Storebror...

...har det lite svårt att acceptera sin nya roll. Han gör lite utspel på olika vis... Slåss lite, sparkar och är allmänt tvär. Såklart lite trotsålder också,,,så det är jobbigt för han.
O för oss med...det tär på psyket just nu men känner ändå att det blir små förbättringar varje dag. Det är värst när han är trött...då blir utbrotten fler och värre.

Men....igår somnade han redan 20.45..haha..fortfarande för sent men mycket tidigare än andra kvällar då klockan hinner bli 22.. Då är man rätt trött o frustrerad efter flera timmars försök till läggning!
Igår som sagt hann jag byta gardiner i v-rummet, rensa bland krukorna, rensa bland gardinerna. Flytta om lite lyktor, blommor, tavlor och städa. :):)
Sånt jag mår bra av o shit vilken energi man får av sånt!:)
Idag satte Robin upp nya väggklockan i köket som jag fyndat...görsnygg o ingen bild har jag.. Men de kommer...

Imorrn blir förhoppningsvis Theos bokhylla färdigmålad. Ska sätta ut hans skrivbord på annons imorrn också.. Det är i princip som nytt, knappt använt. Vitt stilrent. Ska sätta ut på 400:- men om nån här vill ha det så 300:-..kan skicka bild isåfall!

På måndag ska vi till w-möbler o beställa tvbänk och soffbord. Gööööttt!! Måste pruta lite på priset bara... ;)
Vi har även diskuterat nya hallmöbler.. Älskar den vi har nu men vi är i stort behov av förvaring så en hög byrå från ikea och en stor spegel bredvid får det bli isåfall. Skulle va gött o få det gjort när vi ändå håller på! :)


Vaktar lillebror... ♥





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide