut dom sagt....

Tar nya tag imorgon.


Spännande!

Den 2013-07-12, kl 07:18:03
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

I på väg hem från lekparken tar det max fem minuter. Om inte Oscar är med...då kan vi lägga på en sisådär 20 min. Grannen som har en självgående gräsklippare fick hans uppmärksamhet denna gång och där stod han. Länge.


Äntligen

Den 2013-07-11, kl 07:10:32
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Denna lilla ask med ögondroppar köpte jag igår i hopp om att mina ögon skulle bli bättre. Jag har varit irriterad, torr, röd och knappt fått upp ögonen på morgonen under hela våren/sommaren.
Hade i droppar igår kväll och sen nu på morgonen. Känner mig som en ny människa!!! Fantastiskt! Hoppas det håller i sig så jag slipper detta ett tag. :)


Mina små.

Den 2013-07-11, kl 07:06:30
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Middagsdags i Skärmnäs!


Helgnöje

Den 2013-07-07, kl 22:53:57
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

När vi rullade in på uppfarten till stugan hade våra gäster redan kommit. Linda, Micke, Levi och Maria väntade på oss.. Det var väldigt kul med sällskap! Vi lagade mat och senare åkte killarna, minus Oscar, ut på sjön och fiskade. Oscar var uppe rekordlänge och somnade 21.45...med lite motstånd. Mina barn är väldigt kvällströtta så att sen Theo somnade 23...det är körs i taket! Inte ens på nyår har han orkat hålla sig vaken så länge. :)
Tyvärr blev det knas resten av helgen med sov- och mattider. Jag är verkligen inte övernoga med att maten serveras 12, absolut inte tidigare el senare. Då skulle livet bli bra tråkigt! Men jag vet att mina barn mår bäst av rutiner (det gör nog de allra flesta) och det märktes speciellt i em..puh.. Vilka fajter det kan bli. Oscar har haft ett jäkla humör denna helg! Haha..han är ganska laid back annars och leker för sig själv..men nejdå, han har velat bli buren hela tiden. Inte velat fiska, inte velat åka båt och inte bada i sjön (skumt)! När jag skriver det funderar jag på om han kanske blir sjuk..hmm..inte helt omöjligt. :/

Vi kom iaf hem tillslut och det blev raka vägen till gräsklipparen och vattenslangen!! En decimeter gräs och trötta växter fick nu nytt liv! :)


Ekorrhjul.

Den 2013-07-05, kl 07:16:49
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0

Dagarna och även veckorna bara rusar förbi!! Hallå! Jag hänger inte med..sakta ned..åtminstone till helgen.

Vi har packat för en helg i stugan hela familjen. Robin och barnen hämtar mig på jobbet innan vi ska handla och styra bilen mot Skärmnäs. Ska bli väldigt gött!!! De har ju haft en vecka semester snart och det var välbehövligt. De säger knappt hejdå på morgonen, bara lättade att slippa dras med någonstans. :)

Jag får ta vara på helgerna och göra det bästa av dem helt enkelt. Känns inte jobbigt alls (ok lite då..) att jobba hela sommaren. Vi planerar en tripp till Göteborg där det blir hotell, Liseberg, universeum och skoj. Det ser vi fram emot!! Nån mer som ska dit? Vi funderar på helgen el fre-lör 26 juli.. :)


Tacksam.

Den 2013-07-01, kl 21:33:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Idag har det hälsat på clowner på jobbet. Lite paff jag blev när två clowner stod i öppningen till receptionen. Haha..var inte riktigt beredd på det.. :)
 
De kom och gick hela dagen och när de var där sjöng och spelade och spexade de med barnen. Såå roligt! Det behövs verkligen och när jag såg barnen som blev så glada fick man en liten tår i ögat. Jag är sååå tacksam för att mina barn är friska. Det är hemskt att små barn ska behöva drabbas av alla dessa hemska saker..usch och fy.
 
 
Ta hand om varandra och ta inget för givet.
 

Oscar två år!

Den 2013-07-01, kl 21:21:05
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0
Paketöppning bredvid nya cykeln. :)
 
Kerstin och pappa...som självklart kör med de rätta tröjorna.
 
Farmor med två av tre barnbarn.
 
Oscar provar sitt nya utespel.
 
Väntar spänt på att få blåsa ut ljusen. Kakan lockar nog lite också...
Blåååås!
 
Mammas fina...
 
Fick tända ljusen en gång till..det var ju så roligt!
 
Gott var det också!!!
 
Fyller poolen som Oscar fick av morbror Marcus och Jenny.
Blöjan började bli lite tung...
 
Kvällen spenderades med våra fina vänner, god mat och det blev en bra avslutning på dagen!
 
Dagen efter var det dags för dubbelt tvåårskalas tillsammans med söta lilla Elsa. :)
 
Vad mycket paket det blev!
 
Men mycket folk också...spektisk Oscar...
 
Väääägrade blöja så när gästerna kom mötte Oscar upp i endast skjorta. Myspys.
 
Dags att blåsa ut ljus igen..
 
Fina Elsa!
 
Elsa tittar på allt gott... :)
 
Gänget samlat. Theo, Levi, Selma, Leah och Oscar.
Selma röjde runt ÖVERALLT! ;)
 
Selma och Oscar fann varandra och hade jättekul!
 
Lika barn leka bäst?!
 
Vatten är underskattat...gud vad roligt de kan ha bara det finns vatten!
 
Hela gänget! Trots bortfall blev vi ett härligt gäng. :)
 
Oscar med sin finfina balanscykel.
 
Puss och hej.
 

Lediga barn=lyckliga föräldrar!

Den 2013-07-01, kl 07:20:36
Filed in Allmänt | Kommentarer: 0


© Headerbilder från Wallpapers Wide