Ullared

I fredags styrde vi kosan mot Ullared och Gekås. Herremingud vad jag hade laddat! Vi hade trevligt i bilen och pratade om allt och inget. Löste lite världsproblem och åt frukost.
Det gick jättefort ner, tyckte vi iaf, o vi var framme 10.20.
Blev liiite avskräckt när vi kom in...det var knökat och en riktig stoppkloss mellan herravdelningen och parfym. Fan tänkte jag då. Ska jag klara av detta i flera timmar??!! Som tur var lättade det ju längre in man kom men det var ändå VÄLDIGT mycket folk. Kan bara tänka mig hur mycket det var på lördagen sen...
Hittade inte så mycket bodys som jag tänkt till Oscar. Blev endast EN... O en massa dreglisar. Köpte lite presenter som kan komma att behövas inom snar framtid..
Köpte leggings och strumpbyxor. En svart tunika, mysbyxor och, håll i hatten, TRÄNINGSBYXOR (ja vet jag har slagit mig)!!!!
Vi åkte 2 trappor upp till den nybyggda restaurangen för att fylla på lite energi. Välbehövlig sådan! Det påminde väldigt mycket om IKEA men jag tyckte det var jättebra. Helt ok mat för ett bra pris. Köstade på mig 2 (därför jag behöver träningsbyxorna) desserter... Min kropp tror fortfarande att den är gravid vilket absolut inte är fallet.

Påfyllda och klara begav vi oss ner i shoppinghysterin igen. Där fick man vässa armbågarna för oj vad folk det var. Speciellt vid leksakerna, lamporna, inredning och julsaker. Typ det som alla är ute efter nu.
Hittade ändå väldigt bra julklappar till båda pojkarna. Ska komplettera liiite bara.
Köpte även några lampfötter och lampskärmar hem. Några lyktor och en till julgransbelysning (som jag köpte förra året).. Man är rätt sliten i kroppen när man går ut därifrån så vi orkade inte ens gå in i nån annan affär runt om. De har ju outlets lite här o var där. Budgeten hade inte räckt heller...
Jag körde hela vägen hem o mina ögon var alldeles röda när jag skulle lägga mig. Vi körde ju i total mörker kändes det som, nästan hela vägen. Så man fick verkligen koncentrera sig!

Med facit i hand kan man sammanfatta det som en riktigt lyckad tripp med bästa girlsen!!! :)
Nästa gång kanske vi stannar en natt och så kan man komplettera med det man missade dagen efter. Men men, allt styrs av pengar och de växer ju inte på träd....tyvärr....

   
Chipspåsen öppnades efter GBG...eller var det innan?!... Temperaturen var lägre än väntat men vägarna
 var torra så det var ju positivt.


Camilla stod för dagens första fynd!!! Jag blev helt till mig å var tvungen att dokumentera detta spontanköp! :)

   
Man kan inte mycket lustigt. O just Time Machine t-shirten var lite lustig tyckte jag...just för att det finns en liten historia runt det bandet. Som vi har haft mycket roligt åt...
Desserterna är dokumenterade. De är också nu ett minne blott...


Ja vad ska man säga. Gänget.


Min kundvagn. Full!


Bilen. Full!!

Nu köpte inte nån av oss några speciellt stora grejer. Då hade man nog funderat på hur vi skulle packat in oss i bilen.. Så ska man åka igen är det nog 2 i bilen eller en minibuss kanske.
Men det beror ju som sagt helt på vad man handlar!




Kommentarer
Postat av: linda

Men är det inte en vacker bebismage jag ser på lisa?;-) har jag fel ser hon iaf vacker ut tycker jag hihi

2011-11-15 @ 15:01:40
Postat av: Iris

Jodå det är att en bebis därinne! :) Hon ska ha i februari! :)

2011-11-15 @ 19:37:55
URL: http://precissomdetar.blogg.se/
Postat av: linda

Det ska ju jag med!haha.tänk om vi ligger inne samtidigt!

2011-11-20 @ 13:31:03

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide