Husägare!

Nu är vi husägare..på riktigt! Idag har vi varit på banken och träffat både säljare och mäklare..o bankman. Skrivit på lånen och ordnat med överföringar och fått nycklar! Fick även en massa massa papper som hörde till huset och alla apparater.. Han hade ordning den gubben! :)
Det var svårt att visa gläjde över att huset äntligen blev vårt med tanke på att säljaren hade en väldigt jobbig dag. Han lämnar ju sitt hem som han och hans familj haft i många många år! När han skulle gå tog han Henrik (vår bankman) i hand och vi alla hörde hur rösten sprack på han..och tårarna kom. Usch...stackarn.
Det kändes som att v tog hans hus ifrån han..... Men jag sa att han var välkommen när han ville! Hoppas han uppskattade det och att han verkligen kommer..skulle vara roligt att visa han vad vi gjort o så..och höra hans historier om huset och trädgårn.. Vi får se om vi ses igen! En blomkvast ska iaf skickas på posten.. :)
Vi fick en del saker av honom..såsom gräsklippare (ej motordriven), lövblås, stege, slangar osv osv.. O det är vi jättetacksamma för! Kommer ju bli en del utgifter..har ju inte haft trädgård förut så det enda vi äger i den vägen är hmmm...hmm..inget!!

Här kommer lite bilder på vår koja..som ska bli ett slott! Eller åtminstone beboligt och hemtrevligt! :)


Det härliga gröna köket! Det åker ner först...halva är redan rivet...


Hallen sett från v-rum. Den lilla väggen rakt fram ska bort..och garderoberna bakom likaså. Öppet ska det vara!
Är redan en ganska smal hall så det kommer vi mycket större när det försvinner.
Till höger är "lilla hallen" där sovrummen + badrum ligger.


"Lilla hallen". Till vänster 2 sovrum till kidsen.. Vårt sovrum ligger på höger sida. Rakt fram badrum.
Garderoberna är borta med vinden...upp kommer en nyare variant, aaaaningen snyggare på höger sida. Den på vänster sida ska förbli borta..så det blir luftigt! :)


Den här tapeten är ju en favorit! Här blir det typ kontor/gästrum tills nästa barn kommer..o nej..det dröjer att ett tag till! :)


Badrum..inte så väldigt rötet.. Bra färger men det ska göras om..när det finns tid! Nån som vill paxa bidén??


Theos blivande rum. Här har vi nog bestämt oss med tapeter..bilder kommer när det är klart. Kanske jag ska ta o tapetsera? Heltäckningsmattan ska bort bort bort... Golv är inköpt ska "bara" läggas också.. :)


En del av v-rum med utgång till tillbyggnaden/allrum.. som ni kan se till vänster i bild.


Tillbyggnaden.. Detta blir ett projekt längre fram..inget prio-ett iaf. De snygga lamporna får alltså hänga där ett tag ;) Kanske får smycka ut dom för att stå ut el nåt!


Förråd/bastu/pannrum/dusch..ja hur vi löser detta får vi se längre fram!


Bastu! Som vi känner nu kommer den inte vara kvar när vi gör om..men man vet aldrig! Den får nog göra plats för ett bubbelbad... :)

Så nu har ni fått en liten inblick över vårt "lilla" projekt som kommer ta all vår tid framöver!  Så ni får ha lite överseende om tiden inte räcker till..
Men ni får en kompensation längre fram..inflyttningsfest! :)






Kommentarer
Postat av: Johanna

Oh! Mycket att göra, men jag ser att det kommer bli jättefint när ni fått in er stil i huset :) Spännande!!!!

2010-02-12 @ 22:31:27
URL: http://johanonnona.blogg.se/
Postat av: Malin

Grattis till husägandet! :-)

Ni har enhel del framför er, men tror ni kommer att stormtrivas där när det är klart!

Kram

2010-02-13 @ 06:28:15
URL: http://fruandren.blogg.se/
Postat av: Anette & Nellie

GRATTIS till att ha blivit husägare :-) Det är både kul och jobbigt med renoveringshus, jag vet! Men man får verkligen sin egen prägel på det och ni kommer att få det så fint. Kram kram

2010-02-13 @ 09:24:13

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
© Headerbilder från Wallpapers Wide